Antares Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Видене, жив и здрав да си! И семейството ти, покрай теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Мдам... жив и здрав! Не се напивай много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Понеже имам впечатления от мои близки и познати какво представлява кошмара, наречен минаване през комисия на ТЕЛК, затова тия кретени, които са се подписали под 95%-та инвалидност на катунишката мутра, заслужават незабавен разстрел от упор, всички до един. Поредно доказателство че с пари всичко става. Ама просто толкова нагло и показно представление и доказване колко голяма е корупцията тука просто няма другаде по света (освен може би в Нигерия да речем). Ако продължават да се излагат по този начин ще се накефя ЕС да наложи някакви санкции на държавата, честно. Знам че е кофти но трябва с голямата сопа по главата някой път за да ни дойде акъла на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Аз че съм се напил, напил съм се, притеснява ме обаче как Наско утре ще застане пред "олтара" Обичам ви всички, благодаря на всички за пожеланията! ОБИЧАМ ВИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Що, Атанас да не е около тебе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Tой не е окoло мене, но утре трябва да се изправи пред хора и да се ожени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Мислиш ако е фиркан няма да го оженят ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Мислиш ако е фиркан няма да го оженят ли? От това друг по-сигурен начин да го оженят едва ли съществува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ERlKOOHZvYY Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Убийствено напиване снощи... След 3 часа идват гости, доста сериозен отбор.... Наско дали е захапал каиша? хахахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Във форума се е появил некромансър (65lvl)..., човека си е поставил за цел две от всеки три негови мнения да са в отговор на неща от поне половин година - минимум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Искам да споделя на какво попаднах днес. Всеки път като отворя тоя сайт и като задълбая в разучаване на фактите, откривам някакви напълно странни неща. Сайта е apina.biz. Явно източва картинки пускани по IRC чатове и ги запазва. Без никаква тематика. Повечето са на голи жени, има някои забавни, но има и някои, които не ми ги побира акъла изобщо. Неща, дето по принцип в нормален сайт трудно ще се задържат. Имаше едно в което имаше стъпка по стъпка обяснение със снимки как да си отрежеш тестисите. Та ето на какво попаднах. http://apina.biz/39643.jpg Много са, но всичките се отнасят за едно и също "явление", като това в средата за мен беше най-шокиращо. Не ми се слушат глупави реплики и нападки. Просто исках да споделя. Затова и написах източника. Краткото ми проучване защо такова нещо може да съществува намери, че това е отразено и в CNN и в BBC. И се случва и между двойки мъж/жена, а не само мъж/мъж. Защо някой би искал да направи подобно нещо?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Искам да споделя на какво попаднах днес. Всеки път като отворя тоя сайт и като задълбая в разучаване на фактите, откривам някакви напълно странни неща. Сайта е apina.biz. Явно източва картинки пускани по IRC чатове и ги запазва. Без никаква тематика. Повечето са на голи жени, има някои забавни, но има и някои, които не ми ги побира акъла изобщо. Неща, дето по принцип в нормален сайт трудно ще се задържат. Имаше едно в което имаше стъпка по стъпка обяснение със снимки как да си отрежеш тестисите. Та ето на какво попаднах. http://apina.biz/39643.jpg Много са, но всичките се отнасят за едно и също "явление", като това в средата за мен беше най-шокиращо. Не ми се слушат глупави реплики и нападки. Просто исках да споделя. Затова и написах източника. Краткото ми проучване защо такова нещо може да съществува намери, че това е отразено и в CNN и в BBC. И се случва и между двойки мъж/жена, а не само мъж/мъж. Защо някой би искал да направи подобно нещо?! Без да ти отправям глупави нападки и тъпи реплики, ама... ЗАЩО, ПО ДЯВОЛИТЕ, СЕ ИНТЕРЕСУВАШ ОТ ПОДОБНИ НЕЩА ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Защо някой би искал да направи подобно нещо?! Вероятно защото е фен на розовото! Нещата са свързани! