Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Видене, бял ден да не видиш от пукница, Видене....Аз отся се подкарах...с ирландско кафе...А на обед с кума ша лющим бира с ракия...дано да има кой да ме занесе утре до залата laughing.gif

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

ФИНАНСОВО-СЕКСУАЛНА КРИЗА...Отваряш си портфейла,а вътре -- К*р ......

кор - кор, бе..., кой ти го дава!? Даже има и хора дет дават пари за такова нещо...

П.п. И ЧРД, Видене! Не прави грешката днес да се качваш на покрива! По-добре си пийкай, със стабилно законтрен зад масата гъз от колкото да се шматкаш по високото.

http://www.youtube.com/watch?v=ILRe9dHyby8

Абе така е..., принципно си прав..., ама много често си ми трябва часовника, а пусто като не трая нищо по ръцете си... А и гадния РОМ дето съм сложил май няма възможност да сиктирдосвам предварително подбраните групи...

Минаваш в Airplane mode и мрежата се изключва, и телефона ти става като таблет.

Какво стана тука. Двоен пост се получи от нищото.

Ще използвам този да честитя рождения ден на Виден. Да е жив и здрав и да продължава да зарежда хората около себе си с позитивна енергия.

Какви са тия подписи "М. Бенатова - национален секс ..." ? Т'ва обява за евтини забавления ли е?

Не бе, просто гледам, че навсякъде, страшно много хора искат да и го турят и реших, че е станала поредния секс символ в държаната...

Какъв утър? : Posted Today, 10:52

Насе, аз вече цапнах една ментичка за стомаха laughing.gif

Изоставаш...много....

Ей т'ва ми се върти из главата:

Ако щеш вярвай, аз от вчера слушам и постоянно си тананикам това:

http://www.youtube.com/watch?v=83M60qeRyMc

Моля, предложете ми още по-голяма простотия, защото ако не се отърва от това, главата ми ще гръмне.

Изоставаш...много....

Знам, но имам задачи днес - ще почна по-късно към 5-6 часа... Ти си лесен, освен това си и отписан вече. Хахахахахах

Гледай утре да си прав пред олтара, ей!

Моля, предложете ми още по-голяма простотия, защото ако не се отърва от това, главата ми ще гръмне.

Това рулира бе!!!! beer.gif

ХАХАХАХХААХХАХАХАХА - из коментарите отдолу:

There's no longer version? I'm bored of press replay

TrozKhaoz 4 hours ago

Badger, badger, badger?

Имаше и още едно с едно извънземно и един бекон, но не мога да се сетя как да го намеря.

Sweet lemonade

Mmm sweet lemonade

Sweet lemonade

Yeah sweet lemonade

:)

Идиот, осъзнаваш ли какво направи днес, точно днес!?!?!? Допреди малко с детето сме подскачали като луди, но на жената не й издържаха нервите и се разписка да го спираме laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Chuck Norris watches this 3 times a day :D

97Metube 17 hours ago 17 pixel-vfl3z5WfW.gif ---------- @97Metube please stop making Chuck Norris jokes he isnt that great anyway there is only 24 hours in a day. so dont bother replying

bwprh 2 hours ago

laughing.giftounge.giflaughing.gif

А ти знаеш ли какви злини кроя аз на liquid, задето ми го показа? Разбери, вчера имаше един период от около два часа, през който това се въртеше постоянно. Отделно тананиканетo - докато работя, докато играя SC2, докато карам колата, докато готвя, ДОКАТО СЕ ОПИТВАХ ДА ЗАСПЯ... It's madness, i tell ya!

Дълбок поклон пред германският инженерен гений... От тук на сетне, всяка сутрин ще се причестявам със силиконово масло и изпаднал в тих религиозен екстаз ще мятам по три теманета в северозападна посока....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...