Godfather Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 На теб жената и децата ли ти се разреваха да се махнеш, че ми поставяш такива ситуации и казуси... Ситуациите и казусите са за да се замисли човек, но виждам, че май в случая беше излишно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 djadomraz, ЧРД с малко закъснение. Да си жив и здрав, късметлив, щастлив и да си заобиколен с приятели. Интересно ми стана, че си зодия Дева. Те Девиците-мъже са перфекционисти, а по твоите постове не мога да позная, че си Дева. Мжд. за мъжа-Дева мога да напиша сериозен катахизис, една от любимите мъжки зодии, веднага след Телец. Хубаво ли си изкара празника? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Добро утро, кучедразньовци Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Интересно ми стана, че си зодия Дева. Те Девиците-мъже са перфекционисти, а по твоите постове не мога да позная, че си Дева. Т.е. не мрънкам достатъчно, че нещо е можело да бъде и по-добре? Май не четеш където трябва ПС: Стереотипите са кофти нещо. И доста често подвеждат. Особено пък зодиите... в училище по едно време припечелвах леко като правех хороскопи. Един път не бях особено сигурен дали не ги разбърках преди да ги дам и после като проверих верно ги бях разбъркал. Същите хора дойдоха да ми благодарят че по-верен хороскоп никой не им бил правел Grimjaur - гледам това не го забеляза от предната страница та да те питам пак (има и още - ако искаш допрочети го): И няма да карам скапан еснафски живот от типа от работа - вкъщи пред телевизора. Това как зависи от географското положение на задника ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 А, вярно не съм го видял - манталитет, дедо. Някак си не ми се побира в представите да живея в зайчарник 2х2, да си гледам градинаката и даже едно здрасти да не казвам на комшията. Цитирам зетя, като беше дошъл тука и комшийката на село ги поканила на гости:"Ма как така ще ме кани непознат човек?!" А те живеят точно така. 5 дена се пържих в тоя ад. Да, има си хора дето обикалят, занимават се със спорт и прочие. Но пак са си рядкост. А братът на зетя няма брак, защото майката и бащата на жена му отказват да дойдат до тяхното село, което се намира на 3 км... Бабата и дядото на зетя също не дойдоха на сватбата, по същата причина. А не е като да нямаше кой да ги вземе...Абе идиотска му работа... И наистина, те като се приберат, засядат пред телевизора. По-точно - залягат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 А, вярно не съм го видял - манталитет, дедо. Някак си не ми се побира в представите да живея в зайчарник 2х2, да си гледам градинаката и даже едно здрасти да не казвам на комшията. Цитирам зетя, като беше дошъл тука и комшийката на село ги поканила на гости:"Ма как така ще ме кани непознат човек?!" А те живеят точно така. 5 дена се пържих в тоя ад. Да, има си хора дето обикалят, занимават се със спорт и прочие. Но пак са си рядкост. А братът на зетя няма брак, защото майката и бащата на жена му отказват да дойдат до тяхното село, което се намира на 3 км... Бабата и дядото на зетя също не дойдоха на сватбата, по същата причина. А не е като да нямаше кой да ги вземе...Абе идиотска му работа... И наистина, те като се приберат, засядат пред телевизора. По-точно - залягат. На базата на един зет да се правят обобщения за човечеството - priceless. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Я си отвори очите. Казах, че 5 дни съм гледал това с очите си. А сестра ми живее там от 2007. А в това отношение/спрямо хората/ ние въобще не се различаваме. Ред. По-скоро трябваше да кажа - извади си главата от дупката/ не, не на задника / за голф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Абе също си мисля, че чужди впечатления и само 5 дни не са достатъчни за преценянето на цялата планета. По тази причина вече се опитвам и аз да не правя подобни обобщения. На мен тук зас'я ми отърва и толкоз. Обичам си кочинката и обичам доста прасенца, населяващи я. Това е причината да не съм побягнал. След като все още намирам местенца, които да ме карат да замълча в благоговение и хора, които да ценя, уважавам и обичам, а от чист битовизъм - живот и работа ме кефят - не виждам причина да търся щастието навън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 А кой реши, че говоря за цялата планета? Просто