Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Във връзка с разразилите се панаири в последните дни, днес по-отрано мисля да предложа на публиката нЕкои визуализации:

sharing-popcorn.gif munching.gif let-s-see-a-movie.gif popcornemoticon.gif?t=1301535053 popcorn.gif post-3012-1185415263.gif lincolnpopcorn.gif popcorn1.gif popcorn.gif whis_PopcornBitte02_21593.gif

Вчера беше музика, да видим днес накъде ще тръгне laughing.giflaughing.giflaughing.gif

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Братчета, мисля че е време да си говорим за шоколади.

milka_noisette_100g.jpg

От ефтините шоколади (и достъпни) на БГ пазарчето - това е най-доброто в момента.

От ефтините шоколади (и достъпни) на БГ пазарчето - това е най-доброто в момента.

Тоя не го вдига пред муса или този с лешници и стафиди

Вчера беше музика, да видим днес накъде ще тръгне laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Дай да продължаваме с музиката и да не разваляме купона (като в оня виц за хипара, златната рибка и стадото хипопотами). Въпреки, че с хора които наричат странните и тягостно протяжни звуци генеринани от машина - музика..., някак си е безпредметно да се приказва на тази тема. Поначало разговорът опира до това, кой от двата чайника, синия или червения е по-червен.

Вий с Аню можете да си приказвате за чорапи (розови) или обувки...

Като казахте шоколади... ако някой ме светне кой е разпространител в ПЛД на шоколади Хайди (Heidi) еваля. Имам даже опакова запазена нарочно ама на нея не пише вносител или доставчик!??!?!?!?

Как го реши това? :blink:

Искаш да пресъздам форОмно, фрагмент от разговор, състоял се в реалния свят?

Искаш да пресъздам форОмно, фрагмент от разговор, състоял се в реалния свят?

Не, че съм сеирджия, ама не можеш

Не, че съм сеирджия, ама не можеш

Не ми се занимава точно сега... Сега трябва да поработя малко, та да изкарам за сол, хляб, луканка, пържола, черен хайвер... и още две-три по-маловажни неща....

Аре забавлявайте се!

http://www.youtube.com/watch?v=kIBeYoP9Wi0&feature=related

Тоя не го вдига пред муса или този с лешници и стафиди

Този с мус е невероятен наистина. С лешници и стафиди също...

Искам на Жан-Мишел Жар. Ама няма...

Искам спокоен ден на работа. Ама едва ли...

Пфу... :tongue

Адаш (а.к.а. gado), Честит Рожден Ден! Желая ти здраве, късмет, щастие и стига ти толкова :) За другото да се потрудиш :) Весело изкарване :beer:

Вий с Аню можете да си приказвате за чорапи (розови) или обувки...

Мхм. Не виждам какво за приказване има по темата. Всеки с вкуса си. Пък и защо точно с Ваньо - не става ясно.

Не ми се занимава точно сега... Сега трябва да поработя малко, та да изкарам за сол, хляб, луканка, пържола, черен хайвер... и още две-три по-маловажни неща....

"Аз пък ще кажа нещо!"

"Ми кажи го де!"

"Не ми се занимава точно ся....."

Трикове от дамския наръчник.

Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и остроумие :P

Гадине ЧРД, с пожелание за щастие. Защото щастлив ли е човек, то в повечето случаи другото няма значение.

а после нямало съдба и няма скрит смисъл зад всяка ежедневна случка.

гледам си аз едно клипче и викам, чай да им го препостна тука да се похилят на научните разработки в силно източните региони, сещайки се за трактатите gado-ви по същата тематика, а той баш днес рожденник.

ми ето му клипчето: http://www.izgledai.me/%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%80%D1%8A%D0%B4%D0%BD%D1%8F-%D0%B1%D0%BE%D1%8F/%D1%8F%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B7%D0%B5-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D1%8A%D0%BD%D1%81-video_774d8ac34.html

па после кажете че нямат нужда от точно неговия ценен опит и задълбочен анализ за да увенчаят с успех опитите си да се оттърват от последствията на деянията си.

та честит му рожден ден.

Галински, жив и здрав! Ципуракито да е студено и разредено с изворна вода! Маслинки и мариновани лукчета да има наблизо! Сочни, крехки вратни пържоли да димят в чиниите! Наздраве!!!

post-12-1236941441.gif

Честити 19 гАдини на най-лиричната и нежна фигура в булфорум пространството. :rolleyes: За последно си тийнейджър, догАдина влизаш в друга категория :). С пожелания за много курвйе, пийнийе и сръбска музика за фонче.

carl cox става ли ?

Ако искаш да влезеш в цикъла за 3 часа - става. Той пуска техно. Електронната музика, на която ти оприличаваш всяка друга електронна музика. Цикъл 10 минути. И като казвам цикъл, имам на предвид точно цикъл. Един и същи 10-15 секунден откъс се повтаря 10 минути с минимални промени. Затова се нарича и Minimal. После се сменя с друг откъс и друг цикъл. Но въпреки всичко, човека пуска от 30 години и знае как да вдигне публиката. Ако ти се ходи на парти, отивай утре на Ferry Corsten. Повече ще ти понесе от Carl Cox.

19>!?!??!??!?!??!? :blink: :confused :lol:

:D

Знам, че става на 39, но за да вмъкна частта с тийнейджърството трябваше да намаля годинките, пък и на акъл е на 19 :D

пуу пак трябва да се обяснявам :D

Жоре, браво бе! Пуснах да погледна - видях финалния екран на някаква игра и оттогава до момента гледам две лога на екрана laughing.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...