Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ти и ти от 10 кладенеца вода ще докараш, но това не променя факта, че ако не се пролее кръв, оправяне тука няма да има. Ама карай да върви, то е ясно че тебе не те устройва да има размирици.

Точно от теб пък не очаквах подобно изказване!

Защо бъркаш размириците с леенето на кръв?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Весо иска чисто и просто да каже, че тая сган от друго не разбира. И не е далеч от истината.

Напротив, тази измет разбира от това дали са им гладни гъзовете и няма ни'ква аванта или някой си затваря очите и ги хрантути с парите на работещите хора! Към този момент, целта на съществуването на цяла държавна служба е да ги лигави и даим пълни гушите с нашите пари.

Така, съвсем между другото, искам да попитам..., абе някой дава ли си сметка, че в Столипиново живее компактна, циганска сган, чиято численост надвишава с доста числеността на БА, барабар с ген-щаба и духовите музики? Някой дава ли си сметка, че ако теоретично, полицаите направят път на стадото празноглави пубери и ги пуснат в махалата..., само половин час по-късно от келешите няма да има и един жив, който да свидетелства какво точно е станало? И след това какво!? Специални, полицейски сили, жандармерия и армия... Естествено, великите "защитници" на човешките права Франция и Холандия надават вой до небесата с пяна на уста..., а мераклии да ни внесат едно известно количество демокрация, винаги ще се намерят. В крайна сметка единствените които ще спечелят от тази патаклама, огново ще бъдат мангалите, щото видиш ли те са малцинство, и щото са били гонени и репресирани... Изобщо пък не ми се мисли какво би се случило с едва дишащият, така или иначе, бизнес, при едни подобни вълнения... Ама карай, нали сополковците докато изпълняват определени партийни интереси, трябва да се чувстват герои и патриоти!? Снощи един такъв дрисльо, пред мен хвърли две миниумки по полицаите от кордона (добре, че момчетата бяха с щитове), после (естествено) беше много възмутен и доста гласовито протестираше за това, че го влачат към катафалката и между другото беше изял някоя и друга палка по канчето (все пак полицаите много добре видяха кой хвърля бомбите). Отделно дето се чудя, абе, чия празна тиква роди това - Мирно протестно шествие!? Едноно време дори по Нова година в Изгрев, не сме мятали такива количества бомби (а всеки по-на години, който е живял там, знае какво имам предвид)... Не ми се говори изобщо. Гнусно ми става като гледам недорасляците как перфектно си изпълняват ролята на марионетки в тази изтъркана пиеса. Но пък ги разбирам... много по-лесно е да не разсъждаваш и да не мислиш за последствията от постъпките си... мисленето винаги е било сложна задача и не се отдава всеки му. Жалка история! За пореден път драмата и скръбта на едно семейство се използва за постигане на политически цели, при това в една неочаквано добра комбинация с точният момент...

Точно от теб пък не очаквах подобно изказване!

Защо бъркаш размириците с леенето на кръв?

Галине, прочети преди това какво съм писал и ще разбереш какво искам да кажа. Това което в крайна сметка искам да кажа е, че с мирни протести, толерантност, мислене по форумите, с толкова много хора дето знаят правилния път за нас, с какво ли още не, за 22 години демокрация единственото което постигнахме е, да се научим да го поемаме отзад без да се оплакваме. Виждам как прекалено много хора са се навели в кръста и седят и ръсят акъл наляво надясно, кое е правилно и кое не е и не искат и да си помислят за някакъв по-различен начин на действие. Мъртви души, в буквалния смисъл на думата. Така си я караме и докато се разсъждава така, нищо няма да се промени. Е там, имаме някво ядене на масата, напиваме се чат-пат, живота е песен. Я виж албанците колко са зле, пък ние тука какво ни е. Ееее, верно, може и по-добре ама и така бива. Що ся да се напъваме и да скачаме на властта и на мангалите дето им плащаме тока и водата, пък те седят и се чудят какво да откраднат и си карат живота. Що да се напъваме, а. Има и по-зле от нас, вън нека си вали, мен ми е добре. Комшията му изнасилили щерката. Ебал съм го, да си беше направил син, той да изнасилва, мене какво ми дреме. На тоя сина му станал наркоман. Ми да си беше направил щерка, курва да стане, че поне някой лев да носи вкъщи. Примери да искаш. Мъртви души, роби. Ама тия пък там хулиганчета надигнали глава и простестират. Абе ей, вашта мама, я се прибирайте, че ми дигате шум под терасата и не мога да си гледам Листопад спокойно. Боклуци с боклуци, футболни фенчета, престъпници, наркомани, кво беше още, лумпени дам и т.н. Ма няма страшно, Албания било по-зле от тука, ние сме си добре. Да живее България, ураааааааа.... и да лапаме на цар Киро курааааааа... ако не ни сгази с буса.

