AssassiN Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Абе, верно ли баннаФте Злобила? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 OCZ Vertex 2 OCZSSD2-2VTXE120G 2.5" 120GB Заслужава ли си за 160$? Ако дъното ти поддържа САТА3 вземи vertex 3 : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227706 (верно малко по-дебел е , но 550мб/сек....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Абе, верно ли баннаФте Злобила? Не. Наказан е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Малей! gado, опасявам се, че няма да мога да ти отговоря по-просторно и да диспутираме на воля повдигнатите казуси, тъй като ако задълбаем, неминуемо ще ме рестриктират. А аз съм прост потребител, чиито постове се трият, местят, едитват и каквото се сетиш още, при това без никаква нужда или причина. Ама да ти кажа, че не ми липсва желание, а още по-малко усмотрение да се "изразя" подробно по темите. Затова ще карам вкратце. Без цитати. 1. За злобарката бих попитала, но не питам! (Ако има секция за пълнолетни, тогава бих коментирала, ако имам покана там де... (много ако-та станаха)) 2. Горното условие важи и за обстоятелственото разчепкване на секса. Във всичките му вариации, каквито се сетиш. 3. За солИпсизма си прав! Дремя. Просто латинското "solus" идва от йонийско-атическото "ο σόλυς", означаващо "сам той", затова и едно от местоименията им запазени до сега е съкратено от това "ο σόλυς", а именно - σου. А "υπ" представката в латински е "hip" Искам да кажа, че и двете са от старогръцки, означава точно "усамотен свръх", а аз не знаех как е на български точно. 4. Егоизмът на хората е прословут. И ако се замислим реално, той само се изостря. Вероятно това е вид неврологична еволюция. Почти всичко в нашия свят вече е за самостоятелна употреба, па макар и универсално. В този ред на мисли, изкуството не е някаква извънземна проява на чужд интелект, а именно творение на собствените ни умове и в тази връзка то илюстрира нравите, вкусовете и нагласите на поколението, което го създава и служи за духовна консумация, без оглед на нуждите и по пазарен принцип. Ако не харесваш всички сериали в седмото изкуство, това все още не значи, че те всичките са пошли, преднамерено полиращи мозъка, създаващи овчедушие, безразличие и дори разврат у подрастващите. Значи само, че това, което си гледал ти, така си го разбрал. Киното, било то в каква негова проява, не обект, който се измерва просто и на кило. И да, целта му е всеки от нас да види различни неща в него, което допускам, че му се случва от време на време. Остава и ти да го допуснеш, освен ако не настояваш, че собственият ти мироглед е съвсем меродавен за цялата планета. 5. "Kινηματογράφος" - съдържа съществителното "η κίνηση" (движение, ж.р. ед.ч.им.п-ж.) + "γράφω"(пиша, рисувам, драскам, съчинявам легенда / писание писмено (!) - сег.вр.1л.ед.ч.). Справка - "Ετυμολογικό Λεξικό τής Νέας Ελληνικής Γλώσσας", Γεώργιος Μπαμπινιώτης, ς. 112 6. Признавам интересни са ти сравненията, но изглежда целят нещо съвсем друго. Отказвам да приема, че киното е мафия, която се чуди как да промие мозъците на иначе толкова умните хора. В тази връзка пак искам да ти напомня, че пълен член не се слага след предлог. Разбирай никога. Много по-грамотно ще изглеждат писанията ти, ако се откажеш от следните навици: "за мъжът", "у зрителят", "в краят", "на преждеописаният", "у готвещият"... Видиш ли предлог, членът е малък. 7. Съдържанието на по-горнопробната медия е различно, gado; и така следва да бъде. Това, което за теб е върховна простотия, за други може да е център на вселената. Всеки според собствения си опит и случващото му се в живота, има право на мнение и съответно на лична преценка. Има право на личен мироглед, различен от този на котката ти и твоя в частност. Сериалите не са по-различни от игралните филми. Ако има игрални филми, които ти харесват, допусни, че има и такива сериали, чисто дедуктивно. п.с. Ако някой друг очаква да му отговоря, нека има предвид, че не съм прочела мнението му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Hic abdera. Добро утро, кучки. http://www.youtube.com/watch?v=QlWbU-m2OAg&feature=feedrec_grec_index Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 ... неминуемо ще ме рестриктират. А аз съм прост потребител, чиито постове се трият, местят, едитват и каквото се сетиш още, при това без никаква нужда или причина.... Шибани модератори, а !! Трябва да се вземат мерки срещу това нарушаване на конституционните ти права. Този морален тероризъм, причинен ти от банда комплексирани и побъркани от агресия кавали, трябва да бъде спрян !!! ШИБАНИ МОДЕРАТОРИ !!!! Избийте ги всички !!!!!! Добро утро бе, Атанасе Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Сега...Къде в градо продават роЙлери . Говорят ми се суми от рода на над 50 лева. Все пак не отивам за свирка баси . Ако пък и някой ако може да издейства отстъпки...