Grimjaur Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Остави мрънкалата да мрънкат...И за къв бяс все пак с кифльок на планина...Мъка си е... Поне сложи ли и пълнеж? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 НЕ! Поне разбра ли що е чеверме?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Оставете го момчето на мира бе, гадняриии...! Младо е и много го И сТрам, ама ще се научи... Той да не е мръсник като вас?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Само първото става. Второто е много трудно за запомняне, а третото намирисва на розови чорапи... + 1. Определено първото. Може и без удивителен знак. С него ми звучи като Snap! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 + 1. Определено първото. Може и без удивителен знак. С него ми звучи като Snap! Аз пък мисля, че удивителния знак го отличава. Ще мисля и други варианти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Въпросителния също е за отличаване. Гадо, ние не сме мръсници, мием си ръцете, преди да правим чеверме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Мием ги друг път На палатки особено, никакво миене Добро утро да го еВа ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 За мокри кърпички не си ли чувал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Ангеле, не си ли се замислял за настоящия си ник? Смятам, че е достатъчно различен от всичките останали, от които първия ми намирисва на нещо, продаващо се в dealextreme, второто - сравнително популярен профил в shitter, а третото - нещо, което ми мирише на Рияна, Бритни Спиърс и розови сърчица в ефира на някоя популярна музикална медия. Добро утро маймуни, леко ме наболяват прасците. Време е за SS7! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7VdONYkKFmQ&NR=1 Настръхнах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 За мокри кърпички не си ли чувал? Мокрите кърпички са за женчовците! Иначе, Добро ви утро! http://www.youtube.com/watch?v=rQkkhiAEI0Q&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Мое да са за женчовци, ама след седмица под земята си е бая кеф да си го фанеш с чисти ръце, че да се изгюбриш. Асасине, като за фантастика изглежда добро. Ма като гледам как са омешали брони, различаващи се по стил с няколко хилядолетия, вече си имам едно на ум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Immortals: Настръхнах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Май ще ми прекратят отпуската......Ядосвам се ама поне ще има работа и надявам се пари. Дано не се наложи да спя на бачкане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Шибано.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Ангеле, не си ли се замислял за настоящия си ник? Смятам, че е достатъчно различен от всичките останали, от които първия ми намирисва на нещо, продаващо се в dealextreme, второто - сравнително популярен профил в shitter, а третото - нещо, което ми мирише на Рияна, Бритни Спиърс и розови сърчица в ефира на някоя популярна музикална медия. Добро утро маймуни, леко ме наболяват прасците. Време е за SS7! Ами не, честно казано. Можеби защото ми е писнал вече. Ако ще е прозвище, ще е с o-та, а не с 0. Пък и хората трудно го изговарят, което е проблем. Всеки си го казва както му дойде. woox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Вуксе, луд ли си? Как ще го изговарят хората по различни начини?!?! Правилното е - Воокс, пък другите да му мислят. Бахти, ако не можеш думата Уукс да прочетеш правилно, за какъв човек си говорим тогава... Така че Оокс, хич не му мисли, а го изписвай с нулите, някак си е по-1337. PS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Ангеле, давам ти насоката към настоящия ти ник, не за друго, а защото е издържал теста на времето. Не ти е писнал за доста дълго време, тоест - не си го сменил. При мен, например, The`ScorpioN, както може би ме помнят част от хората тук в един момент ми писна. Хрумват ми някакви временни идеи за игри, за скайп и т.н., които рано или късно ми писват. И да, рискуваш с течение на времето да ти писне някой от хрумналите ти никове и ако хората започнат да те помнят под тях - ще стане трудна смяната... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Пффф..., да ви имам проблемите... А аз се чудя коя боза да си сваля да гледам и дали, евентуално не е вече време да си отпуша някоя бира... и кви трици да дъвча с бирата и бозата... и изобщо за чий чеп днес реших да не ебавам да ебавам, та не отидох за риба... и дали, по-скоро не ме мързи повече (днес съм голяма мърда), от колкото ми се пие биричка, та не съм отишъл да си взема една... Все екзистенциални работи, свързани със злободневието на днешния ден... Те седнали да ми мъдрят диджейски никове! За кво му е на един диджей ник...? Достатъчно му е да знае кое е щепсел и кое контакт и, че от копчето на което пише On\Off се пуска и спира галимацията и най-важното да не бара голи жици, щото ще вземе да стане хеви метъл... Щото, то така или иначе след една-две години никой няма да си го спомня кой, аджеба, пък беше тоя - то на "музика" за еднократна употреба за къв и е многократен пускач? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Вуксе, луд ли си? Как ще го изговарят хората по различни начини?!?! Правилното е - Воокс, пък другите да му мислят. Бахти, ако не можеш думата Уукс да прочетеш правилно, за какъв човек си говорим тогава... Така че Оокс, хич не му мисли, а го изписвай с нулите, някак си е по-1337. PS :D :laughing: Ангеле, давам ти насоката към настоящия ти ник, не за друго, а защото е издържал теста на времето. Не ти е писнал за доста дълго време, тоест - не си го сменил. При мен, например, The`ScorpioN, както може би ме помнят част от хората тук в един момент ми писна. Хрумват ми някакви временни идеи за игри, за скайп и т.н., които рано или късно ми писват. И да, рискуваш с течение на времето да ти писне някой от хрумналите ти никове и ако хората започнат да те помнят под тях - ще стане трудна смяната... Ще обмисля въпроса... На много места ми пише, че е зает като се регистрирам, та.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Абе то и името Петър е заето на доста места, ама го ползвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Да се чувстват поздравени всички поздравени! http://www.youtube.com/watch?v=C1mRO8aqjz8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Отдавна не бях слушал Pain Сега си припомних и за тези пичове: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Офф : То в българите като цяло текат какви ли не течности, собственост на други нации, етноси и т.н. Ама като сме си дупедавци... Кой ни е виновен...?! Да беше само кръвта, с мед да ги намажеш манг*лите...К'ви течности бе, Галя? Боза, швепс, WD40, антифриз? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 К'ви течности бе, Галя? Боза, швепс, WD40, антифриз? В нейните е възможно да тече и известно количество формалин... което е и едно от възможните обяснения за написването на някои от нейните мнения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.