Antares Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Още си чакам бирата от Курунир. Скоро ще започна да е сънувам.. Още си чакам и пицата от ТАЗ... Нея вече я сънувах... Чакам и бирите от Пит Бул... Тях направо ги отписах.. Ебати несериозния форум!Егати просяка... Наду ни главите за тия бири ;]Лелей, мъка, мъка... няма пари за бира :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Макар и много изморен се чувствам много доволен, понеже всичките ми любими сериали са стартирали новите сезони: Grey's Anatomy, Desperate Housewives, How I Met Your Mother.... и аз вече имам сериите... Остава само LOST да се дочака... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Макар и много изморен се чувствам много доволен, понеже всичките ми любими сериали са стартирали новите сезони: Grey's Anatomy, Desperate Housewives, How I Met Your Mother.... и аз вече имам сериите... Остава само LOST да се дочака... Добави - House MD,PB,Heroes,Two & Half Men,My Name is Earl,Reaper,Bionic Woman,Dexter,South Park и Smallville и ще получиш моята формула за доволност Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Нещо много лош съм станал. От сутринта до сега съм написал три предупреждения. По принцип пиша по 1 на месец. Много често и по - рядко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Минава ми през главата, че с малки изключения това беше една шибана седмица. Не ги обичам такива седмици. Даже тя още не е свършила.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Утре се махам от Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Днес цял ден си стоя сама :/ което по принцип е хубаво, ама сега не беше... + тва се разболявам, а мразя фервекси-мервекси.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 златен е този форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Мото събора в Сопот беше супер як.Супер стънтове,състезанията бяха с невероятни мотори.Само дет един глупак замалко да ни отнесе-тръгна да кантари едно Сузуки GSXR1000 и кфо изгуби контрол замалко да са забие точно в публиката.От сигурно 40 скутера на правата аз бях едиствения,който стънти-имаше и някфа женска дет караше права-на нея поне и са посмяхме от сърце .Много добра среща,много добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 златен е този форум Би ли споделила в случая с какво ти е помогнал. Ако не е нещо лично разбира се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Да си лягам или да тъпея пред телевизора или компютъра... ? И без това утре ще ставам рано за да гледам Ф1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Да си лягам или да тъпея пред телевизора или компютъра... ? И без това утре ще ставам рано за да гледам Ф1! Аз смятам да хапна стабилно и да легна ^^. Утре състезание трябва да се гледа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Минава ми през канчето, че на фона на цялата скапана седмица, тази вечер най-накрая компютъра ми заработи така както се очаква от него да работи. Човек трябва и на малкото да е доволен в такива моменти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.sck Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Stra Shpongled Banner http://www.youtube.com/watch?v=eeGsOrzbHAg ... mental extension Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Би ли споделила в случая с какво ти е помогнал. Ако не е нещо лично разбира се. спешно ми трябваше да направя едни pdf files в word files!естествено и идея си нямам как става тоя филм,всички които можеха да свършат тая работа се оказа че не могат и освен да пусна един search и да почета малко из форума,друго не ми оставаше,и взех че успях за 10 минути което просто ми напълни душата което ме кара да се замисля,че вече бая дълго време не го зарязвам форума,не ами като не го чета около седмица така ми липсва Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 което просто ми напълни душата А ти пък ми я напълни на мен с това си мнение. Преобладаващата част от хората няма да си направят труда да потърсят старите теми където е обсъждано как се прави дадено нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Ти под преобладаваща какво разбираш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Ти под преобладаваща какво разбираш? Доста над 50%. В форума с изтрите теми в момента има 4645 теми и 18855 мнения . Най - пресния пример е от преди 10 мин и темата за шофьорските курсове. Някакъв пусна нова тема при положение че има вече съществуваща. mobo я докладва и съответно двете теми бяха слети. Да не кажа че всеки ден има по някакъв такъв случай . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Ти го виждаш, като отделни личности. Така си прав. Всъщност.. Като се замисля и иначе си прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Ти го виждаш, като отделни личности. Така си прав. Всъщност.. Като се замисля и иначе си прав. На мен ми правят впечатление такива работи понеже редовно хора докладват проблеми и съответно трябва да бъдат разрешение или ако видя нещо нередно. Просто малко от друг ъгъл гледам на някои от нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Children of Bodom - Fear of the Dark (Iron Maiden Cover) Кеф, ще си се прибера до Пловдив! То по работа де, ама... от това по-малко Пловдив няма да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Хммм Честит рожден ден на Раптора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 от 2 дена се чудя къде е темата с нестандартните въпроси и защо ми я показва само когато е последно писано в нея а те я направили важна ебати... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Мисля си за скорошното ми завръщане в армията...Ще мога да стрелям и да се бия, колкото ми душа иска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Мисля си за скорошното ми завръщане в армията...Ще мога да стрелям и да се бия, колкото ми душа иска. Евала ти праа И аз исках да влезна да отслужа, ама ме приеха да уча и отиде всичко, иначе имах много мерак де, ама не стана работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.