Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Като се изразявам аз по-странно, така че да не го разберете, що просто не си замълчите?

Това ти изречение верно е със странно изразяване. :)

НО явно не съм само аз оперирана от чувство за хумор.

Добре де, ако сама казваш, че си оперирана от чувство за хумор, как очакваш хората да приемат, че се шегуваш, а не говориш сериозно за бой над булката?!?!

Нито съм казала нещо обидно, нито сексистко, това са закачки

...

точно за него / тях съм говорила.

"нея" не виждаме -> може да заключим, че казваш - или че само мъжете са задръстени, или ако и жените са включени в "тях", един вид те сами не могат, ми са по няколко заедно или в комплект с мъже. В единия случай ми звучи сексистко към мъжете, в другия към жените. :laughing:

Сигурно и аз съм твърде задръстен, ама наистина не мога да стопля защо, аджеба, си мислиш, че в една къща задължително трябва да се раздават мишета за да има любов..., аа.., да и какво общо имат, кьотека и секса?

Майната им на боя и секса, но сръбската музика какво общо има?

Мирка, аз си бях адресирала индиректно поста към двама от форума. Те ако имат акъл, ще се разпознаят.

Ако още някой се разпознае, халал да му е. При положение, че само момчета пишете основно, затова съм го написала така.

Не, аз не съм оперирана от чувство за хумор. Понякога просто си е живо заяждане. Тогава и да се мъча, не мога да го приема на шега. Обаче такива неща, като това, което написах на Атанас, са си чиста проба базици.

Нито съм подстрекавала някой да си бие мъжа, респективно жената, нито нищо. Шегувам се. Явно след всяко изказване ще трябва да пиша дали го казвам сериозно.

Ама на адаша изказването "Вечна ти памет" що не го коментирахте? Това си личало, че е базик, а моето - не. Ай си*тир, аман от двойни стандарти. Не се научихте да се държитещо-годе нормално и да уважавате една от малкото жени, които ви е останала за цвят тук. Само кочове ли искате да си пишете? Я стига на всяка моя реплика по 7853 дуплики как съм в грешка. ЕЙ ТОВА ВАШЕТО СИ Е ОТКРОВЕНО ЗАЯЖДАНЕ. На нищо не прилича вече. Честно!

Знаеш ли защо не са останали жени?! Защото трябва да отговарят на следните изисквания (обобщавам всички мнения за жените, за които се сещам) :

- да са красиви, но естествени, без никакъв грим, да имат крака 1,20 м. ПОНЕ, с големи цици, малък задник, големи джуки, да са свободни и разкрепостени, да правят тройки, групов, садо-мазо, НО да си гледат 4894 деца, които някой им е направил.

- да са перфектни домакини, но да имат време за всичко - епилация, маникюр, педикюр, разкрасителни процедури, спа, НО да са си изкарали сами парите за това

- да правят минимум 20000 лв. на месец, честно и почтено, ако може да си издържат и мъжа, който по цял ден да лее простотии по форумите

- да има поне 3 - 4 висши, но не от ПУ примерно, минимум от Сорбоната, IQ-то да е над 160

- да може да спори с вас поне по следните теми : коли, пари, жени, климатици, маунтинбайкове, програмни езици, HTML, всички световни войни, да помни какво е било по Тодорживково време (но да е най-много на 25 г.), да е живяла в Канада, САЩ, Зимбабве и ЮАР, за да знае как е там, какъв е стандартът на живот

- да НЕ иска да живее в България, щото е мръсно и гнусно

- да я е срам от корените и

- да готви, чисти, пере, глади, мие, търка и т.н. домакински задължения, БЕЗ да иска нищо в замяна като респект, пари, любов, някой да е до нея и да я подкрепя и обича

- да не се оплаква, НИКОГА, за нищо, дори да припада и да реве от болки, да си мълчи

- да не разчита на мъжа си за нищо, а сама да си върши всичко, дори което не е нейна работа, за да помогне на мъжа си

- да няма приятелки, с които да може да обсъжда проблемите си

Каквато и да е жената, пишеща в този форум, няма да е достатъчно добра за вас. Не знам дали от злоба, омраза, сексизъм или каквото е там. Къде се извъдихте такива аристократи със синя кръв не знам...

