Antares Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Ами всъщност не, Обама ми звъни на мен. Или ако съм зает, или ме мързи - на Ваньо или на Чефо. Ама Чефо е с много големи финансови претенции, та за това основно на мен или Ваньо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Ами всъщност не, Обама ми звъни на мен. Или ако съм зает, или ме мързи - на Ваньо или на Чефо. Ама Чефо е с много големи финансови претенции, та за това основно на мен или Ваньо. поемам вината...бели и червени Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Адашке, ти не разбра ли, че тука сме сбрани само космати* гейове с проблемна ерекция и страдащи от масивни комплекси свързани с размера? Какво си тръгнала да се обясняваш..., няма 'а те разберем... то и от отявлени сексистки настроени педали, какво друго да очакваш? * някои от тези които познавам, всъщност не са точно космати..., дори леко плешивеят, ама това не им пречи да са си отявлени гейове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Адашке, ти не разбра ли, че тука сме сбрани само космати* гейове с проблемна ерекция и страдащи от масивни комплекси свързани с размера? Какво си тръгнала да се обясняваш..., няма 'а те разберем... то и от отявлени сексистки настроени педали, какво друго да очакваш? * някои от тези които познавам, всъщност не са точно космати..., дори леко плешивеят, ама това не им пречи да са си отявлени гейове! аз пост над 5 реда чета само ако е на Злобил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 аз пост над 5 реда чета само ако е на Злобил Чефо, за следващите избори се кандидатирай! Имаш моя глас btw, Гадин да ме е игнорнал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Пак ще повторя. Ако ти не си чувал репликата "Бия те, защото те обичам" или "Бой, секс и сръбска музика", това не значи, че НИКОЙ на света не я е чувал или употребявал. Галя, чувал съм първата реплика от родител към дете и винаги ми се е струвала тъпа, но донякъде мога да го разбера, обаче казано от мъж към жена е повече от неуместно да не кажа просташко... а ти го използваш в пожелание към младоженка. И тъй като се разпени излишно искам да помоля Grimjaur да покаже въпросното пожелание на половинката си и да сподели нейното разбиране относно майтапа ти ако изобщо го схване. Защото нито жена ми нито сестра ми го схванаха а майка ми и тъщата бяха потресени. Хайде сега ми обясни че всичките ми роднини начело с мен сме оперирани от чувство за хумор и сме абсолютно задръстени, защото друго обяснение за парадокса не намирам. Понеже или ние сме такива или твоето чувство за хумор е прекалено различно. Да цитирам отново какво си пожелала на Атанас: Честита ти жена! Да се грижиш за нея. И дано носи много на бой и секс Моля всеки който го разбира това горното по начин различен от моя и го смята за уместно пожелание към младоженци да сподели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 За 8721521805408404 път - това беше пожелание към конкретен човек. Тъй като си знаем, че Атанас не е от кротките мъже, да не кажа, че си е луд за връзване, затова го адресирах към него. Конкретно за боя. Не съм си представяла, че си е бил жените, шегувах се. Не го знам, може и с перо да ги гали и да се грижи супер добре за тях. Ама от идеята, която си е създал за себе си тук като изключително лирична душа, която не псува, не удря, няма за аватар лозунг, че подкрепя насилието, някак мислех, че се подразбира шегата. И к'во викаш, потресени бяха? Ама да не ревнаха? К'во си викат - мали, тая к'ва е лоша, ужасТ. Мали, мали, чудо невиждано. Ама и ти си вярваш... Сигурно са се кръстили хората, ходили са за жената на Атанас свещ за здраве да палят... Хахахахахахахаха. Да не са чели форума, че да знаят поне малко защо съм го написала не за целия форум, а конкретно за Атанас... И като ми е различно чувството за хумор, ти за какъв се имаш, че тука да чепкаш в 8735827 страници какво чудо невиждано станало, представяш ли си, някой се базикал, ама не на място, ама как така било, ама защо така било. Дайте молебен да направим. Мале, Николай, направо ме изумяваш. Чудя се, толкова излишно време ли имаш, толкова ме мразиш ли, К'ВО ВЕЧЕ ТИ ИМА?! Писна ми на всеки мой пост да ме караш да се обяснявам като ученичка. Писна ми от теб, не разбра ли?! ********************************* (епитети) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 btw, Гадин да ме е игнорнал? Мнее... що, трябваше ли? Моля всеки който го разбира това горното по начин различен от моя и го смята за уместно пожелание към младоженци да сподели. Ако беше включила и: ...