Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ти май прие woox за DJ-ски ник? Ще се самопровъзглася за твой кръстник :D

Ми на тоя етап реших това да ползвам. Само улесних читателя и смених 0 с о.

Ангеле, на мен микса ми харесва. Музиката е приятна и добре подбрана. Не съм сигурен дали е подходяща за дискотека, нито пък мога да изкажа градивна, деструктивна и каквато и да е било критика, тъй като разбирам от тази музика и DJ-ство по-малко, отколкото Гадин разбира от гримове.

Но е факт, че на мен ми хареса. Идеално ми се върза с досадния следобед и в момента съм на около 30-тата минута. Ще го запазя в bookmarks.

Готино е, мен ме кефи. Само първите 10-15 секунди не ми допаднаха много, но аз не разбирам от музика, така че... :bgrin:

Слушах го, но селецкията има какво да се желае още, преходите са еднообразни сякаш ползваш fade in/fade out...с конзолата може лесно да разчупиш, прави си cue точки, loop'ирай вкарай някой ефект, Не знам как си със слуха, но ако може да познаваш тоновете в дадена песновка, ще ти е от голямо преимущество за самия микс, като за начало може да почнеш с познаването на минорни и мажорни...но за да те улесня може да провеиш артикулите из нета за тъй нареченето "Harmonic Mixing" и програмата "Mixed in Key"..но може да поработиш първо и върху основния модел "Beat Mixing" и тогава мини към хармоничния, тогава преходите от песен към песен ще изчезнат и ти ще си дигнал летвата доста високо :)

Готино е, мен ме кефи. Само първите 10-15 секунди не ми допаднаха много, но аз не разбирам от музика, така че... :bgrin:

И аз щях да му кажа това. Прекалено много се задържа това повтаряне в началото. Соред мен трябва да се скъси.

Кое е общото между Caps Lock-а и затвора?

И двете правят твоето o в О

:laughing:

Слушах го, но селецкията има какво да се желае още, преходите са еднообразни сякаш ползваш fade in/fade out...с конзолата може лесно да разчупиш, прави си cue точки, loop'ирай вкарай някой ефект, Не знам как си със слуха, но ако може да познаваш тоновете в дадена песновка, ще ти е от голямо преимущество за самия микс, като за начало може да почнеш с познаването на минорни и мажорни...но за да те улесня може да провеиш артикулите из нета за тъй нареченето "Harmonic Mixing" и програмата "Mixed in Key"..но може да поработиш първо и върху основния модел "Beat Mixing" и тогава мини към хармоничния, тогава преходите от песен към песен ще изчезнат и ти ще си дигнал летвата доста високо :)

Благодаря ти за мнението. За преходите съм съгласен, че са еднообразни, но тук на едно място пуснах парчето на breakdown-а, та имаше разчупване. Cue точки имам на всяка песен по 3-4. Това в началото е loop. Ползвал съм loop и нататък в микса на много места. А колкото до хармоничното миксиране, точно така е направен. Всички песни са степенувани по ключ като на едно място към края има прескачане с октава нагоре.

И аз щях да му кажа това. Прекалено много се задържа това повтаряне в началото. Соред мен трябва да се скъси.

Ами някакво интро трябваше да направя. Задържал съм го точно с дължината на 1 фраза. 32 такта.

Мерси за коментарите. Радвам се, че ви харесва. Ще ви държа в течение какво става с конкурса. На 13-ти ще съм в крайна сметка :)

Вуксчо, мислех и аз да кажа нещо по въпроса за преходите и смените, но гледам, че по-нагоре са ти го обяснили по-професионално... Някак доста резки и дървени стоят, иначе като се абстрахираме от чистата проба юркания до сега... не е лошо като за напълно гол и бос в занаята, браво.

Някой иска ли да ми чуе микса с който участвах в конкурса за аматьор DJи?

http://www.mixcloud....dj-for-a-night/

Приемам конструктивна критика.

Браво, моето момче! Едно отлично начало! Има какво да се пипа, но като за първи микс е чудесно!

post-12-1236068663.gif

Ха сега, признай си колко дрогиран беше като го прави и с какво се дрогира! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

-------------------------------------------------------

Едната от двете торти за моя РД:

cimg5834u.th.jpgcimg5833.th.jpg

Жена ми ме разсипа от кеф просто! Дай боже всеки му жена като моята!

