netrootbg Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Снощи вместо да си легна до късно гледах клипчетата на ето този изпълнител: http://www.youtube.c...bredeloskaraoke Не намерих изпълнение което да не ми хареса. Особено ще се хареса на феновете на Guns N Roses. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Аз снощи до 3 часа играх Rage. И се чудя що не мога да стана тая сутрин. Да живее плаващото работно време! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Не се оплаквай. Аз съм спал няма и 4 часа... щото допреди това оправях една шибана справка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Снощи вместо да си легна до късно гледах клипчетата на ето този изпълнител: http://www.youtube.c...bredeloskaraoke Не намерих изпълнение което да не ми хареса. Особено ще се хареса на феновете на Guns N Roses. Добър е. Лошото е, че такива като него с лопата да ги ринеш. Тоя дъжд да вземе да спира вече, а. Нещо много мокро взе да става Добро утро и от мене, бтв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 обичам да спя докато навън вали взема да си наваксам малко сън, че така не може Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Ами, лека нощ тогава...А и на мен как ми се иска да се пльосна под завивките....мммм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Дедо, лапай чурки! Да ти го начукам! Ах, любовта. За нея няма спирки . Аз снощи до 3 часа играх Rage. И се чудя що не мога да стана тая сутрин. Да живее плаващото работно време! С нвидиа си, нали, гад такава . Аз съм с АТИ и проблемите са толкова много, че чак не ми се занимава да ги оправям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 С nВдивия съм, поне е 8800... Ама пусти ски, зарад тях финансовите постъпления в следващите месец-два са разчетени, та няма кинти да си стегна малко машината... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Баси...за къв ли чеп ми е радио в колата, като кода е проебан някъде.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Баси...за къв ли чеп ми е радио в колата, като кода е проебан някъде.... В Рено форума има тема, където даваш едни номерца на радиото и ще ти кажат кода. Ако те интересува ми пиши да ти я изровя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Знам темата, знам и програмата. Проблемът е, че не мога да махна радио-панела... Да, знам, как се прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 http://vbox7.com/play:1d4a7f5a4c 2.27 нататък .... смЕтай..... :JC_golly: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 http://www.diamondsforever-bg.com/Articles/JewelryDetails.aspx?id=646&jsID= Тия не познават парите баси. Как ще ми тичат тия диаманти, не е истина :D, че ми писна от тоя цирконий Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Открийте нарушенията на снимката. За тези, които не са разбрали - това е автомобил на НСО шофиран от Боко Супермена в Габрово. Източник: http://www.facebook.com/pages/%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%93%D0%90%D0%91%D0%A0%D0%9E%D0%92%D0%9EGABROVO-Municipality/102727909763465?sk=photos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Като сме тръгнали на тази тема, ето малко кадри от срещата на Мутрата с Терминатора. Естествено нашият бабаит не забравя да спомене, че е далеч по-добър от идолите си Чък Норис и Брус Лий. В компанията на Шварценегер Борисов разказа пред медиите, че през времето, когато се е занимавал активно с карате, идоли са му били Чък Норис и Брус Лий. На въпрос дали би участвал във филм той се пошегува: "В бойните сцени ще съм по-добър от тях." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 http://9gag.com/gag/334377 Искам куче! Отново! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Пешо, май не трябваше да ти подарявам "Корейска и виетнамска кухня".... Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Открийте нарушенията на снимката. За тези, които не са разбрали - това е автомобил на НСО шофиран от Боко Супермена в Габрово. Източник: http://www.facebook....63465?sk=photos 1. всички пасажери са без колани ЗДП Чл. 183. (4) Наказва се с глоба 50 лв. водач, който: 7. не изпълнява задължението за използване на предпазен колан или носене на каска; Чл. 184. (1) Наказва се с глоба до 30 лв.:(3) (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., изм. - ДВ, бр. 85 от 2004 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) С глоба 50 лв. се наказва пътник, който не изпълнява задължението за използване на предпазен колан или носене на каска. 2. движение в лента за насрещна посока. Чл. 16. (1) На пътно платно с двупосочно движение на водача на пътно превозно средство е забранено: 1. когато платното за движение има две пътни ленти - да навлиза и да се движи в лентата за насрещно движение освен при изпреварване или заобикаляне; глобата може да се отнесе по 5 различни члена от ЗДП - по преценка на наказващия. и други ли има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Шибан Flash player... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 и други ли има? Ами спрял е, а като гледам други наоколо няма - значи паркиране в забранена зона... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Ами спрял е, а като гледам други наоколо няма - значи паркиране в забранена зона... от снимката не е ясно дали е спрял. НО все пак обсъждаме ББ, а след като вселената се върти около него (отне ми я - те за тва го мразим гадът!) значи относителната скорост на движение на пътното платно спрямо ББ може да го прати в нарушение на лимита от 50 км/ч за населени места. ОБАЧЕ всичко това противоречи на всеизвестната аксиома "Той е непогрешим", тъй че просто нещо са се объркали депутатчетата в писането на закончетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Пиуе на грил за апване,и сядам да си дослушам промо парчетата с едно шише Мерло под ръка . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Като се замисля...струваше ли си да се потя толкова за една баница? Можех и сам да си я направя.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Нима можеш да се замисляш....??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 http://www.webcafe.bg/id_866438423_Spasete_gotinite_-_izgonete_gi - Мисля си колко е прав човекът. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.