Triti Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Antares, сигурно можеш да си изпечеш царевица на жарава... Ле-ле колко ти завиждам! (А ти не лъжи хората така с въображаеми снимки. ) gado, имам теория по темата (както винаги). Арабите имат една поговорка: "Силните мъже имат само дъщери." Ако съдя по тате, са ужасно прави. Ама къде е той... къде са другите... силни мъже?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Ели, радвам се за теб! Желая ви щастие :] Мерси за пожеланието! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Във Варна е много хубаво. Сгодих се. Честито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Във Варна е много хубаво. Сгодих се. За варна, варненец или 2те твърдения нямат нищо общо? Честито за годежа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Мммм, кеф! След малко идва возилото и поемаме. Раницата пак стана 16 кила, колкото и да ми се щеше да е оптимизирана, да не взимам излишни неща и т.н. Малко гимнастика, малко закуска, малко сране... добре, че не съм с разстройство... пак ще наторявам обилно националните паркове Triti, завистта не е хубаво нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Отново съм на път да колабирам от скука . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Смятам, че в Мармалад, като стане 5:00, а следващият ден е работен, трябва да раздават извинителнни бележки! Това просто не е човешко да съм на работа днес!!! :sick Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 За варна, варненец или 2те твърдения нямат нищо общо? Честито за годежа! За Варна и варненец! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Пещо нидей рива....Аз мъкнах 45 кила, ама кво хубаво ми стана, да знаеш, като ги свалих от гърба си одеве Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Трябва да пробваш значи онзи номер с тухлите... като пропуснеш какво готино ще ти бъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Аз съм още млад и имам пълнеж в топките. Когато одъртея като теб и ми изсъхнат - тогава може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 gado, имам теория по темата (както винаги). Арабите имат една поговорка: "Силните мъже имат само дъщери." Ако съдя по тате, са ужасно прави. Ама къде е той... къде са другите... силни мъже?! Това не можах да го схвана... Каква е връзката между силните мъже, дъщерите и женската проклетия? Аз съм още млад и имам пълнеж в топките. Когато одъртея като теб и ми изсъхнат - тогава може. Ъ...! Ми нали вече имаш записан един не сватбарски изстрел ? За кво са ти повече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 За разплод, Гадолине. Ша стаам донор за такива като Тръти/нали нещо за силни мъже говори, в тва дето си го цитирал/. Че то такова май само изкуствено може да го осеменят. Отивам да ям мексиканско оригиналдъ...Обещали са ми сос табаско по домашна рецепта Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 За разплод, Гадолине. Ша стаам донор за такива като Тръти/нали нещо за силни мъже говори, в тва дето си го цитирал/. Че то такова май само изкуствено може да го осеменят. Мхъ, глупости! Май не си я чувал онази поговорка - Блага дума, железни крака отваря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Мхъ, глупости! Май не си я чувал онази поговорка - Блага дума, железни крака отваря. Или блага ракия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Пфу,благите думи са за бабите, а благата ракия - за мезелъка и касапите. С бутилка/празна/ в главата и докато е топла. Мойта да не мислите, че с благи думи съм я метнал? Абе, кураци, кога ше ми го манете тоя уорн?Таман мислех да каня някой пловдивчанин на сватбата, ма кат гледам - тц. Ред. В интерес на истината, има поканен пловдивдчанин, дори пишеше някога във форума. Не, не е от женски пол и не е педерас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Изобщо не ме разбрахте, ама щях да се изненадам ако бяхте разбрали. Ей ви го просто: в България има 1,3% повече жени -> раждат се повече жени -> според арабската поговорка значи ли това, че имаме силни мъже тук? Съдейки по коментарите силата не е фактор, но пък като нищо може да е типичната българска злобица... И последно - сексът при "късогледи" служи само за разплод и обикновено с такава честота им се случва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Изобщо не ме разбрахте, ама щях да се изненадам ако бяхте разбрали. Ей ви го просто: в България има 1,3% повече жени -> раждат се повече жени -> според арабската поговорка значи ли това, че имаме силни мъже тук? Съдейки по коментарите силата не е фактор, но пък като нищо може да е типичната българска злобица... И последно - сексът при "късогледи" служи само за разплод и обикновено с такава честота им се случва. повечето са к**вари . А на такива задължително им се ражда момиченце Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Изобщо не ме разбрахте, ама щях да се изненадам ако бяхте разбрали. Ей ви го просто: в България има 1,3% повече жени -> раждат се повече жени -> според арабската поговорка значи ли това, че имаме силни мъже тук? Съдейки по коментарите силата не е фактор, но пък като нищо може да е типичната българска злобица... И последно - сексът при "късогледи" служи само за разплод и обикновено с такава честота им се случва. Ей..., па верно ли да сме толкова тъпи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Мда, домашното табаско е много по-добро от купешкото.... Утре ще разтопя кенефа само с първите фекални флуиди... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Мало Виски Мало кока кола.... :D Чистачите да не се ослушват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Ха, видях какво е написала Тръти. Ми кво да кажем за Русия, където съотношението мъже:жени е 1:14? Друг е въпроса, че арабите са толкова изперкали от липса на путки, че им идва какво ли не в главите...като се замисли човек - няма наркотици, няма пиене, няма катерички за проръбване.....е как да не се побъркат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Друг е въпроса, че арабите са толкова изперкали от липса на путки, че им идва какво ли не в главите...като се замисли човек - няма наркотици, няма пиене, няма катерички за проръбване.....е как да не се побъркат? За сметка на това обаче, там педерастията се шири здраво. Пълнят си задниците с попови лъжички, та се пушек вдига... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Ам сигурно не е същото... Ей, а зоофилията де я забравихме - камилки, козички, овчички, колко ли са им симпатични тия животинки,а? А може и зоо-педерастия - да се нижат на магарета на чеповете..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Винаги са ме кефели високо интелектуалните разговори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.