туйли, камъни и цемент веднага щях да се сетя, че става въпрос за новото добиче на Танас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Мале, Николай, направо ме изумяваш. Чудя се, толкова излишно време ли имаш, толкова ме мразиш ли, К'ВО ВЕЧЕ ТИ ИМА?! Писна ми на всеки мой пост да ме караш да се обяснявам като ученичка. Писна ми от теб, не разбра ли?! ********************************* (епитети) Галя, забелязваш ли ми тона? Да съм ползвал епитети нещо? Да съм те обидил??? Опитвам се най-кротко да кажа нещо ти избесняваш. Твоя си работа, ако искаш ме игнорвай. Любопитно ми е какво ще изкоментира Атанас и дали изобщо някой би те разбрал по начин, различен от този, по който аз го схванах. веднага щях да се сетя, че става въпрос за новото добиче на Танас. Ако беше и аз щях да го приема по коренно различен начин. Само че не е.. и Галя за втори път прави крайно неуместно пожелание, а после обяснява на всички колко са задръстени и как това било майтап и как може да не го схванат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Тихо! Галя пише.... като приключи, нека някой ме събуди, а. П.п. Мисля да дремна докът си приключи творбата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 За Николай (ако има някой, който не знае) : ТОВА СИ Е НЕГОВА РАБОТА. Не мисля, че беше твоя или чиято и да било друга да категоризира изказването ми. Ако на Чефо му пожелая много пари, пак ли ще ми кажеш, че съм меркантилна и че пожелавам лоши неща или не знам какво? Сега се сетих. Най-накрая ме осени. Николай, ти си жена. Ако жените обичаме да сме ненужно обстоятелствени за всичко и обичаме да стигнем до дъното на всеки проблем, дори да няма полза, само за да си отговорим на въпроса "Защо?", значи ти си такова същество. Да не кажа, че си по-зле. То бива чепкане, бива мрънкане, бива нападки, бива вайкане как съм можела това и онова, ама ти се оливаш, ама как само се оливашшшшшшшшш... Хората като искат да кажат нещо, казват, ти изписваш по 10 страници. Това не е казване, а фейлетон. Публикувай вече, не ни мъчи във форума... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Галя, верно много се впрягаш... Почти съм сигурен, че вече си забравила за какво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Ники, осъзнаваш ли, че си най-големия дразнител за Галя на тоя свят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Ники, осъзнаваш ли, че си най-големия дразнител за Галя на тоя свят? А ти осъзнаваш ли, че той реално чака отговор? Смисъл, от одеве се надява следващия пост да съдържа отговора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Ангеле, отговорът го дадох неколкократно. Това, че на някой му е по-удобно да си чеше клавиатурата, отколкото да чете, е друг въпрос. Видене, може и да си прав. Ама не, то биват някои неща, тука да се лигавим и да се наричаме "нежно", ама неговото на нищо не прилича. Хората, които ме познават знаят, че аз редовно си говоря на идиот, на шматка и т.н. Защото за мен това не са обиди, аз го казвам мило, така че хората знаят, че е с най-добри чувства. Ама някой да не ме познава и да ме категоризира, не мога да го допусна. Аз съм била коректна (надявам се) към всички и съм се отнасяла с уважение, тука някакъв си да ме прави на луда. Тц, не съм си плюла на достойнството толкова. Иначе мога да прощавам и да преглъщам обиди, случаят с въпросния Атанас, който беше и баннат за известно време е показателен. Че не тая лоши чувства. Напротив, желая си му всичко хубаво, дори се радвам, че се е задомил, че ще става баща. Тук врели-некипели можем да плямпаме до края на света, ама от това по-важно си няма. Деца, жена/мъж, семейство, близки хора. Оценила съм го. Да си е щастлив човекът, жена му и детето и те покрай него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Галя, като е само между теб и него да ти кажа ли как се процедира? След като си го пльоснала в темата значи всеки може да го прочете и коментира. Или смяташ да пренапишеш правилата на форума по някакъв начин и да забраниш включването на трети лица, когато 2ма други си говорят? На Чефо конкретно е по-уместно да му пожелаеш цял гараж с ферарита и безплатен бензин - него парите за друго няма да му трябват и честно ако добре съм схванал какво иска по писанията му във форума ще е щастлив да яде по 1 баничка на ден но да има 3 ферарита и да по цял ден да може да си джитка с тях (и честно казано го разбирам). Грешно смяташ че се заяждам специално с теб за всичко. Някой път те юркам на майтап, но никога не е било със злоба. Докато ти избесняваш с пяна на устата почти всеки път та чак съжалявам че съм се закачил. Но в случая бях съвсем сериозен и продължавам да твърдя че е било крайно