Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Само тотални инвалиди, музикални имам предвид, могат да харесват това подобие на музика. Някой ден мога да ти го обясня така, че даже и да го разбереш. Макар че каквато ти е дървена главата , я разбереш я не. Ти и да разбереш, пак ще викаш че не си разбрал и че Армин и другите папагали са ебахти великите музиканти.

Още един гуру!!! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Абе защо така сте решили, че сте вездесъщи на тема музика ми е много интересно. Има милиони хора, които не понасят това, което вие харесвате и обратно. И недей да ми обясняваш на мен каквото и да било, защото аз харесвам да слушам музика и от двата вида (в смисъл двете фракции, които безсмислено се джафкате тука). Така че обяснявай моля те на някой друг. С мен бира, скара и Хора на Съветската армия. laughing.gif

Мислех, че отдавна сме наясно всички, че на теми като спорт, музика, коли, пиене, ядене, жени и т.н. от сорта, разбирателство няма да има. Каквито и глупости да се изприказват, кой каквото си харесва - пак ще го харесва. Споровете са глупави, безрезултатни, общо взето куп хора се излагат, накрая някои се скарват, че почват и да се обиждат и става един абсолютно тъп панаир, който може лесно да се избегне.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

И колко стила метъл можеш да изброиш? Щото има доста стилове, които са ми неприятни, други, които обожавам, трети, които са ми безлични... Та... я пробвай да изброиш всичките метъл стилове, за които можеш да се сетиш?

Най-важния стил...ТРАШ. Като целия метАл де :D :D

Още един гуру!!! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Абе защо така сте решили, че сте вездесъщи на тема музика ми е много интересно. Има милиони хора, които не понасят това, което вие харесвате и обратно. И недей да ми обясняваш на мен каквото и да било, защото аз харесвам да слушам музика и от двата вида (в смисъл двете фракции, които безсмислено се джафкате тука). Така че обяснявай моля те на някой друг. С мен бира, скара и Хора на Съветската армия. laughing.gif

Мислех, че отдавна сме наясно всички, че на теми като спорт, музика, коли, пиене, ядене, жени и т.н. от сорта, разбирателство няма да има. Каквито и глупости да се изприказват, кой каквото си харесва - пак ще го харесва. Споровете са глупави, безрезултатни, общо взето куп хора се излагат, накрая някои се скарват, че почват и да се обиждат и става един абсолютно тъп панаир, който може лесно да се избегне.

Музиката на Армин я правя фиркан на фрутилупа :D :D. Ама не съм БУРЕН и не печеля милиони :D :D

Айде сега и чалгарчетата дойдоха! laughing.gif

Спрете се докато е време, че те са най-инат от всички! tounge.gif

да живей :D

Абе защо така сте решили, че сте вездесъщи на тема музика ми е много интересно.

Щот сме, бре - факт! Проблем!?

П.п. Щом темата ти "убива"... ай си говорим за пишки!?

Проблем няма - излагайте се laughing.gif

--------------------------------

Абе защо цяло лято не излизат читави рилийзи на новите (всъщност те вече остаряха) филми??? Някаква TS мания е завладяла тракерите... Що за безобразие!?!?!tounge.gif

Абе защо цяло лято не излизат читави рилийзи на новите (всъщност те вече остаряха) филми??? Някаква TS мания е завладяла тракерите... Що за безобразие!?!?!tounge.gif

Щото всичките пубери дето ги качват са все техничарчета ли..., електрончици ли..., абе такива, дето слушат вашата музика (щото е модна, също като чалгата) и нямат акъл за две с'тинки между ушите си...

Продиджи са една добра марка термостати... иначе за мен групата е под един общ знаменател с металика и венъм, а също и с цялата плеяда чалгари т.е. - Дрисня.

Много ще ми е интересно групата от близкото минало Prodigy, аджеба под какъв знаменател ще ги сложите жанрово, в този ред на мисли лично аз не познавам човек, който не харесва част от творчеството на Liam....

Heavy Metal

Death Metal

Trash Metal

Electro metal

Black metal

Alternative

Neo Metal

New Metal

Viking, Speed, Folk, Melodic Death, Symphonic Black, Grind Core, Noise Core, Progressive, Industrial, Neo (макар и това много да го отричат, като жанр в метъла, по-скоро към Hardcore/Crossover), Doom, Funeral Doom, Glam (макар и той да е по-скоро към рока), Gay Metal (с единствени представители HIM) и съм сигурен, че ще мога да се сетя още десетки. И мога да ти дам специфични разлики, ако желаеш.

