Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Една част от тях дори не могат да плуват.

Е за какво им е да могат да плуват? Ако нещо се прецака на 200 метра под водата едва ли умението да плуваш ще те спаси. :ph34r:

Искаш да търсиш проблеми там, където другите търсят удоволствия???

Дедо е мъдър както винаги! :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

.....защото имам дълги, чувствителни пръсти и гъвкави китки.....

Конфуций казва: Понякога не е важно да имаш дълги, чувствителни пръсти и гъвкави китки - достатъчно е само езикът ти да притежава всички тези качества. :lol:

Конфуций казва: Понякога не е важно да имаш дълги, чувствителни пръсти и гъвкави китки - достатъчно е само езикът ти да притежава всички тези качества. :lol:

Ама ти колкото повече одъртяваш, толкова по-гнусар ставаш! Не беше такъв човек.... Как може да ти мине през главата идеята, че може по цял ден да олизваш спрънджите от храсталаците на разни бабки, лелки, потни, дебели мангалки и прочее Убавици?

П.с. Аа, да... и само не ми излизай с номера, че Конфуций го е казал!

Ти мани т'ва, ами го и практикувал за да установи последователство :D

Ваньо, гад... джина ти е хубав.

Ко да та открехвам бе, Гадолине? А!...аз не съм сложил кавички за умните хора...

Поне да беше женско, ми ти...

Ама ти колкото повече одъртяваш, толкова по-гнусар ставаш! Не беше такъв човек....

Мдам, страх ме е дори да се опитам да си представя как гинеколог би използвал езика си за работа. :lol:

Мдам, страх ме е дори да се опитам да си представя как гинеколог би използвал езика си за работа. :lol:

Да, ама Пламен може..., явно има по-богато въображение... :unsure:

-----------------------------------------------------------------------------

Ко да та открехвам бе, Гадолине? А!...аз не съм сложил кавички за умните хора...

Поне да беше женско, ми ти...

Танасе, ват дъ фак, кавички? И да не би случайно да ми казваш, че съм грозен?

Аре гепи!

http://www.dailymotion.com/video/x28x6v_dropkick-murphys-walk-away_music

Ама ти ...

....не ми излизай с номера, че Конфуций го е казал!

Без майтап, Гадински - това е известна фраза на Конфуций ; намира се в том 120, страница 234-та, 33 ред отгоре-надолу. Ето ти линк към събраните му съчинения да си го провериш. :read:

По-скоро прихванах от прекалено често посещение в тази тема...щом даже спрях да цензурирам Наско, значи напълно съм се слял в обстановката. alien.gif

Без майтап, Гадински - това е известна фраза на Конфуций ; намира се в том 120, страница 234-та, 33 ред отгоре-надолу. Ето ти линк към събраните му съчинения да си го провериш. :read:

По-скоро прихванах от прекалено често посещение в тази тема...щом даже спрях да цензурирам Наско, значи напълно съм се слял в обстановката. alien.gif

Да де, ама един ред по-надолу е казано, че:

普拉門你是一個老腦子有病

Което означава, че преводът ти може и да не е много точен!

п.С. Ако те затруднява разчитането, ето ти превод!

Да де, ама един ред по-надолу е казано, че:

Което означава, че преводът ти може и да не е много точен!

То е същото като: 敏感的語言靈活的長, което буквално си е "дълъг, гъвкав език", но ако е имал предвид не език, а нещо друго дълго и гъвкаво...тогава не знам - казват, че след няколко 啤酒 (слабоалкохолна китайска напитка), Учителя постоянно ги бъркал (езика и онова другото). drunk-emoticon.gif

П.П. Галине, сега видях допълнението горе - цитираш ми нещо от съвсем друг том...този с предсказанията! :woot

То е същото като: 敏感的語言靈活的長, което буквално си е "дълъг, гъвкав език", но ако е имал предвид не език, а нещо друго дълго и гъвкаво...тогава не знам - казват, че след няколко 啤酒 (слабоалкохолна китайска напитка), Учителят постоянно ги бъркал (езика и онова другото). drunk-emoticon.gif

Което доказва единствено, че не е бил гинеколог (или, че е имал да връща на някой такъв) и, че си е седял по пантофи вкъщи, до жената...

