Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Адаш (а.к.а. gado), Честит Рожден Ден! Желая ти здраве, късмет, щастие и стига ти толкова :) За другото да се потрудиш :) Весело изкарване :beer:

Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и остроумие :P

Дали усещам тънък намек, че съм тъпоумен.....? Как да е, няма да обръщам внимание, щот днес съм мноо готин и благ.

Гадине ЧРД, с пожелание за щастие. Защото щастлив ли е човек, то в повечето случаи другото няма значение.

Гадине, да си жив и здрав и все така хаплив и остроумен :)

ЧРД и от мен! Да си много здрав и да Илядиш!

а после нямало съдба и няма скрит смисъл зад всяка ежедневна случка.

гледам си аз едно клипче и викам, чай да им го препостна тука да се похилят на научните разработки в силно източните региони, сещайки се за трактатите gado-ви по същата тематика, а той баш днес рожденник.

ми ето му клипчето: http://www.izgledai.me/%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%80%D1%8A%D0%B4%D0%BD%D1%8F-%D0%B1%D0%BE%D1%8F/%D1%8F%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B7%D0%B5-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D1%8A%D0%BD%D1%81-video_774d8ac34.html

па после кажете че нямат нужда от точно неговия ценен опит и задълбочен анализ за да увенчаят с успех опитите си да се оттърват от последствията на деянията си.

та честит му рожден ден.

Трогнат съм. Винаги съм твърдял, че е достатъчно човек да отдели известно време за размисъл и да прояви малко инженерна мисъл и... о, чудо, няма неразрешими проблеми...

Галински, жив и здрав! Ципуракито да е студено и разредено с изворна вода! Маслинки и мариновани лукчета да има наблизо! Сочни, крехки вратни пържоли да димят в чиниите! Наздраве!!!

post-12-1236941441.gif

Честити 19 гАдини на най-лиричната и нежна фигура в булфорум пространството. :rolleyes: За последно си тийнейджър, догАдина влизаш в друга категория :). С пожелания за много курвйе, пийнийе и сръбска музика за фонче.

Тези за курвите и сръбската музика ще се направя, че ги няма - първото щот съм много женен човек (а жената от време на време влиза тук), а второто - щот не ми е много на сърце...

19>!?!??!??!?!??!? :blink: :confused :lol:

Мълчи бе, кетчуп!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Наистина съм трогнат, благодаря на всички ви и да ви се връщат Илядократно пожеланията ви :beerchug

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Така, така, пий сега едно питие beer.gif

-----------------------

Изгледах преди малко една игра от тоя турнир на DOTA 2... Некви момци, наречени MiTH смазаха групата GGnet зловещо... Голям екшън, голяма работа. Особено това момче с морфлинга ги съсипа... tounge.gif

Абе верно ли за един милион долара става въпрос или не съм разбрал нещо????

Пробвай League of Legends, доста по-добре е направено от DotA

Тук може да погледнеш шампионата, който върви по време на GamesCom

-----------------------------------------

Доста дървена ми стой тая дота 2

Така, така, пий сега едно питие beer.gif

Верно ще е само едно...., максимум две или три... щото утре пак трябва да се работи... :huh:

Кавали..., по-точно мънички, мекички дудучета, гумени черепчета, изтръскани капути и нещастни дечурлига...!

Ваньо си го знам, че е пухкавопръсчест и сочнобузест дундьо и лигльо..., ама за Стефчо съм приготвил специално място в багажника... и багажни колани... и един сериозен ууфер (да му думка на главата), че и подбрана компилация на Мегадет.

Ванчо, явно ти се иска рожденика да ти загрее врата... laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Всъщност ей това е като за него:

http://www.youtube.com/watch?v=6PmBxYTQ_n8&feature=related

ЕДИТ: Стефчо изгоря tounge.gif

Ето го бате ви, зимайте пример от него щото знае от де извира нафтата.

http://www.youtube.com/watch?v=-9rhv3HOWvk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=GBOzC_W_5EI

Що бре. Кво е станало. Пуснах се по пързалката с поздравите :D

Стефчо, да поздравяваш батко си Галин сО Сашка Васева е все едно аз да те поздравя с Napalm Death или Cannibal Corpse (гугълни ги, че нищо не ти говорят). laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Ако искаш да влезеш в цикъла за 3 часа - става. Той пуска техно. Електронната музика, на която ти оприличаваш всяка друга електронна музика. Цикъл 10 минути. И като казвам цикъл, имам на предвид точно цикъл. Един и същи 10-15 секунден откъс се повтаря 10 минути с минимални промени. Затова се нарича и Minimal. После се сменя с друг откъс и друг цикъл. Но въпреки всичко, човека пуска от 30 години и знае как да вдигне публиката. Ако ти се ходи на парти, отивай утре на Ferry Corsten. Повече ще ти понесе от Carl Cox.

