Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ред2. Абе кураци, някой няма ли да пусне оная иконка с човечето, дето маа пуканки? Или е прекалено научен спора laughing.gif

Аз търсих една дето си чеше топките, ама нещо не я намирам...

+1

beer.gif

Между другото, наборите да са наясно, че тази година подлежим на ваксиниране. excl.gif

тва да не са родените през 'иляда осемстотин... :D :D :D....малкия сняг през пролетта :D

Аз търсих една дето си чеше топките, ама нещо не я намирам...

animated_bloke_scratching_balls.gif

тва да не са родените през 'иляда осемстотин... :D :D :D....малкия сняг през пролетта :D

laughing.giflaughing.giflaughing.gif

ПиснА ми от коремни преси и скачане...ша са събира парА за липосукция :D :D :D

Заеби ги тез липосукции, опасни са за здравето..., по добре събери парички да си направиш цици и джуки. Така хем ще балансираш (оптически) шкембето и задника, хем ще покажеш съпричастност към онези мазни педерюги и разлакани разпоретини, дето толкова си ги тачиш.

Заеби ги тез липосукции, опасни са за здравето..., по добре събери парички да си направиш цици и джуки. Така хем ще балансираш (оптически) шкембето и задника, хем ще покажеш съпричастност към онези мазни педерюги и разлакани разпоретини, дето толкова си ги тачиш.

Едвам ме нави майна. :D :D

... ест. че (-)РНК не кодира белтък, затова вирусите си "носят" един ензим- РНК-зависима-РНК-полимераза . С него се получава +РНК и не виждам какъв ти е проблема с тези вируси??? :confused :confused

То същото го пише и в статията която е дал и Танас..., ама кой да чете... при това на руски ?

Едвам ме нави майна. :D :D

Абе, ще излезе от теб човек..., ама повечко носене на тесни чепици и седене бременен в кухнята ти трябват...

Минава ми през главата, че само Гадин може да направи задълбочен и проникнователен психологически анализ на лирическия герой

http://www.youtube.com/watch?v=1YZAgW33xhA&feature=related

:beer:

Що му преместихе поста ня Язовеца в другата тема? Все едно не е отговарял. Получава се накъсана работа...

beerhat-beer-hat-cheers-beer-smiley.gif

Щото предупредих тук да не се зачеква повече РНК-то (а на Гадо нямаше как да му прехвърля само половината пост). Когато се включат повече хора в някоя научно-дървено-философска тема, като за кацането на Луната напр. - пак бива (макар, че и там се преекспонира) ; обаче когато само двама започнат надълго и широко същото, с огромни цитати от различни места (и явно в скоро време нямат намерение да спрат) - нещата за всички останали стават доста скучни и в този случай е по-подходящо двамата да си продължат в отделна тема, докато си изяснят на кой му е "по-".

Ми такова им минава през главата. Дълги мисли с цитати :) :) Сега и ограничение на качеството на мислите ли идва? :) :)

Ми такова им минава през главата. Дълги мисли с цитати :) :) Сега и ограничение на качеството на мислите ли идва? :) :)

Като изключим лошия език, заплахите и цинизмите...не съм забелязал през годините някой да е налагал цензура на "качеството" (понеже някои толкова си могат) ; виж, за "дължината" понякога е добре да се направи забележка, но това пак не е цензура, защото всичко просто се премества в по-подходяща тема или дори може да си остане тук, ако междувремнно повече хора се включат в същата тема - нещо, което не забелязах да се случи с РНК-то...изключвам дедото, който направи съвсем странична реплика и сам се изясни след като го приеха твърде сериозно. ;)

Минава ми през главата, че само Гадин може да направи задълбочен и проникнователен психологически анализ на лирическия герой

http://www.youtube.com/watch?v=1YZAgW33xhA&feature=related

:beer:

Майна... Художественото пространство на това произведение е изпълнено с ритъма и езика на всекидневието. Това е лирика, уловила пулса на епохата и динамиката на процесите и промените в дебелото черво у човека. Промени конкретносоциални и духовно-етични, плод на наблюдения и себепознание, на анализи и равносметки, родени в ежедневната борба с Живота и за него. В процеса на своето битийно осъществяване лирическият герой неуморно търси отговор на екзистенциалните въпроси за смисъла на живота, плюскането и срането, за неотменния прогресивен ход на храносмилателните процеси и ролята на целокупното селячество в общото осиране и нуждата от войнствени лайночистачи, за възможните избори, които водят към запек или облекчават и извисяват човека.

