Antares Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Много противоречиви мнения чувам за тази бира. На някои им харесва, други я определят като пикня.Ако се опитваш да я считаш за бира - да, не става. Иначе е приятна лимонада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Абе лимонада, ама като обърнеш 8 се позамайваш... Дано я пуснат в двулитровки, че сега я взимам на 1.40 лв кутийката и ми излиза дебелко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Пеше, кой те излъга тебе, че работиш в София? Ти си си в Пловдив бе, момчеКвартирата ми е в София Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Много противоречиви мнения чувам за тази бира. На някои им харесва, други я определят като пикня. Докато не я опитам, не мога да кажа каква е! Това, което си направил, е много хубаво. Обмислям и аз да те последвам, защото няма такова всезнаещо мрънкало като нея. И ако я игнорна, тя ще бъде първият индивид, на когото прилагам тази опция за последните седем години. btw Generation kill се оказа интересен. Вече изгледах 3 серии. Нещо за втори сезон чува ли се? И ето ти два стойностни филма на военна тематика, които е добре да изгледаш, но ти сигурно вече си ги минал : The Hurt Locker и Black Hawk Down. Ми за бирата - на мен не ми харесва, честно. Предпочитам пшеничното. Тръти е първия човек от форума, на който му го набутах в игнора. Сам си казал - мрънкало. А аз тях напоследък хич не ги понасям. За втори сезон само слухове се носят. Хърт локъра съм го гледал, още преди да стане известен в България, щото ако не помните, голямата истерия по него стана, след като се разбра, че жената на оня, дет правил Аватар го е правила или нещо такова. Все пак направете съпоставка кой филм излиза първи Но е също от типа на Поколението - хубав и разказващ истината. Пък за сваления "Черен ястреб" - Щом си купих книгата и пак от време на време си превъртам играта, сещай се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Много противоречиви мнения чувам за тази бира. На някои им харесва, други я определят като пикня. Докато не я опитам, не мога да кажа каква е! Не мисля, че съм гей, че да пия такова нещо. Дори в рекламата му героят е тотален гей! Не знам какво трябва да се случи, че да го опитам - поне да имам представа каква точно пикоч е... Пшенично рулира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Стига бе, тозиии.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Джъстин Тимбърлейк също. + 1. Аз за тази Каменица лимон съм чувала също противоречиви мнения. Основно преобладават, че е скъпичка лимонада. Жоро, откъде 1,40 лв. за кенче? Много ми се вижда. В Карфур беше 0,99 лв. (ако не се лъжа). Да споделя, че не ми се ходи на работа. Добре си починах 2 дни и сега... Още 6 работни и после отпуска. Finally... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Галя, аз бях отпуска на морето. Сега ще излизам в отпуска за разходка до Чехия/малко сватба, алкохолен туризъм, туй-онуй/. След това пак отпуска...Гадно ли ти е? Под прозореца си играят дечица...Ако знаете каква мила гледка са! Отивам да напълня един презерватив с боя Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Te такива разлики са възможни да станат от висене по светофари също така... Има смисъл ако вместо 2-3 ти е взел над 10 примерно. Което ми напомня, че бакшишите в София си мислят, че ние от "провинцията" пасем трева. Отивах при един приятел преди месец на гости. Слизам от рейса на нещо, което си мислех, че е Плиска, защото предните пъти винаги там е била първа спирка. Оказа се, че е Окръжна Болница. Както и да е. Та слизам си аз там и се оглеждам за таксита. Предния път си хванах такси (от Плиска. Там където си мислех, че се намирам и сега) и ме закара за 4лв до центъра. Като се поогледах, видях, че това не е същото място като предния път. Гледам колите дето са наредени там. Виждам ОК Супертранс и се засилвам да влизам. Бакшиша се притече от групичката за мохабет към колата и услужливо ми отвори вратата. Докато вървях към таксито обаче търсех с поглед стикера с цените. Намерих го на задния прозорец, когато този вече се беше наредил като вале до задната врата и ме чакаше да влезна в колата. Цените бяха трепач. 