Видене, честито и от мен. Много здраве и щастие на теб и на близките ти хора.

w00x от колко часа на 13-ти ще си? Точно тогава се прибирам към Бг и ако ще е след 20 часа мога и да мина.

Иначе се местя на нова длъжност. Може да се нарече и повишение. Аз се дърпах и не исках, но нямаше как. От началото на ноември ще се водя IDNX + няколко други неща които не ми се иска да описвам. Ето какво намерих като описание за IDNX:

Short for Integrated Digital Network Exchange, a technology that multiplexes voice, data, and video onto multiple T1/E1 backbones. Allowing integration of equipment from different vendors, IDNX is an integrated packet/circuit switch providing frame-relay adaption for X.25 packet switches, SNA communications processors and other HDLC-based devices. IDNX concentrates and routes this traffic along with Ethernet and token-ring LAN-generated frame-relay frames, over private or public frame-relay networks. IDNX also supports voice/fax compression, ISDN and switched 56K/64K call setup, and digital cross-connection. The IDNX family has been functionally superseded by the Promina family of ATM switching platforms, and in particular the Promina 800 Series Multiservice Access Platform that provides an enhanced chassis and bus system to the IDNX while being able to make use of IDNX modules.

Също така ще ходя на няколкоседмичен курс в Италия.

Е, не се стърпях. Буахахахахахахахаха, егати и катилските институции, включително и ТЕЛК. :lol:

Адвокатът предостави на съда амбулаторен лист и медицински документи, свързани с редица заболявания на Рашков, както и протокол от ТЕЛК, че Кирил Рашков е с 95 процента инвалидност.

w00x от колко часа на 13-ти ще си? Точно тогава се прибирам към Бг и ако ще е след 20 часа мога и да мина.

Иначе се местя на нова длъжност. Може да се нарече и повишение. Аз се дърпах и не исках, но нямаше как. От началото на ноември ще се водя IDNX + няколко други неща които не ми се иска да описвам. Ето какво намерих като описание за IDNX:

От 9 започва ама са 4 човека и се теглят листчета преди това за реда. Може в 9 и 15 да почна. Може и да съм четвърти. Късмет. Аз се надявам да съм втори.

Честито ти повишение.

Е, не се стърпях. Буахахахахахахахаха, егати и катилските институции, включително и ТЕЛК. :lol:

Аха..., и от шест милиона дължими данъци, сумата незнайно как стана седемдесет и пет хиляди за такса смет... Сиромах е човека, няма да му взимат душата,я!

От 9 започва ама са 4 човека и се теглят листчета преди това за реда. Може в 9 и 15 да почна. Може и да съм четвърти. Късмет. Аз се надявам да съм втори.

Честито ти повишение.

Мерси.

Значи ако всичко е наред ще дойда. Като наближи ще си разменим телефоните за да ми кажеш в колко часа ще си. Не ми се иска да идвам за през цялото време. Все пак ще съм пропътувал 1000 километра.

Мерси.

Значи ако всичко е наред ще дойда. Като наближи ще си разменим телефоните за да ми кажеш в колко часа ще си. Не ми се иска да идвам за през цялото време. Все пак ще съм пропътувал 1000 километра.

Няма проблем.

Че как ще му направят нещо - ръка която те храни не се хапе... чисто доказателство колко корумпирани са всички - всеизвестен мафиот, с присъди но без да са влезли в сила, чието име е нарицателно за фалшив алкохол, след заплахи за убийство го изкарват болен, инвалид и какво ли не и вероятно ще излезе че всичките му имоти са абсолютно законно придобити, а това че е заграждал общинска собственост изобщо не е вярно и че той си е бил купил всичко или му е подарено. Ай сиптир бе

Ай сиптир бе

Понеже имам впечатления от мои близки и познати какво представлява кошмара, наречен минаване през комисия на ТЕЛК, затова тия кретени, които са се подписали под 95%-та инвалидност на катунишката мутра, заслужават незабавен разстрел от упор, всички до един.

ЧРД Видене! Много здраве, късмет и всичко най-хубаво на теб и на двете дами около теб! Да те гледат и все така добре да се грижат за теб. :beerchug

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...