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Вероятно защото е фен на розовото! Нещата са свързани! Умишленото заразяване на хора със HIV? Странна връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Тези които умишлено заразяват другите мога да ги разбера..., хората сме долни същества..., вродено ни е да сме зли. Това което не ми подира главата е, защо по дяволите, някой ще желае и ще търси начин да се заразява!? За мен това е по-извратено и от това, някой да си направи операция за смяна на пола и после да си хване за гадже... лесбийка (имаме подобен случай в Пловдив) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Скарата вече пуши...сипвам си първата от литъра и нека омазването започне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Умишленото заразяване на хора със HIV? Странна връзка. Ти връзка ли намери?!?!?!? Скарата вече пуши...сипвам си първата от литъра и нека омазването започне... Так, така, на мен един от подаръците ми вчера е нова скара. Сега се чудя на село ли да я карам или га са наплющим тая вечер да я запаля на покрива! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Без да ти отправям глупави нападки и тъпи реплики, ама... ЗАЩО, ПО ДЯВОЛИТЕ, СЕ ИНТЕРЕСУВАШ ОТ ПОДОБНИ НЕЩА ? Тези които умишлено заразяват другите мога да ги разбера..., хората сме долни същества..., вродено ни е да сме зли. Това което не ми подира главата е, защо по дяволите, някой ще желае и ще търси начин да се заразява!? За мен това е по-извратено и от това, някой да си направи операция за смяна на пола и после да си хване за гадже... лесбийка (имаме подобен случай в Пловдив) Не се интересувам от подобни неща. Цъках си, цъках си random снимки и изведнъж изскочи това. Започнах да чета и реагирах като теб. Затова направих кратко търсене в интернет, от чисто любопитство защо някой би направил такова нещо. Първо направих търсене какво означава "neg", защото не разбирах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Last Muthafucka Breathin' ....да ми се неначуди човек на кви песни съм събота вечер...и на уискито се мръщя....ше си шибна след малко два шамара и нещата ще си дойдат на мястото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Так, така, на мен един от подаръците ми вчера е нова скара. Сега се чудя на село ли да я карам или га са наплющим тая вечер да я запаля на покрива! Хич не я мисли.Направо я пали и т'Фа е...Ха наздраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 w00x - ти си извратен нещо, след като изобщо поглеждаш сайт където е имало подробно описание как сам да си отрежеш топките. Определено по-извратени са хората, които са събирали снимките но ти защо ги гледаш е въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 w00x - ти си извратен нещо, след като изобщо поглеждаш сайт където е имало подробно описание как сам да си отрежеш топките. Определено по-извратени са хората, които са събирали снимките но ти защо ги гледаш е въпроса. Е то един бърз погледа на сайта са основно снимки на каки, тук таме по нещо смешно, по-рядко нещо странно и на края явно и някви болни извратеняци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Не се интересувам от подобни неща. Цъках си, цъках си random снимки и изведнъж изскочи това. Започнах да чета и реагирах като теб. Затова направих кратко търсене в интернет, от чисто любопитство защо някой би направил такова нещо. Първо направих търсене какво означава "neg", защото не разбирах. POS - Posetive / NEG - Negative (на тест за ХИВ) Не е много далеч от ума... Което не отговаря на въпроса - Защо, аджеба, се зачиташ по такива хави? Аз ги попрочетох защото ти ги посочи като нещо потресаващо, но винаги когато се натъквам по случайност на подобни работи, сменям странницата на момента... (А какво остава да помня сайтовете) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 w00x - ти си извратен нещо, след като изобщо поглеждаш сайт където е имало подробно описание как сам да си отрежеш топките. Определено по-извратени са хората, които са събирали снимките но ти защо ги гледаш е въпроса. Аз не се зачитам по сайт. Упътването беше пуснато като снимка тук. Изобщо не знаех какво е в началото. POS - Posetive / NEG - Negative (на тест за ХИВ) Не е много далеч от ума... Което не отговаря на въпроса - Защо, аджеба, се зачиташ по такива хави? Аз ги попрочетох защото ти ги посочи като нещо потресаващо, но винаги когато се натъквам по случайност на подобни работи, сменям странницата на момента... (А какво остава да помня сайтовете) Ами обърках се, защото го използваха като нарицателно за човек. Зачитам се защото съм много любопитен. Затова. на първото не бях сигурен дали разбирам правилно, защото имаше много сленг, но после.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.