Сега, ако може вече да си говорим нормално, защото ми писна някой да става с г*за нагоре и да се разправя за най-малкото, което съм казала, че да му олекне и да си излее злобата на някого. Не мисля, че трябва да има конкурс за хората, пишещи тук, и че задължително условие трябва да е наличието на Y хромозома. Мерси, че прочетохте това.

Пак да кажа, никой не обиждам, ама понякога преливате чашата не с капка, а с кофа.

Само имам един въпрос към хората тук, мъжете, които си имат приятелки, гаджета, жени и дъщери... Вие не ги ли обичате, не се ли грижите за тях, не сте ли с тях във всеки гаден и хубав период от живота им, че тук само се настройвате и сипете отрова по жените (си) или като цяло? Все едно никой не си купува на жената подарък, не се радва, че има някой до него.

Хайде сега, време е за взаимно уважение, защото аз като жена не съм се държала гадно с никой от вас, не мисля, че съм заслужила и това към себе си.

Галченцето е кафяв айтъм:

+3 midnight cleaning

-7 sense of humor

+5 rage

33% chance to enter "Cachier's Rage" mode:

-13 sense of humor

+22 rage

+5 strength

+70% post length

+30% chance of critical fail

-80% criticism resistance

многострадалната геновева страйкс пак.

точно 4 седмици след предишния хит.

случайно ще да е.

Галченцето е кафяв айтъм:

+3 midnight cleaning

-7 sense of humor

+5 rage

33% chance to enter "Cachier's Rage" mode:

-13 sense of humor

+22 rage

+70% post length

+5 strength

+30% chance of critical fail

Изкърти... :D

В интерес на истината, Бог знае, че аз не трябва да говоря лошо за жените в този форум. Като се замисля, не съм го и правил. По принцип си гледам жените, дори повече отколкото трябва. Всяка, която се е позадържала, би го потвърдила.

И съвсем нямам чак толкова високи изисквания.

Стегнат задник, красиви глезени, правопис, чувство за хумор и това ми е достатъчно...

Всеки тук е такъв, за какъвто се представя, в резултат на нещо от реалния живот. Големи актьорски игри, голямо нещо.

Аз си гледам жената, обичам си я, ама иначе в нета ще плюя всички жени, защото видиш ли, аз съм много велик и имам комплекси за малък пен*с, малка заплата или не знам какво.

Всеки оттук, който ме познава, знае, че аз съм си такава и тук, и навън. Грешно или не, лоша или не, такава съм. Има си бутон ignore, всеки може да се възползва от него, вместо да ми вади тук от 9 кладенеца вода и да си смуче от пръстите, за да ми покаже колко греша, че съм аз, че се изразявам по даден начин и т.н.

Не апелирам всички да се изпедерастите и да мислите като жена, ама за малко разбиране се боря и за опит да се влезе в на отсрещния ситуацията, която разказва. Няма да е лошо, ако го направите.

И НЕ ВСИЧКО Е ПМС, по Дяволите. Нито бременност, нито недое*аване. Ето това са клишета, под които ме слагате всеки път. Мненията ми не са обосновани от такива фактори.

Ама на адаша изказването "Вечна ти памет" що не го коментирахте? Това си личало, че е базик, а моето - не. Ай си*тир, аман от двойни стандарти.

Ами не беше точно базик...., ама ще го усети след има-няма 7-8 години... Но ти като една достойна представителка на пола си, просто нямаш необходимите рецептори за да усетиш какво се опитвам да кажа.

П.п. А, че си достойна представителка... си пролича от предният ти пост.

многострадалната геновева страйкс пак.

точно 4 седмици след предишния хит.

случайно ще да е.

Не, не е!

3, 4000 евро за 20 годишна кола(сток)....все се надявах да видя мааалко по-различни цифри :(.

Някой да има наркотици за пласиране? :D :D :D :D

Ако ти дам една кофа наркотици за пласиране, дали ще ти стиска да ги пласираш?

Галя, загробване си е...Само една дупка/добре де, три/ едно и също ядене/добре, че мога да готвя/...Мрънкане за глупости, неразбиране, изпиване на бирата...абе...вечна ми памет, ма тва не мое да ме спре да съм си простак, да къркам и да гоня путките biggrin1.gif

Ама на адаша изказването "Вечна ти памет" що не го коментирахте? Това си личало, че е базик, а моето - не.

