Grimjaur Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Ми имам работа, баси! Като си я свърша, тогава ще и обръщам внимание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 .... Шшшш Галине, да си имаме уважението. В този форум само 1 човек може да пише толкова дълги постове и това съм аз. Няма да ме копираш!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Ми имам работа, баси! Като си я свърша, тогава ще и обръщам внимание. Да ама след време, като ти свикне на миризмите и този похват ще спре да върши работа... при мен поне, точно така се получи. Тогава обаче, аз преоткрих рибарлъка и моторджилъка... даже сега пак ми предлагат едно автомобилно ремарке, пълно с ръждиви железа, та се чудя дали да не го взема и пак да си сглобя някоя дърта машина... Шшшш Галине, да си имаме уважението. В този форум само 1 човек може да пише толкова дълги постове и това съм аз. Няма да ме копираш!!! За сметка на това обаче, само аз мога да наприказвам толкова много глупости (да се чете като - никому нужни факти и поуки) в един такъв дълъг пост, а твоите са пълни с мрънкане и дори не казваш нищо П.п. Майтап няма, ама борда не ми позволи да публикувам мнението докато не го поокастрих малко, твърде много куот блокове било имало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Тва е щот борда е тъп. Галине кви машини сглабяш? Че аз се замислям за един дрътак да си направя, ма след година две. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 50 грама бърбън...АЛФ...горе долу бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Чефо, даваш прекрасна идея. Отивам да нагледам наполовина пълната бутилка Бушмилс к'во прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Уискито е за простаци бе! Пийте ракия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Уискито е за простаци бе! Пийте ракия. Добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Уискито е за простаци бе! Пийте ракия.Според теб аз не съм такъв, така ли? Има и бутилка Ямболска Гроздова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Тва е щот борда е тъп. Галине кви машини сглабяш? Че аз се замислям за един дрътак да си направя, ма след година две. Всякакви дъртаняни. Предпоследното което съживих и беше в напълно оригинален вид, беше един Цюндап 200сс. от 36 година. Един византиец като го скиба... и го отнесе като свинкя - блажен вестник. Още ме е яд, че му го дадох на прилична цена, трябваше да му съдера 5-6 кожи, барабар с два пръста сланина отдолу. Да беше нормален човек, ми то грък, да го еба... Иначе от това което не може да се възстанови в оригинален вид, най-ми е кеф да спрятам круизърчета, т.е. чопъретки. Последното беше един Урал М-61, мой набор. Поради липсата на много от оригиналните чаркалъци си играх почти две години да преправям и пригаждам части, включително и по двигателя, който на края стана вместо заводските 650сс. над 800. Конете колко са били отгоре не ги знам, ама животното поддържаше 130-140 вместо заводските максимално постижими 105. За оптичните модификации няма да говоря (някъде имам снимка на това чудо), единствено боксера показваше, че машината е Урал... Обаче това е една доста скъпа и времеотнемаща краста и последните 2-3 години съм ги позагърбил тези неща. Ще видим до кога ще устискам, обаче! Ей такива http://www.phototoad...p_display_media Хъ..., къв плаж бе? На този трябва да му е забранено да влиза във водата с тази буца на врата, щото ще вземе да го помъкне към дъното и селяка може да се удави... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Под простаци разбирам хора с ниска алкохолна култура, за които Джонито е върха на елитните напитки, Дом Шибан Периньон е най-изисканото шампанско, а бял мерцедес - най-доброто возило. И дето са горещи почитатели на дебелите златни вериги, силикона и пр. Ей такива http://www.phototoad...p_display_media Пфу, познато ми е до болка...аз затова все се каня и все не смея да се захвана пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Еми Атанасе, съжалявам, ако си мислел, че имам алкохолна култура. Нямам и нямам намерение да придобивам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 П.