неуместно пожелание затова бих желал коментар от Атанас, а с теб нямам желание да се чепкам - позицията ти е ясна но така и не успя да ме убедиш къде е майтапа и какво му е смешното. Виж ако беше допълнила това, което написа Галин, 100% щях да го разбера по коренно различен начин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Или ще се държиш с уважение, или хич не се дръж с мен както и да било. Юркал ме бил. Да ме познаваш толкова добре, че да си позволяваш този лукс? Да ми категоризираш семейството, че се биели, какво да кажа, освен че се чувствам лично засегната... Като старите баби ли да започна да те кълна, че ми говориш такива неща за родителите бе, а?!?!?!?!?! Това, че не си му схванал смешното си е за твоя сметка. Не ми пука, честно казано. Не си личи да не е със злоба. Ще се пеня, защото ако моят коментар не е бил уместен, твоят беше поне 10 пъти по-зъл и гнусен. А за "Ако беше допълнила...." мога да ти отговоря с друг лаф, който твоята изнежена душа сигурно не е чувала : "Ако баба ми беше мъж..." Много ако-та станаха, че и на метеното, че и замирисаха дори. Не искам да променям правилата на форума, нито да забранявам на който и да е, да ми коментира писаниците, ама по начина, по който ти го правиш - МЕРСИ! Ако аз не се възползвам от възможността да си замълча, ти не го правиш ама хептен никога. Длъжна не оставам. За толкова имам акъл за 5 ст., че да ти се дам. Гледай си програмирането и не се меси в живия живот, че не ти се отдава явно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Ама не, то биват някои неща, тука да се лигавим и да се наричаме "нежно", ама неговото на нищо не прилича. Кое бе Галя? Къде съм те обидил, къде съм използвал епитети по твой адрес? Споменах само, че ако смяташ че боя и секса вървят ръка за ръка значи имаш за пример 2ка (вероятно близки роднини), които го практикуват гореспоменатото редовно. И понеже не за първи път се майтапиш по въпросния начин, при това след един друг дебат, човек може да предположи че става дума или за твоите родители или за някакви много близки хора с които имаш близък досег от дете. Схващаш ли условното наклонение? Да се самоцитирам за следващото нещо за което избесня: Сериозно - в семейството имате ли някой който да пребива жена си редовно? (Защото това единствената причина да смята някой че това е нормално след като има пример за 2ка които много се обичат и са женени от 30 години само че чат-пат жената се налага да ходи с тъмни очила) Това е въпрос и както съм обяснил - това е единствената причина за която мога да се сетя (АЗ) да приемаш за нормален такъв майтап че и да го пожелаваш другиму. И не съм те обиждал, дори в случая не съм те питал "руса ли си пак" за да го приемеш за заяждане и да избеснееш по начина по който го направи. Ако искаш цитирай това, с което съм те засегнал най-много и което "на нищо не прилича" за да схвана кое точно те жегна и да го имам предвид... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Мнее... що, трябваше ли? Ами това, което успях да извлека, като смисъл от пре-превода от хинди. Та да си питам Галя, верно много се впрягаш... Почти съм сигурен, че вече си забравила за какво.Виждал съм магарета, които се/ги впрягат по-малко. Говоря за истински магарета, някой да не си помисли нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Ти сам си си го цитирал. Вече говорих за майка ми, леля ми и т.н. Мога да си представя до някаква степен какво чувства дете, чиято майка е пребивана от бащата, затова и ти казвам, че ми обясняваш подобни глупости СЛЕД като казах, че се шегувам. А ти ми анализираш защо съм го казала така, ама как точно, ама в колко часа, защо... Можеш ли да анализираш, велики АНАЛизаторю, какво се мърди в главата на убиец и защо е станал такъв, защо педофилията и геронтофилията съществуват... Умник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Това, че не си му схванал смешното си е за твоя сметка. Не ми пука, честно казано. Не си личи да не е със злоба. Ще се пеня, защото ако моят коментар не е бил уместен, твоят беше поне 10 пъти по-зъл и гнусен. Би ли цитирала кое точно е злобното и кое е гнусното? А за "Ако беше допълнила...." мога да ти отговоря с друг лаф, който твоята изнежена душа сигурно не е чувала : "Ако баба ми беше мъж..." Много ако-та станаха, че и на метеното, че и замирисаха дори. Голяма полемика.. само че говорим за твоя лаф и кой как би го разбрал. Това горното важи и за теб - ако баба ми беше мъжка можеше и да схване какво си имала предвид, но написано по този начин е много по-вероятно да те разберат погрешно. Това че ти си мислиш едно нещо, не означава, че другите ти четат мислите и че ще приемат написаното от теб по начина, по който си искала. Като не можеш да обясняваш не се сърди че са те разбрали грешно. Не искам да променям правилата на форума, нито да забранявам на който и да е, да ми коментира писаниците, ама по начина, по който ти го правиш - МЕРСИ! Т.