Карл си е Карл...общо взето забавлява публиката и което е по-важно има доста техника като DJ...Фери и Армин взети заедно не могат да му стъпят що се отнася до техника и DJ'ействане..с две ръце за ходене на това парти! :)

Зачетох се в темата за коментирането на мошенниците в раздела продава и стигнах до тая тема в друг форум.

http://tuning.bg/for...65928&start=210

Е няма такива мошенници и такъв смях. Тия нашите тука са си направо невръстни дечица в сравнение със схемите дето ги развиват в ония тунинг.бг. Да видите какво става като се събере манталитет от цяла България. Започва се със селските прояви. Явно това пловдивчаните сме егати културните хора.

Има една много интересна случка в онази тема. Започва на 9-та страница от потребител с ник HuKo.

Стефчо, да поздравяваш батко си Галин сО Сашка Васева е все едно аз да те поздравя с Napalm Death или Cannibal Corpse (гугълни ги, че нищо не ти говорят). laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Знам ги тия странни дивечи. Тия ако дойдат да свирят в нас, първо трябва да ме помолят много учтиво, после да ми искат автограф...на гърбовете им и след това да ми платят няколко стотин бона

Жоре, браво бе! Пуснах да погледна - видях финалния екран на някаква игра и оттогава до момента гледам две лога на екрана laughing.gif

Е сега вече са ги качили на клипчета три от мачовете. Можеш да погледаш на спокойствие...

Пробвай League of Legends, доста по-добре е направено от DotA

Тук може да погледнеш шампионата, който върви по време на GamesCom

-----------------------------------------

Доста дървена ми стой тая дота 2

Тая LOL(много и отива, впрочем) съм я играл, ама не ме грабва. HON в момента е най-добре, още повече, че я пуснаха и нея безплатно сега. А DOTA2 в момента може да изглежда дървена, защото това не е готовия продукт. Има време докато излезе да я оправят.

P.S. Не мога да повярвам, че някой, който играе LOL коментира за дървена графика...

league-of-legends-big-fight-main.jpg

За сравнение - HON...

gxqfal3c23feaoqzi9jq.jpg

Естествено, всеки с вкуса си!

Е сега вече са ги качили на клипчета три от мачовете. Можеш да погледаш на спокойствие...

Тая LOL(много и отива, впрочем) съм я играл, ама не ме грабва. HON в момента е най-добре, още повече, че я пуснаха и нея безплатно сега. А DOTA2 в момента може да изглежда дървена, защото това не е готовия продукт. Има време докато излезе да я оправят.

P.S. Не мога да повярвам, че някой, който играе LOL коментира за дървена графика...

За сравнение - HON...

....

Естествено, всеки с вкуса си!

Графиката на LoL е гадна, спор няма, изглежда все едно играеш с комикс герои на най кичозната карта, но пък е доста по-добре направена от DotA и HoN, защото скиловето имат минимум по 2 ефекта и взимат бонуси от АР(ability power), от броня, кръв или атака, с което можеш да направиш доста силни магически атаки. В HoN и DotA ако си кастър важиш до средата на играта и след това ако има някой с 3000 кръв можеш само да го гледаш как те убива. Освен това има много повече итеми за critical, magic resist, MS, IAS, имаш също Spel Vamp(което leech от магии). Като цяло има доста повече неща, отколкото в DotA. На всеки 2 седмици излиза нов герой - хубав, лош, ама нов. Играта е безплатна, единственото, което може да отбележиш като минус е, че героите се купуват с точки(в началото на всяка седмица имаш 10 безплатни героя, с които можеш да играеш), които печелиш с игра или можеш да си плащаш за нещо като кредити, с които да си ги купуваш. Има и още много други неща, просто трябва да поиграеш, в началото и аз бях така, основно заради графиката и това с героите, но на 15-20 игра свикваш и спира да ти прави впечетление.

Абе, аз казах - всеки с вкуса си, но аз си купих HON и не съжалявам. За мен тя е най-доброто в момента.

Нормално е да има герои, които late game са слаби. За сметка на това carry героите са слаби в началото.

Нормално е да има герои, които late game са слаби. За сметка на това carry героите са слаби в началото.

И аз съм на мнение, че соситата трябва да са силни в началото и слаби в лейт-а.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...