Grimjaur Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Еос, честито Значи втори форумен бебок се чака Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Еос, честито Значи втори форумен бебок се чака Моля?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Ми в спора за мангалите, пропуснахте съобщението, че чака бебче. Толкова се пенихте покрай тях, че хубавите работи ги отнася лавината от менения по мангалските проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Аз пак да попитам, модераторите защо обсъждат една и съща тема в 2 форумни теми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Ми в спора за мангалите, пропуснахте съобщението, че чака бебче. Толкова се пенихте покрай тях, че хубавите работи ги отнася лавината от менения по мангалските проблеми. Трай бе, Слакър! Това е поне шестото форумно бебе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Амиии, честито на бебе-чакащите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Цитирам от фейсбук: "Списък с искания на българският народ на общодържавният протест от 1 октомври 2011! 1. Oставка на правителството в 7 дневен срок (до 7 октомври), заради неизпълнение на основни негови конституционни задължения, явна некадърност, очебийна обвързаност с криминалната престъпност и изпълнение на антибългарски проекти(Аец Белене, концесията за шистов газ, ГМО) . В срок от един месец съставяне на Правителство на националното спасение под егидата на ЕС с участието на експерти и хора необвързани с политически партии, бившата ДС, комунистическата номенклатура, икономическите мафиотско-бандитски структори и преди всичко: Патриоти. 2. Незабавно освобождаване на арестуваните българи в протестите и незабавно снемане на обвиненията и отменяне на присъдите срещу тях. 3. Парична компенсация за семействата на двете загинали момчета (Ангел Петров и Павел Толев). 4. Справедлива и адекватна присъда за убиеца на Ангел Петров в съответствие с българското законодателство. 5. Отнемане на имотите на Кирил Рашков (Киро Циганина) според разпоредбите на закона наскоро приет от Парламента. Осъждането му (не само заведено дело срещу него) по бързата процедура за съучастничество в и организиране на убийството на Ангел Петров. 6. Незабавно и бързо разследване, подвеждане под отговорност и осъждане на синът и другите престъпни роднини на Кирил Рашков за съучастничество и извършване на трафик с наркотици, проституция, кражби и убиство. 7. Подвеждане под отговорност по бързата процедура и осъждането на всички осигурили „политическият чадър“ (прокуратура, данъчно, полиция, политици и т.н.) над Кирил Рашков. 8. Публична оценка от страна държавната власт на всички медии и журналисти, които манипулираха и крият важна информация за личността на Кирил Рашков , представят участващите в протестите и справедливият и законен гняв по коренно различен начин с цел да оневиняване на престъпните деяния на Кирил Рашков и маргинализират народното недоволство. 9. Искаме оставки на Главния Прокурор на РБ за неадекватната му и престъпно поведение спрямо справедливия народен гняв и изразено вълнение, с което застана на страна на местните феодали и организирана престъпност. Искаме нови хора в щялата съдебна и административна структора на управлението на страната. Млади,необвързани с никоя партия или мафиотска структура, хора с реален трудов стаж и реални професии, хора с морал, а не корумпирани хомелиони и безскрупулни екзекутори на българската нация и Държава. 10. Искаме без отлагане и незабавно изработването на Програма за национално спасение - с реални и осъществими мерки за справяне със демографския колапс на българската нация. 11. Искаме незабавна и без отлагане смяна на политическата, съдебната и правоохранителната система. Искаме нова Конституция на Република България! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Аз пак да попитам, модераторите защо обсъждат една и съща тема в 2 форумни теми? Щото в онази другата тема, човек ако си отвори устата да каже нещо и току виж захапал някой байрак..., пък и от революционните песни нещо..., хората трудно си чуват собствените мисли, а какво остава другите да ги разберат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Трай бе, Слакър! Това е поне шестото форумно бебе. Само дето Атанас написа, че е второто, което се ЧАКА. Т.е предстои да се роди. Не е казал, че ще станат 2. Никой не говори за вече родените, те там са много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Поканиха ме за участие в състезанието "DJ за една вечер в Екскалибур". Йей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 bla bla bla Искаме нова Конституция на Република България! Колко наивно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Национален протест! БЪЛГАРИЯ - СЪБУДИ СЕ !!! ето допълнително информация за протеста на 1 октомври Колко наивно... Сигурен съм , че е преди е имало хора които са наричали Левски , Ботев , Каравелов и т.н. наивни. Ако те бяха обръщали внимание на подобни изказвания на хора примирили се с начина си на живот още нямаше да ни има на картата........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Поканиха ме за участие в състезанието "DJ за една вечер в Екскалибур". Йей! Кога? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Национален протест! БЪЛГАРИЯ - СЪБУДИ СЕ !!! ето допълнително информация за протеста на 1 октомври Като гледам коментарите под инициативата, мога да скроя шапките на хората които са ги писали. Сигурен съм, че "Протеста" ще премине под мотото - Циганите на сапун, турците под ножа, както и - Бългааари - Юуунаааци... Така, че моляте да извиниш отсъствието на мислещи и зрели хора, както и да си спестиш лекциите от рода на - Ми зарад' такиа кат' вас сме на т'ва дередже и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Кога? Октомври някъде. Всичките партита са в четвъртък от 21:00. Или ще е на 6-ти, или на 13-ти, или на 20, или на 27-ми. Те ме каниха за утре, но аз не съм подготвен. Ще кажа като ми е сигурна датата. Ще пиша пак и дано тогава да са свършили дискусиите, за да не остане незабелязано. Ще се радвам, който има възможност да дойде да ме подкрепи на този кръг, пък до другия пред професионалното жури на Хелоуиин има време. В този участват 20 избрани от всички хора проявили желание. От тези 20, публиката щяла да избере 10, които да участват пред журито на Хелоуин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Само дето Атанас написа, че е второто, което се ЧАКА. Т.