kotora Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Време е за форОмна среща... Жалко, че не пия... Да дайте да се съберем преди да е станало някво судено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Странна птица си, Гадине. Слепият ти стремеж към язвителност, сарказъм и заяждане е наистина очарователен. Признавам, без теб форОмът би бил едно далеч по-скучно място :] Пффф..., изтъпяваш... А само като се сетя как отривисто се пробва да ми влезеш с бутоните.... Жалко..., някога, като, че ли можеше повече... или просто тогава не съм забелязвал как въртиш една и съща плоча. П.п. И точно щото толкова бързо изтъпя, обещавам да не ти обръщам внимание следващите... (чакай да погледна) 85 минути. Мисля да прекарам това време в далеч по-значими занимания (от колкото да се занимавам с теб), като например да си чопля носа, да пия едно кафе и да се изпикая с кеф... и, те така ще стане 17:00 - демек време да си ходя.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Уф, аре да минава тая сватба вече, че ми омръзна от разправии...И да си изчистя алкохола от кръвта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Не, Гадине, просто отдавна не си поставям за самоцел заяждането на всяка цена. Извинявам се на публиката, ако не предотставям необходимите зрелища. И отдавна не приемам лично всичките глупости, които голяма част от потребителите тук са способни да избълват за едното нищо. Ако се замислиш/зачетеш малко повече - може би ще разбереш, че въобще не съм целял да се заяждам с теб. И въобще не ме учудва, че на всичките ми постове реагира по еднакъв начин. Имам чувството, че и "добро утро" да ти бях казал - пак щеше да решиш, че ти влизам с бутоните. Нормално е да съм затъпял, изтъркал и т.н., след като критериите, по които се правят преценките са доколко добре съм се представил в състезанието по производство и мятане на фекали. Апропо - сигурно и този ми пост е отявлено заяждане, поредното доказателство за това, колко съм затъпял, колко съм се изтъркал и т.н. Както и да е, пожелавам ти приятни и стойностни мигове в дълбините на носа ти и приятен следобед Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Да, но аз още не съм разбрал какъв е кефа да DJ-стваш. Казвам го от позицията на човек който не се кефи да ходи на дискотеки - там също не схващам какъв е кефа ама на доста хора се бутат да ходят в ужасно задимено и пренаселено заведение с отвратително силна музика. Ники, викам да спреш да пишеш по тая тема. Толкова, ама толкова да си нямаш понятие от нея, че явно трябва надълго и нашироко с часове да ти се обяснява всичко изоснови. Няма да стане във Форума. Уф, аре да минава тая сватба вече, че ми омръзна от разправии...И да си изчистя алкохола от кръвта... Внимавай какво си пожелаваш хахахахаххах ----------------------------------- Пешо, каква работа имаш с батко ти Галин да се заяждаш, че и да споменаваш разни работи, които явно само двамата си знаете? Нямаш ли си друга работа? Нали си на ново място, с нови хора, в гоУЕмиот град... Галицин, и на тебе ти се чудя защо с Пешо се разправяш. От години насам е доказано, че това е не толкова невъзможно, колкото тотално излишно... ----------------------------------- Днес на каква съдийка попаднах.... Имам чувството, че когото и на каквото да осъди, все усмихнат ще го приеме! /и прокурорката не беше лоша, но й личеше, че е лош човек / Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Ники, викам да спреш да пишеш по тая тема. Толкова, ама толкова да си нямаш понятие от нея, че явно трябва надълго и нашироко с часове да ти се обяснява всичко изоснови. Няма да стане във Форума. Той Ангел ми отговори всъщност отделно стоплих че леко за различни неща говорим защото аз под DJ разбирам едно а това което Ангел мисли да прави е леко по-различно и в случая е по-скоро изпълнител отколкото човек който избира музиката и сменя песните... За обяснението може и да стане - ти с жена ти щяхте да идвате да пиете кафе у нас (тя кафе ти нещо друго)... аз машината вече мисля да я сменям вие още не сте се наканили... и преди да кажеш че аз съм за бой да спомена че си предупреден да си по-настоятелен а не да ми се обадиш един път и да кажеш "сега ли да дойда или след 10 минути" и повече да не се сетиш Аз че съм тежка гемия е ясно ама и на теб ти липсва ентусиазъм а миналия месец довърших едно 21 годишно дето ми го донесе Runner.