Галине, прочети преди това какво съм писал и ще разбереш какво искам да кажа.

Весо, позволи ми като един твой добър приятел... да ти кажа, че приказваш откровени простотии! Точно на теб ли трябва да обяснявам, че не е луд този който яде баницата, а този който си приказва с нея... пък третия..., дето я е дал, той откровено има интерес от това! Тази агресия трябва да бъде насочена към държавните институции които позволяват съществуването на циганският синдром и пръкването на гниди подобни на г-н Рашкова, барон фон Дрисльо на Лайняната планина. Обаче..., странно, абе що всеки е на ясно, че управата е за ебане и трепане, ама се дере - Циганите на сапун, турците под ножа? Що ли...? Ами я, с ръка на сърцето, си кажи, ако на тебе някой така в продължение на 20 години ти пълни гушката..., кой ще е виновен? Ти дето на драго сърце прибираш като добре дошло това което капне или оня, дето разхищава чуждите пари заради теб?

Обаче викаш... то хубу, управниците са си за изнасилване..., ама преди това да изколим и мангалите щот не та кефят и щот смърдят..., пък и някой от по-неприятните тебе, твои комшии, пък тогава да се заемем и с държавният апарат, а?

П.п. Не сериозно е и никак не ти ходи на акъла, дето повечето от нас знаят, че го имаш!

Весо иска чисто и просто да каже, че тая сган от друго не разбира. И не е далеч от истината.

Всеки иска! И аз искам да изчезнат циганските махали от града, но няма как да стане. Единствения начин е финансовия и принудата да си плащат сметките, намаляне на социалните придобивки и привилегии с които се ползват и те сами ще си тръгнат.

Тръгването на бургия срещу тях да ги изколят ще доведе единствено до възможно най-невинните жертви, докато баш идиотите ще се покрият както си знаят...

Напротив, тази измет разбира от това дали са им гладни гъзовете и няма ни'ква аванта или някой си затваря очите и ги хрантути с парите на работещите хора! Към този момент, целта на съществуването на цяла държавна служба е да ги лигави и да им пълни гушите с нашите пари.

БРАВО! ПРАВО В ДЕСЯТКАТА!

По-съгласен с теб просто не мога да бъда.

..... В крайна сметка единствените които ще спечелят от тази патаклама, огново ще бъдат мангалите, щото видиш ли те са малцинство, и щото са били гонени и репресирани...

Ей това се опитвам да им обясня на серсемите в другата тема от вчера но те са подхванали хайдушките песни и смятат че освобождението е близо. И дори не се усещат кой им е дал тон за песен.

Ама карай, нали сополковците докато изпълняват определени партийни интереси, трябва да се чувстват герои и патриоти!? Снощи един такъв дрисльо, пред мен хвърли две миниумки по полицаите от кордона (добре, че момчетата бяха с щитове), после (естествено) беше много възмутен и доста гласовито протестираше за това, че го влачат към катафалката и между другото беше изял някоя и друга палка по канчето (все пак полицаите много добре видяха кой хвърля бомбите).

Щото някой му е казал че те са еничари разбираш ли и той се чувства длъжен да направи нещо по въпроса. Това че те може и да са били съгласни с това че трябва да се направи нещо по въпроса и да са симпатизирали на протестиращите е друга тема. Това е било доста преди същите протестиращи да тръгнат да ги замерват с камъни и бомбички. А христианството няма кой знае колко почва у нас и ако някой ти обърше шамар много малко вероятно е да си обърнеш и другата буза... по-скоро ще намериш някоя по-дебела сопа да му треснеш тиквата хубаво че да не пробва втори път.

Тази агресия трябва да бъде насочена към държавните институции които позволяват съществуването на циганският синдром и пръкването на гниди подобни на г-н Рашкова, барон фон Дрисльо на Лайняната планина.

