Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Излезнах сутринта рано към София, преди малко се прибрах и разбирам за тая паплач..Мисля, че скоро ще дойде този момент, където ще хвърчат гранати към този обект, може и да реши проблема до някаде..

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Един приятел повдигна много интересен въпрос/по-скоро цял списък/

- Къде е сега видният националист Сидеров?

- Защо политиците, които са кандидати за президенти, не са на мястото на инцидента, а правят предизборните си кампании?

- Къде е бат Байко, който непрекъснато обича да се кичи с вниманието на медиите?

- Защо там е само комисарят на Пловдив, а Цветан Цветанов е на майната си?

И още няколко, но те са за по-тесен кръг и са с по-оперативна насоченост...

Ако експеримента получи независимо потвърждение, тогава ще стане наистина интересно. Каквото и да е обяснението, все трябва да е нова физика. Най-близко до здравия разум като че ли е хипотезата, че неутриното изпитва някакъв тунелен преход, който скъсява сериозно изминатото разстояние. Тук обаче също възникват доста неясноти, като например как така този тунелен ефект не променя посоката на движение и изобщо защо не излиза от рамките на оригиналната траектория.

Точно за нещо подобно си мислех и аз снощи... Тоест, нещо като да натиснеш едно малко копченце и над хоризонта да се появи зарево. На пръв поглед, извода би бил, че копчето включва мощно осветление, но ако някой си направи труда да се разходи до зад този "хоризонт"... може да се окаже, че копчето е изключило охлаждането на всички блокове на някоя АЕЦ и това което се наблюдава е заревото от топящите се реактори...

Един приятел повдигна много интересен въпрос/по-скоро цял списък/

- Къде е сега видният националист Сидеров?

- Защо политиците, които са кандидати за президенти, не са на мястото на инцидента, а правят предизборните си кампании?

- Къде е бат Байко, който непрекъснато обича да се кичи с вниманието на медиите?

- Защо там е само комисарят на Пловдив, а Цветан Цветанов е на майната си?

И още няколко, но те са за по-тесен кръг и са с по-оперативна насоченост...

По изборно време такава компактна електорална маса не бива да се дразни! Нека не забравяме какво представлява мешарето и кой му дърпа конците, а и колко организацийки, фондацийки и прочее кърлежи има под неговата шапка, които сериозно могат да размътят водата на управляващите...

Тази държава ние сме си я направили такава. Погледнете себе си, семейството си.

Ето това е най-важното нещо от цялата работа! Много си прав - сами се докарахме до тук!

http://www.novini.bg/news/22639-%D1%86%D0%B0%D1%80-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BE-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D1%81%D0%B5%D0%BB%D1%8F-%D0%BE%D1%82-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0.html

Запитан дали след този случай ще се изсели от Катуница, Цар Киро категорично заяви: „Няма да се изселя. Ние също можем да ги принудим те да се изселят. Нека на тях да им тежат двата смъртни случая".

Нямам коментар.

http://www.novini.bg...1%86%D0%B0.html

Запитан дали след този случай ще се изсели от Катуница, Цар Киро категорично заяви: „Няма да се изселя. Ние също можем да ги принудим те да се изселят. Нека на тях да им тежат двата смъртни случая".

Нямам коментар.

Рано или късно се ще се намери някой да го утрепе...

Някой ще ходи ли довечера в Катуница?

Ако ще се трепят цигани, ограбете склада до Гълъбово - има леко стрелково оръжие, боеприпаси, гранати и колесна техника. Все пак с нещо трябва да се превозят труповете...

И това не се прави с локални протести. Прави се с масови протести, блокажи на ключови транспортни възли/летища, магистрали, ГККП и ККП-та/, прочистване на "рисковите" прослойки...ако това не помогне, се прибягва до унищожаване на движима и недвижима собственост, стълкновения с полицията и жандармерията/ за могат да бъдат блокирани големи количества от силите на реда/, нападения над административни сгради и учреждения/за предпочитане - държавни/...Така се прави. А не с цветя. Нали се сещате, че като идете довечера да полагате цветя, само ще объркате органите на реда, защото това може да бъде счетено за гражданско неподчинение, ако не е съгласувано с властта. И така те ще се чудят вас ли да пазят, мангалите ли, да стоят просто отстрани и....са въоръжени. Днешните полицаи нямат закалката на старата школа. Някой ще си изтърве нервите. Ще има/дано да не се случи!!/ изстрели. От там до гражданската война е много малко. Така че - ако ще трепете - трепете. Ако ще си седите на гъзовете - стойте си. Но внимавайте, когато се изправите срещу въоръжени хора, притискани от две страни...Много лесно стават гафове...

