gado Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Бахти скучните хора, майна! Ваньо се разцирика, че не го ебавали за слива (гат не е бръснат...) (ама иначе става...) и поне в две теми вече се приказва за ценообразуване и фирмени политики... Отворковци! Яа..., питайте бате ви Виден, да ви открехне, по какво можете да разберете дали сте се осрали с читаво вино... или пак са ви пробутали от водните боички в бакалията... Няма да си приказват за нещата дето един ден наистина ще са им важни, ами то - цени и кой, как си ги прави...., нещо като на Чефо фераритата, ама още по-мътно... Скучно ми е като не се обажда Галя Ами какво да се обажда? Така става то, като си грубиян-сексит, с малка мека пишчица, и сексуални наклонности към собственият си пол..., ъхъм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Натам вървят нещата. Освен ако w00x не покаже и знанията си в търговията, където е ОСОБЕНО начетен. adroit? http://www.adroit.bg/laptopi.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Скучно ми е като не се обажда Галя Може да вървиш на май*ата си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Ей друга работа е като си 'апне леко човек Учудващо тъмното Leffe няма вкус на веро в момента.... така добре ми дойде с пържолата... Може да вървиш на май*ата си. A мерси. Аз тамън оттам се връщам Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 fed up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Ваньо, жив и здрав да си! Радост, щастие и пари - колкото можеш да понесеш ти желая! И не прекалявай с порастването Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Ypkv0HeUvTc&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 R.I.P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Отиде си един забележителен мечтател, успял да осъществи не само голяма част от своите, но и мечтите на милиони по цял свят! Почивай в мир, Стив! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Коментар от FB страницата на Star Trek: Thank you Steve Jobs, your impact helped us realize the 23rd century sooner than we thought possible Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Ми умрял - умрял. За живите мислете. Ванка, да си жив и здрав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Тъкмо си мислех,че той е единственият излекувал се от рак на панкреаса,но явно и с трансплантация не се получава. R.I.P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 19-годшният момък от Хонг Конг, създал това лого-импресия в памет на Стив Джобс е уникален гений! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Да, фейлна, прощавайте ме UPS ? 19-годшният момък от Хонг Конг, създал това лого-импресия в памет на Стив Джобс е уникален гений! Нищо чудно, скоро да си променят логото с това. Ваньо, казах ти, че сряда е гаден ден.И все пак, най-гадния си остава понеделник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Проверете дали не са ви объркали мястото за гласуване Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 . Next target - още малко пазарен дял и съответно нЕкой друг милиард за компанията..., да живеЙ С. Джобс и неговата смърт! П.п. Не, че нещо..., ама винаги ми е било болнаво интересно как се опошлява с мърчандайзинг, кончината на някое от големите имена в света... Проверете дали не са ви объркали мястото за гласуване Хахаха... забавно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 то си имаше айпод с подпис на Ю-ту ся току виж направили и с подпис на джобс с цена за услугата 149.99$ не за друго ми щото обичат цени завърващи на деветки..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Нищо чудно, скоро да си променят логото с това. Няма как да се случи по редица причини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Next target - още малко пазарен дял и съответно нЕкой друг милиард за компанията..., да живеЙ С. Джобс и неговата смърт! Е ти отиде много далече. Няма нищо комерсиално в това лого, освен това разпространението му пък изобщо няма връзка с Епъл. Просто пича е направил гениално творение, което отразява изключително много неща, свързани с кончината на Джобс и в същото време е уникално просто и изчистено, съвсем в духа на техния дизайн. Добър комерсиален ефект ще има за въпросния момък, защото вече са почнали да го засипват сериозни предложения за работа, но пича си го заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Добър комерсиален ефект ще има за въпросния момък, защото вече са почнали да го засипват сериозни предложения за работа... Това сериозно ли е? Егати.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Е ти отиде много далече. Няма нищо комерсиално в това лого, освен това разпространението му пък изобщо няма връзка с Епъл. Просто пича е направил гениално творение, което отразява изключително много неща, свързани с кончината на Джобс и в същото време е уникално просто и изчистено, съвсем в духа на техния дизайн. Добър комерсиален ефект ще има за въпросния момък, защото вече са почнали да го засипват сериозни предложения за работа, но пича си го заслужава. Нямах предвид конкретният случай. Просто сега ще започне едно разпродаване на права, та чак свят да ти се завие. Очаквам в следващите няколко месеца Ликът на Джобс да се появи и върху дамски превръзки, тоалетна хартия, а като си отвориш пакет бисквити - отвътре да изскача на пружина познай кой. Естествено покрай цялата дандания, просто няма начин и основните продукти на компанията да не отбележат рязък скок в харченето си... Супер брутално и вулгарно, но ще се случи - бас връзвам П.п. Спомни си само какво се случи след кончината на Фреди Мъркюри и в по-ново време Майкъл Джексън. А Джобс е достатъчно познато от екраните лице, та да го постигне същата участ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 ... Бъркаш лица от шоу бизнеса с инженери. На мен ще ми е любопитно какво ще стане с Apple и дали няма да им се сринат акциите и изобщо какви ще са следващите им продукти. Защото много или малко преди той да се върне в Apple те са били доста близо до фалита а сега са една от най-големите компании на света. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Бъркаш лица от шоу бизнеса с инженери. На мен ще ми е любопитно какво ще стане с Apple и дали няма да им се сринат акциите и изобщо какви ще са следващите им продукти. Защото много или малко преди той да се върне в Apple те са били доста близо до фалита а сега са една от най-големите компании на света. Изобщо не ги бъркам! Само сЕди и гледай филма. П.п. Абе днес аз ли те забравих или ти забрави да ми звъннеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Sweet lemonade. Sweet, sweet lemonade.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Изобщо не ги бъркам! Само сЕди и гледай филма. П.п. Абе днес аз ли те забравих или ти забрави да ми звъннеш? Ти и да беше звъннал... айде утре... ПС: Забележи обаче Виден как и той е забравил.. после само съм го бил дразнел... явно недостатъчно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.