Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Остави мрънкалата да мрънкат...И за къв бяс все пак с кифльок на планина...Мъка си е... Поне сложи ли и пълнеж?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Оставете го момчето на мира бе, гадняриии...! Младо е и много го И сТрам, ама ще се научи... Той да не е мръсник като вас?!

Само първото става. Второто е много трудно за запомняне, а третото намирисва на розови чорапи...

+ 1. Определено първото. Може и без удивителен знак. С него ми звучи като Snap! :tongue

+ 1. Определено първото. Може и без удивителен знак. С него ми звучи като Snap! :tongue

Аз пък мисля, че удивителния знак го отличава. Ще мисля и други варианти...

Въпросителния също е за отличаване. Гадо, ние не сме мръсници, мием си ръцете, преди да правим чевермеbiggrin1.gif

Ангеле, не си ли се замислял за настоящия си ник? Смятам, че е достатъчно различен от всичките останали, от които първия ми намирисва на нещо, продаващо се в dealextreme, второто - сравнително популярен профил в shitter, а третото - нещо, което ми мирише на Рияна, Бритни Спиърс и розови сърчица в ефира на някоя популярна музикална медия.

Добро утро маймуни, леко ме наболяват прасците. Време е за SS7!

Мое да са за женчовци, ама след седмица под земята си е бая кеф да си го фанеш с чисти ръце, че да се изгюбриш.

Асасине, като за фантастика изглежда добро. Ма като гледам как са омешали брони, различаващи се по стил с няколко хилядолетия, вече си имам едно на ум.

Май ще ми прекратят отпуската......Ядосвам се ама поне ще има работа и надявам се пари. Дано не се наложи да спя на бачкане :rolleyes:

Ангеле, не си ли се замислял за настоящия си ник? Смятам, че е достатъчно различен от всичките останали, от които първия ми намирисва на нещо, продаващо се в dealextreme, второто - сравнително популярен профил в shitter, а третото - нещо, което ми мирише на Рияна, Бритни Спиърс и розови сърчица в ефира на някоя популярна музикална медия.

Добро утро маймуни, леко ме наболяват прасците. Време е за SS7!

Ами не, честно казано. Можеби защото ми е писнал вече. Ако ще е прозвище, ще е с o-та, а не с 0. :) Пък и хората трудно го изговарят, което е проблем. Всеки си го казва както му дойде.

woox

Вуксе, луд ли си? Как ще го изговарят хората по различни начини?!?! Правилното е - Воокс, пък другите да му мислят. Бахти, ако не можеш думата Уукс да прочетеш правилно, за какъв човек си говорим тогава... Така че Оокс, хич не му мисли, а го изписвай с нулите, някак си е по-1337. B)

PS :laughing:

Ангеле, давам ти насоката към настоящия ти ник, не за друго, а защото е издържал теста на времето. Не ти е писнал за доста дълго време, тоест - не си го сменил. При мен, например, The`ScorpioN, както може би ме помнят част от хората тук в един момент ми писна. Хрумват ми някакви временни идеи за игри, за скайп и т.н., които рано или късно ми писват. И да, рискуваш с течение на времето да ти писне някой от хрумналите ти никове и ако хората започнат да те помнят под тях - ще стане трудна смяната...

Пффф..., да ви имам проблемите...

А аз се чудя коя боза да си сваля да гледам и дали, евентуално не е вече време да си отпуша някоя бира... и кви трици да дъвча с бирата и бозата... и изобщо за чий чеп днес реших да не ебавам да ебавам, та не отидох за риба... и дали, по-скоро не ме мързи повече (днес съм голяма мърда), от колкото ми се пие биричка, та не съм отишъл да си взема една... Все екзистенциални работи, свързани със злободневието на днешния ден... Те седнали да ми мъдрят диджейски никове! За кво му е на един диджей ник...? Достатъчно му е да знае кое е щепсел и кое контакт и, че от копчето на което пише On\Off се пуска и спира галимацията и най-важното да не бара голи жици, щото ще вземе да стане хеви метъл... Щото, то така или иначе след една-две години никой няма да си го спомня кой, аджеба, пък беше тоя - то на "музика" за еднократна употреба за къв и е многократен пускач?

Вуксе, луд ли си? Как ще го изговарят хората по различни начини?!?! Правилното е - Воокс, пък другите да му мислят. Бахти, ако не можеш думата Уукс да прочетеш правилно, за какъв човек си говорим тогава... Така че Оокс, хич не му мисли, а го изписвай с нулите, някак си е по-1337. B)

PS :laughing:

:D :D :laughing: :laughing:

Ангеле, давам ти насоката към настоящия ти ник, не за друго, а защото е издържал теста на времето. Не ти е писнал за доста дълго време, тоест - не си го сменил. При мен, например, The`ScorpioN, както може би ме помнят част от хората тук в един момент ми писна. Хрумват ми някакви временни идеи за игри, за скайп и т.н., които рано или късно ми писват. И да, рискуваш с течение на времето да ти писне някой от хрумналите ти никове и ако хората започнат да те помнят под тях - ще стане трудна смяната...

Ще обмисля въпроса... На много места ми пише, че е зает като се регистрирам, та....

Офф : То в българите като цяло текат какви ли не течности, собственост на други нации, етноси и т.н. Ама като сме си дупедавци... Кой ни е виновен...?! Да беше само кръвта, с мед да ги намажеш манг*лите...
К'ви течности бе, Галя? Боза, швепс, WD40, антифриз?

К'ви течности бе, Галя? Боза, швепс, WD40, антифриз?

В нейните е възможно да тече и известно количество формалин... което е и едно от възможните обяснения за написването на някои от нейните мнения... :unsure:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...