w00x Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 FAIL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Септември до средата на октомври - 4 сватби и едно погребение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Кой ще трепеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Сега се чудя как да смъкна списъка до един.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Ако дъното ти поддържа САТА3 вземи vertex 3 : http://www.newegg.co...N82E16820227706 (верно малко по-дебел е , но 550мб/сек....) Нямам SATA III. Иначе и аз ги гледах тези, ама след като миналата година инвестирах 1500$ в PC не знам дали сега ми се дават още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Нямам SATA III. Иначе и аз ги гледах тези, ама след като миналата година инвестирах 1500$ в PC не знам дали сега ми се дават още. Дано компа да ти ги е направил поне 4500$ от датата, в която си ги дал....че иначе крива хава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Бравос! Теб трябва да те пратят да се биеш в Либия, таквиз юнаци им трябват на тях - някои много насъбрали на човечеството. Ама ти къде мислиш бях кога ме нямаше ??? И защо мислиш войната в Либия свърши ????? П.С. Не ти харесвам ника да знаеш. Следователно и тебе не харесвам ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Дано компа да ти ги е направил поне 4500$ от датата, в която си ги дал....че иначе крива хава. Да не ти казвам, тогава, за теркелека що пара хвръкна Нали знаеш - разни хора, разни идиоти :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Да не ти казвам, тогава, за теркелека що пара хвръкна Нали знаеш - разни хора, разни идиоти :] Ама компа е по-вероятно да му вади кинти щото не ми се вярва твоята фамилия да е Хоук или Армстронг Aз на моя комп иначе съм налял страшно много пари. 9 долара за вентилаторче и 15 лева аз клавиатура и вече 8-ма години си бичи, а харда рони яко царевица ама и аз вече не го пускам много, много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Ба вади му кинти. Цъка игри на него Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Кеф цена няма! Отдавна го е казал народа. Кой за каквото си иска да си харчи кинтите. Като иска на курви ще ги даде стига да му е кеф. Аз ако кажа колко кинти съм дал за компютри сигурно ще ме линчувате. Верно с това работя, но можеше да се справя и с доста по-различна машина, само че кефа си е е кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Кеф цена няма! Дядо го каза! Не правя нищо по - особено на него, което не бих могъл да правя и на по - скромно PC, но просто винаги съм искал да имам изцяло нов компютър, а не само да upgrade-вам. И Килъра е до някъде прав с това за игрите, обаче интересното е че като изиграх 1 - 2 и ми омръзнаха. Покупката на такъв компютър по - скоро олицетворява изпълнението на една много ранна детска мечта Пък и то само да си го гледаш ти прави кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Покупката на такъв компютър по - скоро олицетворява изпълнението на една много ранна детска мечта Когато вероятно си мечтал да можеш да играеш тая и оная игра на него Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Когато вероятно си мечтал да можеш да играеш тая и оная игра на него Да. Но по - добре късно, отколкото никога Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Кеф цена няма! Отдавна го е казал народа. Кой за каквото си иска да си харчи кинтите. Като иска на курви ще ги даде стига да му е кеф. Аз ако кажа колко кинти съм дал за компютри сигурно ще ме линчувате. Верно с това работя, но можеше да се справя и с доста по-различна машина, само че кефа си е е кеф. дедо, много ги разбираш бре Коя марка е кутията, че не се чете. Иначе изглежда малко като моята Само че при мен белите черти отпред са кърмъзъ и отпред долу светка синьо - циганийка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Подкрепям! Човек трябва да сбъдва силните си детски мечти. Иначе могат да мутират до комплекси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Коя марка е кутията, че не се чете. Иначе изглежда малко като моята Enermax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Подкрепям! Човек трябва да сбъдва силните си детски мечти. Иначе могат да мутират до комплекси... При мен щеше да стане...разликата беше не повече от 200, 300 лева...ама накрая най-кофтия глас ми проговори - тоя на разума :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Модове, хванете секирите! Форумът е нападнат от спамър Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Кой от всичките!?