ИМЕННО!

Обаче викаш... то хубу, управниците са си за изнасилване..., ама преди това да изколим и мангалите щот не та кефят и щот смърдят..., пък и някой от по-неприятните тебе, твои комшии, пък тогава да се заемем и с държавният апарат, а?

Най-вече ей това последното, щото те са най-близо... на някой да му напомня това едни събития преди 60 и няколко години?

ПС: Галине, гледам и ти се опитваш да им налееш акъл и да ги накараш да се замислят но след малко очаквай да те нарекат лумпен, задръстен и да подхванат на нов глас песента си като междувременно те обвиняват че заради такива като теб и мен сме на това дередже.

ПС2: Поста ми май стана по-дълъг отколкото обикновения човек чете, дано поне прочетат това с големите букви в червено...

Весо, позволи ми като един твой добър приятел... да ти кажа, че приказваш откровени простотии! Точно на теб ли трябва да обяснявам, че не е луд този който яде баницата, а този който си приказва с нея... пък третия..., дето я е дал, той откровено има интерес от това! Тази агресия трябва да бъде насочена към държавните институции които позволяват съществуването на циганският синдром и пръкването на гниди подобни на г-н Рашкова, барон фон Дрисльо на Лайняната планина. Обаче..., странно, абе що всеки е на ясно, че управата е за ебане и трепане, ама се дере - Циганите на сапун, турците под ножа? Що ли...? Ами я, с ръка на сърцето, си кажи, ако на тебе някой така в продължение на 20 години ти пълни гушката..., кой ще е виновен? Ти дето на драго сърце прибираш като добре дошло това което капне или оня, дето разхищава чуждите пари заради теб?

П.п. Не сериозно е и никак не ти ходи на акъла, дето повечето от нас знаят, че го имаш!

Ама верно си прочел само първото изречение. Да не говорим за предишните мнения дето съм писал. Казвал съм и преди, че мразя мангалите. И да, една от причините е, че са мръсно и гнусно племе, но много пъти сме говорили и знаеш, че не е това най-важната причина. Макар че не е за подминаване. Аз не искам да ги избия. Искам като видят българин да се насират от страх, а не да му викат гяур. Щото и ти си расъл в същото време в което и аз. Мисля се сещаш, какво щеше да се случи на мангала нарекъл българин "гяур", по наше време. Да не говорим да тръгне да го заплашва. Живеят в тая държава като паразити. Всеки знае какви щети нанасят. Политиците дето им дават баницата викаш да трепеме. Аз това колко пъти да го повтарям, че белким стопли някой. Колко пъти повтарям , че циганина не е гражданин на Република България поради няколко прости причини, които причини са известни и се прилагат в цивилизованата част от планетата. Не плащат данъци, освен малцината дето имат някакъв мозък в главите си. Сметки не плащат, няма нужда да повтарям неща дето са доказани безусловно и ги знаят всички. Не се придържат поне малко към обществения ред, както и към нормите на това нашенското общество. Така. Добре, те политиците виновни, но НИЕ драги мои кавали, оставихме и политиците и мангалите покрай тях да ни се качат на главите. И не ми казвайте, че това трябва да се подминава за имало толерантност и етнически мир. ЕБАЛ СЪМ МУ МАЙКАТА на етническия мир. Етническия мир на мене с нищо не помогна, на комшията, бтв разбираме се перфектно с човека, приятел ми е, и на него не помогна. На цялото шибано село тука също не помогна. Мангалите са първи за помощи, серат, мажат навсякъде, всяка вечер слушам циганска музика от тяхната махала и целия град и той така, тия дето работят в чистотата си чешат миризливите задни и чоплят семки по цял ден и ми казваш, че трябва да седя и да чакам някой политик, дето и той е за трепане нали, да дойде да оправи нещата. Ами батка, от чакане някой да оправи нещата, оправените знаеш ли кои са. Аз и ти. Дядо ти Мраз и всички умници дето ми обяснявате тука, че съм тъп ама по заобиколен начин. Хората за един род и вяра война вдигнаха, и то не е една, ние тука да са ебем у тарикатите пазим етнически мир. Абе я сиктир вече бе. Вие да не би да не сте с промити мозъци с тоя етнически мир. Наливат ви го вече 10 години и гледам запълнил е всички дупки. Политиците верно трябва да ядът и те манджа, но все е някакво начало и това. Щото ако нещата ескалират още, да не мислиш че те ще минат по тъча ? Къде ще се скрият и те. Въпроса е да се вдигне тоя народ, не да чака някой да го оправи за пореден път. Не става само с бистрене на политика на по чаша домашнярка да му еба майката. На суверенна българска земя, дето тия преди мене кръв са ляли и са избивани и изнасилвани и какво ли още не, аз ще търпя някакъв мизерник да ми вика гяур. Не дай Боже, ама ако се беше случило нещо такова на вас или на някой около вас, те тогава да ви видя мненията. Ама сега нали е в Катуница, голяма работа. Всяко чудо за три дни. Стегнете се малко, това е обида за всички като народ. Като хора наследници на толкова велики българи. Дето са умирали да се наричат българи. А ние етническия мир ще пазим...

