gado Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Според мен повечето аскюлиЙ са анти-червени :Р Всъщност, на малко по-късен етап и с питие върху пъпа, се замислих дали не наблюдаваме фрактално, проявата на един свръх аскюллия? При статистически малкият брой на тези индивиди и абсолютно еднотипното, малоумно и непредсказуемо поведение на пътя, възможните изводи са два - или имаме абсолютно нов вид частица, или имаме една свръх такава. Слабата част на първата теза е отново в статистически малкият брой на засечените такива...., така, че май нещата клонят към второто... Направо ти се чудя как го слушаш това... Аз не мога. Тежичко ли и идва това, на твоята чувствителна натура? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 За супер аскюлтрона, според мен трябва да се позовем на квантовата механика - дори и да знаем всичко за местоположението в потока автомобили, не можем да преценим по какъв начин ще реагира при експеримент, например пътен знак или светофар. Хасковските шофьори притежават свойството неподатливост - колкото повече се опитваш да спазваш правилата на движение, да завиеш, или просто да минеш на зелено - толкова по-сериозно съпротивление оказват. Също така, наблюдението и опита да се изучат явленията и начина на движение на аскюлтрон силно влияят и променят оригиналното му квантово състояние, поради което е невъзможно да се прецени и предвиди траекторията и принципите на движението му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Последно, но не по значение, карач се става с каране (при определени индивиди обаче нищо не може да помогне). Айде да добавим и малко акъл, че то ако стааше само с каране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Тежичко ли и идва това, на твоята чувствителна натура? Долу! Долу момче! Не и идва тежичко. Просто не ми е приятно да го слушам и не го разбирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Не и идва тежичко. Просто не ми е приятно да го слушам и не го разбирам. В момента си противоречиш. Няколко десетки странници назад, ти каза, че нямало нужда а се разбира тази музика, щото тя била носила емоции и т.н. бла-бла... Сега се изказваш, едва ли не, че не ти е приятно дая слушаш тази, щото не я разбираш!? Долу! Долу момче! Ангеле! Ти пак не си разбрал, майна! Изобщо не става дума за жив организъм, а за въздухоплавателна единица базирана върху платформата на АС-130. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 В момента си противоречиш. Няколко десетки странници назад, ти каза, че нямало нужда а се разбира тази музика, щото тя била носила емоции и т.н. бла-бла... Сега се изказваш, едва ли не, че не ти е приятно дая слушаш тази, щото не я разбираш!? Абе, кеуеш, колко пъти да обясняваме, че тази музика има десетки разновидности, много от които нямат нищо общо помежду си? Ангел харесва по-лека, ритмична, мелодична разновидност с вокали, примерно. Изобщо защо продължаваш да се обаждаш на тема тази музика, като хал хабер си нямаш от нея? Чудя ти се. Все едно Ангел да вземе да ти говори за хеви метъл и неговите разновидности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 ..... Май някакъв чобански, духов музикален инстрОмент се обади....? П.с....Ааа, да - и да не забравяме все пак, че тази музика, няма нищо общо с музиката.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 В момента си противоречиш. Няколко десетки странници назад, ти каза, че нямало нужда а се разбира тази музика, щото тя била носила емоции и т.н. бла-бла... Сега се изказваш, едва ли не, че не ти е приятно дая слушаш тази, щото не я разбираш!? Ангеле! Ти пак не си разбрал, майна! Изобщо не става дума за жив организъм, а за въздухоплавателна единица базирана върху платформата на АС-130. Не помня да съм казвал точно такова нещо. Не я разбирам като структура. Не разбирам 160-180-те удара в минута. Не носи емоция за мен. Щом има хора, които я харесват, значи музиката е разбираема. Аз не я харесвам - не я разбирам. Ама не ме виждате да го обиждам момчето и да му обяснявам как музиката му е КЕНЕФ и става само за друсалки? Не съм разбрал явно за въздухоплавателната единица. Моя грешка. @RaptoR: Аз и хеви-метъл съм слушал. И още слушам. Затова съм по-подготвен от господин gado. Аз съм запознат и с неговата музика, докато той не е запознат с "моята". Като моята е в кавички, защото аз слушам всякаква музика. Ambient, Lo-Fi, Chill Out, Trance, Techno, Rock, Heavy Metal, Pop, New Age, Jazz ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 П.