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Дразни лъва ти, дразни го... Тази седмица до края е абсурд да стане. Ще кажа на жената да помни за по-нататък. А да - аз кафе не пия, прави ме нервен ЕДИТ: техническа грешка явно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Дразни лъва ти, дразни го... Тази седмица до края е абсурд да стане. Ще кажа на жената да помни за по-нататък. А да - аз кафе не пия, прави ме нервен Дразни лъва ти, дразни го... Тази седмица до края е абсурд да стане. Ще кажа на жената да помни за по-нататък. А да - аз кафе не пия, прави ме нервен Хммм. Що го написа 2 пъти??? Да не е някаква носталгия по това всичко да се вижда двойно :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Само не разбрах защо "заяждането" ми трябва да има нещо общо с това, че съм в "новия" град? И не, не бих го нарекъл "работи, които явно само двамата си знаете", щото така избива в погрешна посока. Просто споменах какви спомени са ми останали от периода, в който съм се запознал с него - досаден дървен филоф тип лепка. Нещо, което тотално контрастира с това, което е сега, или което съм си изградил, като мнение за него от форумното му участие и впечатления от форумните срещи. Разбира се, запазвам си правото мнението и преценката ми да са субективни и погрешни и в двата случая. Всъщност, като цяло ми е чудно защо, аджеба, във голяма част от постовете му изобилстват язвителни обръщения и определения към хората, с които спори. ------------- Ред: Ангеле, това е мираж Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Той Ангел ми отговори всъщност отделно стоплих че леко за различни неща говорим защото аз под DJ разбирам едно а това което Ангел мисли да прави е леко по-различно и в случая е по-скоро изпълнител отколкото човек който избира музиката и сменя песните... Ееееееееееееее. Разбирателство, най-накрая! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Не, Гадине, просто отдавна не си поставям за самоцел заяждането на всяка цена. Извинявам се на публиката, ако не предотставям необходимите зрелища. И отдавна не приемам лично всичките глупости, които голяма част от потребителите тук са способни да избълват за едното нищо. Ако се замислиш/зачетеш малко повече - може би ще разбереш, че въобще не съм целял да се заяждам с теб. 85-те ти минути игнор изтекоха. Леле-леле..., какво доживяхме..., Пешо да се прави на жертва! Виж ся..., ако аз нарека някого - досадно леке, лепка и т.н.... значи, че не просто искам да се заям с даденият човек, ами на всичкото отгоре искам и да го обидя, при това - сериозно! Докато, примерно бъзици на професионална тематика, както много пъти съм доказвал, не само сипвам - ами и мога да нося много... Естествено аз съм си аз, а ти предпочиташ да се обясняваш за щяло и нещяло на лични Иначе няма ядове, дет са вика - Чупим стойки всякакви, а?И въобще не ме учудва, че на всичките ми постове реагира по еднакъв начин. Имам чувството, че и "добро утро" да ти бях казал - пак щеше да решиш, че ти влизам с бутоните. Нормално е да съм затъпял, изтъркал и т.н., след като критериите, по които се правят преценките са доколко добре съм се представил в състезанието по производство и мятане на фекали. Апропо - сигурно и този ми пост е отявлено заяждане, поредното доказателство за това, колко съм затъпял, колко съм се изтъркал и т.н. Както и да е, пожелавам ти приятни и стойностни мигове в дълбините на носа ти и приятен следобед Твърде много си вярваш, съвсем не си фактор от такъв калибър във форОмният ми живот..., честно (no offence) Сори ако те разочаровам. Всъщност, като цяло ми е чудно защо, аджеба, във голяма част от постовете му изобилстват язвителни обръщения и определения към хората, с които спори. Ама ти..., верно ли приемаш казионното ми дрънкане на откровени глупости за спор със някого... ? Разочароваш ме, Пешо, мислех те за далеч по-интелигентно момче Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 каааааааааааааааааааал :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 И после аз съм си вярвал Боже, какво доживях... Гадине, Гадине, мислех си, че точно ти ще си над диагоналното четене. Щеше да ме разочароваш, ако беше казал, че съм фактор във форОмното пространство. Именно това не го целя отдавна. Но методите и средствата, с които отговаряш на моите така наречени заяждания не ти правят чест. Мислех, че си достатъчно изобретателен, (умен няма да казвам, защото знам, че си) за да не ти се налага в подобни 'спорове' да изхождаш от частното в общото и от прецедент да създаваш правила. И да, спор е неточна дума, това, което се случва реално си е точно състезание по творене и мятане на лайна, нещо, в което си доказал класа. И да, радвам се, че не 'печеля' в дадения турнир. Дори се гордея с това! А ти, като държиш да смяташ, че мнението ми за теб е "досадна лепка" - е не мога да ти преча. Мисля, че по няколко различни начини казах, че не мисля така, че имам друго мнение за теб, но ти продължаваш, като удавник за сламка да се ловиш за това. Твой избор, твое право. Няма и да ти преча, да вярваш, че се чувствам жертва, няма да ти преча да мислиш, че съм се засегнал от постовете ти. Апропо, мисля да си повдигам задните бузи от компютъра, където пропилях цял ден от живота си и да се отдам на (гр)Адския транспорт в родната ми София. Приятна вечер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 вий не просто се изперкали от агресия егати. от пасивна агресия сте изперкали. егати! п.