AssassiN Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 За любомир как да е... Беше тъп и упорит. Ама тоя xxxxxl не мисля, че заслужаваше бан за мнението си. Верно сме станали много негостоприемни, мамка му. Напоследък и аз се хващам, че няма какво да отворя във форума. Само търгаши и дърти спамери с по над 3000 поста Няма вече и с кой да се скараш даже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 и дърти спамери с по над 3000 поста Няма вече и с кой да се скараш даже... Това го приемам лично Аре сега да се поскараме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Ок, но ти започвай, че аз покрай тая кметска кампания едва мисля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 А, няма да те наказвам тогава с допълнително проветряване на устата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Не знам дали съм бил негостоприемен към xxxxxl, но AssassiN ти ми кажи - толкова ли им е трудно да прочетат едни скапани Правила, да се огледат първо как стоят нещата във Форума, да видят самия форум как е устроен и да пишат там, където трябва. А пък неговата тема ми кажи - нормална ли е? Да не говорим, че го е мързяло и в червата. Моля те намери 5 секунди и copy/paste клипа който търси този момък в Google - и виж резултата. Той е загубил повече време да напише темата отколкото да направи тази бърза процедура в търсачка по негов избор. Пък и той е в лека почивка, не е бананизиран докато свят светува Както и да е - разбира се това са си мои виждания, най-вероятно ще има хора, които ще ги оспорят, това си е тяхно право. Може и да съм сбъркал. Детето може да не е мързеливо, просто може Google, Yahoo и всички други търсачки да не му се отварят - само то си знае, аз ще заложа на опита си, че това дете до скоро е чатило и си е правило профили във всички teen сайтчета, чело е за проблемите на съучениците си в teenproblems.com и някой му е казал за нашия форум, то е дошло и просто изплю това, което най-много го тормози житейски в първото място, където е кликнало. Но стига съм се занимавал с децата и техните земни проблеми. Днес имам малко повече работа - заварявам и съм се омърлял като пехливанин. Останете със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Не съм искал да давам оценка на работата ти, просто изразих мнение. Виждал съм много по-брутални издънки, с много по-леки последствия. Просто не съм разбрал че е във временна почивка... Иначе си прав по принцип! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 мен най ме е яд за Христууу.велик беше,ама вие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Защо всичко е толкова объркано И защо май откачам и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Нетруутбг, мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 След няколко часа ставам на 20... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 тая мп3-ка на рекламата горе , дали си заслужава 20-те лева ? дали скоро ще ми мине главоболието ?! много въпроси , но отговори след коледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Психо, като станеш на 21, ще те приемем в клуба на "Новия бастун"... А ако принтера не проработи до 15 минути, грабвам...де да знам, грабвам пожарогасителя, и унищожавам де що видя.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Пфффф утре пак на работа. Дано поне отърва неделята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Ти утре - аз тая вечер и нощ, утре цял ден и другиден цял ден и цяла нощ! Надявам се, че вече се чувстваш малко по-добре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Попитали "Радио Ереван": - Може ли от 10 метра плат да се ушие минижуп? "Радио Ереван" отговорило: - Ебаси гъза! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Това май е за друга тема... Като се замисля, че имам да покривам нормативи...Сега ровя из нета за програмки превръщащи текст в морз със настройки на скоростта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Това май е за друга тема...Като се замисля, че имам да покривам нормативи...Сега ровя из нета за програмки превръщащи текст в морз със настройки на скоростта... имам познат разузнавач , някъде от нета си беше свалил и само като ми ги пусна та та тааааааа та та та тааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 имам познат разузнавач А ти защо мислиш, че си търся?За удоволствие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 А ти защо мислиш, че си търся?За удоволствие? знам защо търсиш , колега си му , и го казах ако искаш да го питам да ти помогна с нещо (все пак видях и аватара ти ) колкото до правописа , в момента ръ ката ми е в процес на раздвижване , пък и много не ми пука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Спокойно, намерих я.Сега се занимавам.А за правописа - да не ти пука, на мен ми е изкривяване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Продължавам да съм болен втори ден, та и малко отгоре. Макар да се пооправям е цикля пред РСто, вместо да си излезна кЪт пич в петък вечер и сигурно ще нафлуидя форума Grimjaur с тая снимка на английския войник в другата тема изби рибата, все още търся...вече 20тина 30 мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Знам.Че то както тръгнахме, ще се получи ебати флууда. Аре от мене да мине, ще дам път на Девила...Че това се намира изключително трудно.Там ще обясня защо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.sck Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Джими, човече... къде е Джими?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 По дяволите!Някой ми сви цигарите!Колегата го чака бавно и мъчително поправяне на стар матричен принтер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 МММ...вечерното ароматно кафе спасява всяко положение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.