с....Ааа, да - и да не забравяме все пак, че тази музика, няма нищо общо с музиката.... Добре че си ти да кажеш коя музика какво общо с музиката има! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Добре че си ти да кажеш коя музика какво общо с музиката има! Мнението му е меродавно. И все пак според речника: mu·sic [myoo-zik] съществително 1.изкуство на звука във времето, което изразява идеи и емоции, незначителни форми чрез елементите на ритъм, мелодия, хармония и цвят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Най-харесвам поп-музиката! (тая дето поповете я ипълняват) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 goshkohubaveca & BaNiTZaKiNG @ data.bg Еми стиловете са стотици. Ще става все по-трудно да се разграничават. И се трансформират непрекъснато. Но в основата си се различават: - при хауса имаш дуф-цъ-пля-цъ, дуф-цъ-пля-цъ... - при техното имаш бау-бау-бау-бау, чикишики-чикишики-ЧИКИШИКИ-ЧИКИШИКИ, БОФЦЪКЪ-БОФЦЪКЪ-БОФЦЪКЪ-БОФЦЪКЪ! - при транса имаш дум-дум-та, джиш-джиш, дум-дум-та, джиш-джиш, пиу-пиу,ппппппиу-пиу, пппппиу-пиу, Ааааааа (следва някоя готина фраза), бжийййййууууууу и всичко почва отначало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 @RaptoR: Аз и хеви-метъл съм слушал. И още слушам. Затова съм по-подготвен от господин gado. Аз съм запознат и с неговата музика, докато той не е запознат с "моята". Като моята е в кавички, защото аз слушам всякаква музика. Ambient, Lo-Fi, Chill Out, Trance, Techno, Rock, Heavy Metal, Pop, New Age, Jazz ..... Забрави да споменеш и специфичната музика правена за изпълняване на ромел-по и онова великолепно музикално течение създадено специално за толкоз известният на всички ни гребен, господин - Силно подготвен. П.п. И айде да не си мерим броят стилове, щото ако ти пратя един скрийн от музикалната ми колекция е твърде вероятно да се окаже, че някои работи дори не си гичувал като стилове, а какво остава да имаш поглед върху изпълнители... Добре че си ти да кажеш коя музика какво общо с музиката има! Естествено! Според една прежде изказана теория е точно така. На "моята" музика в доброто, старо време ми се е случвало да изкараме мебелите от хола през прозореца (9-ти етаж) за да си освободим място, когато съм правил купон удома. А, на тази "вашата" музика..., най-много да изхвърлим през прозореца диджея - барабар със свирките му, та да си осигурим пространство за дека и още някой-друг чиляк... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Забрави да споменеш и специфичната музика правена за изпълняване на ромел-по и онова великолепно музикално течение създадено специално за толкоз известният на всички ни гребен, господин - Силно подготвен. П.п. И айде да не си мерим броят стилове, щото ако ти пратя един скрийн от музикалната ми колекция е твърде вероятно да се окаже, че някои работи дори не си гичувал като стилове, а какво остава да имаш поглед върху изпълнители... Знам ги аз стиловете. И докато ти се ограничаваш в Metal и нему подобните (Рок, Пънк), аз излизам далеч извън границата на всеки един. Поглед върху изпълнители не съм казал, че имам. Пак си ги измисляш както ти е удобно. Казах, че мога да харесам всякаква музика, а не поглеждам на другата страна като ми кажат, че е "Metal", "Punk", "Trash", "Gabber", "Acid", "Glitch Hop", "Rock", "Чалга" или каквото и да било друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Стига бе, не е до стил, а до самата песен, а сте си тръгнали да заклеймявате хората като невежи по тази тема, само за да оправдаете вашите лични вкусове. И сега ми съдите песните по стилът и леко се излагате по този начин. П.П. Аз като чуя гадна песен и получавам спазми, а хората си мислят, че се кефя и танцувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Знам ги аз стиловете.