kotora Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Добър Ден http://www.youtube.com/watch?v=5K_4ncHc61Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 -вие друга работа нямате ли си, та си трепете по 3-4 минути да четете подобни неща?! Аз, лично си имам..., но упорито се опитвам да отлагам започването и, а то (започването), никак не се дава.... Единственото което ми остава е да чета подобни неща или да се пробвам, да се самомотивирам с крилатата сентенция - Това,което можеш да свършиш днес, не го отлагай за утре, или по-просто казано - Како, вър' да сляваме, оти тоз кор назе чека! П.п. Аа.., да. Добър ден! http://www.youtube.com/watch?v=f4K6ZxDwi34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Аре някой да иде да ми пусне отпуската бееее...Мноо ме мързи, а офиса е на другия край на София...Аре беееееее! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Само в България може да дойдат от общината и да ти отрежат люлака, в градината зад блока, който хората от блока са посадили! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Аз, лично си имам..., но упорито се опитвам да отлагам започването и, а то (започването), никак не се дава.... Единственото което ми остава е да чета подобни неща или да се пробвам, да се самомотивирам с крилатата сентенция - Това,което можеш да свършиш днес, не го отлагай за утре, или по-просто казано - Како, вър' да сляваме, оти тоз кор назе чека! Кофти мотивация. Има по-айляшка: " Никога не оставяй днешната работа за утре, ако можеш да я оставиш за другиден! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Само в България може да дойдат от общината и да ти отрежат люлака, в градината зад блока, който хората от блока са посадили! Верно??? И това при положение, че може да те глобят 500 лева ако отрежеш дръвче в СОБСТВЕНИЯ си двор.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Да бе!? Имаше някаква наредба за дърветата в междублоковите пространства и тротоарите, ама за в собствения двор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Да днес сутринта към 9 дойдоха мургавелковци с резачки и почнаха да режат. Аз реших, че подрязват дърветата и не им обърнах внимание. След това излезнах на терасата и за моя най-голяма изненада храстите липсваха. А си бяха здрави прави 12-15 годишни люлякови храсти, които на пролет просто меришеха невероятно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Някой тъпанар от районната администрация е решил да отчете дейност. Наредба № 1 от 10.03.1993 г. за опазване на озеленените площи и декоративната растителност Чл. 14.В общинските озеленени площи и насажденията по улици, алеи и площади предприятията (фирмите) по озеленяване извършват периодично поддържане на всичките им структурни елементи, вкл. и резитба за оформяне на короните на растенията. (2) Намаляването на корони на дървета в общински озеленени площи или в недвижими имоти на юридически и физически лица се извършва след писмено разрешение на кмета на общината въз основа на доклад от отговорния специалист по озеленяването при съответната община. Може би е това... Я се запознайте с наредбата...Може да е нарушение някво и да скъсате гъза на тая фирма, дето е орязала храстите, особено ако е без разрешение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 А по какъв начин може да се разбере кой го е направил? Т.е. къде е мястото където да се попита? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Общината трябва да даде информация за длъжностното лице, наредило почистване на площите в дадения район. Но има вариант да се опитат да си измият ръцете с фирмата-изпълнител, която от своя страна ще хвърли всичко върху неграмотните мангали. http://www.vsekiden.com/59823 Току-що разбрах, че жена ми има проблеми с тази фирма. Първо я посъветвах да пусне молба до КЗП срещу Глобул, защото е била измамена от оператора при сключване договора. Второ, сега мисля да пусна жалба в полицията срещу мутренската фирма за системен телефонен тормоз и заплахи. Някой патил ли си е от тези? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Да бе!? Имаше някаква наредба за дърветата в междублоковите пространства и тротоарите, ама за в собствения двор... Вече е и за собствения двор, има много глобени по въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Значи може би са били картографирани - описано е в наредбата. Така, ВСЕКИ който получи писмо от фирма С.Г. Груп ООД, с което му се изисква да плати някаква сума към ГЛОБУЛ, може да се оплаче в полицията за шантаж и изнудване. Учудва ме само факта, че все още не е задействана прокуратурата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Не Наско, по новите разпоредби за ВСЯКО дърво се изисква разрешително. А го отрежеш без такова - 500 лева глоба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 ебаси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Общината трябва да даде информация за длъжностното лице, наредило почистване на площите в дадения район. Но има вариант да се опитат да си измият ръцете с фирмата-изпълнител, която от своя страна ще хвърли всичко върху неграмотните мангали. http://www.vsekiden.com/59823 Току-що разбрах, че жена ми има проблеми с тази фирма. Първо я посъветвах да пусне молба до КЗП срещу Глобул, защото е била измамена от оператора при сключване договора. Второ, сега мисля да пусна жалба в полицията срещу мутренската фирма за системен телефонен тормоз и заплахи. Някой патил ли си е от тези? точно същата фирма и на мен ми звъняха за няква сметка от 2007-ма година , а договора ми е прекратен мисля 2008ма или 9та .... сумата беше нещо от рода на 36лв и момчето определено се опита да ме "сплаши" по телефона че имали много опитни юристи и накрая ще трябва да платя сумата + разноски по делото + загубеното време на юристите им понеже се плащало на час , естествено му казах да си викне всичките Юристи и да си го набият дружно и затворих. След 2 дни пак позвъни отсвирих го отново и му обясних че няма как да платя нещо за което не съм сигурен че изобщо е мое , последва заплаха че ще дойдат със съдия изпълнител да ми изземат имущество за сумата :blink: :blink: естествено избухнах в смях , казах му къде живея и че ги чакам.... то тогава ни вест ни кост Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 60 000 $ за ТОВА Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Минава ми през главата, че цял екип полски инженери не могат да се равнят с 1 български такъв. Пък и в копирането не ги бива, поне като не могат да го измъдрят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 казах да си викне всичките Юристи и да си го набият дружно и затворих. Ми звъни на жената, иначе ще му свия ушите на тръбичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 60 000 $ за ТОВА Стефчооо..., налазвай циганийката! Много е фьешан и с него ш' си най-голямата вървела в която и да е чалготечница и 'сичките кифли ш' съ твой, дори без да ги черпиш с мастичка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Стефчооо..., налазвай циганийката! Много е фьешан и с него ш' си най-голямата вървела в която и да е чалготечница и 'сичките кифли ш' съ твой, дори без да ги черпиш с мастичка. Не ме кефи. Но като подарък...бих го взел Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosho_cool Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Стига бе ,кофти е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 ... Но като подарък...бих го взел Мммм..., май не можеш да си избръснеш задника толкоз гладко ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Стефчооо..., налазвай циганийката! Много е фьешан и с него ш' си най-голямата вървела в която и да е чалготечница и 'сичките кифли ш' съ твой, дори без да ги черпиш с мастичка. Трябва обаче първите две-три седмици да не маха етикета с цената от желязото, докато кифлите свикнат, пък и така ще е още по-фьешан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Мммм..., май не можеш да си избръснеш задника толкоз гладко ... там е само изход, мен ...бичи айляк Трябва обаче първите две-три седмици да не маха етикета с цената от желязото, докато кифлите свикнат, пък и така ще е още по-фьешан. да не ме опнал луд, че да го ползвам. Продавам го и тайно се надявам да има закъсали с 360 модена или 355Ф1 http://most-expensive.net/cell-phone-mobile - Айфона сакам аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.