Midex Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 И аз това казвам...не знам Чефо какви си ги мисли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Чефо, опасявам се, че Ангел няма да приеме подаръка... Той и да иска...няма да са за него Ще си правя квото си искам УЕ! Айде сега, гейски изпълнения. Мъжки силиконови чорапи.... Къде се чуло и видяло... Не са целите от силикон бре...само там дето се фаща жартиера...до колкото разбрах И аз това казвам...не знам Чефо какви си ги мисли. слагай червена точка на форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Не са целите от силикон бре...само там дето се фаща жартиера...до колкото разбрах Ми да де. Затова се наричат силиконови чорапи. Защото имат силиконов ластик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Чефо, слушай Ангел и няма да сбъркаш - виждаш, че има широки познания в тази област. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Бахти, толкова пих, че каквото и да кажете, все ми е 30. Лека и мека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 И аз се удавих в мастика (по-точно узо) тази вечер, но като за капак преядох и с кИфтета и сега едвам дишам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 За теб вечер, за нас утро.Не че ми пречи да се захвана от сутринта де, ама...сам не е интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Време е да поемаме пътя към родните места... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 За преименуването на темата ти в раздела за филми, да ти отговори тоя, дето го е направил. Аз искам само да поясня, че тази тема е обща - ако се върнеш назад в постовете, ще забележиш че двамата с Атанас бяхте единствените, които си пишехте. Материята е специфична и очевидно беше безинтересна за останалите. Няма нищо лошо в това само двама човека да си померят знанията в тази тема, но когато започнахте да вадите дългите цитати и явно нямахте намерение да прекратите в скоро време, счетох за необходимо да ви помоля да се прехвърлите в някоя друга тема, защото предполагам си забелязала, в тази тематиките се сменят доста бързо. В "лунната" тема бяха взели участие доста хора и имаше резон (макар, че и тя досади на някои), но с РНК-то бяхте ангажирани само вие двамата и определено прекалихте с научността и количеството доказателствен материал. Затова от тук нататък, когато има някакъв доста специфичен и утежняващ за останалите диалог между двама участници, възнамерявам всеки път да ги подканя да продължат в другата тема. Мисля, че няма нищо лошо в това, когато вдигаш шум и пречиш на останалите да слушат музика или спят например, да отидеш настрана и да си продължиш дейността, без да пречиш на никого. Е чак единствените не бяхме, ето и Qzoveca прояви желание, а и letalis се обади, както и Дядомраз - вярно в малко по-друга посока, но не бяхме единствените. Пък и да сме какво лошо има?! Аз поне оставам неосведомена кое е позволено тук и кое не, за потребител като мен де. И ок съм с това, че ни помоли да се преместим, за мен е все едно в коя подтема на "Размисли и страсти" някой ще пейства от укипедия разни статии съчинени само за обща култура. Друго е по-интересното тук - модерирането, без никакви индикации. Нямам предвид теб. Случва се така, че някой преименува тема и дори не си казва кой е, а друг направо ми трие културните постове в темата, където ти Мидекс настоя да продължим. Така, че ако този ми пост стигне в оригинален вид до теб, в което силно се съмнявам, то имай предвид, че оттук нататък, " когато има някакъв доста специфичен и утежняващ за останалите диалог между двама участници, възнамерявам всеки път да ги подканя да продължат в другата тема." подканянето ти далеч не значи, че Могат да продължат, дори и да искат, те винаги "пречат на някого". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Вчера излизам вечерта в 10 часа по главната с едни приятели . Стигам до Джумаята и чувам някакви циганско/турски проповоди/песни/молитви (общо взето отвратителна работа ) от джамията . Там постоянно минават хора и мисля , че пречат на всеки , който е българин или по - точно на всеки , който не е турчин или циганин или от такова потекло . Но ние продължихме нашета разходка към посока градската градина . Стигаме дотам и гледаме как някакви ученици си правят импровизиран концерт . 