farrell Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 искам да е към 22 часа вече,да няма annoying married with children,да съм на люлките и да прааа квото си знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Guano Apes - Open Your Eyes. Няма такъв цикъл... като започне да ми идва в повечко реалността се заравям в четене... Давам си сметка, че не обичам вече големите компании. Преди няколко дни бях в строежа в компания десетина човека, с никой от който не проведох кой-знае какъв разговор. През повечето време, макар и в пълно заведение бях сам, занимавах мозъка си със вълнуващите ме неща, без да обръщам кой-знае какво внимание нито на хората от масата ни, нито кой-знае какво внимание на момичето, което ме заведе там (пояснявам - много близка приятелка), която за щастие познаваше другите и не оставих нея сама. Събера ли се в шумна компания от повече от 6-7 човека, от които не познавам повече от половината - просто се изолирам. Не мога да си обясня това, но пък и не мога да го счета за кой-знае какъв проблем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Появи се 1-вото място за реклама във форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Честно, харесвам си живота Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 някво такова шарено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Абе, чудя се защо има толкова много хора във форума в момента? Всеки път ли е така по това време? Аз за първи път го забелязвам това, защото инцидентно не съм излязъл. Абе, вие не излизате ли навън бе хора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Очевидно и ти не излизаш, така че не си в правото си да задаваш подобни въпроси Иначе аз тъкмо завърших един колосален превод и ще се отправям към леглото за напълно заслужено спане като пън! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Не знам дали ще ми повярваш, но за първи път от около година насам се прибирам преди 24:00ч. !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Не знам дали ще ми повярваш, но за първи път от около година насам се прибирам преди 24:00ч. !!! Явно не ходиш сутрин на работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Банера в горния край на форума ми бърка в очите >.< Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 вече в 8ч е тъмно и в 8ч люлките са айляяяк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Обичам този форум! За около пет минути, заедно с търсенето и изчитането на темата си оправих един изключително досаден проблем. Иначе аз също не виждам банер. За което може би трябва да благодаря на операта Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 за рекламката незнам , но тези бирички с тая "Калцоне" как влезнаха не е истина, и такъв коктейл забърках в "егоиста " пих бира с кафе, аз си поръчах кафе и кола, един приятел обаче реши че трябва и бира да пия, взе ми колата и ми даде бира, и аз к'во да направя ( исках да си смеся кафето с колата ) , но смесих кафето с бирата и едно лимонче и чесно казано не беше зле, но след това нещо издивях Белов Лайм + мед = доволен rolleyes.gif biggrin1.gif помага малко на гърлото.. това е добре , ако се наложи ще го опитам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Лайм + мед = доволен помага малко на гърлото.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Хелоу пийпъл Уотц ап! Аз си мисля тази сутрин, че днес пак трябва да свърша хиляда неща, но....си мисля още, че днес е петък, а утре..съботаааааа! То не, че има много голямо значение, защото аз почивам днес! Но...това е последният ми почивен петък и събота и неделя също От другата седмица...охооооо работа, работа, работа и от време навреме магистратура Ама вие да не си помислите, че се оплаквам? Няма такова нещо! Аз ви пожелавам само хубави работи и усмивки, защото днес е петък, а утре е време за почивка! Аз тази вечер ще ходя на изложби и ще бъде весело и образователно Лек ден и много усмивки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Петък, петък, петък.... Веднъж да стане 17:30 да си ида вкъщи... Два дни носа няма да си покажа навън! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Два дни носа няма да си покажа навън! А, мой човек! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Абе, пийпъл! При такова хубаво време вие вкъщи ще стоите(то дано да се задържи слънчево, че...) Излизайте, забавлявайте се, разходете се в парка, идете до стария град! Альоша също е добра идея! Трябва да има движение, спортуване, а вие...няма да излизате два дни! не...не се прави така! Помислете си по този въпрос! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 ей доброооо утрооо, , като чета някои хора как чакат да стане късен следобед ала бала, аз пък и утре ме чака нещо както работа, и май май и за мен айляка свърши в петък така че на всички пожелавам слънчев ( какъвто е в момента) ден, само усмивки и добро настроение да има около вас докато сте на работа , вкъщи пред компа ( като мен сега) или някъде на по трасето , няма значение , важното е да си "Хепи" пък другото ще си дойде, айде наздраве ( с кафе) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Хмм... Козуначе 7 дейс . Животът може да бъде толкова хубав ^^. Очертава се приятен уикенд - мач, ф1, , спане, малко учене ;]... Още си чакам бирата от Курунир. Скоро ще започна да е сънувам.. Още си чакам и пицата от ТАЗ... Нея вече я сънувах... Чакам и бирите от Пит Бул... Тях направо ги отписах.. Ебати несериозния форум! Your post made me cry :<. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Още си чакам бирата от Курунир. Скоро ще започна да е сънувам.. Още си чакам и пицата от ТАЗ... Нея вече я сънувах... Чакам и бирите от Пит Бул... Тях направо ги отписах.. Ебати несериозния форум! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Мрънкалник, имам 4 лева в джоба, с тях трябва да си купя цигари и обяд. А и в нас нямам други пари. Казах ти, трай малко да взема заплата, па тогава бира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 ами аз предложих , може да няма пици на картинга, но тъй като не мога да карам (дори и без гипс) за бира и дрифт винаги готов , само остава да се събере отбора на затвора и да ходим да видим кой ще е номер 1, Ванка , май трябва да си оператор , с толкова бири дали ще нагласиш фокуса ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Муахахаха! Тъкмо се връщам от Кърджали и съм сууупер доволна, свърших си цялата работа, запознах се с всички кандидати за кметове и с техните екипи, ходих до обсерваторията и до църквата на Боян Саръев, кльопах пъстърва на понтона в язовира, бяхме с някакви много свестни колеги, платиха ми всички разходи и накрая шефът ми предложи екстра кинти към заплатата и възможност да пиша във вестник... Нямам търпение да дойдат другите петъци!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Още си чакам бирата от Курунир. Скоро ще започна да е сънувам.. Още си чакам и пицата от ТАЗ... Нея вече я сънувах... Чакам и бирите от Пит Бул... Тях направо ги отписах.. Ебати несериозния форум! Освен и аз да предложа да те почерпя. Така и така няма да стане П.П. Освен ако не съм поканен на рождения ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.