П.П. Галине, сега видях допълнението горе - цитираш ми нещо от съвсем друг том...този с предсказанията! :woot

Възможно е и да съм объркал томовете, ама... не ми се вярва...

казват, че след няколко 啤酒 (слабоалкохолна китайска напитка), Учителят постоянно ги бъркал (езика и онова другото).

Язък, значи Учителя е бил слаба ракия тогава и няма какво да ми го давате за пример. :lol:

Язък, значи Учителя е бил слаба ракия тогава и няма какво да ми го давате за пример. :lol:

Не бе, просто го съчетах с тематичната емотиконка по-горе...иначе преди бях поместил друга, по-силноалкохолна напитка, но след като намерих "пияната" иконка, намалих и градусите на алкохола. :laughing:

ооой-ой-ой-ой, водка "Ахелой"!

По-скоро мастика "Ахелой". Със салатка от мариновани морски дарове, лук, магданоз, маслини и много лимонени резенчета! :beer:

Не издребнявай. Последен ден на офисен плъх и отпускаааааааааааlol.gif Ще се въргалям пиян по плажа и ще уча лапетиите на глупости...Макар, че най-голямата е повече за ебане, отколкото за учене biggrin1.gif

Ванка бе, в Пикаса ли да метна снимките?

Абе, Трити,...

Абе, Гримжур,...

Споделете какво ви терзае? ;)

Да, на същата тази планета.

Сега остава един пример да дадеш за многоклетъчен РНК организъм на Земята и всичко ще е супер. ;)

Човека. Дишай, ебавам се. Но човека си е гостоприемник за рнк-бацилките, а ти никъде не уточняваш, че говориш за мнгоклетъчна форма на рнк-живот. И няма какво да ме терзае laughing.gif

Да не говорим, че широко погледнато, всяка форма на живот на планената е и ДНК, и РНК. Така че малко не върви. Я ми кажи един организъм без рнк на планетата?

Чета Джералд Даръл и се кикотя :)

Ванка, снимките са тук - https://picasaweb.google.com/113179442973248965026/2den?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMGWsPu8zbfmbA&feat=directlink

Това е демонстрация на носилка за прекарване на пострадали през сифони. Мацката, ако не се лъжа, е пловдивчанка. Останалите са франсета, още един пловдивчанин и един плевенчанин.

Grimjaur, коментарът ми беше по повод доказаното съществуване на РНК вируси, които са "вътреклетъчни паразити по задължение" за гостоприемни клетки изцяло РНК.

Едноклетъчно РНК сещаш ли се?

А наличието на РНК в клетката не играе никаква роля за вирусите, защото в огромната част от случаите РНК е просто софтуер, реално няма как да бъде нападнат.

А ето ти и примерите, които аз имам предвид:

Ортомиксовируси, Парамиксовируси, Рабдовируси -> (-) РНК, която се копира в (+) РНК и играе роля на вирусна мРНК.

Пикорнавируси, Тогавируси, Коронавируси -> (+) РНК, копираща се в (-) РНК, възпроизвежда се във вирусна мРНК.

И голямото изключение на (според мен) най-еволюиралите форми на нашата планета - Ретровирусите.

(+/-) двойна РНК, където елементът (+) на РНК играе роля на вирусна мРНК.

(+) РНК, възпроизвежда се в (-) ДНК (!), която е допълващо копие на (+/-) ДНК, като само (-) ДНК се възпроизвежда във вирусна мРНК (!) - това е най-шантавата компилация, която може да се сътвори по темата. Нейни ярки представители са ХИВ и СПИН. Това вътреклетъчно паразитче си сменя генетичния код както си иска и той е изключението за което не говоря. Просто от любов не мога да не го спомена. ;)

Пропусна грипа.

Опа, сега прочетох по-внимателно. РНК-то в клетката не играе роля за вирусите ли? Моооооооооля?blink.gif И как ще стане репликацията на вирусни белтъчини? И беше хубаво да добавиш, че мРНК е митохондриална РНК, просто за спора.

Също така, промяната на генетичния код се нарича вирулентност, пак само за спора споменавам.Не се стеснявай да позлваш терминология :)

Ред - това за вирулентноста е тъпотия, от бързане го написах.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...