сравнявам Изтока, Запада и нашето си. Много ми харесва как изопачавате думи направо кефите, ще ви пръдна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 А кой реши, че говоря за цялата планета? Просто сравнявам Изтока, Запада и нашето си. Много ми харесва как изопачавате думи направо кефите, ще ви пръдна. Като махнем Запада, Изтока и "нашето си", какво остава? Африка, Латинска Америка и Антарктида? Може и да си прав, че обобщението не е толкоз голямо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 И според теб там не живеят хора? Да си отскачал случайно до Саудитска Арабия? Или до Южна Африка? Хонг-Конг? А? А относно впечатленията, Пешо, едно е да си 5 дни на екскурзия, друго е 5 дни да живееш сред тия хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Доколкото не ме лъже паметта Саудитска Арабия и Хонг Конг все трябва да се причисляват към Изтока, освен ако не са сменили географията наскоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 "Когато спорят мъже - е дискурс, когато са жени - диспут, а когато са мъж и жена - дебати....А когато спориш със себе си - дистурбация." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 "Когато спорят мъже - е дискурс, когато са жени - диспут, а когато са мъж и жена - дебати....А когато спориш със себе си - дистурбация." WOW N1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=KGyvg-o_wdI Това клипче са го направили като хората. Създателите са правилно фокусирила върху предимствата на страната ни Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Някой знае ли от горното клипче, коя е крепостта на ръба на скалата от 3-та секунда и къде се намира тоя тунел на 12-та секунда? Също и водопада на 32 секунда. Много готино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Бабата и дядото на зетя също не дойдоха на сватбата, по същата причина. А не е като да нямаше кой да ги вземе...Абе идиотска му работа... И наистина, те като се приберат, засядат пред телевизора. По-точно - залягат. Те - да. За сметка на това моите приятели в LA се скъсват да обикалят по каньоните наоколо с колите и моторите и то през ден. Не се спират. Та както казах - зависи от човека. На мен тук зас'я ми отърва и толкоз. +1. Мен освен това ме и мързи да се местя Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 И това е България http://www.youtube.com/watch?v=PZFna506DHo&feature=player_embedded#! http://www.youtube.com/watch?v=VlBo_mx1GPM&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Може би се лъжа, но има вероятност крепостта от клипа да е тази над Мадарския конник. едит След съпоставка с Гугъл Ърт - това е крепостта над мадарския конник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Не се лъжеш, точно тя е. А тунелът е от Казанлъшката гробница. Дедо, казах - манталитет. Прилича си във филма, нали? Сега издирвам книгата му, все ще е по-интересна от филма/който дори не е по нея/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 И това е България ... Не това не е Б-я. Такива иронизиращи клипове с хора би намерил за всяка една държава по света. Простотията е има навсякъде, е верно, че някъде е в повече В случая неповторимото в Б-я е историята и природата, които правилно за поднесени в рекламния клип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 А тунелът е от Казанлъшката гробница. Тъкмо се чудех тунела дали е от Малката косматка или от Казанлък. Понеже след това дават тавана от там. Но понеже още не съм ходил там и не съм я виждал, нямаше как да дам точен отговор. Което пък ми напомня, че трябва да взема да ида да я видим. От доста време се каня, ама след като останах без кола, не обикаляме много Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Дедо, казах - манталитет. Toва и аз имах предвид - манталитет на конкретен човек обаче, а не на целия народ. То и тука много хора обичат да друсат кючеци, това не значи че всички са такива, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Дедо ме е игнорнал, но е почнал да пише запитайкити! Ай Уин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 А тунелът е от Казанлъшката гробница. Тунелът е от гробницата до Мезек. Не е казанлъшката. http://v1.cache4.c.bigcache.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/17464552.jpg?redirect_counter=1 Крепостта е на платото над Мадрския Конник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.