п. Майтап няма, ама борда не ми позволи да публикувам мнението докато не го поокастрих малко, твърде много куот блокове било имало... Е как бе, уж по моя молба ги бяхме увеличили максималната бройка... Ти нещо си се олял тотално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Достоен отговор, gado, си сътворил, на който има много какво да напиша. Обаче ще задръстя темата с моя пост, затова си избери място, където да я дискутираме, без някой да ми коригира мнението, нито да пречим на останалите. Тук вкратце ще ти напиша няколко изречения, колкото да не съм пас. Също ще опитам да отговоря каквото питаш. Сексуалният интерес е свързан с основни човешки нужди, смятам го за нормален. (Мога да се обоснова.) Егоизмът на хората расте, при това в геометрична прогресия. Ако дядо ти е искал само нива, ти искаш 4 (с къща и кола), а детето ти иска цяло село, пък внукът ти иска няколко града. Закономерно е, изследвали са го, мога да се обоснова. Не говорим за борба за оцеляване изобщо, а за наблюдаваната склонност човек да се презапасява, която чисто поколенчески градира, не само като вид на запасената стока, но и като количество. И разликата на хомо сапиенс с другите биологични организми, е огромна именно в отношението с презапасяването. Просто нито един жив организъм не трупа толкова голямо количество ресурси, които физически няма как лично да употреби. (пак мога да бъда много обстоятелствена и с нужните примери) Защото ние имаме корем, така е, но имаме и мозък, при това доста еволюирал и погледнато чисто биологично, не би трябвало да се борим още за оцеляване на планета, където имаме самочувствието да сме абсолютен господар. Сега малко за киното - изкуство ли е или халтура. Субективно е мнението отново. Защото универсалният аршин на киното касае неговата масова консумация. Прави се един филм, който се очаква да бъде видян от милиони зрители. Универсалното му е неговият начин на разпространение, но все пак в този филм се съдържа така поднесена история, че тя бива възприета по различен начин от различните хора, а често и по различен начин от един и същ човек. Точно както въздействат други произведения на изкуството - картини, литература, музика, сценично изкуство, архитектура... Вероятно и затова киното също е изкуство; или поне следва да бъде. Разбира се, хората могат да създадат много различни вариации на всяко изкуство, от музиката да направят досадно (и печелившо!) дрънкане, от изобразителното изкуство - рекламни билбордове, от театъра, операта и балета - Коцето Калки и "Jesus Christ Super Star", от литературата - тежки и несмилаеми писания и т.н. Не пречи обаче, именно "Jesus Christ Super Star" да бъде възприето като изкуство от не малко хора. То това е смисълът на изкуството изобщо - да бъде различно за всеки и като съдържание, и като вид. Халтурата е друга бира, тя е нарицателно за възприемането на дадено произведение. Халтурата е обратното на изкуството, просто за да има антоним. Няма как да се предположат една друга, без да съществуват и двете. Но сама по себе си никоя от тях не е задължително понятие, тя е само субективно такова. А защо поставям сериалите под общ знаменател с игралните филми? Защото според мен по нищо не се отличават. Ако ти знаеш някакви техни отличителни белези, моля те да ги споделиш? По какво се отличават всичките серии на "James Bond" от "The walking dead" - чисто като технически, смислови или каквито се сетиш още характеристики? Искам и да напиша, че има сериали, които не се правят с цел да са умопомрачително много сезони, дори напротив. Такъв именно е горният цитиран. Сериалите са просто една история, която има време да се развие както подобава, а не за 2-3 часа. Това, че има сериали, които са с по-малко епизоди от игралните блокбъстъри, е факт и изобщо не означава, че даден сериал е обезателно меркантилен и цели да ни изцоца времето и парите. За това, че киното вече е занаят си прав, но не пречи човек да има занаят и да създава чрез него изкуство. Художник също е занаят, музикант, артист... т.е. те всички са занаятчии, а и винаги са били! (flash news) Нарекох сравненията ти "интересни" защото смятам, че са такива. Не се опитвам да прикрия никакво неприятно отношение зад тази дума. Жалко, че и аз не мога да покажа своите... ама нали знаеш - аз съм прост потребител... Относно оцеляването на киното - то не оцелява отдавна, то се презапасява, както и повечето хора, които могат да си го позволят. Едното е функция от другото, в известен смисъл, но и киното се създава именно от презапасяващи се хора, а не оцеляващи... за жалост. Последното без да пречи от време на време да излиза нещо, което да ми се стори прилично на култура. Членът беше "малък" защото ми се стори, че коментираш големина на членове по-горе, съпътствано с обилно наличие на пълни членове в постовете ти. Реших, че думата "кратък" няма да ти направи впечатление. Толкова. Хух! