Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не става въпрос за едно спортуване, а за редовното такова.

И за допълнителна поправка: Не става въпрос за фитнес спортуването, а това на открито. :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Знам го туй аз. Ама нещо цяло лято ме гони кофти късмет - все се каня да почна да ходя на фитнеса до нас - да сваля малко кила. Първо - възпаление на крака и някво разтежение - 2 месеца ме болеше - мазила, ортопедични чехли ала бала. В момента ме боли ръката като стисна по-силно, щото нещо я натъртих отпуската :) от работа с един шлайф, а отделно от минала седмица съм с леко възпаление встрани от нокът на единия крак, та пристъпвах едвам. Сега отминава и ако всичко е ок, смятам вече да успея да почна тоя пусти фитнес. Тамън кила да сваля, хем малко да си подобря тонуса и да се стегна, че съм се разкифльочил много :bgrin:

Ем за открито къде? То щот много чист въздуха тука. Освен да хвана гората.

У ваше село ги гледам, че бягат на околовръсното... А съм чувал и легенди за некъф фитнес, в който има круша... Тъз вечер ще ида да го тествам. :)

Не става въпрос за едно спортуване, а за редовното такова.

И за допълнителна поправка: Не става въпрос за фитнес спортуването, а това на открито. :)

Да. Нещо не ми се получиха обясненията.

PS: фитнеса пак е по-добре от нищо... и определено е по-добре от седене на маса...

PS: фитнеса пак е по-добре от нищо... и определено е по-добре от седене на маса...

Не те ли е срам, бе!? Ей го, на..., дрънкаш ги някакви, такива - тъпи, та се налага младежта да ти отваря очите....

Start ---> Control Panel ---> System ---> Barbeque Performance Information and Tools laughing.giflaughing.giflaughing.gif

dsc01053jc.th.jpg

А честито да ти е!

Гледам вече си го занесал и на работното място, само тая щипка малко ме притеснява, ама като поработиш малко, ще споделиш впечетление.

П.С. @Grimjaur Честито и от мен, здраве и дълголетие и на двамата!

https://picasaweb.google.com/113179442973248965026/hatDeD?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOL5qIj7rJTYYQ&feat=directlink

На който му се разглежда... Утре ще сглабям видеото... Рязаната версия ще е за по-културните... Ама реплики на един от операторите като:"Махни се бе ей, педерас дребен!" няма да махам.

И нещо...весело...

Жената: Или ти миришат краката, или пърдиш, или хъркаш!

Аз: Добре дошла в семейния живот.

Споко, те повечето няма да ни трябват. Стискайте палци до края на месеца на имаме зидано барбекю devil.gif

Свъркай ако трябва да дойдем да носим вар, киреч, тухли, пържоли, кИфтета, мИфтета

- да НЕ иска да живее в България, щото е мръсно и гнусно

- да я е срам от корените и

Трябва ли човек задължително да има ПМС, за да схване "логиката" на горното? Защото всичките ми усилия да се опитам да я схвана отидоха напразно. :confused

Ако мъжът имаше ПМС в света нямаше да има войни и щеше да царува световен мир

Егати това мнение не го бях прочел цялото но така и не получих смислен отговор защо Галя свързва секса и любовта с боя и откога е уместно да се пускат майтапи на темата?

Секс, лабут и сръбско може и да е лаф, но тя на 2 пъти го употреби като майтап само секс и лабут без сръбско, затова и вече съм почти сигурен че ако не точно нейнните родители то някакви близки роднини го практикуват този "спорт" и затова си мисли че 2те неща имат връзка...

https://picasaweb.go...feat=directlink

На който му се разглежда... Утре ще сглабям видеото... Рязаната версия ще е за по-културните... Ама реплики на един от операторите като:"Махни се бе ей, педерас дребен!" няма да махам.

И нещо...весело...

Фотографът е за сериозен лабут! Половината снимки са мазало. Пиян ли е бил, тъп ли....

Свъркай ако трябва да дойдем да носим вар, киреч, тухли, пържоли, кИфтета, мИфтета

Споко, има време за всичко. devil.gif

Фотографът е за сериозен лабут! Половината снимки са мазало. Пиян ли е бил, тъп ли....

Ако някой ми омаже снимките от сватбата, защото е чиста доза некадърен, но си мисли, че става за нещо - ще му конфискувам апарата и ще си искам парите обратно.