Напротив, тази измет разбира от това дали са им гладни гъзовете и няма ни'ква аванта или някой си затваря очите и ги хрантути с парите на работещите хора!

БРАВО! ПРАВО В ДЕСЯТКАТА!

И двамата сте толкова в грешка! Тази сган като има вземеш нещо ВЕДНАГА излиза на тумби и започва пали и троши, че и по-лошо. Някой от вас случайно да си спомня бунтовете около спирането на тока преди около 10-на години? Защото аз много добре го помня. Едвам си изведох персонала и през цялото време се тревожех за имота си. Особено след като полицията заграждаше на по 500 метра и бездействаше, докато циганите вилнееха озверели на входа на Пловдив, както и в другите махали. Аз им казвам, че има хора - жени, които не са излезли от блокираната зона - те ядат семки и не ми позволяват да вляза. Да припомним равносметката - множество изпотрошени полицейски автомобили, два-три обърнати и напълно съсипани, изпочупени Уазки на Енергото, палежи, хвърляне на камъни по минаващи цивилни автомобили на нищо неподозиращи граждани и прочее и прочее. Добре че бяха СПООР да ги смажат от бой и да ги натикат обратно в махалата. ДА - смазаха ги от бой, но нищо не се показа никъде.

Какво стана след два дни обаче??? Тока бе пуснат и точка. Оттогава Жандармерията са редвно на постове и за махалите. Първата седмица пазеха с автомати Калашников. След това просто пазеха, по-късно се разхождаха, а в момента вече въртят бизнес с мангалите в работно време. Дълговете които от 2 милиона бяха достигнали 6 ако не се лъжа към Енергоразпределение НИКОГА не бяха платени. Всъщност те са платени от редовните платци де. С изключение на боя от СПООР ( още веднъж моите уважения към тия момчета), други наказание нямаше.

Сега да си представим какво става ако:

1. Спрем тока, защото не е платен

2. Спрем водата, защото не е платена.

3. Опитаме се по всички правила на Закона да срутим незаконните строежи.

4. Ограничим неправомерно получаваните помощи.

5. Намалим социалната хранилка на малцинството.

Озверялата тълпа веднага излиза и започва да вилнее и никой нищо не смее да им направи. Това е от ДВАДЕСЕТ И ДВЕ години насам - идентично повтаряне на едни и същи събития - в София, в Пловдив, навсякъде в страната. ИЗводът е много прост - няма друг начин освен грубото прилагане на Закона. Мирно НЕ става. С лишение НЕ става, тъй като то трае 24 часа максимум. И тъй като много отдавна в нищото се е изпарил всякакъв страх на тази сган от власт, полиция и всичко от този род, остава едно - на мирното население да му писне в един момент и да започне саморазправата. Или това, което се случва. Като няма полиция и армия, която да въведе ред, в един момент хората грабват сопите и както виждате може да бъде страшно. И тези хора, ОСОБЕНО в Катуница, според мен са абсолютно прави в действията си и ги подкрепям. НЕ подкрепям лумпените и вандалите, които нямат работа сред останалите, но когато се стигне до хаос - това е. В една нормална държава полицията, баретите, ССО, Вътрешни войски и всички служби от този род щяха да са мобилизирани в момента. Нещо повече, при всеки бунт и вилнеене на цигански тълпи през годините щяха да са се намесвали. И тая сган щеше да знае, че не остават престъпленията им безнаказани, че има ред и че има газ и палка и много лош бой. И щеше да има изградена дисциплина и страхопочитание от Закона и неговите носители. Така както беше преди 1989г.

