RaptoR Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 там тирирам там тарам Галя, аз разбирам, че се случват такива неща, ядосвам се обаче, че редовно около мен се случват. Отделно примерно ако бях аз нямаше да забележа! На тая девойка акнето бе готово да ме залее с приливна вълна накрая, слава богу семейството пред мен бе разбрано и не се разсърди заради грешката. Но пък можеше и да не я усети, ако не си брояха стотинките хората. Какво правим тогаз? Явно девойката на касата не е виновна, не го прави нарочно, но какво правим ако излезем от магазина, стигнем финална дестинация и установим там, че сме отцепени с 20 лева? Да се върнем до Курфур? Не ги ли е срам да нямат адекватно работеща система? Не стига резила с тесните каси, каквито никъде не съм виждал досега... Ако не мина пред количката става весело... РЕЗИЛ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 2. Жена ми установи за пръв път, че в подобна ситуация не вдигнах магазина на крак. Тя хайвана се е видяла в чудо и не е знаела дали е будна или сънува Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Тя хайвана се е видяла в чудо и не е знаела дали е будна или сънува Много обичам да викам СУПЕРВАЙЗОРА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Много обичам да викам СУПЕРВАЙЗОРА! Знам аз какви ги организираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Според теб не е ли крайно време обслужващият персонал в тая страна да разбере, че работи за тези, които плащат? Ти си съвременник на морския келнер отпреди повечето тук да са обули дълги гащи - човекът с тефера и молива, който коли и беси и ТОЙ ти казва колко си ял и пил... Тоя кон умря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Employee ли си бре? Не, но не може да ме хване липсата за близо месец. Някои неща направо ще "родят" и после няма оправия. --------------------- Галя, ти си знаеш някои неща, но не всички това им е работата. Ваучерите примерно може да са се заблудили хората. Аз чат-пат не знам в коя от картите ми съм вкарал парите и примерно ако съм вкарал в едната може още да не мога да ги ползвам понеже на банките ни системата е изключително "real-time" и обработват разни транзакции по 1-2 пъти на ден когато им кефне... АКО им кефне. А пък терминалите са едни бързи... и направо ми се присира, като вземат да пристъпват касиерките от крак на крак и да ме гледат нервно, като извадя някоя кредитна карта все едно съм извадил шокова палка. Пък и по презункция хората са шматки - третирай ги като компютърни неграмотници дошли да те питат нещо за компютъра си (а себе си като компютърен техник) - т.е. по презункция нищо не разбират и очакваш да ти задават тъпи въпроси само се молиш да ги зададат така че да успееш да разбереш какво имат предвид а не на скролерите да казват "асансьорчета". На мен веднъж ми отне 15 мин докато стопля какво има предвид онзи като се оплаква че асансьорчетата му били станали прекалено големи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Недомислиците в Карфур са един милион. Обаче ние сме свикнали вече и някак не ни правят впечатление. Отделно, че ние си го обираме, дори да не сме виновни. А и не мисля, че е нужно да си бил от двете страни на бариерата, за да се сещаш за някои неща и да не правиш напук. Николай, номерата са ми пределно ясни. Изобщо нямам намерение да защитавам някои колежки или да се изкарвам велика. Обаче си държа на мнението, че дори всичко да е ок, изобщо цялото пазаруване на човек да е минало по мед и масло, ако е крив, пак ще дойде и ще ти сгомняса и настроението, ще ти направи гадно и криво, да видиш, че си под него. Нищо, че може да мие кенефи в Испания, но трябва да ми се прави. А аз много обичам някой да ми се прави... Особено когато си личи, че няма за 2 ст. мозък. Истинските баровци и много-пари-имащи си личат от далеч. Жалко, че са малко. Всички други, които правят най-големите проблеми, едно на ръка, че почти никога не са прави, друго, че го правят, за да покажат колко са велики. Какви са тия надувки и превземки, като че ли... Въздух под налягане е цялата работа. В България клиентите отделно, че много не знаят какво искат, отделно и не знаят как да си го поискат. Говоря за личния ми опит. И не мисля, че заслужавам последващите обвинения, които съм сигурна, че ще напишете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Аз отивам да побича малко на работата, пък вие просто не бъдете лоши клиенти. Това е апелът ми Приятен ден. И моля, горните ми постове да не се четат като заяждане, оплакване или подобно. Това е само и единствено коментар на работния ми опит, никого не нападам, никого не оправдавам. Абе всичко си е **** майката и това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Аз отивам да побича малко на работата, пък вие просто не бъдете лоши клиенти. Това е апелът ми Приятен ден. И моля, горните ми постове да не се четат като