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Спамър в буквалния смисъл на думата https://www.bulforum.com/index.php?showuser=46796 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Този го изпратих преди да си писал или по същото време Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Малей! gado, опасявам се, че няма да мога да ти отговоря по-просторно и да диспутираме на воля повдигнатите казуси, тъй като ако задълбаем, неминуемо ще ме рестриктират. А аз съм прост потребител, чиито постове се трият, местят, едитват и каквото се сетиш още, при това без никаква нужда или причина. Ама да ти кажа, че не ми липсва желание, а още по-малко усмотрение да се "изразя" подробно по темите. Затова ще карам вкратце. Без цитати. Няаама..., няаама..., споко! Те тия хора са така само когато са гладни, пада им кръвната захар и стават особено зли. 1. За злобарката бих попитала, но не питам! (Ако има секция за пълнолетни, тогава бих коментирала, ако имам покана там де... (много ако-та станаха)) 2. Горното условие важи и за обстоятелственото разчепкване на секса. Във всичките му вариации, каквито се сетиш. Е, Ок де, считай, че не съм ти отговарял. Ама верно, от къде у теб, този толкова силен интерес по тези въпроси?4. Егоизмът на хората е прословут. И ако се замислим реално, той само се изостря. Вероятно това е вид неврологична еволюция.Не е никакъв вид еволюция и изобщо не се изостря, по простата причина, че е константа, викат му - Борба за оцеляване.Целта на всяко живо същество е да натрупа определен ресур(много често, отнемайки го от други подобни такива) за да може да се напапка, после да се изака и след това да се чифтоса и размножи с друго такова, от същия вид, но от противоположния пол. А, натрупването и борбата за опазването на този ресурс е свързано с обезпечаването на възможност за следващи такива ам-дрис-клец цикли. Нима основният императив на биологичния живот не е да се разпространява с възможно най-високи темпове на възможно най-голяма територия? Почти всичко в нашия свят вече е за самостоятелна употреба, па макар и универсално. В този ред на мисли, изкуството не е някаква извънземна проява на чужд интелект, а именно творение на собствените ни умове и в тази връзка то илюстрира нравите, вкусовете и нагласите на поколението, което го създава и служи за духовна консумация, без оглед на нуждите и по пазарен принцип.Изкуството като такова, никога не е било универсално! Преценката, че дадено нещо е изкуство или произведение на изкуството,винаги е била чисто субективно нещо. Общото качество на което трябва да отговарят всичките претендиращи за изкуство, неща е, че те трябва да могат да подтикват зрителят към емпатия и по този начин същия да обогати вътрешният си мир. Също така, чистото изкуство никога не е било колективно творение, а плод на мирогледите на единични умове и никога не е имало нещо общо с пазарните принципи или пазара!Нещото което следва щенията и харчлъка на пазарите се нарича Халтура. Понятието изкуство не бива да бъде бъркано с халтурата, защото между двете няма нищо общо!Ако не харесваш всички сериали в седмото изкуство, това все още не значи, че те всичките са пошли, преднамерено полиращи мозъка, създаващи овчедушие, безразличие и дори разврат у подрастващите. Значи само, че това, което си гледал ти, така си го разбрал.Продължаваш да поставяш сериалите под един общ знаменател със седмото изкуство, а би трябвало да осъзнаеш, че те са чиста проба халтура, тоест, отпадъка от самото изкуство. Сериалите просто няма как да бъдат изпипани и уникални (всеки за себе си), по простата причина, че основното мото при производството им е - Възможно повече за възможно най-кратък срок с възможно най-ниски разходи... тук вече говорим за бизнес който се стреми да насити пазара. Ако пазарът се окаже отзивчив към ниско качествена стока, то тогава бизнесът го залива с такава, като при това си спестява доста разходи и реализира по-високи печалби, елементарна логика. Киното е една гигантска индустрия и сумите които се въртят в нея са колосални! С подобни капитали, всеки един бизнес може да си позволи да си култивира пазар - ако пазарът е не отзивчив към ушната кал която излиза далеч по-на сметка на кинаджиите, тогава не е проблем той да бъде залят с боклуци, които в един момент започват да се харчат кат' топъл 'ляб и всички по-нататък по веригата надават вой до небесата за още и още... Киното, било то в каква негова проява, не обект, който се измерва просто и на кило. И да, целта му е всеки от нас да види различни неща в него, което допускам, че му се случва от време на време. Остава и ти да го допуснеш, освен ако не настояваш, че собственият ти мироглед е съвсем меродавен за цялата планета. Напротив, измерва се именно на кило. Киното вече почти е престанало да бъде изкуство и се е превърнало в занаят. За едно обаче си права, понякога се случва слънцето да огрее и в кучият гъз и понякога... много рядко... се случва да се появи читав филм. Не говоря за пуканкаджийските зрелища, чиято сновна цел