П.С. Дано да не се случи това, което описвам по-горе. Защото това е класическият модел...за, меко казано, гражданска война.

Ред. Учудващо, но днес забелязах изключително много ченгета, при това в цивилни коли, на ключови места в столицата...

Ако ще се трепят цигани, ограбете склада до Гълъбово - има леко стрелково оръжие, боеприпаси, гранати и колесна техника. Все пак с нещо трябва да се превозят труповете...

Освен тел и тухли, друго не могат да вземат оттам. Аз участвах в изнасянето на "стоката" още през 2002. Всичко отиде в Търново. Иначе имаше отлична "стока" там... Ееехх..

Видене, аз също помагах за товарене на "стока" и от там, и от АВ-склада на бригадата/даваха отпуска, все пак/. Това, което не знаеш е, че след това преразпределиха малко стока там.

Видене, аз също помагах за товарене на "стока" и от там, и от АВ-склада на бригадата/даваха отпуска, все пак/. Това, което не знаеш е, че след това преразпределиха малко стока там.

Не знам какво ще рече "след това", но ние опразнихме сградите. Изнесе се дори автопарка. Ако помниш, машините бяха чисто нови, с найлоните отгоре... Нищо не остана и базата се закри. От Бригадата също няма и месец по-късно заминаха 1500 от нашите Калашници за Търново - нови, небарвани.

Знам. Нали имаше и една центрова машина, ние я разконсервирахме/"Салама"/. След това пак се вкара много нещо.

Знам. Нали имаше и една центрова машина, ние я разконсервирахме/"Салама"/. След това пак се вкара много нещо.

Дай на маса да коментираме секретна информация от поделението - половината архив го имам копиран ph34r.gif

... Така че - ако ще трепете - трепете. Ако ще си седите на гъзовете - стойте си. Но внимавайте, когато се изправите срещу въоръжени хора, притискани от две страни...Много лесно стават гафове...

Много добре казано!

Не знам какво ще се случи, но се надявам малко да свият сърмите на мангалите че напоследък много нагли взеха да стават. И нямам предвид само Цар Киро а като цяло всичките. Специално за тях съм расист. Против черни, жълти, мексиканци и прочее нямам нищо против, обаче за цигани и индийци (а то е почти същото) не бих могъл да имам топли чувства след толкова негативи трупани с годините.

Само това има във сводката на МВР

Ти кво искаш да има? Главният милиционер е в отпуска защото трябва да движи предизборната кампания на другарите баш-милиционери. А главният картоф-мутра няма интерес към събития, в които не се предвижда рязане на ленти и не се радават "конграчюлейшънс".

Не бе, човек... Наясно ли си как се прави сводка, или да ти обясня?

Какво има да ми обясняваш? Казах нещо грешно за милиционерите и картофите ли?

Да. Глей си голфа. Ще ти обясня като на тъпанар.

Сводка се прави, като се обработи ежедневния доклад за изминалото денонощие. В сводката нямаше нищо, което значи, че:

А) В България през изминалото денонощие е било много спокойно/ да бе, да/

Б) На полицията не и се е занимавало, след като всичко беше показано, макар и едностранчиво, в "медиите".

Ся разбра ли?

127 арестуваниза палежите от близо2000 протестиращи.

© Plovdiv24.bg | Източник:http://news.plovdiv2...l#ixzz1Yw3lZ42U

И искат да повярваме, че всички са били футболни хулигани? laughing.gif

Можете да обърнете внимание и на правописните грешки в статията :)

Ред http://news.plovdiv24.bg/289929.html

А това е една статия с добре поднесени въпроси.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...