Няма друг начин освен грубото прилагане на Закона. Мирно НЕ става.

Ей това искам и аз.

И между другото искам да се линчуват хората отговорни за взимането на решенията да се стигне до тук, защото всичките радетели за социални придобивки на тази прослойка трябва да бъдат линчувани.

Нещо повече, при всеки бунт и вилнеене на цигански тълпи през годините щяха да са се намесвали.

Именно това трябва да се промени, както и да се престане с реверансите и социалното подпомагане. То се помага до време, не може цял живот ние да плащаме техните сметки.

Само че кажи ми ако сега се съберат 2000 човека и отидат и запалят столипиново какво ще се случи след това?

На мен също ми е писнало сериозно от тях, но мога да мисля и да се сетя какво ще стане ако се подпали някоя махала.

Всички сме на ясно , че държавата ни не е нормална , но кога НИЕ ще предприемем АДЕКВАТНИ действия да заживеем в нормална държава. Защото "Циганите на сапун, турците под ножа" на мен не ми звучи адекватно и до нищо ново и хубаво няма да доведе! Защо всеки един от нас не каже според него къде е проблема , какво иска да се промени и не предложи неговото виждане за постигане на резултат ?!

Ей това искам и аз.

И между другото искам да се линчуват хората отговорни за взимането на решенията да се стигне до тук, защото всичките радетели за социални придобивки на тази прослойка трябва да бъдат линчувани.

Именно това трябва да се промени, както и да се престане с реверансите и социалното подпомагане. То се помага до време, не може цял живот ние да плащаме техните сметки.

Само че кажи ми ако сега се съберат 2000 човека и отидат и запалят столипиново какво ще се случи след това?

На мен също ми е писнало сериозно от тях, но мога да мисля и да се сетя какво ще стане ако се подпали някоя махала.

Не може да ги линчуваш ,защото циганите не може да бъдат изолирани от социалната система. И лишиш ли ги ВЕДНАГА идват принц Чарлз, Бриджит Бардо и други всевъзможни помияри от целия свят да ни обясняват какви сме расисити и как дискриминираме малцинството. НЕ, това, което пропускат глупаците 20 години е, че редом със социалните придобивки има и СОЦИАЛНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. И тъй като никой не следи да се спазва второто от циганите, но те от своя страна ежесекундно отстояват по всякакъв (предимно незаконен) начин първото - един ден се стига до днешните събития.

Не може да ги линчуваш ,защото циганите не може да бъдат изолирани от социалната система. И лишиш ли ги ВЕДНАГА идват принц Чарлз, Бриджит Бардо и други всевъзможни помияри от целия свят да ни обясняват какви сме расисити и как дискриминираме малцинството. НЕ, това, което пропускат глупаците 20 години е, че редом със социалните придобивки има и СОЦИАЛНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. И тъй като никой не следи да се спазва второто от циганите, но те от своя страна ежесекундно отстояват по всякакъв (предимно незаконен) начин първото - един ден се стига до днешните събития.

Чакай сега - когато някой се прояви криминално какво казва закона? Кой ги лишава от социалната система специално тях. Просто социалната система е сбъркана след като семейство с 2 деца няма право на детски добавки (които са смешни при това) ако и 2мата родители не работят на минимална работна заплата по документи, а в същия момент ромите живеят благодарение на всевъзможни социални помощи.

И друго - има 1 камара закони, които никой не следи дали се спазват. ЗАЩО АДЖЕБА СА НИ ЗАКОНИ СЛЕД КАТО НЯМА КОНТРОЛ? По-добре да има 5 правила които да се спазват и да е ясно че е така отколкото 500 които и да ги спазваш и да пропуснеш на никой не му пука и се използват само когато е удобно да се спомене за тях. Не става така!

Сега е момента да се направят необходимите промени и ако тогава циганите скочат да протестират да се тръгне срещу тях - тогава и аз ще дойда.

ИЗводът е много прост - няма друг начин освен грубото прилагане на Закона. Мирно НЕ става.

