Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Гено: Ауе някой има ли да ми развали 50лв за плажа.

Всички: Не.

Аз: Пусни тема във форума.

Всички: Хахахахахаха.

И накрая Мидекса се вързал и чак го пратил към нестандартните въпроси :D С глас се смях като го прочетох това. Хората наоколо ме гледаха учудено, защото бях в рейса.

Остаряваш... :P

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не знам, но си мисля, че е без значение откога си член на форума, колко поста имаш и колко си популярен тук - това не са причини да си мислиш, че форумът ти е бащиния и можеш да се базикаш, като си пускаш майтапчийски теми на неподходящи места. Правилата са еднакви за всички, включително и за мен. Щом и тримата сте били на едно място, значи и тримата сте за ...айде да не казвам за какво, че е нецензурно...понеже и тримата имате по 1 пост в темата. А не съм ви дал процент, не защото познавам всеки от вас лично, а единствено заради някакво уважение към всички по-стари членове на форума, без които той (форумът) нямаше да е това, което е в момента.

@Кръстник, Господ винаги е милостив. :bgrin:

само щото не ползват "палячо" и "стайно растение" ли им се прощава?

значи за кучки и котки може, а за прасета не може? (с уекинка перифразъ)

и нема ли кой да му купи на тоа мидекс поредния пластмасов динозавър та да си допълни колекцията и да миряса?!

Пластмасов не ща - искам истински, па макар и само зъб от него.

П.П. А прасетата винаги са били в непривилегировано положение...не само по Коледа...

И Трити,ваксините не са ненужни питай полиомиелитния вирус!

Аз се ваксинирам за наборните ваксини. За грип не. Слушайте доктора. Иво, Честито :punk

Между другото, наборите да са наясно, че тази година подлежим на ваксиниране. excl.gif

Мхм, всички, завършващи на 6, доколкото знам аз. Примерно аз ходих, набор '86 съм. Другите сладури, дето сте към '56, '66 и т.н. :lol: отивайте също.

Трити аз едно питах ти за друго се зачекна. Наборите може и да подлежим само че и аз не съм се ваксинирал не помня от кога... от мързел...

Сефте :laughing:

Мерсиииииии :)

Не позна. Пламен, както и всички останали модератори са само едни гадни комплексари. Моля, придържайте се към установените стандарти! :lol:

Хахахаха. Те са душички, малки сладки комплексирани :)

само щото не ползват "палячо" и "стайно растение" ли им се прощава?

Ти обаче с това "стайно растение" няма да се кротнеш. Не си ли пати веднъж за тази реплика?!

Пешо, сигурен ли си, че нямаш деца?! Да не скокне някоя кака с желание за лесно придобити пари за изръжка? Казват, че бащинството не било сигурно, докато майчинството по-лесно се разбира :) Не че ти го пожелавам де, особено ако ти не ги искаш.

Пък и като ги гледам малките мръхльовци, чак се чудя дали искам деца, а и дали децата биха поискали мен... Кат' се знам що за стока съм, сигурно ще съм много зла майка... То сега не са деца, а хуни и варвари... :sayjin

Правилата са еднакви за всички, включително и за мен.

А не съм ви дал процент, не защото познавам всеки от вас лично, а единствено заради някакво уважение към всички по-стари членове на форума, без които той (форумът) нямаше да е това, което е в момента.

Това е в едно мнение. Нарочно го разделям, за по-добро виждане на противоречието. Поне аз го виждам като такова.

ПП.

И забравихте - терористи. Нали сега това е модерното.

Тогава значи ти трябва да отнесеш бана, ама Мидекс е милостив та не знам.

Да. Дайте ми бан за предполагаем заговор.

Да бутнем Burj Dubai с прашки с орехи.

Айде сега ме тикнете в затвора за атентат направо.

Правилата не знам до колко са еднакви за всички и до колко се спазват, но аз лично съм бил заплашван:

3. Отправянето на заплахи (вкл. и чрез системата за лични съобщения) е недопустимо.

Погазването на т. 2. или 3. се счита за грубо нарушение. Пост с такова съдържание се редактира или трие, а авторът му се наказва с предупреждение (warn). При упорито и системно незачитане на тези правила участникът се лишава от права за даване на мнения в този сайт.

Този, който ме заплаши беше потупан по рамото.

И не че нещо, но кое правило от изброените тук

https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=2383

наруши темата на психара?

Заглавието е пълно и обяснително. Разбираш какво е нужно още преди да си влезнал в темата - 50лв развалени на дребни банкноти.

Вътре е писано на кирилица.

Без обиди и цинизми.

В правилния раздел е.

Пусната е само 1 тема. Не са пуснати 2-3-6 теми с едно и също съдържание.

Мерсиииииии :)

Слагай по някоя дума в цитата, че докато намеря какво съм писал днес в 13.49.... :P....пък и нали видя, че Ангел преди малко намекна, че забравям...трябва да му се вярва. B)

@mIRCata, често го правя...само дето се нарича по различен начин - за старите "респект", че имат дан в оформянето на форума ; за новите - "компромис", че са нови и идват с вредни навици...но всичко си е с мярка и обикновено не се прави многократно.

...

Ангеле, защо пропускаш най-важния момент - участниците в темата къде са били в този момент и с каква цел е била пусната темата? Ама гледай да го поразкрасиш и с реакциите на околните, докато си се смял на глас.

Благодаря, че премести високопарните разговори на Атанас и Трипери :laughing:

Чувствах се изключително зле, четейки ги.

Уморена съм. Ама много. Каква е тази скапана история... Като баба съм станала. Това ме боли, онова ме боли...

