Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Видене, ща намаля и тебе откъм гъзна гузност.. Ако ша ми идваш да та еба на първи - кажи. Пешо, ако имаш желание, фани ела и ти, и без тва 8 души отпаднаха...

Асасине, па елате на сватба в събота бе, да ва еба. Почва в 11:30 ритуала.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ма ела бе! Пазарджик, Ритуална зала, 11:30. След това хотел-ресторант Астория.

Ред. Ай, аз отивам да пия ракия с тъста.

Ще се получи неловко, иначе с удоволствие...

А ти...

"Щом си решил да вървиш до края, върви сам. И не викай никого със себе си."

:D

Разцепва ме това парче...

http://www.youtube.com/watch?v=usaeUUAAnLM

James Lavelle е просто гений... Сетът в Барселона ще ми докара глоба от Общината.

Пиян съм... май... а ме викат навън... цитирам "edna selska kry4ma da izqm ne6to i da govorq na servitiorkata" ужас...

Имам нужда от социален контакт и напиване до безпаметност.

Трябват ми форомни лузери за първото и Виден за второто...

Събота как ви се струва?

P.S. Ако може и Галин и Пешо да дойдат, че да се посмеем...

Ахахахахахахахахахаааа - уби ме! Що мен, ма!!! (цитирам Джак Спароу - " Ма защо рома ма?!?!?)

Видене, ща намаля и тебе откъм гъзна гузност.. Ако ша ми идваш да та еба на първи - кажи. Пешо, ако имаш желание, фани ела и ти, и без тва 8 души отпаднаха...

Асасине, па елате на сватба в събота бе, да ва еба. Почва в 11:30 ритуала.

Вече ти обясних многократно защо - аз като гледам - нещата тръгват от тази вечер... Какво ли ще е до неделя.....biggrin1.gif

Ти недей ми говори така, че ще дойда! Аз съм си скаран с маниера.

Поне два пъти нежно се опитвам да му намекна. Да знаеш, че той от такива работи не се плаши!

Ма ела бе! Пазарджик, Ритуална зала, 11:30. След това хотел-ресторант Астория.

Ред. Ай, аз отивам да пия ракия с тъста.

Е тука вече уби коча с лопатата! Трябва с линейка да идвам хахахахахахаха

В gepi-то не е останало нищо свястно за ебане.

Обади се на Глория!!! beer.gif

Назад не се връщам, Видене... След мен трева не никне... :lol:

А и Глория не я намерих от там, а от тук! ;) А вие само ги гоните жените... Педерасти...

А вие само ги гоните жените... Педерасти...

Трябваше този раздел от "Тя и Той", да го прекръстим на "Той и Той", да се знае

П.С. Видене още малко и пак ще одъртееш, деа

Давайте да се разбираме за Събота!

P.S. Днес разбрах, че Рада още чете, така че има надежда... Не и за нея, естествено, но все пак...

Ебаси, колко си обичам кучето...

dsc01021nx.th.jpg

Поздрав!

http://dox.bg/files/dw?a=6c4936700a

Не знам..., аз в събота съм за риба... ако някъде, нещо не се запали отново и не се налага спешно да го гася... Дейба, тва не е живот... ти го псуваш най-членоразделно за това, че те е събудило говедото по никое време в почивен ден, то най-невинно те пита - Ам да звънна малко по-късно? Звънни, звънни..., аз пак щи тегля една от същите... Ей за тва, там в джендема..., да няма покритие, та да не се налага да нагрубявам хората...

P.S. Днес разбрах, че Рада още чете, така че има надежда... Не и за нея, естествено, но все пак...

Кой confused.gif

Не знам..., аз в събота съм за риба... ако някъде, нещо не се запали отново и не се налага спешно да го гася... Дейба, тва не е живот... ти го псуваш най-членоразделно за това, че те е събудило говедото по никое време в почивен ден, то най-невинно те пита - Ам да звънна малко по-късно? Звънни, звънни..., аз пак щи тегля една от същите... Ей за тва, там в джендема..., да няма покритие, та да не се налага да нагрубявам хората...