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Прави са като казват, че много неща на МАС-а са по-удобни. Елементарни дреболии като copy/paste се правят с command+c/command+v, само че дреболията е, че този бутон е по-надясно и се натиска с палеца понеже е съвсем близо/под z,x,c,v ... сега като го знам това и започва да ме дразни как е в windows. Не че не съм свикнал толкова години, обаче е безкрайно по-удобно с палеца да се натиска 2рия клавиш, а това е нещо, което се прави стотици пъти на ден!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Дядо, за МАС-овете мога да кажа само едно - themacuser.org П.П. Ако не си Antares, PSYCHOSIS или GRIMJAUR - не кликай на горния линк! Бяхте предупредени! Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Хапвах. Нищо ново под слънцето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Прави са като казват, че много неща на МАС-а са по-удобни. Елементарни дреболии като copy/paste се правят с command+c/command+v, само че дреболията е, че този бутон е по-надясно и се натиска с палеца понеже е съвсем близо/под z,x,c,v ... сега като го знам това и започва да ме дразни как е в windows. Не че не съм свикнал толкова години, обаче е безкрайно по-удобно с палеца да се натиска 2рия клавиш, а това е нещо, което се прави стотици пъти на ден!!! 1 нещо за сметка на 4983920843 олигофренизма. Дядо, за МАС-овете мога да кажа само едно - themacuser.org П.П. Ако не си Antares, PSYCHOSIS или GRIMJAUR - не кликай на горния линк! Бяхте предупредени! Добро утро. Какво толкова и беше на снимката, че беше ограничена за тези лица? И каква е аналогията с потребител на MAC? Имам нужда от обяснение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Мииии...Копрофагията не е кой знае колко страшно нещо.. Почти същото извращение като педерастията...Или геронтофилията и зоофилията. Педофилията няма да я намесвам, щот тя ще спаси света. А иначе маковете...колкото съм работил с тях ...Нали знаете - истините са минимум две. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 А, да. Забравих да добавя Ваньо в списъка на 'разрешените' Тоя е от т.нар. shocking sites, с които можеш да тролираш разни хора по скайп, тоест - пращаш линка и човека няма как да предположи какво се съдържа там. Друг подобен пример е lemonparty.org, за който отново предупреждавам - не го отваряйте Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Най-добрия сайт за такива работи е http://wowomg.com 18+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Пешо, пишеш на djadomraz, а него не го включваш в списъка на правоимащите да кликат на посочения линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Най-добрия сайт за такива работи е http://wowomg.com 18+ ee по-як е "imeto na nqkoi".homo.com ili www.joro.homo.com 18+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 1 нещо за сметка на 4983920843 олигофренизма. Не съм забелязал досега. Посочи един-два? ------------------------- Превода на РИО на български с дублаж е почти идеален. Най-приятно ме изненада, че и песничките в началото и края са преведени Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Не съм забелязал досега. Посочи един-два? Не можеш да менажираш файлове и директории от всеки един прозорец (както е при Windows), а само от този на Файловия мениджър. Примерно: В Уиндоус. Отваряш браузъра и цъкаш да сейваш файл. Отваря ти се прозорчето и си навигираш до папката, където искаш да запазиш файла. Там виждаш, че в нея има файлове, които не ти трябват и си ги забравил (или друга операция по сменяне на имена и триене/местене на файлове и папки). Цъкаш въпросните файлове директно от тоя прозорец и си ги триеш. После си продължаваш процедурата по сейването на файла. Това е невъзможно в OSX. До преди 1 година не съществуваше торент клиент, който да ти дава възможност да избираш директорията в която да свалиш всеки отделен торент файл, който зареждаш. Липса на такива елементарни опции, премахнати с цел "опростяване на потребителя и интерфейса" (каквато им е на Apple цялата идеология) е ужасно дразнеща в много приложения. Това с торентите е най-добрия пример просто. Затова него давам. Също може да погледнеш и колко настройки има uTorrent в Windows. Сравни го с броя настройки в OSX. Това не е единствен пример. При всички програми е така. Приложенията се затварят само с десен бутон от лентата долу. Не може директно от самия прозорец. Менажиране на NTFS дискове - отвратително. И това са наблюдения само от кратка употреба и неангажираща работа. Браузване, гледане на филми, слушане на музика, чат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.