п. тва последното за малко да го забравя! егати! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 И после аз съм си вярвал... дрън, дрън, дрън дрън... Виж ся, за последно се опитвам да ти го обясня и понеже виждам, че на български нямам успех (или аз не се изразявам достатъчно точно или ти демонстрираш по-голяма простотия от очакваното) ще се пробвам на хинди! स्वयं, अपने दोस्त के साथ अकेले रेसिंग! क्या और किसके साबित ... बहुत स्पष्ट नहीं है. मुनाफे क्या और प्रतियोगिताओं के लिए क्या ... अच्छी तरह से सिर्फ तुम जानते हो. मैं आपको बता यह आखिरी बार था - बस मुझे आपकी राय, heartaches और नाजुक भावनाओं को जहाजों के लिए डिक में. लेकिन किसी को फोन करने के लिए - स्टिकी कष्टप्रद और तो बहाना है कि आप इसे obish और उसके बारे में आपकी राय बिल्कुल ऐसा नहीं था कि पसंद नहीं किया ... कम से कम putkinska कहानी कहने के लिए है! अपने आखिरी, शुद्ध हिन्दी क्योंकि यह उस में दोहराएँ! А дано ти светне най-накрая! И следващият път когато ти хрумне да наречеш някого досадна лепка, поне имай доблестта да си застанеш зад приказките, а не да ми се оправдаваш, че не си имал точно това предвид! С подобни похвати демонстрираш единствено, че адски много подценяваш интелекта на човека срещу теб, или, че адски много надценяваш собственият си такъв... което не говори никак добре за теб, честно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Да взема да си допия бирата и допуша цигарата и да почвам работа,че мен ме чака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Днес в съда ареста беше пълен догоре. Подозирам с хора от протестите. Имаше даже един костюмиран... Интересното е, че българи и цигани са в една клетка и беше кротичко, даже веселееха вътре нЕкои хора... ---------------------------- Поздрав от мене и Караман: P.S. Като знам какви тиквеници са и двамата заяли се, викам да почнем залагания кой ще спре пръв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 P.S. Като знам какви тиквеници са и двамата заяли се, викам да почнем залагания кой ще спре пръв. Тиквеник е на баща ти големият син! П.п. Да пукна ако познавам по-голямо магаре от теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Гледам снимката на Виден и се чудя - абе тия с гумените ботуши, ако са с изкуствени чорапи или памучни такива, имат ли идея как ще им смърдят краката, като ги свалят... Ма то - народът прост, животът тежък, скучен... Утре и цигански пишки ше лапнат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Тиквеник е на баща ти големият син! П.п. Да пукна ако познавам по-голямо магаре от теб! Чакай сега, защо ми се караш на мене? --------------------------- Между другото, новиот кмет ке се зове Ваньо Тотев. Цитирам - "..високо и глупаво момче, на което бих му върнал водата, ако ми донесе" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Чакай сега, защо ми се караш на мене? Мхъ..., не бе, тъкмо съм набрал инерция, та да не 'абя тока само... П.п. Бих ви нахранил и с пишки, ама знам, че това е прерогатив на Танас, та гледам да го карам по-кротичко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Ми ела да пиеме на покрива тогава! Взех един голям джолан от конвектомата на Тайгър мес и го подкарваме с жената точно хахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Ми ела да пиеме на покрива тогава! Взех един голям джолан от конвектомата на Тайгър мес и го подкарваме с жената точно хахахаха То да взема да дойда..., ама утре мен ме чака един конвектомат Рационал (20 тави, 100 седем фазови програми и пр. същият от чиято цена на баща ти му се изправи косата), който е преживял наводнение и от мен се очаква машинката да тръгне с всичките си функции, което ще рече, че не ми е позволено да я правя Франкенщайн от което пък аз се чувствам силно фрустриран... Та, ако ти я поемеш тази тегоба...., ми да дойда..., що да не дойда? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Ти си решаваш - джолана намалява Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Ебаси, от два месеца почти съм без жена, миналата седмица бях в Истанбул за 4 дни, таман се върнах, брат ми заминал за Париж. От три дни съм сам и ми е адски скучно и самотно. Днес си взех една бутилка ракия, две соди Михалково, две пържоли от бут(на диета съм), направих си една салата и в момента установявам, че бутилката е под половината, а утре имам ужасно много работа, защото ДПС и ГЕРБ решиха наведнъж да си поръчат огромно количества рекламни материали при нас, та ми се налага да жонглирам по цял ден. Имам нужда от социален контакт и напиване до безпаметност. Трябват ми форомни лузери за първото и Виден за второто... Събота как ви се струва? P.S. Ако може и Галин и Пешо да дойдат, че да се посмеем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.