2лв на километър. Като ме видя, че се зачетох в цените, започна да затваря вратата и аз му викам "С тия цени малко сте си повярвали", а той през мен отвърна "Явно не можете да си позволите да пътувате с такси, отивайте при колегите" и пренебрежително ми махна. Погледнах аз и стикера му да видя какъв е тоя ОК Супертранс/шанс (не мога да го запомня) дето вози на 2лв километъра. Видях, че е СК Супершанс и е лепната лента синьо фолио, за да прилича СК-то на ОК. Докато този се прибираше да си прави мохабет, от колоната се притече втория бакшиш и ме пита за къде съм. Казах му адреса и той със съжаление и разбиране ми каза как до там било 7-8лв. Казах им да си возят някой друг до там за 7-8 лв и им направих знак изобщо да не почват да ми се изреждат 3-тия, 4-тия и 5-тия да ми обясняват как е 7лв до там. Вървях 400-500 метра в обратна посока на тази към която отивах, защото видях, че има МОЛ - THE MALL там. Отидох отпред на седянката за такситата, хванах си такси и ми излезе 4.30лв до адреса. Мошенници. Ще си лепят стикери и ще подмамват хората. И тия глупаци, вместо за 10 минути да ме закарат за 4лв до адреса и да хванат друг курс от там, ще седят там 2 часа, докато някой им се върже да го закарат до някъде за 10. Селска работа.. Щях да напиша Българска, но не е. Всеки гледа да работи най-малко и за себе си да е на далавера, когато всъщност не е. Тоя ще си каже : "В рамките на 2 часа, аз направих 10лв за един курс, който струва 4. Значи съм направил повече пари от ония балък дето е направил същия курс за 4лв". Само дето ония балък ще направи после още 1-2-3-4-5 курса за тия 2 часа и ще направи 20-30 лв. Само дето ще трябва да работи повече, а това нали това е проблема. Че трябва да се работи.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Ей го, на... Виден като един изявен мръсник, веднага схвана общата концепция..., но Пешо нали е невинна душа - шишчета П.п. Пешо, татко Фройд би се възгордял, направо, с теб Галицин, имам да приказвам с тебе по служебни и нЕкои други въпроси. Кога ще пием бира на покрива? Стига това да не означава нещо от рода на - Работата никак не е спешна, мини когато имаш време... през следващите десет минути. Не виждам какъв е проблема да го направим Съботно-Неделна, тази работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Бакшиша се притече от групичката за мохабет към колата и услужливо ми отвори вратата. :confused :confused :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Галя, аз бях отпуска на морето. Сега ще излизам в отпуска за разходка до Чехия/малко сватба, алкохолен туризъм, туй-онуй/. След това пак отпуска...Гадно ли ти е? Под прозореца си играят дечица...Ако знаете каква мила гледка са! Отивам да напълня един презерватив с боя Не ми е гадно. Свикнах Всички мои познати излязоха и им мина отпуската, ама аз си избичих цяло лято на бачкане. Така се наложи. Иначе последната ми беше в началото на юни. Не е като да съм бачкала 10 месеца без отпуска. Даже ако трябва да съм конкретна, бях тази година : януари, март, април, юни, септември (би следвало да съм и ноември). Брей, аз съм се скъсала от работа бре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Секси, аз тепърва започвам да си ползвам отпуската за ТАЗИ година Все още имам 20 работни дни отпуска. Сещай се. За двете сватби ще идат 8 дена...И пак ще ми се натрупат 40-50 дни отпуска... Между другото, започвам вече да се удивлявам сериозно колко ни е западнала държавата, щом за държавна работа изискванията са огромни, а възнагражденията - минимални. Работа за цял екип, заплащане за няма и 4-часов работен ден на един човек-специалист. http://www.jobs.bg/f1232059 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Сефте... Това за заплащането де. Като се има предвид, че в някои сектори, хора без каквото и да е образование ги вземат тези пари. Брей, готино било да се обръщат към теб не по име Късметлия си за отпуската. Ама това значи, че и ти си гърчил кога трябва и кога не. За да имаш толкова натрупана. Ще я използваш, за да се грижиш за детето и майка му, нали?