Видене, няма лошо да се прилага грубо закона, ама имаш ли някаква идея кога този закон ще почне да се прилага грубо и към абсолютно всички в държавата? Щото един да излезе от групата на прилагането му и всичко отива по дяволите. Прилагане на закона само към някаква отделна група е като да лекуваш главоболие с отрязване на главата.

Видене, няма лошо да се прилага грубо закона, ама имаш ли някаква идея кога този закон ще почне да се прилага грубо и към абсолютно всички в държавата? Щото един да излезе от групата на прилагането му и всичко отива по дяволите. Прилагане на закона само към някаква отделна група е като да лекуваш главоболие с отрязване на главата.

Той МНОГО ОТДАВНА се прилага с всичката си сила за всички други в държавата. На всички други им спират тока за 2 неплатени лева, глобяват ги, начисляват им лихви, вземат им пари от пенсиите/заплатите, запорират им имущество и ги преследват до откат. Винаги при всяко законово основание. Говорим за обикновената маса от народа. Нито едно от тези неща не важи за циганите. Които се числят и имат претенции да са част от тази маса. Дори много повече претенции от всички останали. И докато при останалите грубото прилагане не се налага, то при циганите порадди ред обстоятелства, които дъвчем от няколко дена - няма как да се избегне. Късно е.

ПС: Галине, гледам и ти се опитваш да им налееш акъл и да ги накараш да се замислят но след малко очаквай да те нарекат лумпен, задръстен и да подхванат на нов глас песента си като междувременно те обвиняват че заради такива като теб и мен сме на това дередже.

Ники..., на никой нищо не се опитвам да наливам! Акълът нито е кор, та да го набиеш на някого..., нито е мензис, та да го чакаш да дойде, акъла или го има, или не! Просто по-горе споделих моето виждане за цялата дандания. Навремето обиколих всичките палаткови лагери и градчета на истината и от тогава съм си извадил някои поуки, които следващите двадесет и, години за жалост потвърдиха на сто процента. А как и какъв ще ме нарекат... най- много да обостри онова мое венерическо заболяване - дето ме бОли кура...

Ама верно си прочел само първото изречение. Да не говорим за предишните мнения дето съм писал.

Весо, прочетох всичко и ми направи много лошо впечатление, първосигналното (според мен) отношение към събитията и настоящото положение. Да..., расли сме в едно друго време с теб, размазвали сме от лабут мангали още по времето, когато основното занятие на повечето от настоящите "патриоти" е било да си осират пелените (щото памперси нямаше), а някои от тях, все още са се джуркали из лявото мЪдо на татко си. Точно защото имаме поглед и от едно друго време, и ти, пък и аз знаем, че мангалите са долна и страхлива зган на която като и вземеш шубето и започва да твърди, че са най-чисти българи и дори са готови да ти врътнат свирка - само и само да им се разминат шутовете и тупаниците... Точно поради тази причина трябва да ти е ясно, че е достатъчно да им се покаже достатъчно твърдо, че тази повече няма да я бъде, но не като ходят разни пъпчиви тийнове да заплашват семействата им, а като им се отнемат придобивките от които съвсем незаслужено се ползват. Като за начало има едни сериозни момчета от служба СПООР, които много бързо намират общ език и с най-коравият мангал, те могат да наложат съответната възприемчивост към подобни промени в статуквото. Проблемът обаче е, че някой трабва да въведе съответните промени в наредбите и после да се издаде съответната заповед на онези момчета да извършват превантивни мероприятия по спазването на тези наредби. Ето тука идва момента с това, кой ткочно, аджеба, трябва да бъде бит и ебан, та да се случат тези неща ;)

И двамата сте толкова в грешка!

Напротив, Видене, все още има оправия! Проблемът, както и самият ти знаеш е, че всичко в тази държава е на толкова чикиджийско ниво и се прави толкова проформа, че едва ли, след като бъде изконсумиран политическият ефект от настоящите събития... някой ще си мръдне пръста по въпроса. Ето поради тази причина, всичките тези празноглавци трябва да бъдат закарани в София и да си похвърлят бомбички и да попалят там, пред президентство, народно събрание и прочее бълхарници, след като толкова им се политикантства. В противен случай, Катуница е близо, нека отидат да запалят свещ на момчетата и да си се прибират по живо, по здраво... само дето подобен сценарий никак не се връзва с вижданията на кукловодите дето дирижират този "спонтанен" народен гняв...