И колко стила метъл можеш да изброиш? Щото има доста стилове, които са ми неприятни, други, които обожавам, трети, които са ми безлични... Та... я пробвай да изброиш всичките метъл стилове, за които можеш да се сетиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Та... я пробвай да изброиш всичките метъл стилове, за които можеш да се сетиш? Heavy Metal Death Metal Trash Metal Electro metal Black metal Alternative Neo Metal New Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Че ти нищо не си изброил... Металкур? Милодик? И т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Folk Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Че ти нищо не си изброил... Металкур? Милодик? И т.н. Е аз изброявам само тия за които се сещам на прима виста. Нали това беше задачката. Не слушам метъл като основен стил и не му знам под-жанровете из основи. Сигурен съм обаче, че gado и Antares не могат да изброят толкова под-стила на електронната музика (хаус, транс или техно по отделно), колкото аз изброих на метала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Абе, кеуеш, колко пъти да обясняваме, че тази музика има десетки разновидности, много от които нямат нищо общо помежду си? Ангел харесва по-лека, ритмична, мелодична разновидност с вокали, примерно. Изобщо защо продължаваш да се обаждаш на тема тази музика, като хал хабер си нямаш от нея? Чудя ти се. Все едно Ангел да вземе да ти говори за хеви метъл и неговите разновидности. Само тотални инвалиди, музикални имам предвид, могат да харесват това подобие на музика. Някой ден мога да ти го обясня така, че даже и да го разбереш. Макар че каквато ти е дървена главата , я разбереш я не. Ти и да разбереш, пак ще викаш че не си разбрал и че Армин и другите папагали са ебахти великите музиканти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Кой говори за музиканти? Пускат си хората музика и ние им се радваме...концепцията ви се бърка някаде из между хейтенето и разбирането за музика Поздрав с едно клипче от онзи ден, таман го качих в тубата: http://www.youtube.com/watch?v=plnDWEYkaPc Поздрав и с най-великата песен на Армин http://www.youtube.com/watch?v=zEYfJ51qASE С китарата е брат му Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Няма такова нещо като "не разбираш от музика". Това е като да не разбираш от жени, коли, храна и т.н. Нарича се "ВКУС". Всеки има правото на него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Нарича се "ВКУС". Всеки има правото на него! И на мирис, Ваньо..., и на мирис! Ей го, на, Вуксчо, писна ми да му повтарям как, отново не е разбрал.... Аз му говоря за стилове, той пак ми ломоти нещо за метъла... при това момчето е до толкова (ъъъ..., как беше) - подготвено, че изобщо не се е усетило, че над 90% от това кото поствам тук е абсолютно чист пънк... ама карай, нека се изживява... Абе, Ангеле, ти верно ли целият този боклук - (хаус, транс или техно по отделно) го слагаш под отделни шапки? Щото аз след Жан М. Жар нищо уникално и самобитно не съм чул (извинявам се - и ранният Депеш) в тази т.н. музика. Достатъчно ти е да чуеш едно парче и все едно си чул всичко. И не ми плещи глупости за ритъм и т.н. - щото като я слушаш тази боза и не можеш да кажеш примерно - Ей тва е клавишът Enter на намсикойси. За сметка на това, аз обаче мога да разпозная китарите, барабаните, цигулките и пияната на доста изпълнители. П.п. Кво ли се хАбя... П.п.2 И не, не хейтвам.... просто този продукт е мъртвороден и е предназначен за прослушване, съвсем по междудругото, докато си пътуваш от точка А до точка Б... и после да го затриеш или да изхвърлиш диска. Да се нарече това нещо музика е твърде голямо надценяване... то е нещо много подобно на картините на оня ненормалник, дето си пълни гъзът с боя и после я изпръсква срещу платното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Аз не намирам никаква разлика м/у рока, попа и чалгата, но ко от туй? Металика или Преслава ми е същата боза. Ама ей го... Има 'орица дет ги слушат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.