AssassiN Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Кметове, Кметове, Общински съветници, Кметове, Общински съветници, Общински съветници.... брошури, дипляни, плакати, календарчета, кметове, дипляни, покани, кметове, общински съветници, Куклен, Пловдив, Яврово, Върбово, Пръчково, кметове, Общински съветници, кметове, Общински съветници ............ ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 обичам виното ,но мразя гроздето защо съдбата е несправедлива и винаги няма "манджа" покрай мен навън Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Как сте утре вечер? За утре вечер аз съм айляшки настроен, така че кажи в кое "Верди" ще се съберем и да се уговаряме за след 6:30, че до тогава съм на работа. Curunir - стягай се за утре вечер тогава или ако сам не можеш - мадам да направи всичко по силите й, за да те стегне. Ако с Психара няма да пиеш биричка - то тогава с мен айрянче. R_a_p_t_o_R - Психара се надявам да ти се обади, ако не - ще прочетеш тук какво се заформя в главите ни като идея. А колкото до Весо - не го чакай, аз холовата гарнитура дето му я дадох - трябваше да го заплашвам и да му мрънкам със седмици и пак не се трогваше докато най-накрая просто явно му писна и дойде да си я вземе, ама ме накара и да работя - което си беше набутка от моя страна ама нали приятелче, какво да го правя милото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Маните ги тея Вердита. Това не са пици. Само в "Ориджинале" до Стария Град правят ИСТИНСКИ ПИЦИ НА ЖАР... Ами крилцата? Мале, мале, крилцата... В керемидка, на жар... Опа, омокрих клавиатуратайкфдйкнм,жьцн ьнж,мь ,мьь/././а/а Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 ΤΑΖ кожа не яде! Колкото до това къде да се съберем - все ми е тая, просто във "Верди" - особено това до Радиото и Телевизията ме и познават и обслужват добре и айрянчето не е воднисто .... имаше и още един - 21%-ов плюс, ама той беше до 1 Септември, сега чакаме новата реколта карти с намаление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 R_a_p_t_o_R - Психара се надявам да ти се обади, ако не - ще прочетеш тук какво се заформя в главите ни като идея. А колкото до Весо - не го чакай, аз холовата гарнитура дето му я дадох - трябваше да го заплашвам и да му мрънкам със седмици и пак не се трогваше докато най-накрая просто явно му писна и дойде да си я вземе, ама ме накара и да работя - което си беше набутка от моя страна ама нали приятелче, какво да го правя милото. Бе той Весо ще види накрая как там към офиса му една зла Октавия тръгва с пищене на гуми и от нея пада офис стол с метална основа.... Иване още не си потвърдил имаш ли ми телефона момче! Ще следя събитията и тук ма от ГСМ по-сигурно нема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Мене Октавия не ме плаши !!!! Аз съм на втория етаж. Нещо по-височко си намери Колкото за утре вечер мое да стане тая работа дето я мислите. Видене, ми утре вечер да взема да го докарам стола и да ти го оставя направо, пък когато стане ебаси. Или даже може нещо по умно да направя, макар и да звучи странно когато се отнася за мене, ще сваля довечера само газовия аморитсьор и ще ти го докарам да му набиеш матрицата. Таман и ще се видим. Даже така ми звучи като прилична идеята. P.S.Минава ми през главата, че има още два часа и половина докато излезне новия епизод на Хаус !!! Айидееее по-бързо да излиза, че да мое да теглим късно през ноща P.P.S. Абе нещо ми се губи. Бегло забелязах едно от Тазманииските мнения, че някой му е казал, че мненията са му гейски. Има ли такова нещо и ако има, тоя акаунт съществува ли още ?? И ако съществува, защо съществува ???? Моля някой да ме осветли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 То това мнение май беше насочено към всички нас, които леехме розови думички и пърхахме от щастие. Игнор и толкоз, както се изразяваше една съфорумка с убийствен ник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Не съм много по тая част с игнора. Даже хич. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Не понасям такива дни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 София - Пловдив - София - Пловдив - София - Пловдив..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Не се оплаквай Пловдив-Смолян- Пловдив- Априлци-Ловеч-Пловдив-Смолян-Пловдив По едно време замалко щях да забравя къде всъщност живея Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Не се оплаквай Пловдив-Смолян- Пловдив- Априлци-Ловеч-Пловдив-Смолян-Пловдив По едно време замалко щях да забравя къде всъщност живея Вчера разсъждавах, че имам четки и пасти за зъби вече на 3 места Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Прекрасна вечер е тази Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Прекрасна вечер е тази Cool,dude. Имам 22 колежки и 5 колеги. И всички гледат като гръмнати зайчета. Това е определено от стреса... езика на "братушките" никак не е приятен за моя слух...и май не само за моя Ех,къде е френският,къде Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Cool,dude.Имам 22 колежки и 5 колеги. И всички гледат като гръмнати зайчета. Това е определено от стреса... езика на "братушките" никак не е приятен за моя слух...и май не само за моя Ех,къде е френският,къде При мен са +18 колежки и -2 колеги Минавами , че днес ще е може би първата вечер в която ще легна рано да се наспя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 На прага съм на нова страница от живота си. Усещането е прекрасно. Отивам да спя с усмивка в душата и сърцето Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Дописвам си останалите глупости за утре, пращам честитка по Мтел, лягам си в 12:10. Звучи добре... само последната точка може да ми се опъне, което е кофти, щото утре ще ставам много рано Изнервят ме множеството нови студенти в ПУ, които завземат масите по всички кафенета. Повръща ми се от момичета с огромни черни косми по ръцете. Плъзнали са навсякъде. Искам всички да са равнително нормалнииииии Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 На прага съм на нова страница от живота си. Усещането е прекрасно. Отивам да спя с усмивка в душата и сърцето Да не ставаш татко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Мисля утре да се разходя ли до софия или да отида на училище Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.sck Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Насъбрал съм малко яд и бяс и гняв и нерви и насилие и трябва да спукам някоя възглавница от бой за да ми олекне или почивните дни да се махна някъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 нещо странно ми се върти в главата, ако му сложа някаква спънка дали ще се блъсне и няма да се върти вече ако си пусна музика дали комшиите ще ме съдят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 ...Мама му стара...Тези клиенти няма да се научат да не ми висят на главата...."И кафето, братко, е горчиво..."/Това последното беше бегъл опит за цитат от "Тошко Африкански"/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Καλημέρα, BlackGuardian - лош си . Той не може да се сдържа - Кийлъра, а и това нещо със Смърфа е вече минало, така че няма какво да се ровим в стари дрязги. Весо си го каза добре, просто защото си ме познава - аз си плащам данък обществено мнение, такъв съм си. Той много добре си спомня как се чувствах, когато един съфорумник ме беше нарекъл "Фашист" , ама и това си е минала история. Преживях го, не съм си рязал вените, не съм пил хапчета PiTT BuLL то си зависи от съседите, аз моите съм ги тренирал в 4 съм си пускал прахосмукачка, че като не ми се спи и ме избива на чистене Желая Ви весел ден, защото моя ще да е такъв - още снощи ми вдигнаха настроението с едно малко диамантено шедьовърче, което ще ми донесат днес и което е за най-любимият човек. А и днес се очертава отново слънчево време - точно каквото трябва да бъде. Curunir - да не забравиш за тази вечер!!! Останете със здраве! γλικιά φιλάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.