Текстът проследява пътя на субективното познание за битието, който минава през сетивното, през личния опит на лирическия герой. Близостта до предметната реалност предопределя драматизма на изживяването. Пределно напрегнатите ситуации, в които е поставен лирическия герой, моделират представата за страданието и дискомфорта му, провокирани от търсенето на перспектива и действащ начин за цялостно обезмирисяване. Началото - рязко, директно, без интродукция - приковава вниманието и въвлича слушателя в лапидарно очертаната ситуация без излишна информативност, разчитайки, че проблемите са му близки и добре познати.

сорок лет как под наркозом, я работал гавновозом

Целта на твореца е не да представи участта на героя си в житейско-битов и социално-веществен план, а да опише социализацията му, да проследи пътя на болезнените прозрения и аналитичните равносметки, които го довеждат до духовно и емоционално-психологическо израстване и съзряване. В кулминацията на произведението, героят достига до невероятното прозрение, че ако се плюска по-малко ще се сере по-малко. От своя страна, възприемането на лирическия герой като победен от живо­та, неуверен и по християнски смирен пред съдбата, на което ни навежда строфата:

Я не знаю как на запад, ой, ой , ой...

может быт по-менше запах, ой, ой, ой..

е неправилно. Той е уверен в собствените си сили и достойното място което заема в обществото. Което проличава от следните строфи:

Ах, у гавночист, гавночист, гавночист

должны быт закалены плечи...

Говначист - заклинатель гавна

нужен людей по всех времена...

По моему, това е едно дълбоко изстрадано произведение, избликнало от препълнената с лични впечатления душа на поета.

(сори за руския ми, но не ми се е налагало да пиша на него от поне 20 години)

П.с. Пламен е гаден фашист!

П.с.

Почти позна...ако си влизал в профила ми, преди година-две там седеше Хитлер (с едни AKG на ушите), който ритмично се полюшваше в ритъма на транс и техно.

П.с. Пламен е гаден фашист!

Не позна. Пламен, както и всички останали модератори са само едни гадни комплексари. Моля, придържайте се към установените стандарти! :lol:

Не позна. Пламен, както и всички останали модератори са само едни гадни комплексари. Моля, придържайте се към установените стандарти! :lol:

Добре, де - Гаден, комплексиран фашист!

Ауе, що затворихте на Ваньо темата за петдесетолевката в другя раздел?? Той имаше реална нужда.

Егати. Даже сте я затрили. вече

Ауе, що затворихте на Ваньо темата за петдесетолевката в другя раздел?? Той имаше реална нужда.

Егати. Даже сте я затрили. вече

Ш'съ сетиш..., пак Мидекс...

Ангеле...и на теб явно не ти понася слънцето. Как очакваш да се реагира на тема в раздел "Разни", която се състои единствено от:

Спешно търся някой да ми развали 50 лева, защото ще ходя на плаж и трябва да хвърлям двулевки по сервитьорките.

Да забелязваш дали такава тема случайно не нарушава някое правило? На всичкото отгоре вместо темата директно да бъде изтрита, беше затворена със забележката:

Психар, бива ли да правиш такива изцепки, че чак да си разваляш парите в отделна тема??

Затварям темата, след известно време ще я изтрия, а който иска да му свърши услуга - да му пусне ЛС!

Беше оставена в раздел "Разни" и беше изтрита чак привечер, след като Психара най-вероятно вече се е върнал от плажа. А и защо ли си мисля, че много по-подходящо е да предложиш на някого услугата по ЛС, телефон или скайп, отколкото да демонстрираш готовността си в темата...

П.П. Бас държа, че ако Психара беше забелязал такава тема, пусната от друг - автоматически щеше да пусне рапорт със съдържание "БАААААНННН"....щото не се познаваме...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...