gal4enceto Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Честит Рожден Ден на бати Пламен (Midex). Жив и здрав, много обичан, усмихнат и щастлив Весело изкарване Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Честит рожден ден и от мен. Много здраве и щастие. Къде изчезна това момче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Ха да ни е жив и здрав Пламен още дълги години! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6eBhbZLENrg&feature=player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 @Tribalero,Това е само една малка част от това което ще се случи в България като подпишат за шистовия газ. Доста изчетох по темата за Катуница и съм съгласен с протестиращите,но защо пак трябваше да се стигне да убийство за да се сетим че сме Българи? Ами за войната по пътищата там също има умишлени убийства но никой на протестира което е странно.Не стои ли нещо по голямо зад част от протестиращите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 @Tribalero,Това е само една малка част от това което ще се случи в България като подпишат за шистовия газ. Доста изчетох по темата за Катуница и съм съгласен с протестиращите,но защо пак трябваше да се стигне да убийство за да се сетим че сме Българи? Ами за войната по пътищата там също има умишлени убийства но никой на протестира което е странно.Не стои ли нещо по голямо зад част от протестиращите? да разясних си нещата през последните 2 месеца по темата със шистовия газ. Още си спомням как в едно интервю с оня простак - Борисов ,се споменава че е пожелал да му се състави доклад за възможните щети и последстия от технологията ...Все едно не знае за какво става въпрос и какво ще стане като разреши напълно проучванията,а и не пука особено,човека си прави парите ... . А медиите са наложили пълно информационно затъмнение по тоя въпрос.Само хората които имат достъп до интернет са наясно със случващото се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Между другото - не е пълно затъмнението, по някои телевизии дават някаква информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Как сте бе, тролове? Връх Вихрен, Кончето и връх Синаница пращат поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 СПЕШНО!!! За всички родители, Nestle иска от всички да се върнат всички банан бебешка храна, който изтича 2012, защото те могат да съдържат СТЪКЛО. Бар код 7613033089 73, дори ако не сте родител, моля помогнете. Бихте могли да помогнете за спасяването на децата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Булфорум яко се е революционирал Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Булфорум яко се е революционирал Мани. Имало и други хора освен пишещите в тая тема и Купува/Продава раздела. -------- Аз пък току що си пуснах кандидатурата и примерния микс/представяне за конкурса "DJ за една вечер" на Екскалибур. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 И пак аз съм се скъсал да пиша най-много... що ли ми трябва да обяснявам на този и онзи че мислят в грешна посока??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 И пак аз съм се скъсал да пиша най-много... що ли ми трябва да обяснявам на този и онзи че мислят в грешна посока??? А де, що? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 И пак аз съм се скъсал да пиша най-много... що ли ми трябва да обяснявам на този и онзи че мислят в грешна посока??? Според тях, ти мислиш в грешна посока. Или твоето мнение е най-вярното, а другите са просто заблудени телета ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Another booring day в ТУ-София Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Според тях, ти мислиш в грешна посока. Или твоето мнение е най-вярното, а другите са просто заблудени телета ? Другите са заблудени телета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Според тях, ти мислиш в грешна посока. Или твоето мнение е най-вярното, а другите са просто заблудени телета ? Абсолютно заблудени са и същите лекета, които ги надъхват в крайна сметка работят за Доган и неговите хора, защото когато това свърщи този, който ще обере най-много позитиви е той. Ако за малко седнеш и помислиш над въпроса ще се сетиш, че е така само че много по-лесно е човек да се отдаде на емоциите. Те какво искат? Да се изколят циганите в цяла България или да се третират като всички българи и да се намали корупцията в страната и такива като Цар Киро да престанат да си правят каквото си искат и да си плащат за да не ги закачат? Второто май, само че скандират първото и се опитват да правят безредици и да се бият... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Абсолютно заблудени са и същите лекета, които ги надъхват в крайна сметка работят за Доган и неговите хора, защото когато това свърщи този, който ще обере най-много позитиви е той. Ако за малко седнеш и помислиш над въпроса ще се сетиш, че е така само че много по-лесно е човек да се отдаде на емоциите. Те какво искат? Да се изколят циганите в цяла България или да се третират като всички българи и да се намали корупцията в страната и такива като Цар Киро да престанат да си правят каквото си искат и да си плащат за да не ги закачат? Второто май, само че скандират първото и се опитват да правят безредици и да се бият... Не е нужно...малко ще вътрим държавата за керосин и парашути до Индия...по-хуманно Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Да ги върнем по родните им места викаш... то и ние някъде близо до кавказ трябва да идем тогава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Да ги върнем по родните им места викаш... то и ние някъде близо до кавказ трябва да идем тогава... Адиос. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Да ги върнем по родните им места викаш... то и ние някъде близо до кавказ трябва да идем тогава... Само дето ние сме тук от 681 година и сме си извоювали това право с кръв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 То и те не са тук от миналата седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Ти и ти от 10 кладенеца вода ще докараш, но това не променя факта, че ако не се пролее кръв, оправяне тука няма да има. Ама карай да върви, то е ясно че тебе не те устройва да има размирици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Абсолютно заблудени са и същите лекета, които ги надъхват в крайна сметка работят за Доган и неговите хора, защото когато това свърщи този, който ще обере най-много позитиви е той. Ако за малко седнеш и помислиш над въпроса ще се сетиш, че е така само че много по-лесно е човек да се отдаде на емоциите. Те какво искат? Да се изколят циганите в цяла България или да се третират като всички българи и да се намали корупцията в страната и такива като Цар Киро да престанат да си правят каквото си искат и да си плащат за да не ги закачат? Второто май, само че скандират първото и се опитват да правят безредици и да се бият... Напълно съм съгласен за това ,че неосъзнатите ликета намесиха излишно всички роми а още по-голямата грешка беше че намесиха и турците , които вече съвсем нямат общо със случилото се! От няколко дни се опитвам да обясня на мои познати (които са от агитките и на локо и на ботев) , справедливо ли е по тяхната логика ако комшията ти (българин) прати хора и ти сгазят детето, да тръгнеш на бой примерно срещу всички българи?! , вместо да се разправиш с комшията и хората свъразни с деянието?! Тези протести се превърнаха в етническа война, вече се говори че от евро съюза ще съдят държавата ни за расизъм и в место Рашков да си получи заслуженото може да стане обратното и да получи милиони обещетение.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Тия пък от Евро съюза що не вземат да дойдат и да се поразходят в 2 през нощта из града. Да видим къде ще им е по-приятно и спокойно. На центъра при Българите или в Циганската махала при хората, които така ревностно защитават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.