Имаш един бутон OFF на телефона. Спестява често неща като "Офф, да ти е*а майката....

Имаш един бутон OFF на телефона. Спестява често неща като "Офф, да ти е*а майката....

Абе така е..., принципно си прав..., ама много често си ми трябва часовника, а пусто като не трая нищо по ръцете си... А и гадния РОМ дето съм сложил май няма възможност да сиктирдосвам предварително подбраните групи...

farrell бе Видене... Много бързо ги забравихте тея крака, тея гърди... :lol:

Така, кат та глеам..., не е кат да няма шанс момичето... :unsure: Я..., ходи лъсни една ножка, че да олабиш малко жилата, щот мъжът кат каже една приказка и трябва да си държи на нея...

farrell бе Видене... Много бързо ги забравихте тея крака, тея гърди... :lol:

Бъркаш ме с Наркомана laughing.gif

Нищо не съм забравил, просто не свързах името...

beer.gifbeer.gifbeer.gif

Гадо, не ти разбрах мнението... Ако е за онождане, бих... Аре да не си ровя из компа за доказателствен материал!

Видене, кажи ти за събота?

Гадо, не ти разбрах мнението... Ако е за онождане, бих... Аре да не си ровя из компа за доказателствен материал!

Видене, кажи ти за събота?

ХА! И тя ли в тестето бре!?!? Бравос! Искаме доказателствен матрял!!!!!

За събота няма какво да казвам - имам сериозен ангажимент, който още тази вечер е започнал laughing.gif

--------------------------------

Скивайте бре!

Фенове на руския шампион Зенит изразиха мнението си за събитията, които вълнуват България в последните дни.

Агитката на тима от Санкт Петербург опъна любопитен транспарант с надпис: "България за българите, а не за мръсотията!"

295910_10150316021397831_47537827830_8273584_1479603522_n.jpg

ХА! И тя ли в тестето бре!?!? Бравос! Искаме доказателствен матрял!!!!!

Джентълменът никога не казва... Ще оставя догадките да витаят...

P.S. Все пак да доизясня, че имах друго предвид. Ако поста на Галин е поставял въпроса дали бих я онодил, то не ми се рови, да търся една снимка от Пощата на най-дългите крака, където ясно се вижда, че всеки, който не е влюбен или гей, би го направил!!!

Тая снимка я знаем всички! Афекс отзад друулва мощно вперен в задника хахахахах

Което си е истина - истина си е - на такова тяло няма как да се откаже. devil.gif

Много сте лоши, да му се не знае.

Аз пак съм болна. Писна ми.

Еми а, де. Съдба. Не пия и не смятам да започвам скоро. Но повечето хора, които ме познават са ме поздравявали за този факт, отколкото да ми кажат, че лошо правя.

Ей, да поздравим форумния гуру Виден с поредното му одъртяване :)

Честит Рожден Ден! Жив и здрав, послушни жени вкъщи, много успехи и всичко най най, както се пееше :) Весело изкарване. Като изтрезнееш в неделя да ми благодариш :)

ЧРД Видене, да си жив и здрав и все хубави неща покрай теб да има... а да и най-накрая да ми дойдеш на гости ти пожелавам :)

Ебаси, колко си обичам кучето...

Абе ти допреди няколко поста жена търсеше, оплакваше се че нямало в гепи нищо за еб*н, сега си обичаш кучето... не че нещо ама да не си му посегнал на горкото животинче? :lol:

Абе така е..., принципно си прав..., ама много често си ми трябва часовника, а пусто като не трая нищо по ръцете си... А и гадния РОМ дето съм сложил май няма възможност да сиктирдосвам предварително подбраните групи...

Locale - оправиха го вече и работи. Верно струва десетина кинта ама си заслужава.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...