Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Снощи вместо да си легна до късно гледах клипчетата на ето този изпълнител:

http://www.youtube.c...bredeloskaraoke

Не намерих изпълнение което да не ми хареса. Особено ще се хареса на феновете на Guns N Roses.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Снощи вместо да си легна до късно гледах клипчетата на ето този изпълнител:

http://www.youtube.c...bredeloskaraoke

Не намерих изпълнение което да не ми хареса. Особено ще се хареса на феновете на Guns N Roses.

Добър е. Лошото е, че такива като него с лопата да ги ринеш.

Тоя дъжд да вземе да спира вече, а. Нещо много мокро взе да става :) Добро утро и от мене, бтв.

Дедо, лапай чурки!

Да ти го начукам!

Ах, любовта. За нея няма спирки :).

Аз снощи до 3 часа играх Rage. И се чудя що не мога да стана тая сутрин. Да живее плаващото работно време!

С нвидиа си, нали, гад такава :). Аз съм с АТИ и проблемите са толкова много, че чак не ми се занимава да ги оправям... :)

С nВдивия съм, поне е 8800... Ама пусти ски, зарад тях финансовите постъпления в следващите месец-два са разчетени, та няма кинти да си стегна малко машината...

Баси...за къв ли чеп ми е радио в колата, като кода е проебан някъде....

В Рено форума има тема, където даваш едни номерца на радиото и ще ти кажат кода. Ако те интересува ми пиши да ти я изровя.

Знам темата, знам и програмата. Проблемът е, че не мога да махна радио-панела... Да, знам, как се прави.

Открийте нарушенията на снимката. За тези, които не са разбрали - това е автомобил на НСО шофиран от Боко Супермена в Габрово.

316401_255409217828666_102727909763465_616168_977097195_n.jpg

Източник: http://www.facebook.com/pages/%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%93%D0%90%D0%91%D0%A0%D0%9E%D0%92%D0%9EGABROVO-Municipality/102727909763465?sk=photos

Като сме тръгнали на тази тема, ето малко кадри от срещата на Мутрата с Терминатора. Естествено нашият бабаит не забравя да спомене, че е далеч по-добър от идолите си Чък Норис и Брус Лий. :lol:

В компанията на Шварценегер Борисов разказа пред медиите, че през времето, когато се е занимавал активно с карате, идоли са му били Чък Норис и Брус Лий. На въпрос дали би участвал във филм той се пошегува: "В бойните сцени ще съм по-добър от тях."

mutraiterminator1.jpg

mutraiterminator2.jpg

mutraiterminator3.jpg

Пешо, май не трябваше да ти подарявам "Корейска и виетнамска кухня"....

Добро утро.

Открийте нарушенията на снимката. За тези, които не са разбрали - това е автомобил на НСО шофиран от Боко Супермена в Габрово.

316401_255409217828666_102727909763465_616168_977097195_n.jpg

Източник: http://www.facebook....63465?sk=photos

1. всички пасажери са без колани

ЗДП

Чл. 183. (4) Наказва се с глоба 50 лв. водач, който:

7. не изпълнява задължението за използване на предпазен колан или носене на каска;

Чл. 184. (1) Наказва се с глоба до 30 лв.:(3) (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., изм. - ДВ, бр. 85 от 2004

г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) С глоба 50 лв. се наказва пътник, който не изпълнява

задължението за използване на предпазен колан или носене на каска.

2. движение в лента за насрещна посока.

Чл. 16. (1) На пътно платно с двупосочно движение на водача на пътно

превозно средство е забранено:

1. когато платното за движение има две пътни ленти - да навлиза и да се движи

в лентата за насрещно движение освен при изпреварване или заобикаляне;

глобата може да се отнесе по 5 различни члена от ЗДП - по преценка на наказващия.

и други ли има?

Ами спрял е, а като гледам други наоколо няма - значи паркиране в забранена зона...

от снимката не е ясно дали е спрял.

НО все пак обсъждаме ББ, а след като вселената се върти около него (отне ми я - те за тва го мразим гадът!) значи относителната скорост на движение на пътното платно спрямо ББ може да го прати в нарушение на лимита от 50 км/ч за населени места.

ОБАЧЕ всичко това противоречи на всеизвестната аксиома "Той е непогрешим", тъй че просто нещо са се объркали депутатчетата в писането на закончетата.

Като се замисля...струваше ли си да се потя толкова за една баница? Можех и сам да си я направя....huh.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...