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Не, за детето и майка му ще излизам в бащинство. Все пак лапето трябва да стане изруд като баща си Но да, права си, че съм се блъскал като изоглавен. Просто съм си създал екип, който се поддържа вътрешно и всички са взаимозаменяеми. И вече близо 2 години няма нито един гаф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Поне работата ти е имала смисъл и се е увенчала с желания успех. Не си си загубил времето. По-лошото е, че в повечето случаи се блъска за тоя, дето клати дърветата, че и са недоволни висшестоящите. Широката специализация е важна. Да можеш това, което и колегите ти, за да се притечеш на помощ, когато някой го няма. Лошото е, че дори и да знаеш и можеш, не винаги това се вижда, или някой се прави на чукнат, дори да го види. Нагледала съм се на шуробаджанащина и на това някой, който не знае и не може, да е шеф. Ама нали съм си селянче и нямам връзки, седя си касиерка и нямам право на оплаквания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Ааа...шуробаджанащина е страшна...А шефовете не ме закачат, щот им задавам неудобни въпроси А това някой да се прави на чукнат, го няма при нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Бахти, разрових се каква е историята на песента на Slayer. Бррр... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Бакшиша се притече от групичката за мохабет към колата и услужливо ми отвори вратата. :confused :confused :blink: Дам. Отвори ми вратата, за да ми дава зор да влизам преди да му видя цените на прозореца, защото видя, че се оглеждам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Ей го, на... Виден като един изявен мръсник, веднага схвана общата концепция..., но Пешо нали е невинна душа - шишчета П.п. Пешо, татко Фройд би се възгордял, направо, с теб Стига това да не означава нещо от рода на - Работата никак не е спешна, мини когато имаш време... през следващите десет минути. Не виждам какъв е проблема да го направим Съботно-Неделна, тази работа... Съботно-неделно може да стане ако ми дойдеш на гости на село Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Съботно-неделно може да стане ако ми дойдеш на гости на село Ммм..., няма как да стане това, за този уикенд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Не ми е гадно. Свикнах Всички мои познати излязоха и им мина отпуската, ама аз си избичих цяло лято на бачкане. Така се наложи. Иначе последната ми беше в началото на юни. Не е като да съм бачкала 10 месеца без отпуска. Даже ако трябва да съм конкретна, бях тази година : януари, март, април, юни, септември (би следвало да съм и ноември). Брей, аз съм се скъсала от работа бре Вместо да се скъсаш от пиене, ядене и тия няколко работи. Ще стане човек от тебе. Кушията оформя характера и ебава майката на почивните дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 След цяло лято бачкане, най-накрая вече съм отпускар от днес Живот и здрав тея дни с жената ще скокнем до големиййй гьол да си цопнем четирибуквията След отпуската се задава доста работа и надявам се доходоносна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Всеки път като отворя форума и видя това "Гарга", го чета автоматично "Гавра".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Не ми е гадно. Свикнах Всички мои познати излязоха и им мина отпуската, ама аз си избичих цяло лято на бачкане. Така се наложи. Иначе последната ми беше в началото на юни. Не е като да съм бачкала 10 месеца без отпуска. Даже ако трябва да съм конкретна, бях тази година : януари, март, април, юни, септември (би следвало да съм и ноември). Брей, аз съм се скъсала от работа бре Е и? Аз почивам само 1 седмица лятото и около коледа малко. Другото време дори по официални празници половината време работя щото въпросните дни не са празници другаде. Не се оплаквам... много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.