Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ами това имах предвид - че докторските инструменти са доста качествени като изработка а не са особено скъпи. Иначе съм сигурен че има и по-хубави само че не съм виждал. Докато подобни пинсети от практикер примерно верно са доста евтини обаче просто за нищо не стават отделно, че не са криви а като са криви е много удобно в някои случаи.

За длета и шила почти нямам нужда, с тези човъркалки примерно си закрепих една метална "мрежа" която падаше от предната част на компютъра, одеве си почистих душа, изчовърквал съм разни други засъхнали гадости и учудващо нищо им няма, докато разни китайски шила са се чупели, огъвали и какво ли не при доста по-малък напън хем са били значително по-дебели и масивни от тези сонди.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Как може да човъркаш душа с разни инструменти??? Други всякакви неща разбирам, ама човъркане на душа? Ти да си видял колко е дълъг рафта с препарати в магазина?

Комбинацията от истинско уасаби (Wasabia japonica) и лютив сос Sriracha - priceless. В момента се чувствам като братовчед на големия огнедишащ дракон. :lol:

Как може да човъркаш душа с разни инструменти??? Други всякакви неща разбирам, ама човъркане на душа? Ти да си видял колко е дълъг рафта с препарати в магазина?

А как предлагаш да разкарам котления камък с който са запушени дупчиците точно отгоре? Да демонтирам душа или да пръскам нагоре че да ми влезе в очите? Няма по-ефективно махане от изчовъркването му. Пробвах с 1-2 препарата и освен че нищо не стана за малко да окьорея

ПС: Душа е китайска простотия от една душ кабина с радио - демек за еднократна употреба само че не съм се наканил още да я сменя.

Не знам, ще видим. Всичко зависи от продължителността на ефекта на лютивия сос. Защото уасабито макар и да връхлита като товарен влак върху рецепторите в носната кухина, все пак се изпрарява твърде бързо. :)

А как предлагаш да разкарам котления камък с който са запушени дупчиците точно отгоре? Да демонтирам душа или да пръскам нагоре че да ми влезе в очите? Няма по-ефективно махане от изчовъркването му. Пробвах с 1-2 препарата и освен че нищо не стана за малко да окьорея

ПС: Душа е китайска простотия от една душ кабина с радио - демек за еднократна употреба само че не съм се наканил още да я сменя.

Много просто бе, г-н Програмист. Тая слушалка се развърта с едно движение (дори да не е слушлка пак се сваля). В зависимост от материала и покритието се подбира съответния химикал и се накисва в съд по избор. Още по-добре ства и с добавена топла вода. Всичко се разлага без да си мръднеш пръста.

Не знам, ще видим. Всичко зависи от продължителността на ефекта на лютивия сос. Защото уасабито макар и да връхлита като товарен влак върху рецепторите в носната кухина, все пак се изпрарява твърде бързо. :)

Не те облазявам сабаля tounge.gif

Ще видим сутринта след кенефа как ще се чувстваш laughing.gif
Ще се чувства като носеща ракета на НАСА. Такава огнена струя ще има, че :lol:

Ще се чувства като носеща ракета на НАСА. Такава огнена струя ще има, че :lol:

Ако по международния обмен съобщат за необясним взрив, разрушил цял квартал и предизвикал малко цунами в Северния Пасифик, да знаете, че съм бил аз. :lol:

Много просто бе, г-н Програмист. Тая слушалка се развърта с едно движение (дори да не е слушлка пак се сваля). В зависимост от материала и покритието се подбира съответния химикал и се накисва в съд по избор. Още по-добре ства и с добавена топла вода. Всичко се разлага без да си мръднеш пръста.

Освен демонтажа и монтажа. И не е слушалка а такова отгоре и е китайско произведение и както се досещаш след един демонтаж шанса да не успея да го монтирам отново защото все нещо ще се прецака е голям. Именно затова споменах каква е душ кабината господин Майсторе. И съм проверил да ти кажа - не е едно движение а са едни гайки в горната част освен това трябва да се катеря по стълба защото се захваща за пластмасовия таван на кабината, при това е хванало някаква патина по ръбовете и изобщо не искам да го бъзикам. Скоро ще сменям цялата кабина, но точно тази седмица не ми се ще

ПС: Защо предполагате че ще устиска чак до следващия ден. При мен след подобна храна ме прокарва след 3-4 часа...

ПС: Защо предполагате че ще устиска чак до следващия ден. При мен след подобна храна ме прокарва след 3-4 часа...

Слабичък ти е стомашно-чревния тракт, дедо. :P

Мен пък от лютото ме боли глава.

Те, динозаврите от ядене на люто... са изчезнали.

Аз напоследък съм загубил форма и след люто следва взрив няколко часа по-късно. Отделно че ми люти на задните части и пускам водното охлаждане.

Аз напоследък съм загубил форма и след люто следва взрив няколко часа по-късно. Отделно че ми люти на задните части и пускам водното охлаждане.

Казах ти, че си се изнежил. :P

То за лютенето люти, ама в същото време идеално дезинфекцира целия тракт плюс стабилното почистване под налягане и последващо изгаряне на отпадъците. :lol:

Казах ти, че си се изнежил. :P

То за лютенето люти, ама в същото време идеално дезинфекцира целия тракт плюс стабилното почистване под налягане и последващо изгаряне на отпадъците. :lol:

Няма лошо. Не се оплаквам, просто е по-приятно с водно охлаждане. Нали знаеш че съм кифъл :)

А бе само аз ли нямам проблеми с отделителната, система след като съм ял люто? :confused

Просто си млад още, има време, не бой се. tounge.gif

----------------------

Ники, ти си THE KIFL.

ПС: Успях да изкарам 20-30 секундна пръдня. Егати кефа!

Буахахахахахахаха, рекордьор. Следващият път пробвай същото упражнение до запалена камина или барбекю. :lol:

Това горе можеше да е умаления ефект от ходенето ми до тоалетната преди малко. За щастие всичко се размина само с продължителен студен душ за погасяване на пожара. :lol:

CNN съобщи за огромни облаци от пара, носещи се над северния пацифик. Паника обзе американското население, мислещо си, че облакът идва от фукушима. Спектрален анализ на парите откри следи от Уазаби.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...