Ами да - очевидно е че е майтап. Но да пожелаеш секс и бой никому не е очевидно. Питах жена ми, питах и сестра ми... и 2те се зачудиха толкова ли е било зле положението в семейството ти и дали баща ти редовно е пребивал майка ти за да си мислиш такива неща и да ги пожелаваш при това след като някой е обявил че се е оженил.

А за това което Галин каза си има и виц:

- Тате, мисля да се оженя

- Добре сине, но имай предвид че семейството замества всичко... та помисли кое ти е по-важно - всичко или семейството

Ай си*тир, аман от двойни стандарти. Не се научихте да се държитещо-годе нормално и да уважавате една от малкото жени, които ви е останала за цвят тук. Само кочове ли искате да си пишете? Я стига на всяка моя реплика по 7853 дуплики как съм в грешка. ЕЙ ТОВА ВАШЕТО СИ Е ОТКРОВЕНО ЗАЯЖДАНЕ. На нищо не прилича вече. Честно!

Ми не е заяждане, просто ти пишеш някаква глупост която не е изобщо в границите на нормалните простотии които пишем и не мога да я подмина ей така.

Не знам къде си ги чувала тези лафове за боя и секса, но явно си единствена.

Ами да - очевидно е че е майтап. Но да пожелаеш секс и бой никому не е очевидно. Питах жена ми, питах и сестра ми... и 2те се зачудиха толкова ли е било зле положението в семейството ти и дали баща ти редовно е пребивал майка ти за да си мислиш такива неща и да ги пожелаваш при това след като някой е обявил че се е оженил.

А за това което Галин каза си има и виц:

- Тате, мисля да се оженя

- Добре сине, но имай предвид че семейството замества всичко... та помисли кое ти е по-важно - всичко или семейството

Ми не е заяждане, просто ти пишеш някаква глупост която не е изобщо в границите на нормалните простотии които пишем и не мога да я подмина ей така.

Не знам къде си ги чувала тези лафове за боя и секса, но явно си единствена.

ся ще кажеш, че бой, еВане и српско не си го чувал лафа... ;)

Ако ти дам една кофа наркотици за пласиране, дали ще ти стиска да ги пласираш?

колко ще е голяма :D :D :D

....дъра-бъра-2 чадъра-вие сте с малки пишки пък аз съм недо**на....

Не разбирам защо го обърна на горното след като въпроса беше "защо свързваш боя със секса" и така избесня в крайна сметка. Едно "абе майтапих се ама май не ми се получи" щеше да прекъсне спора, но ти реши да се обясняваш и да "набиеш" всички осмелили се да го зададат този въпрос, и после продължи да ръмжиш ей тъй за да разберем колко си страшна. Честно нямам нищо напреки теб, но ей това свързване на боя и секса понеже го правиш 2ри път не мога да схвана защо и откъде накъде ще е смешно.

Сериозно - в семейството имате ли някой който да пребива жена си редовно?

(Защото това единствената причина да смята някой че това е нормално след като има пример за 2ка които много се обичат и са женени от 30 години само че чат-пат жената се налага да ходи с тъмни очила)

Е те туй беше последния пирон в ковчега :lol:

На Галя ми се струва, че точно това й е проблема, работата и донякъде отношенията с хора. А, към айтъма по-горе забравих да добавя -80% resistance to criticism...

Аз пък съм с няква тъпа настинка и гърлото как ме дразни... Много мразя тия промени в сезоните пролет и есен.

Аз пък съм с няква тъпа настинка и гърлото как ме дразни... Много мразя тия промени в сезоните пролет и есен.

От липсата на активно спортуване е. И не се шегувам.

mIRCata - прав е Ваньо. Като бях в казармата (а аз съм тюфлек от край време) един смахнат полковник ни беше изкарал да търчим час и половина на студа (януари месец) а аз какъвто съм изнежен точно някакви сополи ми бяха тръгнали и нещо ми беше кофти. Онзи кретен заедно с нас търча по плаца в 11:30 вечерта, защото нещо беше крив и се налагаше да си го изкара на някой и реши че най-добре на всички. Аз търча на студения въздух и си мисля - ебати утре съм с ангина 100%... да ама нищо подобно, освен че ми излезе джигера и после половин час още не мога да си поема въздух... мани ами пича на 60+ години правече обиколка и половина докато останалите направим една. Не само ми спряха сополи и чудо ами на следващия бях 6+. Само че това в Девин. Пробвах го един път тука - ефекта беше обратен.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...