djadomraz Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 можело да мине за базик, не можело. Като не го разбираш, не се включвай. Ако Атанас не ме беше разбрал (а може и да не е), ще си го напише сам. Нали така? Адвокат ли се явяваш нещо? Ами ти кога ще спреш да се връзваш и да избесняваш за всичко и особено когато някой е на различно мнение с теб? Не съм длъжен да се съгласявам с теб, нито мнението ти е меродавно нещо. Пак ти казвам - като не искаш да ти коментираме постовете пиши ги на лични, иначе рискуваш неправилните хора да ти ги прочетат и после става една..... Ще отговоря по начина, по който твоите постове са ме накарали да се почувствам. Обидена и засегната. Карат ме всеки път, ама нямаш пропуск, да се чувствам зле. Така че ще ти отговарям по този начин, докато не нацелиш на принципа "проба-грешка" начина, по който може да говориш с мен. Брей - не можеш да приемеш че си сe oбъркала леко бе Галче? Човешко е - всекиму се случва И за съжаление това е по-силно от мен - като видя накоя отявлена глупост и бум - изкоментирал съм я преди да е стигнала до главния ми мозък, като през цялото време си мисля, че само чета - ей тъй подсъзнателно го правя... Без уважение : Галя Бухахахаха ей на това вече ще ти отговоря в твой стил - почесах си го и си го преместих в другия крачол. Завиждай защото ти нямаш какво да чешеш и да местиш в другия крачол ПС: Залагайте чий ще е първия пост на 2400-тната страница Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 ... тука сте изперкали от агресия... егати! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 И това ли беше женската солидарност? Само толкова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 дедо, изпомеждудругото и свръхагресивната реакция на всякакъв тип коментар към "личността, която ми е забранено да сравнявам" говори и за други психологически проблеми. обаче недей да питаш и не коментирай, щото това не ти е обикновен потребител - това е все пак много специалната и различна индивидка, заредена с комплекси и хормонален дисбаланс и не я е страх да ги използва! пай се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Ами gal4enceto,не беше права в случея се опита да се направи на оригинална в пожеланията си,но не се плочи нещо можеше просто да им каже да ви е честито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 За критиките към фотографа - това са снимките от приятелите,непрофесионални, със сапунерки и телфони. Основните 12гб снимки все още не съм ги получил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Ти кога ще започнеш да се държиш нормално и да се базикаш по начин, по който човек да не избеснява на всеки от постовете ти? Не си ли се замислял, че прекаляваш. И с начина, по който пишеш и с обясненията и "базиците" по 10 страници. Или мине се, не мине време, някой каже нещо, а коментарът ти е "Ми ти като Галя еди-си-кво". Какъв ти е проблемът с мен, че това да е практика на всеки мой пост? И не само мой. Аз да завидя, че нямам х*й, никога. Ти не коментираш несъзнателно само глупостите, а всичко, абсолютно всеки мой пост глупост ли е? Честно. Нали много ме уважаваш, уважавчо такъв, точно пък ти да го кажеш това... Да съм се объркала, тц. Бла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 новите серии на листопад много по драматични и насълзяващи моменти , ферхунде галя се изправя с/у най големите си страхове в лицето на дедо ефенди , станете свидетели на невиждан емоционален сблъсък само тук в булфорум драма тв..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Олей лелей майкоооо. Кво са напрайхте тука бееееее??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 новите серии на листопад много по драматични и насълзяващи моменти , ферхунде галя се изправя с/у най големите си страхове в лицето на дедо ефенди , станете свидетели на невиждан емоционален сблъсък само тук в булфорум драма тв..... Хахахахахахаха.... Минава ми на мене, че е ебахти шибаната работа да правиш ремонт на стара къща. Къде барнеш, все се осира нещо. Добре ще е до Нова година да свърша, да му го начукам на ремонта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 не се плочиК'ви плочи? Грамофонни?новите серии на листопад много по драматични и насълзяващи моменти , ферхунде галя се изправя с/у най големите си страхове в лицето на дедо ефенди , станете свидетели на невиждан емоционален сблъсък само тук в булфорум драма тв..... А добро утро, иначе :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Ба' мааму! Много шит, много нещо...., явно река Грейуотър, снощи пак е преливала... Ники го разбирам - програмист човек, няма си друга работа и като бухляса хептен... започва да си търси занимавка. На Галя обаче не мога да и се начудя. Седнала ми посред нощите да рейджва. Няма да легне да се наспи, та да се подготви за поредният сблъсък с тълпата озверели селяци... или поне да 'фане да ошъта къщата, че да предаде смисъл на вечерта си (щото по това време тя секс не прави - това го знаем всички), ами седнала да играе по бъзиците на Ники, дето и ги свири на ушенце с най-тънката струна.... Ами това, което успях да извлека, като смисъл от пре-превода от хинди. Та да си питам Наложи се да го преведа на хинди, щото съдържаше доста лични квалификации, размишления върху личните ти достойнства и т.