3 деца явно от музикалното бяха излезнали да посвирят и имаше много хора , които им се радваха . Искам да отбележа , че те наистина се справяха много добре . Докато минавахме дойде някаква охрана . Незнам каква беше дали общинска или някакъв СОТ и каза на децата й родителите им , че вдигали много шум и от общината го изпратили да ги изгони . Личеше си , че на човека му беше много гадно , защото явно осъзнаваше каква глупост прави , но каза ,че работата му е да изпълнява заповеди ( за което си е прав ) . Още не мога да проумея как за циганско/турски проповоди/песни/молитви (общо взето отвратителна работа ) от джамията никой не може да ги спре или да ги измести там в столипиново , а децата които свиреха класическа музика бяга изгонени от общината , защото вдигали шум..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Защото за изборите "малцинството" е добре дошло, докато децата - не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Ти кое не разбра пак? Всичко друго е по-зле. Ако не се сещаш защо е така с всички, ще ти обясня като си дойда. Еее сега.Не казвам че Виваком са по-добре,но не казвам и че са по зле.Имам интернет горе-долу откакто и ти имаш твоето Galaxy.Еми където имам обхват там имам и поносим интернет.Не са някакви бесни скорости ама нали е мобилен итернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Еее сега.Не казвам че Виваком са по-добре,но не казвам и че са по зле.Имам интернет горе-долу откакто и ти имаш твоето Galaxy.Еми където имам обхват там имам и поносим интернет.Не са някакви бесни скорости ама нали е мобилен итернет. За морето говорят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Абе..., къде е бате? Дали замина вече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Добър утър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Може ли да се направи разделение на "Гледах": 1-ва тема: Гледах на кино 2-ра тема: Аз съм лузър Защото: Да гледаш Капитан Америка или Трансформърс на ТС или Р5 вкъщи и да си мислиш, че гледаш филм, е просто жалко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Защо, ако го гледаш на кино по-малка боза ли става? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Явно ти си от хората, които ще пишат във втората тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Честит Имен Ден на всички, носещи името Мария, Мариан, Мариела, Мариана и т.н. Живи и здрави, покрай вас и всичките ви близки да са добре! Весело изкарване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Явно ти си от хората, които ще пишат във втората тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 ... Явно съм бил прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Ако това те кара да се чувстваш щастлив и по-велик - да, нааай-големия лузър съм. Ако наистина това те прави щастлив - моите искрени съчувствия Иначе след вчерашните приключения съм толкова доволен от живота, че опити за язвителност трудно ще предизвикат друго, освен усмивка :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Не им се връзвай. С психара и чистачите (явно) не може да се спори на тази тема. За тях е или кино, или нищо - независимо колко голяма боза гледат. Фанатици. Немалко филми съм изгледал на кино, за да си направя равносметката, че поне половината мога да ги изгледам вкъщи (ПОНЯКОГА И НА TS) и по този начин да си спестя пари и нерви. Честито на имениците и от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Не им се връзвай. С психара и чистачите (явно) не може да се спори на тази тема. За тях е или кино, или нищо - независимо колко голяма боза гледат. Фанатици. Немалко филми съм изгледал на кино, за да си направя равносметката, че поне половината мога да ги изгледам вкъщи (ПОНЯКОГА И НА TS) и по този начин да си спестя пари и нерви. Честито на имениците и от мен. Е не може да гледаш филм с 85430 млн за специални ефекти и звук и 8млн за сценарий и актьорски хонорар на CAM в къщи. Все едно ако гледаш Аватар на телефона ще кажеш "ебати якия филм" като свърши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Ако визираш и Трансформър, защото вече си споменал Аватар, да, не можеш. И не говоря за CAM, където лице и гъз не се различават. Говоря за приличен TS релийз (в най-лошия случай). Ти видял ли си какви TS-та започнаха да изкарват? Снимани с HD камера. Пиратите се усъвършенстват И веднага ти давам пресен случай - Каубои и извънземни го гледах на кино, Възходът на планетата на маймуните го гледах вкъщи на някво HD TS. И двата ми харесаха еднакво. Единици са филмите с големи ефекти, които са задължителни за кино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.