е. специално за мен да въведем правило: Николай да не коментира на Галя пожеланията към други хора? Видене, бихте ли го пльоснали горното в правилата на форума моля? Ако аз не се възползвам от възможността да си замълча, ти не го правиш ама хептен никога. Длъжна не оставам. За толкова имам акъл за 5 ст., че да ти се дам. Гледай си програмирането и не се меси в живия живот, че не ти се отдава явно. Брей... брей... това вече си беше леко злобно... не смяташ ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Нали само аз съм си я разбрала шегата? А не ти ли се струва, че ако някой друг си беше помислил, че у нас се млатят като за световно, щеше да го каже? Не ти ли се струва, че ти си този, който даде ужасния пример, без никой друг да е казал каквото и да е по темата за родителите ми?!?!?! Гнусна ти беше намесата на хора, които пък не си и виждал, че да ми обясняваш какво били правили вкъщи... Във всеки един пост, който ти е адресиран до мен има някакво заяждане, пък ти си отричай и си го наричай "юркане", това не го прави по-чисто като намерение. Да, злобно е. Така си го направи... Не се сърди и ти на мен, че се държа така. И щом сме на темата "Ако беше казала", ти също можеше да кажеш "Галя, поясни, че не разбрах пожеланието", но неееее, ти тръгна с интерпретациите свободен стил 50 метра дължина на поста, обвинения как съм можела така да кажа... Има си начини и начини. Не си ме попитал така, че да отговоря подобаващо. Хората като не са ми прочели мислите, не са ме погнали, а са подминали това, което не са разбрали. Само ти тръгна на кръст да ме разпъваш. За к'во? И ти не знаеш... Не съм те спряла да коментираш. Говорех за уважение. Ако ще ми обсъждаш постовете 1 към безкрайност, по-хубаво недей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Галя, вземи пий един презкурин. Вярвай ми, сериозни усилия ми е коствало да не се включа и аз сериозно в пороя от ебавки, които летят по твой адрес, ама да ме прощаваш, ама си супер гламава и с тия невротични постове просто си го просиш. И ако щеш ми вярвай - казвам го с най-добри чувства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Ти сам си си го цитирал. Вече говорих за майка ми, леля ми и т.н. Мога да си представя до някаква степен какво чувства дете, чиято майка е пребивана от бащата, затова и ти казвам, че ми обясняваш подобни глупости СЛЕД като казах, че се шегувам. Драга Галя, Обясних, но ще повторя - условно наклонение и възможно обяснение. Не твърдение със сигурност. Освен това през цялото време недоумявам защо за ВТОРИ ПЪТ правиш подобно пожелание след като веднъж сме се дъвкали. И докато първото имаше по-голяма вероятност да мине за майтап това е още по-трудно смилаемо като такъв. След като спомена, че се шегуваш (за което бях сигурен че ще кажеш още отначалото) исках да получа отговор на въпроса ЗАЩО си избрала точно тази шега и защо я смяташ за уместна. Ти отговори с обиди... и наставления че не е моя работа и да ходя на майната си... С Уважение, Николай ПС: Ако смяташ , че нещо е само между теб и друго лице и хората биха те разбрали погрешно може да ползваш личните съобщения а не темата, където четем и коментираме сульо и пульо и се заяждаме с теб за глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Знам за добрите намерения. Ама ако и ти беше на мое място, щеше да ме разбереш. Ебавка е едно, ама като всяка ебавка, си има ГРАНИЦА. И тя не е на всеки мой пост по 10 страници ебавки. Николай, можело да мине за базик, не можело. Като не го разбираш, не се включвай. Ако Атанас не ме беше разбрал (а може и да не е), ще си го напише сам. Нали така? Адвокат ли се явяваш нещо? Ще отговоря по начина, по който твоите постове са ме накарали да се почувствам. Обидена и засегната. Карат ме всеки път, ама нямаш пропуск, да се чувствам зле. Така че ще ти отговарям по този начин, докато не нацелиш на принципа "проба-грешка" начина, по който може да говориш с мен. Очевидно ебавките не са този начин. Казвам ти го, за да не се получи недоразумение пак. Ако съм смятала, че 10 дни ще дъвчем простотии, щях да си пиша на Л.С. Опция, от която НЕ само аз не се възползвам, когато трябва. Без уважение : Галя А от мен вече Лека нощ с едно яко парче : http://www.youtube.com/watch?v=GemKqzILV4w&ob=av3e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.