е предстои да се роди. Не е казал, че ще станат 2. Никой не говори за вече родените, те там са много. И ти си прав по принцип, но да ти кажа честно и останалите бебета бяха чакани, не по-малко от тези. Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Като гледам коментарите под инициативата, мога да скроя шапките на хората които са ги писали. Сигурен съм, че "Протеста" ще премине под мотото - Циганите на сапун, турците под ножа, както и - Бългааари - Юуунаааци... Така, че моляте да извиниш отсъствието на мислещи и зрели хора, както и да си спестиш лекциите от рода на - Ми зарад' такиа кат' вас сме на т'ва дередже и т.н. Аз също не съм съгласен с това мото и точно за това онзи ден си тръгнах от пловдивският протест в мига в който почнаха да го скандират. Но това не ми пречи да се надявам , че хората ще се осъзнаят срещу какво трябва да протестират. Никъде в исканията не видях да пише нещо против всички цигани или турци(може да съм прескочил някой ред без да искам) и точно това ме обнадежди за протеста на 1 октомври , че може да се постигне нещо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 И ти си прав по принцип, но да ти кажа честно и останалите бебета бяха чакани, не по-малко от тези. Никой не отрича, че са били чакани - просто в момента се чакат вече 2. Неговото и на eos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 И ти си прав по принцип, но да ти кажа честно и останалите бебета бяха чакани, не по-малко от тези. Видене, ти какви си ги вършил вчера? Гледам стопляш доста бавно, да не би да си в състояние "иии тая котка колко силно тупурка нейната мама"? Поканиха ме за участие в състезанието "DJ за една вечер в Екскалибур". Йей! Какво му е хубавото да си DJ? Преди доста години една мацка ми разправяше ентусиазирано как неин познат искал да стане DJ и това му било мечтата на живота и после станал... и аз я гледах като тръба защото не мога да стопля какъв е кефа да ти надуват главата със силна музика ежедневно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Какво му е хубавото да си DJ? Преди доста години една мацка ми разправяше ентусиазирано как неин познат искал да стане DJ и това му било мечтата на живота и после станал... и аз я гледах като тръба защото не мога да стопля какъв е кефа да ти надуват главата със силна музика ежедневно... Малко същото като да питаш "какво е хубавото да станеш рок-звезда". Има няколко типа DJ. Мобилни диджеи - такива дето обикалят по сватби и частни партита с техниката си клубни диджеи - такива дето са на щат в някой бар или заведение звезди диджеи - такива, които обикалят цял свят и свирят пред големи публики Ти като чуеш DJ си представяш първите 2 типа, но не се замисляш за последния. По принцип хубавото на DJ професията е, че правиш нещо, което ти харесва и за което ти плащат. Също така забавляваш и хората с това, което правиш. Което на мен лично ми доставя удоволствие. Става ми приятно, когато успея да донеса радост или да помогна на някой човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Също така забавляваш и хората с това, което правиш. Което на мен лично ми доставя удоволствие. Става ми приятно, когато успея да донеса радост или да помогна на някой човек. Ъ..., то на надрусаното добиче и лайнян пръст да му покажеш, и то хайвана ще се радва като бебе на нянка... Така, че ако наистина искаш да носиш радост и щастие на клубната публика..., по добре стани наркодилър... нали се сещаш - бонбонки, билетчета, едно-друго... -------------------------------------------------------------- Преди малко едно приятелче ми даде възможно най-точното обяснение, що е то собствената съпруга. Собствената жена била като китайският вентилатор, след като си я вземеш удома първо спира да духа, после спира и да върти и най-накрая започвала само да бучи и да 'аби тока... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Ъ..., то на надрусаното добиче и лайнян пръст да му покажеш, и то хайвана ще се радва като бебе на нянка... Така, че ако наистина искаш да носиш радост и щастие на клубната публика..., по добре стани наркодилър... нали се сещаш - бонбонки, билетчета, едно-друго... Колкото и да се надрусам, няма да ми е готино да ида на някакъв много Hard Death Metal концерт. Също няма да ми е готино да ида и на хаус парти. Ще седя и ще съм си под влиянието на наркотици, но няма да ми е готино. Конкурса е и за Hip-Hop, Dance и всякаква друга музика в която има ритъм. Не само това, което си представяте като се каже DJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Колкото и да се надрусам, няма да ми е готино да ида на някакъв много Hard Death Metal концерт. Що..., пробвал ли си ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Що..., пробвал ли си ??? Знам как ми влияе и едното, и другото. Не е нужно да пробвам, за да знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 звезди диджеи - такива, които обикалят цял свят и свирят пред големи публики Като начало ми убягва дефиницията що е то DJ - не е ли човека който пуска музиката, смесва я и дотам? DJ-а не е изпълнител, въпреки че онези "цикли" за които разправяше сигурно си ги смесват сами без да има нужда от изпълнител, но за мен онова не е музика или песен а просто зациклен звук... Втория добър въпрос е - колко DJ-и има на света и колко от тях са звезди? Т.е. какви са перспективите за да желаеш да бъдеш такъв. Освен това онази "кака" ми го каза преди 20тина години а тогава имаше само първите 2 вида но сега се сетих като го спомена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.