Точно поради тази причина трябва да ти е ясно, че е достатъчно да им се покаже достатъчно твърдо, че тази повече няма да я бъде, но не като ходят разни пъпчиви тийнове да заплашват семействата им, а като им се отнемат придобивките от които съвсем незаслужено се ползват. Като за начало има едни сериозни момчета от служба СПООР, които много бързо намират общ език и с най-коравият мангал, те могат да наложат съответната възприемчивост към подобни промени в статуквото.

Едно и също говорим, де! laughing.gif

Той МНОГО ОТДАВНА се прилага с всичката си сила за всички други в държавата.

Хубаво, прилага се викаш, ама плащането на ток не е единствената норма в тази държава. Как стоят нещата с плащането на данъците да речем? С корупцията на всички нива? Като започнем разбира се от феномена "Ми ко шъ праим ся". Тези неща да знаеш колко членове от НК обхващат? За отговор на въпроса как стоят нещата с организираната престъпност няма да те питам - там ситуацията е до болка ясна. Знаеш ли, че също така съществуват и членове 162 и 163 в Наказателния кодекс относно престъпленията от омраза? Не ми се ще да отварям приказка за спазването на други закони и норми в държавата.

Хубаво, прилага се викаш, ама плащането на ток не е единствената норма в тази държава. Как стоят нещата с плащането на данъците да речем? С корупцията на всички нива? Като започнем разбира се от феномена "Ми ко шъ праим ся". Тези неща да знаеш колко членове от НК обхващат? За отговор на въпроса как стоят нещата с организираната престъпност няма да те питам - там ситуацията е до болка ясна. Знаеш ли, че също така съществуват и членове 162 и 163 в Наказателния кодекс относно престъпленията от омраза? Не ми се ще да отварям приказка за спазването на други закони и норми в държавата.

Като развален грамофон си това повтаряне на едно и също. С плащането на ВСИЧКО вече е така. Данъците се натрупват и няма как да избягаш от тях, отдавна се реши този проблем. От известно време насам същото е и с глобите. Все по-малко полицаи взимат подкупи, тъй като масово се въвеждат крос-смени, в които работят непознаващи се колеги и не се знае кой кого ще изпорти. Отделно все повече хора не им дават пари, а когато го правят, в над 90% от случаите те сами са го предложили. В ЦЯЛАТА система се върви напред в тая посока - бавничко, трудно, но се върви. Не мога да разбера - хем те няма тука от незнам-кога-си, хем ни обясняваш как живеем. Нещо много си се объркАл, както се казва. За по-сериозни престъпления да не ти обяснявам какви бързи производства се въведоха. И колко са променени наказанията. Дай да не навлизаме в излишни спорове. Все едно аз да ти обяснявам как живееш ти Канада.

Като развален грамофон си това повтаряне на едно и също. С плащането на ВСИЧКО вече е така. Данъците се натрупват и няма как да избягаш от тях, отдавна се реши този проблем. От известно време насам същото е и с глобите. Все по-малко полицаи взимат подкупи, тъй като масово се въвеждат крос-смени, в които работят непознаващи се колеги и не се знае кой кого ще изпорти. Отделно все повече хора не им дават пари, а когато го правят, в над 90% от случаите те сами са го предложили. В ЦЯЛАТА система се върви напред в тая посока - бавничко, трудно, но се върви. Не мога да разбера - хем те няма тука от незнам-кога-си, хем ни обясняваш как живеем. Нещо много си се объркАл, както се казва. За по-сериозни престъпления да не ти обяснявам какви бързи производства се въведоха. И колко са променени наказанията. Дай да не навлизаме в излишни спорове. Все едно аз да ти обяснявам как живееш ти Канада.

Видене, аз не ти обяснявам как живееш, просто зададох някои въпроси, които гледам продължават да се задават и в ежегодните доклади на Европейската комисия. Щом тези проблеми отдавна са решени и единствено е останала циганската престъпност - бравос! Значи решението е елементарно - вкарват се циганите по затворите и се обявява окончателната победа на светлото бъдеще.

Аз малко обикалям из страната и нямам постоянна връзка с действителноста... Абе, кви са тия слухове за пребита бременна жена пред "Калигула"? Някой ще потвърди ли? И за господа следователите - утре съм в Хасково на простеста.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...