chistacha Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Нали знаеш, една стига стига за цяло село, завист да няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Еххх. Къде сега видя някой да се оплаква от жена? Нещо ти се върти на теб в главата ми струва. На всичкото отгоре клавишите "г" и "н" не са един до друг за да объркам така. По принцип мисля вече за утре. Най - вече мисля как успях да си сътворя толкова натоварена програма за следващите 2 седмици. Пък и голем град сме, не вярвам всички да познават жена му, че да се оплакват от нея. П.П. Къде са тия 20 градуса ох лелелее.Да можеше целогодишно да е толкова...Щеше да е прекрасно.. Аз съм Ерген. Не се давам лесно . Иначе и през зимата е 20 градуса, но с отрицател знак. Някой път и под 20 си падат температурите. В зимните курорти наоколо пък нямам думи. Специално на този който е бил основният за олимпиадата. Едни приятели отидоха да карат ски там. Карат супер редовно в Бг, но казаха, че никога не са усещали такъв студ през живота си. А за сараевските мъгли легенди се носят. Когато стигнеш до момента в който едвам си виждаш емблемата на колата, значи си пристигнал в Сараево . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 На всичкото отгоре клавишите "г" и "н" не са един до друг за да объркам така. По принцип мисля вече за утре. Най - вече мисля как успях да си сътворя толкова натоварена програма за следващите 2 седмици. Нали знаеш приказката, каквото сам си направиш..... Натоварена, натоварена, ама ще ти е кеф нали? Не е като да ти е натоварена, щот всичките ти колеги се разбягаха по отпуски и сега сам вършиш работата и оправяш бакиите на всички. Като някои от тук пишещите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Мазгичка си е това ако питаш мен Шшш..., майна, доста сериозен колпит трябва да е било (така да оплеска всичко)... сЕди далеч от тия разпоретини, че да не прокапе тавана! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Нали знаеш приказката, каквото сам си направиш..... Натоварена, натоварена, ама ще ти е кеф нали? Не е като да ти е натоварена, щот всичките ти колеги се разбягаха по отпуски и сега сам вършиш работата и оправяш бакиите на всички. Като някои от тук пишещите. Ами единственият проблем е кога ще имам време да спя и как да осъвместя да съм на три места едновременно. Иначе това с отпуските при нас не се усеща. Така е организирано всичко, че не оказва влияние когато някой излезе в отпуска или е болен. Дори и по няколко човека от отдел едновременно не е проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Шшш..., майна, доста сериозен колпит трябва да е било (така да оплеска всичко)... сЕди далеч от тия разпоретини, че да не прокапе тавана! Говорят ли се сега такива неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Не знам за програмистите, дедото да каже. Ама като гледам май добре си се справя човека. Е всякакви има. То аз чат-пат умишлено се правя на по-отнесен понеже така ми отърва Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 То аз чат-пат умишлено се правя на по-отнесен понеже така ми отърва Т.е. потвърждаваш думите на Виден? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Говорят ли се сега такива неща. Абе ти си имай едно на ум, пък... http://www.youtube.com/watch?v=9SqMq6KC91w Баси! Отивам да пия една малка смокинова и да разпускам, че уж съм отпускар, ама явно шефчето е забравило тази подробност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Т.е. потвърждаваш думите на Виден? Що ти доказателства със снимков материал ли ще поискаш за да го оспоря? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Не е ясно и дали ще има концерт при това време. Armin van Buuren не се плаши от дъжд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Що ти доказателства със снимков материал ли ще поискаш за да го оспоря? Видео . 720р минимум. Armin van Buuren не се плаши от дъжд. Те и на Loop Elevation в Разлог така си мислиха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Те и на Loop Elevation в Разлог така си мислиха. Там вятъра им отнесе сцената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Armin van Buuren не се плаши от дъжд. И защо да се плаши като е на сухо. Да му мислят ония дето ще се друсат в транс около сцената. Всъщност то това май е оксиморон, като се друсаш в транс няма как да мислиш и едва ли дъжда ти прави впечатление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 И защо да се плаши като е на сухо. Да му мислят ония дето ще се друсат в транс около сцената. Всъщност то това май е оксиморон, като се друсаш в транс няма как да мислиш и едва ли дъжда ти прави впечатление. Не виждам защо дъжда би бил проблем за публиката? И без това пръскат с маркуч. Така и пясъка ще се втвърди и ще е по-приятно за танцуване. Няма да е толкова топло в тълпата.. Общо взето.. не виждам особен проблем в дъжда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 И защо да се плаши като е на сухо. Да му мислят ония дето ще се друсат в транс около сцената. Всъщност то това май е оксиморон, като се друсаш в транс няма как да мислиш и едва ли дъжда ти прави впечатление. друсане...друсалки :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Кучко, марш в ковчега, ма!! Свърши ми ракията, аз си лягам, да ва еба. Ай, лека опт мен.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Добро утро. Как така никой не ме е цензурирал? Ред. Видене ---> http://ru.fishki.net/picsw/082011/10/post/demotivator/demotivator-042.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Да пробвам ли Cyanogen Gingerbread или да не го пробвам ? От оня ден оправиха камерата ама нещо има дребни бъгове,които доста ме дразнят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Да пробвам ли Cyanogen Gingerbread или да не го пробвам ? От оня ден оправиха камерата ама нещо има дребни бъгове,които доста ме дразнят. Казах ти, че на тоя малък екран, стоковия Android няма да е приятно преживяване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Разбира се, че да! Откакто сложих цианогена се родих! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 ... и ще е по-приятно за танцуване... Така ли му викат вече на подрусването в транс? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Разбира се, че да! Откакто сложих цианогена се родих! Айде представи си го сега на 2,3" екран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Как така никой не ме е цензурирал? Ами те малките вече се изучиха покрай твоите постове, та не виждам смисъл...а и няма само аз да те цензурирам я - от 3 дена седят 3 рапорта за мнение и обработка и никой не ги поглежда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Три рапорта само за мен ли?! Ей, възгордях се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.