Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Специално на Чифте Баня пък кой малоумник го измисли? Как ще се отива към панаира или от центъра към 6ти нас през колелото на Панира ли да минавам. По-голяма глупост от тази не мога да се сетя.

ПС: Това не го ли пусна някой преди страница-две само че написано като статия а не видео.

ПС: Това не го ли пусна някой преди страница-две само че написано като статия а не видео.

Сори, аз сега го чух и съм в недоумение...

Това малоумие според мен няма как да се приведе в действие, освен ако в определените часове няма регулировчици по съответните места. Да не говоря, че няма НИКАКВО правно основание и като цяло е поредното малоумие на малоумната пловдиска управа.

То ако има регулирофчици ще е по-добре, и няма да има нужда от въобще няква забрана....ехх умните хора..

От полицията какво умно може да излезе... Нищо не им пречи на куките по 2 часа сутрин и по 2 вечер, на 4-5 натоварени кръстовища да сложат регулировчик, който да гледа какво става и уж да регулира потока, а не да си веят палките и да чоплят семки.

Както казах и в другата тема, като забранят левия завой на едното кръстовище, ще пренесат трафика на левия завой на другото кръстовище, но там ще има още повече коли.

Сериозно - на Чифте Баня ако го направят това ще е най-голямата тъпотия която може да се случи на Пловдив (наравно със затварянето за ремонт на бул. България и бул. Дунав ЕДНОВРЕМЕННО).

Но може пък идеята им да е като на онзи дето си удрял топките и като пропуснел казвал "ох кеф" та и тяхната - да направят по-голяма мизерия, че като свърши да може да си отдъхнем.

Преди всичко осъзнайте, че НЯМА НИКАКВА законова основа подобно малоумие! Или трябва а има разрешен ляв - или да няма! Изобщо! Не може да си гледа водачът часовника колко е часа, че да мисли откъде как да мине! Не може гости на града да влизат в зона с ексклузивни регионални правила извън ЗДП! Няма как да стане това.

Ааа...шуробаджанащина е страшна...А шефовете не ме закачат, щот им задавам неудобни въпроси laughing.gif А това някой да се прави на чукнат, го няма при нас :)

И аз обичам да задавам неудобни въпроси. Дори (имам свидетели) съм наследница на сем. Защо защо (ако някой го помни). Обаче в моя случай прави отрицателно впечатление. Особено обичам да имам добра, ама супер яка идея, да дам логически аргументи, но да не стане нищо и някой да си мисли, че му се месиш в работата, когато просто искаш да оптимизираш цялостния процес, а не конкретно неговата работа. Едва ли не излиза, че искаш да му я откраднеш и си баси голямата заплаха. Второто мнение не винаги е лоша идея. Някой да погледне извън рамката, както се казва, че да ти даде отговора, който от собственото си място не можеш да видиш.

Е и? Аз почивам само 1 седмица лятото и около коледа малко. Другото време дори по официални празници половината време работя щото въпросните дни не са празници другаде. Не се оплаквам... много... :)

Мухахахахахахаха. Точно ти, принцесо, не ми говори за оплаквания, защото се оплакваш повече от всички членове на форума, взети заедно. То не ти пречеха грахови зърна, змейове, лами и т.н. Столът ми е неудобен, тоалетната хартия мирише на г*з, не на праскови, премесени с малко лавандула и т.н. простотии... Представяте ли си, как живеят хората, ползващи обща баня... Или които нямат баня, или които си топлят водата с бързовар...

То ако има регулирофчици ще е по-добре, и няма да има нужда от въобще няква забрана....ехх умните хора..

Честно ли, Румба?!

Мухахахахахахаха. Точно ти, принцесо, не ми говори за оплаквания, защото се оплакваш повече от всички членове на форума, взети заедно. То не ти пречеха грахови зърна, змейове, лами и т.н. Столът ми е неудобен, тоалетната хартия мирише на г*з, не на праскови, премесени с малко лавандула и т.н. простотии... Представяте ли си, как живеят хората, ползващи обща баня... Или които нямат баня, или които си топлят водата с бързовар...

Ти обърка нещо 2та щата. Нищо - руса си - простено ти е.

Ставаше дума че не съм се оплаквал от размера на отпуската си... или по-скоро от липсата и

WOW! Николай има едно нещо в живота си, за което не се е оплакал :laughing:

На мен всичко ми е простено, ако не си разбрал :rolleyes:

Хахаха, а така!!! И аз съм на това мнение, ама виж го, че спори :laughing:

Накарахте ме да се замисля... сещам се за една камара неща за които не съм се оплаква. И мога да се закълна че за размера на отпуската си определено не съм се оплаквал защото смятам че ми е достатъчно това. Цял месец или дори 20 дена не мога да си представя какво бих правил на море. Около 7мия ден ми омръзва...

На мен ми омръзва, където и да съм на ваканция, някъде към 5-6 ден. После искам разнообразие.

Хайде моля те, само не ни казвай поименно какви са нещата, за които не си се оплаквал :laughing:

Мисля си, че готвя. И така като гледам, ще готвя поне до 2 ч. А нещо ми се приспа. Лошо... :wacko:

На мен ми омръзва, където и да съм на ваканция, някъде към 5-6 ден. После искам разнообразие.

