djadomraz Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Нямаме пари Бедността не е извинение за тъпотията. И нямаме пари е много относително понятие. Имаше една графика за народите относно стандарта и това колко щастливи се чувстват. Изобщо не бяхме от най-бедните. Просто оплакването е национален спорт, заедно с мързела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Бедността не е извинение за тъпотията. И нямаме пари е много относително понятие. Имаше една графика за народите относно стандарта и това колко щастливи се чувстват. Изобщо не бяхме от най-бедните. Просто оплакването е национален спорт, заедно с мързела. Тая графика беше правена от хамериканци и ни слагаха на последно място по щастие,щото сме нямали пари Да нямаме пари ама гледаме си домати,краставици,картофи.Имаме овощна градина.Имаме 4 жилища,а ония в европа цял живот си живеят на ипотеката Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Имате 4 жилища, защото са взимани по време на комунизма или в годините непостредствено след него, преди да обеднее народа. Вземи си купи ТИ едно, със СОБСТВЕНИ пари или пък заем, да те видя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Тази сутрин на бюрото си намерих четири магистрали, направени от неизвестен прах и банкнота от една лея, свита на цилиндърче Бахти и колегите ---- Ред: Праха се оказа пудра захар Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Анегеле, ма мен, научи се поне какво е музика и тогава изобщо се празни по темата, какво аджеба е музика и т.н. За наркомани не знам каква е хавата по черноморието, но даже не е важно. Дано да разбереш някой ден, колко невеж си бил, както си сега. От там тръгна спора, затова споменвам жалкото подобие на музика, което прави някаква социална група да се чувстват значими в собствените си очи. С наркотици или не, все тая, Армин, Тиесто и другия подобен на тях шит, музика не правят, няма да почнат да правят и никога няма да бъдат запомнени с нещо друго, освен ако някой наркоман не им умре на концерта от свръхдоза. Та така.... Пак ли почнахме..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Килъра е интелигентен човек, а много добре знаеш, че за интелигентните хора има 2 вида мнение - тяхното и грешното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Тая графика беше правена от хамериканци и ни слагаха на последно място по щастие,щото сме нямали пари Да нямаме пари ама гледаме си домати,краставици,картофи.Имаме овощна градина.Имаме 4 жилища,а ония в европа цял живот си живеят на ипотеката Изобщо не бяхме на последно място даже и в Европа Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Тази сутрин на бюрото си намерих четири магистрали, направени от неизвестен прах и банкнота от една лея, свита на цилиндърче Бахти и колегите ---- Ред: Праха се оказа пудра захар Що не изшмърка остатъците, след като а ти оставили и ивентар? Може би щеше да получиш един плацебо кик... Килъра е интелигентен човек, а много добре знаеш, че за интелигентните хора има 2 вида мнение - тяхното и грешното. Браво, Ваньо, има надежда и за теб..., щом си схванал една, толкова фундаментална истина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Ко праите бе кураци? О, гледам, коментирали сте черноморските курорти? Аз преоцених Равда - пълно спокойствие, водата на 50м от брега е адски чиста и с много добра видимост, няма тълпи, няма тъпанари, няма гърмяща чалга и прочие селяндурщина...Мда...Догодина пак там ще ида. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Гадине, оказа се пудра захар. Почвам да обичам работата си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Бахти и колегите Заиграй се и ти. Имаше една програмка, която пращаше смс-и като луда през определен интервал. Съдържанието на смс-ите можеше да е от генерирано случайно или по зададени критерии. Също си спомням от сериала "The Office" имаше много свежи идеи упражнени към Дуаит. http://www.youtube.com/watch?v=6ox9lUZpisQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 В този ред на мисли ако някой не е гледал "Office Space" да го направи! Един от най-култовите филми които съм зяпал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Мразя да избирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Кюфте или кебапче? Верно тежко е Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Също си спомням от сериала "The Office" имаше много свежи идеи упражнени към Дуаит. Супер любим сериал ми е това. Жалко, че свършва май.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 К'ви хора сте, бе!? Това да се зарибяваш по сериали е бахти и глупавата работа. 90% от шитовете с които ни заливат телевизиите са абсолютно долнопробни, зловонни и ялови интелектуални напъни на хора, претърпели фронтална лоботомия, а останалите 10% са още по-зле... американски са или произхождат от американски оригинали... При тези простотии дори и спасителната сламка на ефектите не може да помогне, просто защото няма как да бъде приложена, все пак тря'а са бълва мат'рял и да се прави за без пари Всеки гиг, всеки преход, всяка реплика са толкова изсмукани от пръстите и изкуствено изглеждащи, че просто няма на къде повече... Да не приказваме пък, за т.н. "смешки" и комедиен отпадък..., жалка работа! На толкова плоски изцепки бих се усмихнал или схванал комичното, но само ако ги ръси някой мой, добър приятел... човек когото познавам до болка и мога да предположа какво му ври в канчето... Тези кукувици от големият взрив..., офисът..., сексът и градът и т.