ша са черпат Каменици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Ъ? Ти честен ли си? С роЙлери по-малко от 100 лева няма да вършиш никаква работа (ако си избрал това оръжие, за да отслабваш...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Чефо, вземи си едно въженце за 10-15 лева и бЕгай да скачаш. Ваньо предполагам, че доста акъл може да даде по темата. П.П. Килъре, рефрена взе да става банален. Позволявам ти да смениш плочата Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Малей!... Малей, я! Ама, в момента главата ми е заета с проблеми от съвсем технологично естество и няма да мога да се задълбая подобаващо в материята която чепкаме... Така, че 'дет са вика - Keep it hot..., довечера ще ги претърсим тези керемиди... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Ъ? Ти честен ли си? С роЙлери по-малко от 100 лева няма да вършиш никаква работа (ако си избрал това оръжие, за да отслабваш...). Как 100 лева бре. По-скоро бих кОпал за Уран 238 Не са за мен, аз си скачам на въже и тичам.....лошото е, че и бирички си пийвам(малко) Чефо, вземи си едно въженце за 10-15 лева и бЕгай да скачаш. Ваньо предполагам, че доста акъл може да даде по темата. П.П. Килъре, рефрена взе да става банален. Позволявам ти да смениш плочата Скачам, скачам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Чефо, виж в БГ Спорт. Ма там не съм щъкал от много време и не мога да ти кажа има ли и на какви цени. И Ваньо е прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 В момента ме е налегнала някаква носталгия... и си въртя стари музики. Някак не мога да се въздържа да пожелая Добро утро на вас, чурковци и инцидентни чурки с ето, това епохално добро нещо: http://www.youtube.com/watch?v=WP8-yVijA-A&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Да ти имам "музиките"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Не мога да си представя, че сте наказали злобила, когато тряаше да накажете розовочорапчо. Самият факт, че носи ровози чорапи, а и си го признава, трябва да води до автоматичен БАН! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Да ти имам "музиките"... Ходи са гръмни с нафтова пушка за блатни вещици бе, кестен... Намерил се кой да ми приказва за музики Не мога да си представя, че сте наказали злобила, когато тряаше да накажете розовочорапчо. Самият факт, че носи ровози чорапи, а и си го признава, трябва да води до автоматичен БАН! Ваньо, ти от кога показваш такива признаци на хомофобия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Откактосегушихмезаедно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Не мога да си представя, че сте наказали злобила, когато тряаше да накажете розовочорапчо. Самият факт, че носи ровози чорапи, а и си го признава, трябва да води до автоматичен БАН! Можеш просто да си гледаш работата. Да видим ти как ще реагираш ако ти кажа да си издялаш две долни черти и обратна скоба на дървено блокче и да си го тикаш ... не помня къде. Ходи са гръмни с нафтова пушка за блатни вещици бе, кестен... Намерил се кой да ми приказва за музики Ааааа. По-спокойно. По-спокойно. "Кестен". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Пфууу..ДВСК на проверка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Супер добра работа свърших днес. Неща, които отлагах дълго, ги опатках за 1 ч. Включително супер случайно срещнах старата ми съквартирантка, която търсехме и тероризирахме (но тя подходи с волско спокойствие и нито телефон вдигаше, нито в скайп отговаряше), за да ни върне ключовете, че новата нямаше такива. Съответно изкарахме нови (удоволствието струваше само 16 лв.). Да се изнесеш от квартира преди 4 месеца и да не върнеш ключовете. Жалко, че разбрах късно за този факт, иначе тесен щеше да и се види света. Доволна Галя. Сега е време за малко айляк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 http://www.360mag.bg/posts/12423 Прочетете хубаво статията. Прочетете и мненията след нея. Аз лично защитавам позицията на човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 П.П. Килъре, рефрена взе да става банален. Позволявам ти да смениш плочата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Шибани модератори, а !! Трябва да се вземат мерки срещу това нарушаване на конституционните ти права. Този морален тероризъм, причинен ти от банда комплексирани и побъркани от агресия кавали, трябва да бъде спрян !!! ШИБАНИ МОДЕРАТОРИ !!!! Избийте ги всички !!!!!! Killerincho, к'ва банда?! Само ти си! И разбирам, че и ти душа носиш, все отнякъде трябва да набираш самочувствие. Кога да ми изтриеш пост, кога да попишеш в него наволя... Давай, аз мания нямам, че тукашното място ми е единственото за себереализация. А твоите действия спрямо моите постове са само едно: "Удриииии!" Бравос! Теб трябва да те пратят да се биеш в Либия, таквиз юнаци им трябват на тях - някои много насъбрали на човечеството. Ся знам, че ще ме я изтриеш, я накажеш, я едитнеш... ама всичките ти действия са защото ме харесваш. Сигурно тоя навик ти е останал от детската градина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.