заяждане, оплакване или подобно. Това е само и единствено коментар на работния ми опит, никого не нападам, никого не оправдавам. Абе всичко си е **** майката и това е Виждала си ти гадни клиенти. По работа ми се налага да обикалям енерго центровете (КЕЦ за EVN, ЦОК за Eon, на Чез не се сещам в момента как ги водят, май и те са ЦОК), тия жени (виждал съм само един мъж във Видин) как издържат, не знам. Вчера в Добрич една жена иска да подаде документи за нещо си, жената на гишето казва трябват ви още тия и тия документи, оная ми аз гарантирам че в понеделник сестра ми от Русе ще ги подаде и тн. Жената на гишето казва, след като поне 15 минути е слушала каква е ситуацията и е обяснявала какви документи трябват, госпожо аз не мога да приема непълни документи. Тогава почна скандала, искам да говоря с началника и тн. А като почнат да идват цигани си е ебало мамата, аз понякога даже не разбирам какво се казва. Вярно е, че много зависи и клиента как се държи, точно след тая, аз съм на ред. Подавам за три различни обекта различни заявления, случи се така, че колежките и нямаха клиенти и ги разхвърли другите две на други гишета (иначе вместо половин час трябваше да стоя поне час докато ги обработи). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Накарахте ме да се замисля... сещам се за една камара неща за които не съм се оплаква. И мога да се закълна че за размера на отпуската си определено не съм се оплаквал защото смятам че ми е достатъчно това. Цял месец или дори 20 дена не мога да си представя какво бих правил на море. Около 7мия ден ми омръзва... Пунта Кана -> гуугъл. Няма да ми омръзне и след 20-тия ден. Единственото грозно и отвратително нещо са...цените Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Мисля си диджейския псевдоним... Как ви се струват: Zap! Whillikers Melodize Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Мелъдайз ( или Мелъдийз ама мен ме кефи 1вото) е най-доброто от тези поне според мен - но като цяло нието едно не ме радва особено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Много било сложно да си измислиш добър псевдоним... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 MoneyMaker? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 MoneyMaker? Billionaire Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Има един Filthy Rich вече. Още едно транс парче с български народен мотив. http://www.youtube.com/watch?v=GjaoRoA6zM4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 В заблуда си ако мислиш, че не съм виждала гадни клиенти. Ама не гадни, ами подли и долни. Както и да е. Днес нямаше ексцесии, радвам се за което. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Ау времето на морето е перфектно И интернета си върви като пич с Barnacle съм на лаптопа Аз каменицата лимон си я взимам от метро на стекче.Излиза доста по-евтина Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Къде това? Т.е. къде на морето е хубав интернета и откъде го взимаш? Хотела, телефона, нещо друго? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Аз като бях, се радвах на доста добър безжичен от хотела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Къде това? Т.е. къде на морето е хубав интернета и откъде го взимаш? Хотела, телефона, нещо друго? Между Балчик и Албена във вилната зона.В леглото с лаптопа Взимам нет от телефона и съм Виваком.Сега даже е по-бърз през USB-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Между Балчик и Албена във вилната зона.В леглото с лаптопа Взимам нет от телефона и съм Виваком.Сега даже е по-бърз през USB-то speedtest? до бг и лондон може ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Мисля си диджейския псевдоним... Как ви се струват: Zap! Whillikers Melodize Само първото става. Второто е много трудно за запомняне, а третото намирисва на розови чорапи... Ау времето на морето е перфектно И интернета си върви като пич с Barnacle съм на лаптопа Аз каменицата лимон си я взимам от метро на стекче.Излиза доста по-евтина Вчера, в геройска борба с махмурлука изпих 5 шишета от 330 мл и 6 кена, като на практика, два пъти приключих наличностите на единственото магазинче наоколо, в което ги има. Днес мисля да ида до Метро за стекче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Чета, чета и ви се чудя за какви глупости говорите и се оплаквате... Аз преди малко се върнах от хижа Левски, като и на отиване и на връщане по-голямата част от маршрута го изкарах с две раници, щото кифлата, която почти насилствено я замъкнах на планина взе да приритва на умряло. В края на краищата градските маратонки, с които се качих (от сто години отлатам купуването на свястни трекинг-обувки) издържаха що-де, нищо че за нищо не стават. Видях природа, прекрасна букова гора, за малко да се сдобия с планинска котка и заредих батериите с душевен мир и щастие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.