Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Чефо, опасявам се, че Ангел няма да приеме подаръка...:evil

Той и да иска...няма да са за него :D

Ще си правя квото си искам УЕ!

Айде сега, гейски изпълнения. Мъжки силиконови чорапи.... Къде се чуло и видяло...

Не са целите от силикон бре...само там дето се фаща жартиера...до колкото разбрах :D

И аз това казвам...не знам Чефо какви си ги мисли. :woot

слагай червена точка на форума :D

Не са целите от силикон бре...само там дето се фаща жартиера...до колкото разбрах :D

Ми да де. Затова се наричат силиконови чорапи. Защото имат силиконов ластик.

За преименуването на темата ти в раздела за филми, да ти отговори тоя, дето го е направил. Аз искам само да поясня, че тази тема е обща - ако се върнеш назад в постовете, ще забележиш че двамата с Атанас бяхте единствените, които си пишехте. Материята е специфична и очевидно беше безинтересна за останалите. Няма нищо лошо в това само двама човека да си померят знанията в тази тема, но когато започнахте да вадите дългите цитати и явно нямахте намерение да прекратите в скоро време, счетох за необходимо да ви помоля да се прехвърлите в някоя друга тема, защото предполагам си забелязала, в тази тематиките се сменят доста бързо. В "лунната" тема бяха взели участие доста хора и имаше резон (макар, че и тя досади на някои), но с РНК-то бяхте ангажирани само вие двамата и определено прекалихте с научността и количеството доказателствен материал. Затова от тук нататък, когато има някакъв доста специфичен и утежняващ за останалите диалог между двама участници, възнамерявам всеки път да ги подканя да продължат в другата тема. Мисля, че няма нищо лошо в това, когато вдигаш шум и пречиш на останалите да слушат музика или спят например, да отидеш настрана и да си продължиш дейността, без да пречиш на никого.

Е чак единствените не бяхме, ето и Qzoveca прояви желание, а и letalis се обади, както и Дядомраз - вярно в малко по-друга посока, но не бяхме единствените. Пък и да сме какво лошо има?! Аз поне оставам неосведомена кое е позволено тук и кое не, за потребител като мен де. И ок съм с това, че ни помоли да се преместим, за мен е все едно в коя подтема на "Размисли и страсти" някой ще пейства от укипедия разни статии съчинени само за обща култура. Друго е по-интересното тук - модерирането, без никакви индикации. Нямам предвид теб. Случва се така, че някой преименува тема и дори не си казва кой е, а друг направо ми трие културните постове в темата, където ти Мидекс настоя да продължим.

Така, че ако този ми пост стигне в оригинален вид до теб, в което силно се съмнявам, то имай предвид, че оттук нататък,

"

когато има някакъв доста специфичен и утежняващ за останалите диалог между двама участници, възнамерявам всеки път да ги подканя да продължат в другата тема.
"

подканянето ти далеч не значи, че Могат да продължат, дори и да искат, те винаги "пречат на някого". ;)

Вчера излизам вечерта в 10 часа по главната с едни приятели . Стигам до Джумаята и чувам някакви циганско/турски проповоди/песни/молитви (общо взето отвратителна работа ) от джамията . Там постоянно минават хора и мисля , че пречат на всеки , който е българин или по - точно на всеки , който не е турчин или циганин или от такова потекло . Но ние продължихме нашета разходка към посока градската градина . Стигаме дотам и гледаме как някакви ученици си правят импровизиран концерт . 3 деца явно от музикалното бяха излезнали да посвирят и имаше много хора , които им се радваха . Искам да отбележа , че те наистина се справяха много добре . Докато минавахме дойде някаква охрана . Незнам каква беше дали общинска или някакъв СОТ и каза на децата й родителите им , че вдигали много шум и от общината го изпратили да ги изгони . Личеше си , че на човека му беше много гадно , защото явно осъзнаваше каква глупост прави , но каза ,че работата му е да изпълнява заповеди ( за което си е прав ) . Още не мога да проумея как за циганско/турски проповоди/песни/молитви (общо взето отвратителна работа ) от джамията никой не може да ги спре или да ги измести там в столипиново , а децата които свиреха класическа музика бяга изгонени от общината , защото вдигали шум.....

Ти кое не разбра пак? Всичко друго е по-зле. Ако не се сещаш защо е така с всички, ще ти обясня като си дойда.

Еее сега.Не казвам че Виваком са по-добре,но не казвам и че са по зле.Имам интернет горе-долу откакто и ти имаш твоето Galaxy.Еми където имам обхват там имам и поносим интернет.Не са някакви бесни скорости ама нали е мобилен итернет.

Еее сега.Не казвам че Виваком са по-добре,но не казвам и че са по зле.Имам интернет горе-долу откакто и ти имаш твоето Galaxy.Еми където имам обхват там имам и поносим интернет.Не са някакви бесни скорости ама нали е мобилен итернет.

За морето говорят.

Може ли да се направи разделение на "Гледах":

1-ва тема: Гледах на кино

2-ра тема: Аз съм лузър

Защото:

Да гледаш Капитан Америка или Трансформърс на ТС или Р5 вкъщи и да си мислиш, че гледаш филм, е просто жалко.

Честит Имен Ден на всички, носещи името Мария, Мариан, Мариела, Мариана и т.н. Живи и здрави, покрай вас и всичките ви близки да са добре! Весело изкарване!

umilenie.jpg

Ако това те кара да се чувстваш щастлив и по-велик - да, нааай-големия лузър съм. Ако наистина това те прави щастлив - моите искрени съчувствия ;)

Иначе след вчерашните приключения съм толкова доволен от живота, че опити за язвителност трудно ще предизвикат друго, освен усмивка :]

Не им се връзвай. С психара и чистачите (явно) не може да се спори на тази тема. За тях е или кино, или нищо - независимо колко голяма боза гледат. Фанатици.

Немалко филми съм изгледал на кино, за да си направя равносметката, че поне половината мога да ги изгледам вкъщи (ПОНЯКОГА И НА TS) и по този начин да си спестя пари и нерви.

Честито на имениците и от мен. :)

Не им се връзвай. С психара и чистачите (явно) не може да се спори на тази тема. За тях е или кино, или нищо - независимо колко голяма боза гледат. Фанатици.

Немалко филми съм изгледал на кино, за да си направя равносметката, че поне половината мога да ги изгледам вкъщи (ПОНЯКОГА И НА TS) и по този начин да си спестя пари и нерви.

Честито на имениците и от мен. :)

Е не може да гледаш филм с 85430 млн за специални ефекти и звук и 8млн за сценарий и актьорски хонорар на CAM в къщи.

Все едно ако гледаш Аватар на телефона ще кажеш "ебати якия филм" като свърши.

Ако визираш и Трансформър, защото вече си споменал Аватар, да, не можеш. И не говоря за CAM, където лице и гъз не се различават. Говоря за приличен TS релийз (в най-лошия случай). Ти видял ли си какви TS-та започнаха да изкарват? Снимани с HD камера.

Пиратите се усъвършенстват :D

И веднага ти давам пресен случай - Каубои и извънземни го гледах на кино, Възходът на планетата на маймуните го гледах вкъщи на някво HD TS. И двата ми харесаха еднакво.

Единици са филмите с големи ефекти, които са задължителни за кино.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...