н. просто плачат за достатъчно специализирано заведение, където за тях да бъдат полагани подходящите грижи и точната медикаментозна терапия... Такива персонажи ли са ви забавни? Не ви ли стига дивата селяния на побъркания от проблемите си народ с която се сблъсквате по цял ден, та и удома да си причинявате подобно нещо? За зловонията които се носят откъм южната ни съседка изобщо няма да коментирам, защото никога не съм, а и за в бъдеще не бих си изцапал погледът с подобни работи... и поради тази причина не се чувствам компетентен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 К'ви хора сте, бе!? Това да се зарибяваш по сериали е бахти и глупавата работа. 90% от шитовете с които ни заливат телевизиите са абсолютно долнопробни, зловонни и ялови интелектуални напъни на хора, претърпели фронтална лоботомия, а останалите 10% са още по-зле... американски са или произхождат от американски оригинали... При тези простотии дори и спасителната сламка на ефектите не може да помогне, просто защото няма как да бъде приложена, все пак тря'а са бълва мат'рял и да се прави за без пари Всеки гиг, всеки преход, всяка реплика са толкова изсмукани от пръстите и изкуствено изглеждащи, че просто няма на къде повече... Да не приказваме пък, за т.н. "смешки" и комедиен отпадък..., жалка работа! На толкова плоски изцепки бих се усмихнал или схванал комичното, но само ако ги ръси някой мой, добър приятел... човек когото познавам до болка и мога да предположа какво му ври в канчето... Тези кукувици от големият взрив..., офисът..., сексът и градът и т.н. просто плачат за достатъчно специализирано заведение, където за тях да бъдат полагани подходящите грижи и точната медикаментозна терапия... Такива персонажи ли са ви забавни? Не ви ли стига дивата селяния на побъркания от проблемите си народ с която се сблъсквате по цял ден, та и удома да си причинявате подобно нещо? За зловонията които се носят откъм южната ни съседка изобщо няма да коментирам, защото никога не съм, а и за в бъдеще не бих си изцапал погледът с подобни работи... и поради тази причина не се чувствам компетентен. Гледал ли си сериала изобщо? На мен затова ми харесва. Защото хумора не се състои от някакви клишета, а е напълно реален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 +1000Красноречието на Гадин изцяло допълва мнението ми по темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 По какво да се зарибява човек в седмото изкуство напоследък?! По "Капитан Америка"?! Какво значение има, че нещо е сериал? Това го прави по-... какво?! Освен това, чисто като статистика, в последно време сериалите, които изизат са в пъти по-добри от игралните филми. Пример ще ти дам с едни любими сериали "Spartacus: Blood and Sand" или "Spartacus: Gods of the Arena", "Game of Thrones", "Rome", "Planet Earth", един много любим също - "The Walking Dead", дори и "The Office", на които с чисто сърце съм им лепнала пълни 10-ки, без никакво колебание. За игрални филми оценка 8 дори не мога да дам последните 5 години... И както е казал народният гений: "Когато няма риба и слонът е кокошка." Просто обичам седмото изкуство, а напоследък нищо стойностно не се предлага в игрален вариант, което да се доближава до изпълнение или идея на горните цитирани сериали. Всичко игрално е 3Д бъркоч, напомпано ефекти дежавю, меркантилно до безобразие и лишено от какъвто и да е оригинален критерий. А сравнението на "Офисът" със "Секса и градът" е смешно. То е все едно да сравниш с , вярно все автомобили са, но има и разлики, при това съществени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 +1000 Красноречието на Гадин изцяло допълва мнението ми по темата! Сори, Пешо..., ама би ли попитал персоната писала след теб, да не би случайно глобалното затопляне да е започнало, та евентуално по тази причина се обръща към мен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 И в крайна сметка, какъв е смисъла? Казано с други думи - за чий? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 И в крайна сметка, какъв е смисъла? Казано с други думи - за чий? Ааа..., не, бе! Както се казва в оня виц за Ржевски - Ами просто така, Наташенка..., лаф да става... П.п. ...Пък и в интерес на истината... наистина ми е чудно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Гадине, концептуално не го разбирам това. Всеки ден, или периодично, да екзекутираш час от живота си в гледането на едно парче от някаква история. История, която я свърши, я не. Или пък да седиш и да гледаш епизод след епизод. Смисъла, къде е, какъв е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Шаран! Има и по-свестни сериали. Не говоря за сапунки и неща с по емнайсестотин серии. Погледни примерно кретените от IT Crowd. То верно всеки сезон има по има-няма 10 серии и са 3-4 сезона до момента, но си е готин. СтарТрек пък си е супер като за времето си, StarGate също (ако обичаш фантастика де) Гадине, концептуално не го разбирам това. Всеки ден, или периодично, да екзекутираш час от живота си в гледането на едно парче от някаква история. История, която я свърши, я не. Или пък да седиш и да гледаш епизод след епизод. Как всеки ден??? Свестните сериали са по 10тина-20 серии за цяла година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0995832/ Единственият сериал, който съм си направил труда да изгледам от-до. За всичко горно съм съгласен с Гадолин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.