Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

T.e. плюскаш люто като разпран и имаш запек?

Ми не, всичко си върви както му е реда без значение дали съм ял люто или не. :laughing:

Раптора може да е прав, че заради ЕГН-то още се удържа фронта :D

От друга страна един от съквартирантите ми блъскаше яко протеин и химия което водеше до такива колоритни изпълнения, че не е истина. Будеше ме с пръдня от другата стая. :woot

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Хм, от протеините яко се продрисквам, но пък други добавки не съм пробвал...

Иначе последно време и аз доволно похапвам люто, на обяд почвам или с шкембе или пилешка супа - с доволно лютиво. Отделно и че единия съкафезник домъкна две бурканчета мариновани люти чушки с чесън, от които просто ми потичат лигите. И да, пари леко на митницата, ама кеф цена няма :lol:

па съм язе, бичиз!

ама не сте ме хранили много. скука.edit: гримьоре, друго си е да се усеща дружеската атмосфера. файда за кой? щото все ша се намери.

За кво да те раним? Да не си шопар, че да те раним, барем файда да имаше от добитък като тебе...

Пешо, правиш се на Малевич?

http://opazvane.blogspot.com/2011/09/blog-post.html

Мда, много интересни решения вземат от МОСВ и МИЕТ...А като добавим и кризата с руските туристи.... Няма да искам от вас да го споделяте във всякакви социални мрежи, и едно мнение ми стига, само прочетете писмата внимателно.

Прясна студена бира.... devil.gif

beer.gif

Последен кег на 60 лева... Наливната бира официално става по-скъпа от бутилираната... Никой не може да обясни защо...angry1.gif

Прясна студена бира.... devil.gif

beer.gif

Последен кег на 60 лева... Наливната бира официално става по-скъпа от бутилираната... Никой не може да обясни защо...angry1.gif

Защото може. Ти би ли почнал да си купуваш бутилирана само защото е по-евтина?

Не е като да нямам поглед върху търсенето и предлагането на бира и това се случва за пръв път. При абсолютно всички положения себестойността на бирата в стъклени бутилки е по висока. А с настъпването на есента/зимата не виждам никакви възможности в бум на пазара на наливна бира (която освен всичко друго е само по заведенията) - напротив... Явно в условия на криза пазарът принадлежи на евтините пикни в ПВЦ бутилки...

Що за простак трябва да си, за да сътвориш подобна глупост като последната реклама на "Glade" и що за още по-голям малоумник трябва да си, за да я допуснеш до екран. Обобщавам - някво момченце казва на майка си "Мамо, всички приятели искат да акат в нашата тоалетна" и някаква колона от дечица седи за момченцето... Безумие!

Уф...Видене, ай си направим пивоварна...

Хайде! Имам огромни възможности по въпроса! Даже с Галин сме проектирали вече казан с многостепенно филтриране! Само не знам с бирата как ще се справим, но съм сигурен, че той ще измисли нещо... хахахахахах

Аз това сериозно го предложих. Все ще намерим и някой ентусиаст от ВИХВП да ни е технолог. След пшеничната бира в "Пегас", Бърно, съм много навит.

Пффф... аз от Унгария насам само за това мисля...Видене, имаш срок до 25-ти вечерта да ми кажеш.

Насе, както и го гледаме, на 1-ви да ти дойда на сватбата след моята 35 годишнина на 30-ти, означава сериал от неописуеми резили, каквито външни хора никога не трябва да виждат. laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Цитирам Морския/цитата е приблизителен/ : "Тая сватба ще завърши според мен така - в ресторанта пълен погром, десетина души се въргалят сред отломките, пият уиски направо от бутилките и от колоните бичи тежък блус..."

Ред. ХАхахха, колко съм смотан..

Жената - налей ми малко вода. Аз се засилвам към 11л туба и тя - ма да не ми наелееш от ракията? Аз се оцъклям - ква ракия? Ми в тая туба има ракия, не виждаш ли цвета? Аз - че аз да не пия минерална вода, че да знам къв и цвета? И що не знам, че има 10 кила ракия вкъщи?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...