Хайде моля те, само не ни казвай поименно какви са нещата, за които не си се оплаквал :laughing:

Мисля си, че готвя. И така като гледам, ще готвя поне до 2 ч. А нещо ми се приспа. Лошо... :wacko:

Как може да готвиш по това време? Кой ще го яде след това? То манджата е вкусна след като се сготви, а не на другия ден.

И като казваш, че готвиш кажи поне какво та да знаем дали да ти идваме на гости :lol:

Накарахте ме да се замисля... сещам се за една камара неща за които не съм се оплаква. И мога да се закълна че за размера на отпуската си определено не съм се оплаквал защото смятам че ми е достатъчно това. Цял месец или дори 20 дена не мога да си представя какво бих правил на море. Около 7мия ден ми омръзва...

'Бах маа му! Да беше се оплакал и за отпуската, която сам си отпускаш! tounge.gif

Готвя сега, защото утре съм дневна смяна и нямам време сутринта. А и зависи от манджата, моите са вкусни винаги :laughing: Не, наистина има неща, които като престоят малко стават по-готини за ядене.

За гостито, заповядайте. Никого не съм върнала. Ако някой яде леща, добре ми е дошъл.

А готвя като цяло, защото не останаха пари от заплатата, та се налага вече да стоя пред котлона. Иначе си правя нещо по-бързо, купувам си и т.н., за да спестя време. Ама сега няма как... :cry

Не можем да те засечем в Курфура бре! Все се оглеждам по касите , все едни същи пърцуци, отделно и активно некадърни! И все на мен ми се падат! laughing.gif

Душичка, такива смени са ми направили. Почти само втори. Иначе разбивам малко графика сега с 5 броя дневни. До 16:30 ч. тия дни, жива, умряла съм там! Аз не съм от некадърните, нали? :unsure:

'Бах маа му! Да беше се оплакал и за отпуската, която сам си отпускаш! tounge.gif

Тук не позна.

За гостито, заповядайте. Никого не съм върнала. Ако някой яде леща, добре ми е дошъл.

Като каза леща - приял ми се е боб със свински мръвки... ама леко запечени или запържени и после сложени да си врът в боба та да пуснат аромат... аааа текнаха ми лиги...

Душичка, такива смени са ми направили. Почти само втори. Иначе разбивам малко графика сега с 5 броя дневни. До 16:30 ч. тия дни, жива, умряла съм там! Аз не съм от некадърните, нали? :unsure:

Миналия ден (знаеш колко шибани тесни каси има в Курфура) напипах полупразна и си викам "Ще да минем бързо". Естествено и as usual на мен се пада следния бонус - семейството пред мен явно си брои покупките и парите и спря таксуването в един момент. Пъпчивата руса девойка изпадна в скуиз! Естествено по време на диспута се стигна до следното:

1. Повикаха дърта касиерка, нулираха сметката, повториха маркирането и се оказа, че е с 20+ лева отгоре.

2. Жена ми установи за пръв път, че в подобна ситуация не вдигнах магазина на крак.

3. Семейството (не касиерката) любезно се извини с правилния довод, че при сметка около 30 лв да ти таксуват над 50 не е .... да кажем логично.

4, Около 15 души, които бяха много след мен, се изнесоха преди мен.

Тук не позна.

Employee ли си бре?

Аааа текнаха ми лиги...

И на мен, гадняр :)

Това са нормални ситуации. И дори да не е виновна касиерката (в което съм почти сигурна), винаги се извинява на хората, които чакат. Или казва, че има проблем и ще се забавят, затова хората могат да се преместят своевременно на друга каса, макар че никак не е приятно (но това се казва за тяхно удобство). Аз поне се старая винаги да ги казвам тези неща, малко смекчават ситуацията, особено ако НЕ си виновен като служител. Повярвай ми, на никоя от колежките ми не и е приятно да и забие касата, да цикли нещо, някой да се обяснява по 100 часа, нито пък да гледа на всеки артикул колко му е цената, да следи дали хората ще имат достатъчно пари, а хич, ама хич не е приятно като се стигне до викане на супервайзор, войдване, канцелиране, маркиране наново...

Но има и друг момент. Примерно хората имат 20 лв. Защо, ама защо казват, че имат ограничен брой пари СЛЕД като си маркирал всичко, че да се наложи да вадиш от сметката? Нормално е да се каже : "Имам само 20 лв., ето това са ми важните неща, другите, ако не стигнат парите, няма да ги взема. Благодаря." Но нееееее, трябва да е секано. Особено на персонала. Да не коментираме пак това, че няма прав, няма крив. И аз съм клиент след работно време и знам какво е и от двете страни. Всеки си гледа от неговото прозорче. Просто съм сигурна, че голяма част от българите нямат почти никаква, ама да не кажа никаква клиентска култура. Говоря за елементарни неща, които са близо до мозъка, за които не ти трябват 4 висши, че да се сетиш. Говоря за правенето напук, ако мине номера, фрази от типа "Ами аз тук съм пазарувал с такъв ваучер преди". Абе, кретеноид, как ще си, като НИКОГА не сме ги приемали тези ваучери?! Все едно има как да ги маркираш (въпросните ваучери) по система, като ГИ няма там, не фигурират в списъка. Правят ни на малоумни, все едно пасем трева. Не знам, някои мои колежки може да го правят, аз не мисля, че съм от тях. Боже, много мъка има по тоя свят. Обичам си България, ама сме овчи народ, мръсни хора.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...