Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

За теб - и рязан, да не се чувстваш ощетен.

Според мен дори и само твърд да е ,пак ще ги зарадва :laughing: ама аз съм малък и какво разбирам даааммммммм!

Именно! Опитвайки се да си различен, си като всички останали.

Е опитвайки се, неопитвайки се, всеки от нас е различен, а понякога се питам дали сме и еднакъв биологичен вид.

Наскоро се ровех малко в разни таксонометрични ентомологични таблици и останах силно изненадана от посочените разлики в един и същи вид насекоми. Също се впечатлих, че съществуват около 380к неописани видове акари. В този ред на мисли, може би различността ни в подредбата на базовите ни двойки ни прави различни повече от коментираните акари.

А ти сериозно ли си мислиш, Psihara, че си еднакъв с всички останали? И ако намираш разлики в мисленето на "всички останали" и себе си, това прави ли те различен от тях?

Галя, ако това са ти нормалните настроения, представям си какво е за теб невроза...

Не знам какво е невроза все още. Ама я ми кажи, като някой има проблеми и много гадости на главата, какво настроение очакваш от него, да се хили напушено и да не му пука ли? Всеки има проблеми, знам това, ама понякога се струпват повече и ненужни неща.

Защо закачате момичето? Тя е на 24 години и ОЩЕ си мисли, че е различна. Тази болест няма лечение до гроб.

Първо съм на 25 г. И второ, никъде не казах различна, а странна. Понякога, винаги, не знам, всеки си има странности, нали така?

И ако намираш разлики в мисленето на "всички останали" и себе си, това прави ли те различен от тях?

Няма такова нещо "всички останали". Каквато и простотия да измислиш винаги има поне още 10тина човека които са се сетили за същото, нищо че е безумна тъпотия.

То верно еднакви хора няма, даже близнаците не са еднакви, но ставаше дума за друго - всеки си мисли че е уникален и неповторим - ей в това сме еднакви :)

За теб - и рязан, да не се чувстваш ощетен.

А, за теб с гурли и сиренце, та и ти да не си валат!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Това дали е истина!?!?

http://www.youtube.com/watch?v=Cl5_GBU7GQ0&feature=related

Ако е така..., пуу.., АнАтема... и дано да гори в пъклото сред най-мазните педали и чалга гювендии и дано за вечни времена да и е пълна устата с косми от мустака на Милко Калайджиев и от мазната "кечара" на Володя Стоянов...

Тя била същата Милена, даа бе! Във всеки случай не е Милена която изпя:

http://www.youtube.com/watch?v=GcSwJSv9MEc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ux3cugd9ONs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ZT-Nsj_Wkl0&NR=1

Какво доживях, Божее..., Боже...

Гадо, а гагалки от немит гъз не щеш ли? laughing.gif Ооо, как ми миришат кракатаааааа!!! Отивам да се отъркам в котката ph34r.gif

А, за теб с гурли и сиренце, та и ти да не си валат!

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, осра се. Марш в ъгъла да си боцкаш от салатката и да си пийваш от ракийката! :rolleyes:

Гадо, а гагалки от немит гъз не щеш ли? laughing.gif Ооо, как ми миришат кракатаааааа!!! Отивам да се отъркам в котката ph34r.gif

Гагалки не, ама мога да те черпя да си боцкаш за мезе към гуреливия една шепа дронджули. Като ти казвам дронджули, разбирай, от онези грамадните, дето като си ги скубиш от гъза и ти сълзят очите - сериозна работа

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, осра се. Марш в ъгъла да си боцкаш от салатката и да си пийваш от ракийката! :rolleyes:

Слушам и изпълнявам!

Разрешете да запитам. А, ще ми бъдели позволено да си придърпам и бюрцето?

А космите с бял корен ли са? А има ли люспички? А семки?

А, че, от лунно бял гъз..., с къв корен да са бре, Танасе? Иначе за люспите и семките... ми, не знам, масата е доста спечена, ама има квот дал господ и квото е минало през цедката, а не е било обрано от пръста... може и да има, ба ли го!? А ти какви предпочиташ? С доматени люспи и семки от чушки или с пиперкови люспи и динено-доматени семки?

П.п. Питам, щото двата вида са строго диференцирани.

Да ва и в краставичарите.....

За хора на изкуството, като мен, с неприлично богато въображение, горния разговор е крайно травмиращ.

Да ва и в краставичарите.....

За хора на изкуството, като мен, с неприлично богато въображение, горния разговор е крайно травмиращ.

Затова пропуснах страницата след първото изказване. :laughing:

Лигльовци!

Ей го, на, Ники и той чете... след малко и той ще се резне нещо нравствено-поучително или погнусено-потресено..., ама тва е щото и той е лигльо...

A не позна. Аз може да съм лигльо, когато става дума за това на колко меко нещо да си турна задника за да не ми убива. Просто не можах да измисля нищо достатъчно оригинално...

ПС: Продължавам да се кефя на МАС-а... отдавна някоя нова играчка не ме е радвала толкова дълго :)

Минава ми идеята, че искам такова:

http://www.youtube.com/watch?v=zE5PGeh2K9k

Край дългите самотни минути пред вратата, прекарани с основния въпрос "Абе аз изобщо взех ли си ключовете?!"

Edit: Техничарите, какво прави тази измишльотина?!

3763950Y.jpg

Edit: Техничарите, какво прави тази измишльотина?!

Тази измишльотина е едно крайно недодялано и опасно устройство за добиване на гореща вода. Състои се от проточен нагревателен елемент от евтина кафе-машина за шварц кафе и малко битови отпадъци.

С люспи от патладжан и семки от смокини biggrin1.gif

Ба маа му! Ти по-голяма принцеса от дядо ти Мраз се извъди бе. Знаеш ли колко е трудна за получаване точно тази микстура? Първо люспите от патладжан са дебели и твърди и за да се формират в дронджул, човек трябва да е карал на патладжанена диета в продължение на месеци и от също толкова време да не си е почиствал (по никакъв начин, дори и с почесване) задника. Мани тва, ами и семките от смокини които по принцип се усвояват, за да минат през митницата в относително запазен вид, човека трябва да е страдал от доста сериозен сюргюн... А, ся си представи как нашия е нагъвал в продължение на месеци патладжани, не си е почиствал задника и периодично е предозирал със смокини и пургатив или рициново масло.... :wacko:

П.п. Това трябва да е не човек, а машина!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...