н. - които неименуемо щяха да привлекат вниманието на някой от лилавковците и поста ми щеше да бъде делнат. Обаче със сигурност нямаше нищо в смисъла на намерение за игнорване, просто не съм такъв човек. Единственият лауреат на тази привилегия и то за съвсем кратко време, беше Котора..., но после осъзнах, че човека толкова си може и съвсем не го прави нарочно, та му махнах игнора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 К'ви плочи? Грамофонни? Гранитогрес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Минава ми на мене, че е ебахти шибаната работа да правиш ремонт на стара къща. Къде барнеш, все се осира нещо. Добре ще е до Нова година да свърша, да му го начукам на ремонта! Така си е, отдавна е доказано, че по-лесно се прави нова... Ако пък и живееш вътре по време на ремонта, резила е пълен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Заклевам се, котките са най-сбърканото племе! Не мога да разбера мама му стара, к'во им пречи просто да се наебат, деба и тъпите твари, ами трябва да уведомят целия квартал за намеренията си?! Снощи една влюбена двойка ги уцелих последователно с парче морков, чушка, псувах ги, ония пак и пак се събираха баш пред прозореца ми. Накрая се наложи да извадя найлонова торбичка с вода, за да се трогнат. Жалко само, че се отвори във въздуха, не я бях вързал като хората, та само ги уплаших, нямаше студен душ. Сигурно съм официален враг на котките, след като през годините съм прекъснал безброй копулативни актове, било то с лук, чушки, моркови, картофи, легени с вода, балони с вода, с какви ли не средства. Колкото и да обичам животните - ценя съня си повече, а гадините ми действат, като будилник... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Така си е, отдавна е доказано, че по-лесно се прави нова... Ако пък и живееш вътре по време на ремонта, резила е пълен... Зависи от ремонта,аз например си бутнах камината която заемаше една стена защото не работеше както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Минава ми на мене, че е ебахти шибаната работа да правиш ремонт на стара къща. Къде барнеш, все се осира нещо. Добре ще е до Нова година да свърша, да му го начукам на ремонта! В стар блок е още по - зле... като къртихме старите прозорци да слагаме дограмата се срина мазилката на половината стена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Заклевам се, котките са най-сбърканото племе! котките са най гадните същества колата ми е постоянно надрана , чфилтъра на климатика го чистя поне два пъти месечно от косми и целият квартал мирише на лайна - дано измрът от ужасяваща смърт !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Да чакаш пред инспекторка 3 ч. за проверка на оценки и 3 уверения - priceless. Иначе пък супер добра работа свърших днес, още преди денят да е започнал. Адаш, вярно е, през нощта обичам да чистя и да готвя. Сексът е по друго време. Аз имам график Ама че и глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Ти кога ще започнеш да се държиш нормално и да се базикаш по начин, по който човек да не избеснява на всеки от постовете ти? Не си ли се замислял, че прекаляваш. Не се ласкай - света изобщо не се върти около теб и далеч не всеки твой пост коментирам нито пък все за теб си мисля. Но докато си запъната като магаре на лед така ще става. Не по-малко инат съм от теб или от адаша ти. А когато сметна нещо за достойно коментирането му и какво да направя - казах ти - това е по-силно от мен... освен това благодарение разни подобни препирни си направо единица мярка - как да не те цитира човек. Моля те игнорни ме щом толкова много те разстройват коментарите ми. Няма надежда скоро да престана затова по-добре ме игнорни - така най-лесно. новите серии на листопад много по драматични и насълзяващи моменти , ферхунде галя се изправя с/у най големите си страхове в лицето на дедо ефенди , станете свидетели на невиждан емоционален сблъсък само тук в булфорум драма тв..... :lol: aaaa злобил уби змея с лопата Ба' мааму! Много шит, много нещо...., явно река Грейуотър, снощи пак е преливала... Ники го разбирам - програмист човек, няма си друга работа и като бухляса хептен... започва да си търси занимавка. На Галя обаче не мога да и се начудя. Седнала ми посред нощите да рейджва. Няма да легне да се наспи, та да се подготви за поредният сблъсък с тълпата озверели селяци... или поне да 'фане да ошъта къщата, че да предаде смисъл на вечерта си (щото по това време тя секс не прави - това го знаем всички), ами седнала да играе по бъзиците на Ники, дето и ги свири на ушенце с най-тънката струна.... Еййй Галине, как добре се разбираме с теб от половин дума.... кога ще пием по 1 бира? Между другото имах един климатик дето искам да погледнеш То и едно 18 годишно имам дето можем да му прошепнем нещо на ушенце, щото Виден гледам няма да се накани преди да го привърша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 То и едно 18 годишно имам дето можем да му прошепнем нещо на ушенце Момент сега.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Не, няма да се спра. Няма да те игнорирам. Не съм по-малък инат от теб. Говори си... И аз ще си говоря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Тогава не се оплаквай че те дразня Ваньо, за ей това говоря: http://www.glenmorangie.com/our-whiskies/18-year-old Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Не, няма да се спра. Няма да те игнорирам. Не съм по-малък инат от теб. Говори си... И аз ще си говоря.Само че дедото наистина си говори, а ти беснееш като баба яга на Амфети... По горе говори, ако съм на твое място. Е няма как да съм на твое място. Щото не се връзвам толкоз на провокациите, а на тема провокации, Галя, за теб важи мотото "риба да беше, с тиган ще те ловя". Ти все едно си си сложила огромна неонова табела "ритни ме" с праволинейните си реакции. На най-дребните закачки се впрягаш, като родопско магаре. Еми сама си го търсиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Ваньо, за ей това говоря: http://www.glenmorangie.com/our-whiskies/18-year-old А аз за това: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.