Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ако помниш кога ти се обадих че е протекъл ще се сетиш че не е на умиране работата.. може и другиден :)

Е, хубу, бре!

Ама кай ся..., с адашчето достигнахте ли до някакво проясняване на ситуацията с кьотека и ебанта!? Или все още сте в положение на окопна война със спорадични престрелки с леки плюнкомети и нощни обстрели от едрокалибрени лайнохвъргачки за поразяване на противниковите огневи точки...?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

2 магарета (кат' теб такива) на мост виждал ли си? В момента с нея си ги мерим... инатите де :)

ПС: Трябва да отбележа също така, че Grimjaur е разбрал на Галя пожеланието в стил "и сръбска музика", само че Галя се заинати, че няма да се дава та аз ли? Плюс това нали знаеш кога някой престават да го бъзикат - когато престане да се връзва пък тя толкова хубаво се връзва, че няма накъде :)

Иде ми да обеся оператора на крушата...

Дубрутру. Абе Мидекс да не се е върнал?

Наистина - няма по-гаден ден от седмицата от вторник. Но този разговор вече сме го водили.

Можем да водим разговора - защо сряда вечер е най-густу да се напиеш!

Наистина - няма по-гаден ден от седмицата от вторник. Но този разговор вече сме го водили.

Можем да водим разговора - защо сряда вечер е най-густу да се напиеш!

Щот тамън си успял да се отърсиш от шока и ужаса на вторник и ти е преминало вцепенението.

Не. :)

Искам да се оплача от всичките НЕЩАСТНИ и НАРЕДЕНИ фирми, които предлагат лаптопи в България! Харесах си 3 модела лаптопи и нито един от тях не може да ми бъде доставен поради неясни за мен причини! При това не е лаптоп за 1000 лева, а за двойно и половина повече. Те са НЕЩАСТНИЦИ!!!

Ще започна по най-некадърно обслужване:

laptop.bg - хората дори не благоволяват да си отговорят редоно на мейла! Абсолютни некадърници!

ardes.bg - не могат да направят запитване за лаптоп, което го нямало в каталога на БЪЛГАРСКИЯ вносител. ?!?! Абсолютни некадърници!

И коронните:

most.bg - не можело да ми внесат по-малко от 10 бройки.

Та - за срядата.

Имам една теория, която гласи, че всички красиви жени излизат сряда.

EDIT:

@Cyberhill - Каква ракия и какво уиски, за да ти помогнем в дилемата? :)

Нищо си им няма на дните! Нали знаете, че на кривите пишки, топките им пречат?

Нищо си им няма на дните! Нали знаете, че на кривите пишки, топките им пречат?

Ти защо им обръщаш внимание изобщо? (между другото те очаквам)

79 дена ъптайм и EVN файла :P

Фейлна ли искаш да кажеш?

Няма по-гаден месец от предизборния! Едва успявам да приключа към 20:00, и така всеки ден...

За сметка на това, очаквам солиден бонус...

Искам да се оплача от всичките НЕЩАСТНИ и НАРЕДЕНИ фирми, които предлагат лаптопи в България! Харесах си 3 модела лаптопи и нито един от тях не може да ми бъде доставен поради неясни за мен причини! При това не е лаптоп за 1000 лева, а за двойно и половина повече. Те са НЕЩАСТНИЦИ!!!

Ще започна по най-некадърно обслужване:

laptop.bg - хората дори не благоволяват да си отговорят редоно на мейла! Абсолютни некадърници!

ardes.bg - не могат да направят запитване за лаптоп, което го нямало в каталога на БЪЛГАРСКИЯ вносител. ?!?! Абсолютни некадърници!

И коронните:

most.bg - не можело да ми внесат по-малко от 10 бройки.

Аха... сега схванах.

Ваньо, те са търговци в магазин общо взето. Защо им е да се занимават специално за теб да внасят нещо което го няма по начало. Поръчваш си го смело с международна гаранция от UK примерно или направо от щатите и си плащаш ДДСто. Специално DELL имат една процедура през която минах за трансфер на гаранцията но работи и нищо че е леко тромава (мина месец някъде докато доставят новия монитор все пак го направиха). Иначе, не мога да си обясня защо примерно гаранцията не е еднаква навсякъде но това си е политика на фирмата.

Иначе всичко може, стига да си достатъчно голям ентусиаст и да си готов да си платиш за дяволъка. Примерно поръчваш го от щатите, плащаш си куриера, ддсто и т.н. и в крайна сметка може да имаш лаптоп на по-ниска цена отколкото от вносителя тука.

Натам вървят нещата. Освен ако w00x не покаже и знанията си в търговията, където е ОСОБЕНО начетен.

Ти пък си наясно с политиката на всички фирми търговци.

Стойността x4/х8 = цена.

В зависимост от държавата.

И такова ценообразуване съм видял.

С тая разлика, че на лаптопите извън промоция, цената във всеки магазин е фиксирана.

Все тая.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...