vinyl_master Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Преди първото авиошоу 1997-ма? (всъщност няма значение) --------------------------------- Мда няма значение, че Сините Ангели идваха преди 19 години (И бях там)...и 96'та идваха Буревесниците... 1992 е запомних с Ми 24! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Държа да ми кажеш ти колко годишен беше! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 10, ама какво значение има, помня го, щом ти го споменавам и какво ми е направило впечатление? Ти като доста по-голям не помниш и се пениш, кое шоу ми е било първо..както казах обърка рейса . Бил съм на всички шоута ставали в Графа и на Крумово в близките 20 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Сините Ангели и аз ги гледах. Помня си картонената шапка дето ми остана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 10, ама какво значение има, помня го, щом ти го споменавам и какво ми е направило впечатление? Ти като доста по-голям не помниш и се пениш, кое шоу ми е било първо..както казах обърка рейса . Бил съм на всички шоута ставали в Графа и на Крумово в близките 20 години Споко бе, момче! Много добре помня какво и къде. Първото шоу е на Сарафово 1995. А първото в нашия регион беше 1997, затова и се изразих така. Просто ти се чудя защо толкова се превъзбуди от тоя МИГ. Нищо повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Аз имам един такъв в гаража - нищо Усобено. 5 евро вход и ще го разгледате Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Ами има защо да се превъзбуди човек от този МИГ ...няма значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Някой знае ли кой е важния кавал, заради когото затвориха част от бул. 6-ти септември и униформени чакат пред Санкт Петербург (явно там ще отсяда)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Светльо Витков За тия, дето не следят оръжейните пазари, една хубаво клипче. http://fishki.net/comment.php?id=95532 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Някой знае ли кой е важния кавал, заради когото затвориха част от бул. 6-ти септември и униформени чакат пред Санкт Петербург (явно там ще отсяда)? Ти май не си Пловдив, или по-точно от България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Даа, определено днес трябва да си легна по-рано, за да се наспя... Днес цял ден съм с ясното съзнание, че е 5-ти септември, а утре е Съединението. Ужас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 За тия, дето не следят оръжейните пазари, една хубаво клипче. http://fishki.net/comment.php?id=95532 В крайна сметка кое въоръжение е по - хубаво на САЩ или Русия ? едит : Гледах го , но те питах , защото можеше да са показани само силните страни на Русия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Не гледа ли клипа и не видя ли съпоставките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 На Германия и Япония. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Иване?! Та ебе кой та фане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 В крайна сметка кое въоръжение е по - хубаво на САЩ или Русия ? В крайна сметка чия индустрия и научна мощ през последните 70 години е работила на 90% за нуждите на армията? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отивам да се подготвям психически за утрешния гаден, работен ден... Що винаги така се случва, че най-големите лайна, човек да трябва да ги яде с кафеена лъжичка? http://www.youtube.com/watch?v=rwWEMl8RGkI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Отивам да си стегна багажа...Толкова ми е скучно, че няма накъде повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 След четири дни в Пирин, преходи през величествени места, спускане в устата на смъртта, гледки, спиращи дъха и преживявания, дигащи пулса до d&b ритми, съм уморен, мръсен, щастлив и със зверска мускулна треска на бедрата. За успокоение на духа и тялото си наливам чашка Jameson. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Вместо да коментирате чуждоземни оръжия, някой поне да беше честитил празника на Съединението! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 О, аз го отбелязах подобаващо! Посетих забитото знаме на връх Полежан! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Вместо да коментирате чуждоземни оръжия, някой поне да беше честитил празника на Съединението! Ситуация от тази сутрин: Аз: - Добър ден и честит празник! Дебилът отсреща: Добър ден...ъъъ...а къв празник е днеска? Що го не честити ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Ти май не си Пловдив, или по-точно от България. Аз днеска като казах на "българите" с които работя "Честит Празник!" ме гледаха с празни погледи и ме питаха какъв ден е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Уфф... Само в един български университет може да имаш 4 изпита в един ден ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 ... Що винаги така се случва, че най-големите лайна, човек да трябва да ги яде с кафеена лъжичка? Оказа се, че трябва да ги кльопам с китайски пръчици... .... Иначе добър ден.... http://www.youtube.com/watch?v=cAGuKtzoB5w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Гадински, к'во да ти кажа... Ще говоря с песни: http://www.youtube.com/watch?v=ZirNZ8QJWns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.