Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Мен също това ме отврати. И просто затворих страницата. Що за човек би тръгнал съзнателно да заразява хората... При това - споделяйки методи във форум.. Блах sick1.gif

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Мен също това ме отврати. И просто затворих страницата. Що за човек би тръгнал съзнателно да заразява хората... При това - споделяйки методи във форум.. Блах sick1.gif

Значи си прочел това, което и аз прочетох първо, но не си прочел другите. Да видиш как има и хора, които ИСКАТ да бъдат заразени, и пускат обяви, и споделят начини как да се заразиш по-лесно.

Като се замислиш какви хора има по света..... Извратено племе.

Значи си прочел това, което и аз прочетох първо, но не си прочел другите. Да видиш как има и хора, които ИСКАТ да бъдат заразени, и пускат обяви, и споделят начини как да се заразиш по-лесно.

Като се замислиш какви хора има по света..... Извратено племе.

За съжаление попрочетох оттук оттам и единственото което ми се иска да изкоментирам за онзи най-горния е че му пожелавам с цялата си душа да умре в ужасни страдания и с такива болки, каквито не е и сънувал.

Бърбъна свърши, обърнах на ракия...

Като каза бърбън...Напоследък така ми се допило....ама все "нямам време" да мина през Метро да си купя нещичко...

Иначе при нас положението е: Ракията не свърши, има още към 350лт., нооо решихме да продължим на бира...наздраве и лека ви нощ. :beer:

Или казано по Grimjaur-ски:

Добро утро гниди мършави... :lol:

АТАНАСЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, Честита ти жена! Да се грижиш за нея. И дано носи много на бой и секс :)

Да сте щастливи и да ви се случват нещата, които искате заедно, общите планове. Пък и личните :beer:

И дано носи много на бой и секс :)

Айде пак... Галя какво е това свързване между боя и любовта? За втори път правиш такъв паралел и сега ми е любопитно какво обяснение ще си изсмучеш от пръстите... Преди го пожелаваше на жената да бие мъжа си, щото го обича - ужким на майтап. Това последното не ми изглежда хич на майтап... и не е към жената обръщението...

Честно ти смяташ ли че един мъж ТРЯБВА да бие жена си и оправдаваш ли такава постъпка? Или ти се ръководиш от максимата - щом те бие значи те обича?

Да се присъединя към питането на djadomraz.

Колкото и да го мразите, Честит Рожден Ден на Бътчо :) Юбилей има момчето :)

Да е жив и здрав и да си ползва Джесика по предназначение :)

Честито и от мен. Айде таз година булка догодина люлка :)

Люлката - март месец.

Дубрютру.

Сигурна съм, че Атанас ме е разбрал правилно. Нищо не си смуча от пръстите, това е шега, за която вие пак ще се направите на ощипани моми, че не сте чували. Бяха три неща : бой, секс и сръбска музика.

Като се изразявам аз по-странно, така че да не го разберете, що просто не си замълчите? Нито съм казала нещо обидно, нито сексистко, това са закачки, НО явно не съм само аз оперирана от чувство за хумор. Много сме отворени, пък всъщност сте адски задръстени... Който се познае в тези реплики, ха, честито да му е, точно за него / тях съм говорила.

Сигурна съм, че Атанас ме е разбрал правилно. Нищо не си смуча от пръстите, това е шега, за която вие пак ще се направите на ощипани моми, че не сте чували. Бяха три неща : бой, секс и сръбска музика.

Като се изразявам аз по-странно, така че да не го разберете, що просто не си замълчите? Нито съм казала нещо обидно, нито сексистко, това са закачки, НО явно не съм само аз оперирана от чувство за хумор. Много сме отворени, пък всъщност сте адски задръстени... Който се познае в тези реплики, ха, честито да му е, точно за него / тях съм говорила.

Сигурно и аз съм твърде задръстен, ама наистина не мога да стопля защо, аджеба, си мислиш, че в една къща задължително трябва да се раздават мишета за да има любов..., аа.., да и какво общо имат, кьотека и секса?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...