Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Бахти скучните хора, майна! Ваньо се разцирика, че не го ебавали за слива (гат не е бръснат...) (ама иначе става...) и поне в две теми вече се приказва за ценообразуване и фирмени политики... Отворковци! Яа..., питайте бате ви Виден, да ви открехне, по какво можете да разберете дали сте се осрали с читаво вино... или пак са ви пробутали от водните боички в бакалията... Няма да си приказват за нещата дето един ден наистина ще са им важни, ами то - цени и кой, как си ги прави...., нещо като на Чефо фераритата, ама още по-мътно...

Скучно ми е като не се обажда Галя :lol:

Ами какво да се обажда? Така става то, като си грубиян-сексит, с малка мека пишчица, и сексуални наклонности към собственият си пол..., ъхъм...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Скучно ми е като не се обажда Галя :lol:

Може да вървиш на май*ата си.

Ей друга работа е като си 'апне леко човек :) Учудващо тъмното Leffe няма вкус на веро в момента.... така добре ми дойде с пържолата...

Може да вървиш на май*ата си.

A мерси. Аз тамън оттам се връщам

Ваньо, жив и здрав да си! Радост, щастие и пари - колкото можеш да понесеш ти желая! И не прекалявай с порастването ;)

Отиде си един забележителен мечтател, успял да осъществи не само голяма част от своите, но и мечтите на милиони по цял свят! Почивай в мир, Стив!

Тъкмо си мислех,че той е единственият излекувал се от рак на панкреаса,но явно и с трансплантация не се получава. R.I.P

Да, фейлна, прощавайте ме :D

UPS ?

19-годшният момък от Хонг Конг, създал това лого-импресия в памет на Стив Джобс е уникален гений!

Нищо чудно, скоро да си променят логото с това.

Ваньо, казах ти, че сряда е гаден ден.И все пак, най-гадния си остава понеделник.

.

Next target - още малко пазарен дял и съответно нЕкой друг милиард за компанията..., да живеЙ С. Джобс и неговата смърт!

П.п. Не, че нещо..., ама винаги ми е било болнаво интересно как се опошлява с мърчандайзинг, кончината на някое от големите имена в света...

Хахаха... забавно....

то си имаше айпод с подпис на Ю-ту ся току виж направили и с подпис на джобс с цена за услугата 149.99$ не за друго ми щото обичат цени завърващи на деветки.....

Next target - още малко пазарен дял и съответно нЕкой друг милиард за компанията..., да живеЙ С. Джобс и неговата смърт!

Е ти отиде много далече. Няма нищо комерсиално в това лого, освен това разпространението му пък изобщо няма връзка с Епъл. Просто пича е направил гениално творение, което отразява изключително много неща, свързани с кончината на Джобс и в същото време е уникално просто и изчистено, съвсем в духа на техния дизайн. Добър комерсиален ефект ще има за въпросния момък, защото вече са почнали да го засипват сериозни предложения за работа, но пича си го заслужава.

Добър комерсиален ефект ще има за въпросния момък, защото вече са почнали да го засипват сериозни предложения за работа...

Това сериозно ли е? Егати....

Е ти отиде много далече. Няма нищо комерсиално в това лого, освен това разпространението му пък изобщо няма връзка с Епъл. Просто пича е направил гениално творение, което отразява изключително много неща, свързани с кончината на Джобс и в същото време е уникално просто и изчистено, съвсем в духа на техния дизайн. Добър комерсиален ефект ще има за въпросния момък, защото вече са почнали да го засипват сериозни предложения за работа, но пича си го заслужава.

Нямах предвид конкретният случай. Просто сега ще започне едно разпродаване на права, та чак свят да ти се завие. Очаквам в следващите няколко месеца Ликът на Джобс да се появи и върху дамски превръзки, тоалетна хартия, а като си отвориш пакет бисквити - отвътре да изскача на пружина познай кой. Естествено покрай цялата дандания, просто няма начин и основните продукти на компанията да не отбележат рязък скок в харченето си... Супер брутално и вулгарно, но ще се случи - бас връзвам ;)

П.п. Спомни си само какво се случи след кончината на Фреди Мъркюри и в по-ново време Майкъл Джексън. А Джобс е достатъчно познато от екраните лице, та да го постигне същата участ...

...

Бъркаш лица от шоу бизнеса с инженери. На мен ще ми е любопитно какво ще стане с Apple и дали няма да им се сринат акциите и изобщо какви ще са следващите им продукти. Защото много или малко преди той да се върне в Apple те са били доста близо до фалита а сега са една от най-големите компании на света.

Бъркаш лица от шоу бизнеса с инженери. На мен ще ми е любопитно какво ще стане с Apple и дали няма да им се сринат акциите и изобщо какви ще са следващите им продукти. Защото много или малко преди той да се върне в Apple те са били доста близо до фалита а сега са една от най-големите компании на света.

Изобщо не ги бъркам! Само сЕди и гледай филма.

П.п. Абе днес аз ли те забравих или ти забрави да ми звъннеш?

Изобщо не ги бъркам! Само сЕди и гледай филма.

П.п. Абе днес аз ли те забравих или ти забрави да ми звъннеш?

Ти и да беше звъннал... айде утре...

ПС: Забележи обаче Виден как и той е забравил.. после само съм го бил дразнел... явно недостатъчно :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...