Сигурен съм обаче, че gado и Antares не могат да изброят толкова под-стила на електронната музика (хаус, транс или техно по отделно), колкото аз изброих на метала.
Сигурен съм, че гадо и Антарес не твърдят, че знаят електронната музика ;) Но нека пробвам:

Ambient, Drum and Bass, House, Trance, и понеже си дал Neo/New, като различни - давам Goa Trance, като отделен жанр, Eurodance, Minimal, Progressive. Май ги докарах.

след Жан М. Жар
Tangerina Project?

Най-важния стил...ТРАШ. Като целия метАл де :D :D
Има и по-важен - тАраш метал - негови фенове са сред мургавите племена :D

Продиджи са една добра марка термостати... иначе за мен групата е под един общ знаменател с металика и венъм, а също и с цялата плеяда чалгари т.е. - Дрисня.
Долу мръсните лапи от Prodigy!!!!

Сигурен съм, че гадо и Антарес не твърдят, че знаят електронната музика ;) Но нека пробвам:

Ambient, Drum and Bass, House, Trance, и понеже си дал Neo/New, като различни - давам Goa Trance, като отделен жанр, Eurodance, Minimal, Progressive. Май ги докарах.

Шшшшт..., тихо, че сега ще дотърчат Виден и Ангел с пяна на уста и ще започнат да пръскат слюнки и да ти обясняват как, ама хич не си подготвен, а те са подготвени..., и колко, аджеба, хич нищо не разбираш....

Долу мръсните лапи от Prodigy!!!!

А, че, кво..., не са ли разстройство?

Щото нета по черноморието е толкова трагично зле, че човек и RDP не може да направи, а той дори не иска кой знае колко добра връзка.

В този ред на мисли се чудя защо хората продължават да се бутат да ходят на Сл. Бряг или в Созопол примерно. Липса на кинти и фантазия предполагам но и 2те на такива дупки са се обърнали, че са просто неописуеми. Днес минах през Созопол за малко и то по работа и просто не мога да повярвам каква гъч беше навсякъде - то пешеходци не могат да се разминат та какво остава за автомобили. За плаж не ми се мисли как ще е... та в този ред на мисли КЪДЕ ходят тогава всички - плаж няма, места където да седнеш няма (т.е. има но трябва с лакти да разбуташ съседите)... какъв е кефа не мога да стопля???

ПС2: До Созопол в Равадиново има един невероятен замък. Струва си да се разгледа. Освен замъка има езерце с лебеди, няколко пауна, фазани, гълъби и това което накефи малкия най-много - един синьо-жълт папагал - понеже гледахме Рио ем-найсе пъти последните 2 месеца и като видя на живо папагал умря от кеф просто... после когато папагала нададе боен вик малкия търти да бяга от страх но емоцията беше един път. А замъка си е красив. Не знам кой го строи но си е добра атракция

ПС: Какво сте се зачепкали на тема музика? Толкова ли ви е скучно? Ясно е че на един ще му хареса едно, а на друг - друго. Е и? Като се замисля нямам ЧАК толкова напреки да слушам и чалга ако ги няма зурните и не пеят пълни бездарници (по-голямата част)... само дето не съм бил на място, където пускат чалга от доста време и затова така си мисля... иначе вероятно щеше да е по-дълъг списъка, но пък по-нормална народна музика си пускаше дядо ми преди 30 години докато обядваше и не ме е дразнела

beerhat-beer-hat-cheers-beer-smiley-emoticon-000604-large.gif

Галицин, добър автопортрет си правиш! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

А..., к'во?

ПС: Какво сте се зачепкали на тема музика? Толкова ли ви е скучно? Ясно е че на един ще му хареса едно, а на друг - друго. Е и? Като се замисля нямам ЧАК толкова напреки да слушам и чалга ако ги няма зурните и не пеят пълни бездарници (по-голямата част)... само дето не съм бил на място, където пускат чалга от доста време и затова така си мисля... иначе вероятно щеше да е по-дълъг списъка, но пък по-нормална народна музика си пускаше дядо ми преди 30 години докато обядваше и не ме е дразнела

Ти си ми една душщица, бе....

Mислех, че отдавна сме наясно всички, че на теми като спорт, музика, коли, пиене, ядене, жени и т.н. от сорта, разбирателство няма да има. Каквито и глупости да се изприказват, кой каквото си харесва - пак ще го харесва. Споровете са глупави, безрезултатни, общо взето куп хора се излагат, накрая някои се скарват, че почват и да се обиждат и става един абсолютно тъп панаир, който може лесно да се избегне.