е да ти напълнят главата с гюрлутия, а пред очите ти да започнат да играят цветни кръгове (щото в момента тези неща се считат за добре направени филми). Говоря за филмите след чието гледане си тръгваш от киното не само с описаните симптоми, но и с нещо което натрапчиво те кара в следващите няколко дни да мислиш и разсъждаваш върху тях. Лично за мен, подобен пример е "District-9". След като го гледах, останах с един много лош вкус в устата (възможно е да е било и от гадните пуканки), но на следващия ден осъзнах, че всъщност филма е гениален, а аз явно, отчасти съм поддал на мозъчните промивки чрез заливането с боклуци. Естествено бизнесът усети, че в този род сюжети и похват за правене на филми има 'ляб и тази пролет по екраните под звуците на фекално-газови фанфари се пръкна някаква недомислица, която очеизвадно копираше до голяма степен сужетната линия на дистрикта, но си беше чиста проба буламач, чието заглавие дори вече не си спомням. После от същия корен изби още една издънка, но само заради фактът, че е намесен ВеликияТ Американски Солджър, дет спасява света от гибел и чуждопланетна инвазия..., нещата с неговите претенции бяха ясни и филмчето зае подобаващото му място, а именно в отходната канализация. И, да! Ако целият свят е населен с мои копия... мнението ми ще е меродавно за него, но тъй като не е, то тогава всеки има право да си мисли каквото си иска в т.ч. и, че светът е плосък, поставен върху гърбовете на четири слона, които са стъпили върху гърба на великата костенурка, а тайнствен глас му нашепва в лявото ухо, че е длъжен да построи тръстикова ладийка. 6. Признавам интересни са ти сравненията, но изглежда целят нещо съвсем друго. Би ли пояснила, моля!? Ако допускаш, че в тях има нещо сексистко, значи се намираш в дълбоко заблуждение!Отказвам да приема, че киното е мафия, която се чуди как да промие мозъците на иначе толкова умните хора.Мафия... не е задължително, а дори не съм и твърдял подобно нещо. Бизнес обаче, да, приеми го, че е така! И като такъв е длъжен да води борба за оцеляване, а законът за естественият подбор важи с пълна сила и за него. В тази връзка пак искам да ти напомня, че пълен член не се слага след предлог. Разбирай никога. Много по-грамотно ще изглеждат писанията ти, ако се откажеш от следните навици: "за мъжът", "у зрителят", "в краят", "на преждеописаният", "у готвещият"...Видиш ли предлог, членът е малък. Изказването на мисли в писменна форма е нещото което ми се налага най-рядко да правя, а го правя предимно за собствено развлечение..., но все пак ти благодаря.П.п. Що пък точно членът да е "малък"..., не беше ли не пълен? 7. Съдържанието на по-горнопробната медия е различно, gado; и така следва да бъде. Това, което за теб е върховна простотия, за други може да е център на вселената. Всеки според собствения си опит и случващото му се в живота, има право на мнение и съответно на лична преценка. Има право на личен мироглед, различен от този на котката ти и твоя в частност. Сериалите не са по-различни от игралните филми. Ако има игрални филми, които ти харесват, допусни, че има и такива сериали, чисто дедуктивно. Абсолютно! В кратце - всеки луд с номера си..., някои дори си водят циркова трупа. Или с други думи - Въпрос на вкус, рекло кучето след като си облизало топките... Обаче бъркаш за котката ми, нейният мироглед е много простичък, заключава в това, да си измрънка нещо за ядене (от моето, но след като се е наплюскала преди това), после да изкопае спретната дупчица, да тръсне имането вътре и да го зарие старателно (тези действия обаче ги извършва с особено чувство и влага доста старание хайванчето), евентуално да ми свие някой кофти номер и най-накрая да се навърти на кълбо върху гърдите ми, месейки едновременно с всичките си нокти и гледайки невинно и с премрежен поглед за да получи полагащото и се внимание. Та, думата беше за старанието и чувството което се влага в нещо. Това за дедукцията няма как да стане, защото както казах едното може и да бъде някакво изкуство, но другото си е честа проба халтура, т.е. продукт и в този смисъл дедуктивна връзка не може да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 О, да живее чесъна, един от най-сигурните начини за постигане на мир в семейството/аз седя в кухнята и си върша работата, жената стои в спалнята и се цупи, щото съм и миришел/. Утре мисля пак да си направя печен лук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 О, да живее чесъна, един от най-сигурните начини за постигане на мир в семейството/аз седя в кухнята и си върша работата, жената стои в спалнята и се цупи, щото съм и миришел/. Утре мисля пак да си направя печен лук. Така де, трябва да и покажеш кой е мъжът в къщата и, че не трябва да ти досажда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.