gado Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Вие 2мата правите ли разлика между не-кротък и заядлив? Аз определено не обичам да се заяждам (освен когато се бъзикам), но не смятам че съм от кротките... ама изобщо... Ам'чи открехни де! Патентовал си агресивен тертип на омрънкване ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 [/\[]}|{|-|[] /\|/| |3|/| [|= |3|/|}|{_/\_/-\ _/\_/-\ |||/|I_I_I/-\ -|-/-\|=/-\? Предлагаю свой вариант имба-годли-анриал-про транслита (поймут только фанаты ): а - /-\ б - 6 в - |3 г - r д - _/\_ е - |= ж - }|{ з - 3 и - |/| й - |/|* к - |< . л - /\ м - /\/\ н - |-| о - [] п - || р - |o с - [ т - -|- у - y ф - "<|>" х - }{ ц - |_|_ ч - 4 ш - I_I_I щ - I_I_I_ ы - bl ь - b э - -) ю - |-[] я - 9| Простейший пример: "/-\/\|=|<[/-\|-|_/\_|o /\/\/-\|<|=_/\_[]|-|[|<|/||/|*" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Вие 2мата правите ли разлика между не-кротък и заядлив?Да, съвсем определено. Морското свинче никак не е кротко - дай му да щъка. И е доста заядливо - разказват, че са способни да изгризат цяла дървена лъжица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Дебелата Triri осра още една тема. Баси, дебелите жени са много лошо племе. Psihara, ти някакъв медиум се бараш нещо, а?! Викаш ако не съм на 42 значи съм 100 кила, а?! Psihara, на 16 години ли си ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 .... ако не съм на 42 значи съм 100 кила, а?! Шизофреничка или стара параходна свирка ,което ти харесва от двете си го избери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Ам'чи открехни де! Патентовал си агресивен тертип на омрънкване ли? Не съм горд с това и не мисля че има смисъл да се 'хваля' какви простотии съм правел. Иначе това с омрънкването ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 2. Този младеж знае ли кой и най-вече какъв е брата на булката? Хубаво е да има едно наум. Като го гледам колко е весел явно още не са се срещали. Знае бе, как да не знае Ама ако знаеше ква беля си взема на главата с Мара, едва ли щеше да е толкова весел....Аз се чудя дали да ви се покажа в костюм Ред. Ей така, в навечерието на празника... http://www.youtube.com/watch?v=81OLfDmvhaw&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Я вземи се покажи като човек! То в костюм... :ph34r: На друг ред, хванал съм се на лаф с едно китайци историци, повече ми харесва начина по който Китайците ме наричат. Не ме питайте колко китайски изчетох покрай тях за да успеем да преведем смисълът и да намерим корените/произхода на имената за да е правилно. Фамилно име Ivanov - Han Станислав - Yao Rong Han Rong Yao Г-н Хан Колко официално а? Искам да посетя Япония... за какъв ми е този Китайски в Япония не знам. хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Та, Qzoveca, ти сигурно доволно потропваш от кеф ако някъде цъфне възможност да блеснеш с познания, а? Нямам против и ти душа носиш, все отнякъде трябва да набираш самочувствие. Дами и господа - реплика към друг юзър на Булфорум от .....Тriti. Иване, защо това не е новия ти подпис? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Psihara, на 16 години ли си ти?И на 16 си беше все същия... Дами и господа - реплика към друг юзър на Булфорум от .....Тriti. Къде т'ва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Къде т'ва? /Спорт/За фитнеса и кросовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Да, наистина е осрана темата... Добре, че бягането не ме вълнува, на друг тип кардио се отдавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Пешо...Га ша пийм бира? В крайна сметка, Тръти е млада бухта или дърта кльоща? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Ахахахаха. Значи някой друг като даде обосновано мнение, потропвал с крак от радост, че ще блесне със знания. А като ни заливаше с километрични постове и спореше за всякакви неща за да покаже колко от всичко знае, как да го наречем? Или може би и тя тогава е потропвала с крак, което от своя страна комбинирано с честите публикувания може би обяснява леките земетресения, които се наблюдава по едно време :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Трити е 30+. До колкото разбирам е сама, щото е тлъста и не може да си намери мъж. Ето защо е станала форумен трол (при това - не добър). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Значи, вместо тролинг, при нея е трътинг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Насо, в Шопландия ли си вече? За утре май ще ми пропадне предвидения излет до Мусала, така че може и да измислим някакви бири. А т'ва за трътинга... немам думи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Ми в Шопско съм...Ма чак в пондрелник почивам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Дами и господа - реплика към друг юзър на Булфорум от .....Тriti. LOL Значи, вместо тролинг, при нея е трътинг... LOLx2 А на тия от БТК да им е*а п*тката майна, че ми втръснаха с п*дерастиите си! @дедомраз а.к.а. човекът, който няма угодия :Д - дедо, ти с какви монитори си у вас и за колко време свикна с тях, защото от вчера съм с един 22-инчов и в момента съм разноглед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Не че ме питаш, но да си кажа: Аз съм с 24-ка в нас и 22-ка в офиса. Бързо се свиква. От колко скочи на 22-ка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Ъъъ, Сотбисе? Що за въпрос? Аз съм с три 22, една 19-ка и един 15,7 HD на топа...Нямам проблеми, а ползвам всичките почти непрекъснато. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Не че ме питаш, но да си кажа: Аз съм с 24-ка в нас и 22-ка в офиса. Бързо се свиква. От колко скочи на 22-ка? ОТ 17/19, а преди 4 месеца вкъщи се подвизаваше дори и един 14-инчов Гримьоре и ти 10 години да си използвал само кубчета 4:3 и резолюция 1280х1024 и изведнъж да скочиш на правоъгълник 16:9 и 1920х1080, и на теб ще ти е малко некомфортно в началото. Па знам ли, може и да не ти е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Знам ли...едва ли ще ми пречи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Излагаш се, момче. Може да ти е само и единствено комфортно. Както на мен навремето като минах от 17 на 21.3 тринитрон. Много бързо ще видиш колко е широко и приятно. Виж сега примерно при Ники с 30 инча е като чаршаф на стената - ей такъв скок може да е леко шокиращ! Но и това не е нищо докато не смениш 2-3 пъти новия монитор гаранционно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 @дедомраз а.к.а. човекът, който няма угодия :Д - дедо, ти с какви монитори си у вас и за колко време свикна с тях, защото от вчера съм с един 22-инчов и в момента съм разноглед. Много малък това 22ката. Аз съм с 30, 24, 23 и 19 ... и 2 лаптопа ОТ 17/19, а преди 4 месеца вкъщи се подвизаваше дори и един 14-инчов Гримьоре и ти 10 години да си използвал само кубчета 4:3 и резолюция 1280х1024 и изведнъж да скочиш на правоъгълник 16:9 и 1920х1080, и на теб ще ти е малко некомфортно в началото. Па знам ли, може и да не ти е . С хубавото се свиква бързо. Щока от преминаване от 20 до 30 мина за около седмица (след 2рия ремонт), но пространството което имаш е незаменимо. А 30то не е 1920х1080 ами 2560х1600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.