Аз също съм към групата, която слуша всичко и не осъжда другите. От хората слушащи електронна музика в този форум, няма такива дето да плюят останалите жанрове наричайки ги "не музика". От почитателите на останалите жанрове обаче се наблюдава обратното.

Viking, Speed, Folk, Melodic Death, Symphonic Black, Grind Core, Noise Core, Progressive, Industrial, Neo (макар и това много да го отричат, като жанр в метъла, по-скоро към Hardcore/Crossover), Doom, Funeral Doom, Glam (макар и той да е по-скоро към рока), Gay Metal (с единствени представители HIM) и съм сигурен, че ще мога да се сетя още десетки. И мога да ти дам специфични разлики, ако желаеш.

Аз също не твърдя, че ги знам. Отново се появяват неща, които никой не е казал. Казах, че слушам всякакви жанрове и не съм толкова тесногръд, колкото предполага gado.

Защо ми ги изброяваш? Аз мислех, че просто ме питаш какво мога да изброя аз, а не че искаш да се изфукаш колко си всезнаещ.

Какво е тва дето си го изброил тука? Електронна музика? За теб всичко, което се прави на компютър е "елетронна музика"? Стига бе! Кажи - ДА и да приключваме спора. Ambien и Drum and Bass - електронна музика. Пфу!

Говорех за различни стилове Транс, Техно или Хаус. А не да ми изброиш различни жанрове музика. Затова съм написал "хаус, транс или техно по отделно". Иначе и аз трябваше да почвам да изброявам различните под-стилове на Rock, Punk и т.н., защото видиш ли имат китара като основен инструмент.

Защото gado се опитва да убеди другите как тяхната музика не струва. Все едно на нея няма ноти. Няма композиция. Няма ритъм. Няма вокали. Няма инструменти различни от електронно генерираните звуци.

Вие пък що му се връзвате? :)

Щото си вярва. Пък нали сме приятели тука... Опитваме се да му покажем, че не е хубаво така.

Едит: Егати, къв сет 2 часа и половина направих. Аз съм роден талант бе!

ПС2: До Созопол в Равадиново има един невероятен замък. Струва си да се разгледа. Освен замъка има езерце с лебеди, няколко пауна, фазани, гълъби и това което накефи малкия най-много - един синьо-жълт папагал - понеже гледахме Рио ем-найсе пъти последните 2 месеца и като видя на живо папагал умря от кеф просто... после когато папагала нададе боен вик малкия търти да бяга от страх но емоцията беше един път. А замъка си е красив. Не знам кой го строи но си е добра атракция

Знаем го ТОЗИ замък, собственикът е затворен в момента и най-вероятно няма да му се радва, тъй като не може да докаже нищо от десетките милиони, похарчени там... ph34r.gif

Казах, че слушам всякакви жанрове и не съм толкова тесногръд, колкото предполага gado.

Ама Гадо също не е казвал таквас раота..., нито пък се е опитвал да убеждава някой в нещо... Ако бъркам, моля те пейстни ми го! Единственото нещо което Гадо направи, беше това, отново да си докаже, че ако беше едно рибе - щеше да те хваща с дръжката на чадъра... :lol: :lol: :D

Ама Гадо също не е казвал таквас раота..., нито пък се е опитвал да убеждава някой в нещо... Ако бъркам, моля те пейстни ми го! Единственото нещо което Гадо направи, беше това, отново да си докаже, че ако беше едно рибе - щеше да те хваща с дръжката на чадъра... :lol: :lol: :D

Gado нещо се бърка за рибето. Можеби щеше да се опита да ме хване с дръжката на чадъра, но щеше да си ходи мокър под дъжда към вкъщи :)

Gado нещо се бърка за рибето. Можеби щеше да се опита да ме хване с дръжката на чадъра, но щеше да си ходи мокър под дъжда към вкъщи :)

Апффф....

http://www.youtube.com/watch?v=TJw9sKg4Z_0&feature=related

Четирима метъли, здраво напушени, ядат лютив Пеш-маш*, слушайки здраво надут Astral Projection. Яко!

миш-маш Пешо edition.

Знаем го ТОЗИ замък, собственикът е затворен в момента и най-вероятно няма да му се радва, тъй като не може да докаже нищо от десетките милиони, похарчени там... ph34r.gif

Хм. Видях един тип там подобен на този от снимката но не съм сигурен той ли е или някой негов братчед.

А замъка си е атракция и половина. Единствено мога евала да му кажа на този човек, защото още доста хора имат няколко кашона кинти, но малко от тях са направили нещо такова красиво вместо да ги похарчат за лъскави коли, яхти и почивки с любовниците си на майната си

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...