Благодаря, че премести високопарните разговори на Атанас и Трипери :laughing:

Чувствах се изключително зле, четейки ги.

Не са местени никъде.

Що ги четеш, като ти е гадно? Аз ги прескачам, като не им разбирам, не се мъча. Не е моя територия туй с вирусите и разните там киселини.

Не съм ги чела всичките. Опитах се, но ми стана зле.

Просто Пламен им препоръча друга тема, та не видях последващи постове в тази. Затова и му благодарих.

И аз не ги разбирам тия вируси. Достатъчно си имам в главата :laughing:

Мисля, че не съм добре. Свикнах да лягам преди 2 ч., а това не е типично за мен...

Ангеле, защо пропускаш най-важния момент - участниците в темата къде са били в този момент и с каква цел е била пусната темата? Ама гледай да го поразкрасиш и с реакциите на околните, докато си се смял на глас.

Участниците в темата са били там предполагаемо по моите думи само.

И без това пишем 30 човека в тоя форум. Не разбирам защо толкова на сериозно го взимаме вече. Цъкни бутона LAST на страничките в раздела "Разни" и се диви на теми и заглавия.... После погледни най-новите 2 страници и виж датата на най-долната тема на 2-ра страница в раздела "Разни". Не е ли тъжно?

Забравяш, че имаше последващо разделение на темите в двата раздела...което даже не беше кой знае колко отдавна.

Не е ли тъжно?

На мен не ми е тъжно...в неделя ще заминавам за доста време на едно място без интернет и с нетърпение чакам да изминат още 30 часа.

Ако под "разделение" имаш на предвид "пишете в темата за нестандартните въпроси" за раздел "Разни" - помня. Затова и има въпроси, които се задават по 15-17 пъти. "Къде да си направя табелка" примерно. На който въпрос всички знаем отговора вече. Виден сигурно си е направил макро на клавиатурата с отговора. От едно приятелско общество, стана място за търговия, заяждане и прокуждане на новодошли. Като си погледна постове от преди, виждам как никога не мога да напиша такъв пост сега защото ще ме обвинят в пристрастие, буквализъм, хомосексуални и метросексуални убеждения (едновременно) и плиткоумие. И това само заради факта, че притежавам чифт розови мъжки чорапи примерно.

И това само заради факта, че притежавам чифт розови мъжки чорапи примерно.

А ти защо си купуваш розови чорапи...нещо много съмнително ми се вижда? А щом казваш "примерно", значи имаш поне още един чифт....или пък няколко чифта виолетови на мечета или цветенца, но не щеш да си признаеш. :lol:

П.П. Нямах предвид темата за "въпросите", а местенето на темите по време на преименуването на целия раздел "Тя и Той".

А ти защо си купуваш розови чорапи...нещо много съмнително ми се вижда? :lol:

П.П. Нямах предвид темата за "въпросите", а местенето на темите по време на преименуването на целия раздел "Тя и Той".

Защото имам ризи/тениски в розов цвят или с розови елементи по тях. То е само 1 чифт. Да не мислиш, че имам 10.

Затваряйте форума най-накрая!

Не става. Ако се затвори форОма, комплексираните модератори няма да има къде да си избиват комплексите, ерго - форОма ще просъществува!

Що пък точно четири?
А защо не :P

И един стига....
Нали го знаеш вица "Абе Киркор, а от четири пъти педераст става ли се?"

Ваньо силно море кара :lol:

Айде... аз товарим багажътъ, ужасих се какви количества жънк съм събрал в квартирата си... Само покрай колелото имам един чувал и една раница с глупости... Ужас, а изхвърлих една рамка, една капла и още един чувал с глупости :O Та... тудуф тудуф - Шопия. От тук нататък - следващата крачка я Краков, я Вроцлав, я Милано...

следващата крачка я Краков, я Вроцлав, я Милано...

Я нейде с дупе нае***о. Просто не можах да не постна тази рима, която се появи :laughing: :laughing:

Мислех си, че това е най-спамърската тема до скоро. Обаче явно съм се объркала в тази преценка. Тук също имало цензура -> без дълги цитати, без просторни мисли и естествено - без скучни такива. Ся на кой какво му е скучно е второстепенен въпрос, с който хич няма да се занимавам, но искам да знам следното: Защо, по дяволите, ми преименувахте темата в раздел "Филми и сериали"?!

За преименуването на темата ти в раздела за филми, да ти отговори тоя, дето го е направил. Аз искам само да поясня, че тази тема е обща - ако се върнеш назад в постовете, ще забележиш че двамата с Атанас бяхте единствените, които си пишехте. Материята е специфична и очевидно беше безинтересна за останалите. Няма нищо лошо в това само двама човека да си померят знанията в тази тема, но когато започнахте да вадите дългите цитати и явно нямахте намерение да прекратите в скоро време, счетох за необходимо да ви помоля да се прехвърлите в някоя друга тема, защото предполагам си забелязала, в тази тематиките се сменят доста бързо. В "лунната" тема бяха взели участие доста хора и имаше резон (макар, че и тя досади на някои), но с РНК-то бяхте ангажирани само вие двамата и определено прекалихте с научността и количеството доказателствен материал. Затова от тук нататък, когато има някакъв доста специфичен и утежняващ за останалите диалог между двама участници, възнамерявам всеки път да ги подканя да продължат в другата тема. Мисля, че няма нищо лошо в това, когато вдигаш шум и пречиш на останалите да слушат музика или спят например, да отидеш настрана и да си продължиш дейността, без да пречиш на никого.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...