RaptoR Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Във връзка с разразилите се панаири в последните дни, днес по-отрано мисля да предложа на публиката нЕкои визуализации: Вчера беше музика, да видим днес накъде ще тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Братчета, мисля че е време да си говорим за шоколади. От ефтините шоколади (и достъпни) на БГ пазарчето - това е най-доброто в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Някой може ли да ме насочи откъде да си изтегля или купя песничка за iphone 4? Не мога да намеря свястна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Братчета, мисля че е време да си говорим за шоколади. От ефтините шоколади (и достъпни) на БГ пазарчето - това е най-доброто в момента. Тоя не го вдига пред муса или този с лешници и стафиди Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Вчера беше музика, да видим днес накъде ще тръгне Дай да продължаваме с музиката и да не разваляме купона (като в оня виц за хипара, златната рибка и стадото хипопотами). Въпреки, че с хора които наричат странните и тягостно протяжни звуци генеринани от машина - музика..., някак си е безпредметно да се приказва на тази тема. Поначало разговорът опира до това, кой от двата чайника, синия или червения е по-червен. Братчета, мисля че е време да си говорим за шоколади. Вий с Аню можете да си приказвате за чорапи (розови) или обувки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Като казахте шоколади... ако някой ме светне кой е разпространител в ПЛД на шоколади Хайди (Heidi) еваля. Имам даже опакова запазена нарочно ама на нея не пише вносител или доставчик!??!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Вий с Аню можете да си приказвате за чорапи (розови) или обувки... Как го реши това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Как го реши това? Искаш да пресъздам форОмно, фрагмент от разговор, състоял се в реалния свят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Искаш да пресъздам форОмно, фрагмент от разговор, състоял се в реалния свят? Не, че съм сеирджия, ама не можеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Не, че съм сеирджия, ама не можеш Не ми се занимава точно сега... Сега трябва да поработя малко, та да изкарам за сол, хляб, луканка, пържола, черен хайвер... и още две-три по-маловажни неща.... Аре забавлявайте се! http://www.youtube.com/watch?v=kIBeYoP9Wi0&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Тоя не го вдига пред муса или този с лешници и стафиди Този с мус е невероятен наистина. С лешници и стафиди също... Искам на Жан-Мишел Жар. Ама няма... Искам спокоен ден на работа. Ама едва ли... Пфу... Адаш (а.к.а. gado), Честит Рожден Ден! Желая ти здраве, късмет, щастие и стига ти толкова За другото да се потрудиш Весело изкарване Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Вий с Аню можете да си приказвате за чорапи (розови) или обувки... Мхм. Не виждам какво за приказване има по темата. Всеки с вкуса си. Пък и защо точно с Ваньо - не става ясно. Не ми се занимава точно сега... Сега трябва да поработя малко, та да изкарам за сол, хляб, луканка, пържола, черен хайвер... и още две-три по-маловажни неща.... "Аз пък ще кажа нещо!" "Ми кажи го де!" "Не ми се занимава точно ся....." Трикове от дамския наръчник. Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и остроумие Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Гадине ЧРД, с пожелание за щастие. Защото щастлив ли е човек, то в повечето случаи другото няма значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Гадине, да си жив и здрав и все така хаплив и остроумен Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 ЧРД и от мен! Да си много здрав и да Илядиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 а после нямало съдба и няма скрит смисъл зад всяка ежедневна случка. гледам си аз едно клипче и викам, чай да им го препостна тука да се похилят на научните разработки в силно източните региони, сещайки се за трактатите gado-ви по същата тематика, а той баш днес рожденник. ми ето му клипчето: http://www.izgledai.me/%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%80%D1%8A%D0%B4%D0%BD%D1%8F-%D0%B1%D0%BE%D1%8F/%D1%8F%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B7%D0%B5-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D1%8A%D0%BD%D1%81-video_774d8ac34.html па после кажете че нямат нужда от точно неговия ценен опит и задълбочен анализ за да увенчаят с успех опитите си да се оттърват от последствията на деянията си. та честит му рожден ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Галински, жив и здрав! Ципуракито да е студено и разредено с изворна вода! Маслинки и мариновани лукчета да има наблизо! Сочни, крехки вратни пържоли да димят в чиниите! Наздраве!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Честити 19 гАдини на най-лиричната и нежна фигура в булфорум пространството. За последно си тийнейджър, догАдина влизаш в друга категория . С пожелания за много курвйе, пийнийе и сръбска музика за фонче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 19>!?!??!??!?!??!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 carl cox става ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 carl cox става ли ? Ако искаш да влезеш в цикъла за 3 часа - става. Той пуска техно. Електронната музика, на която ти оприличаваш всяка друга електронна музика. Цикъл 10 минути. И като казвам цикъл, имам на предвид точно цикъл. Един и същи 10-15 секунден откъс се повтаря 10 минути с минимални промени. Затова се нарича и Minimal. После се сменя с друг откъс и друг цикъл. Но въпреки всичко, човека пуска от 30 години и знае как да вдигне публиката. Ако ти се ходи на парти, отивай утре на Ferry Corsten. Повече ще ти понесе от Carl Cox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 19>!?!??!??!?!??!? Знам, че става на 39, но за да вмъкна частта с тийнейджърството трябваше да намаля годинките, пък и на акъл е на 19 пуу пак трябва да се обяснявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Аре, честито... пожелавам му да остарява с кеф! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Дават Live game на http://www.dota2.com/tournaments/international/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Жоре, браво бе! Пуснах да погледна - видях финалния екран на някаква игра и оттогава до момента гледам две лога на екрана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.