Голяма работа - нашите снимки сме ги гледали точно 3 пъти и сме цъкали с език колко ужасни сме на моменти (или в последствие какви сме били красиви тогава а какви сме сега)... и дотам. Хич да не ти пука

Егати това мнение не го бях прочел цялото но така и не получих смислен отговор защо Галя свързва секса и любовта с боя и откога е уместно да се пускат майтапи на темата?

Ти пак поне получи някакъв отговор. Аз 2 пъти попитах и само мълчание насреща.

https://picasaweb.google.com/113179442973248965026/hatDeD?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOL5qIj7rJTYYQ&feat=directlink

И нещо...весело...

Фотографа ви куца BIG TIME...

Това може да не са им професионалните снимки, а може и изобщо да не са наели професионален фотограф. Иначе да му качват снимките на една флашка, да му ги връщат и да си искат парите.

Това по всяка вероятност са снимки с малък апарат, защото дори срещу прозореца моя стар никон прави по-добри снимки с вградената светкавица в сравнение с тези които те имат, а с голяма светкавица ще е още по-добре.

А за снимки от приятел са си доста добре мисля.

Не разбирам защо го обърна на горното след като въпроса беше "защо свързваш боя със секса" и така избесня в крайна сметка. Едно "абе майтапих се ама май не ми се получи" щеше да прекъсне спора, но ти реши да се обясняваш и да "набиеш" всички осмелили се да го зададат този въпрос, и после продължи да ръмжиш ей тъй за да разберем колко си страшна. Честно нямам нищо напреки теб, но ей това свързване на боя и секса понеже го правиш 2ри път не мога да схвана защо и откъде накъде ще е смешно.

Сериозно - в семейството имате ли някой който да пребива жена си редовно?

(Защото това единствената причина да смята някой че това е нормално след като има пример за 2ка които много се обичат и са женени от 30 години само че чат-пат жената се налага да ходи с тъмни очила)

Тц, не бях написала това, което си цитирал. Такива избирателни и изкарани извън контекста - мерси съм. Бях написала, че това ви е редовното оправдание, че съм или бременна, или имам ПМС, или съм имала кофти ден на работа. А мненията ми във форума не се влияят от такива неща. В момента се повтарям, защото пак си си прочел каквото си искал, т.е. диагонално, без НИКАКВО намерение да вникнеш в написаното. Едно "Майтапих се" нямаше да е нужно дори, ако не ми се правехте на ощипани моми. Аха, да поясня, че майка ми и баща ми, бабите и дядовците ми, лелите, вуйчовците, стринките и т.н. никога не са ме били, нито са се били помежду си. Защото ако моето (макар и неразбран) е било базик, ти ми говориш за домашно насилие, което не е шега, че чак да ми правиш категоризация на семейството и да ми обясняваш кое как било, сякаш го знаеш от 1 л. ед. ч. НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ!

Галчето пак е изпляскала интересно е как при толкова много нервни сривове работи с хора.

Работя, та дрънкам. Няма (досега) клиент, на когото да съм си изкарала лошото настроение (когато съм била в такова). Дали ще ми повярваш, твоя грижа. Не ми пука.

Трябва ли човек задължително да има ПМС, за да схване "логиката" на горното? Защото всичките ми усилия да се опитам да я схвана отидоха напразно. :confused

Не. Пише си много ясно, че това са задължителните условия, за да харесате жена (невъзможна мисия). И не е логика, а сбор от нападките, които отправихте към мен за това, че обичам България и искам да живея тук, макар че е мръсно, макар че не знам си какво, много било лошо. Ето още един индивид, който дори не си е направил труда да ЧЕТЕ, нищо повече. Как да го коментирам това? Да дъвчем едно и също. Много ясно съм си се изразила в двата огромни поста от днес.

Пак ще повторя. Ако ти не си чувал репликата "Бия те, защото те обичам" или "Бой, секс и сръбска музика", това не значи, че НИКОЙ на света не я е чувал или употребявал. Или всички реплики първо с теб се съветват. Сигурно и Обама на тебе звъни за новите щатски мисии, US икономиката и Ал Кайда?! Сигурно и Чък Норис носи твоя тениска. Ти на 5 г. като не си знаел какво е мобифон и за какво служи, това значи ли, че не е имало, че никой не я е употребявал тази дума?!?!?!?!

Ти пак поне получи някакъв отговор. Аз 2 пъти попитах и само мълчание насреща.

Сам си отговори защо. На глупави въпроси...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...