Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ай на бас, че Виден няма да зацепи! :lol:

Виден няма да зацепи само ако е на 16-тата бира...не го подценявай толкова. :beer:

Само си приказваш - дай линкове за доказване на твърдението си. Да ги видим тия зомбита.

Няма проблем, ще се разровя из архивите на "фишките" и ще намеря няколко, но тези монолози е интересно да се гледат (и изобщо има смисъл да се гледат) единствено ако разбираш езика и то - съвременния руски, барабар с жаргоните и руските чуждици...иначе ще си останеш само с мимиките и жестовете, без да схванеш изобщо за какво говори зомбито. Мисля, че рубриката се водеше (в превод): "Поредната жертва на социалните мрежи".

----------------------------------------------------------------------------------

Вънка много спокойно бе...всеки се е юрнал по почивки и никой не работи - 2 часа обикалях с колата, по улиците едно такова спокойно, а сме вторник. :blink:

Ето ви един.

http://www.youtube.com/watch?v=EY39fkmqKBM

И още един.

http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc

И още един.

http://www.youtube.com/watch?v=L22Jtavfleo

Затова не виждам какво е толкова смущаващото във видео блога на Българското момиче.

Да...и аз открих доста руски в ютюба...според мен много от тези деца вече имат нужда от психолог или даже психиатър и това най-добре ще го разберат разбиращите руски, като Наско например, ако има търпение да изслуша всичките тези разсъждения...

http://www.youtube.com/watch?v=qbvZRUmFEoo&playnext=1&list=PLF7EFC3AA3474DC6A

http://www.youtube.com/watch?v=X-opG9u_ZZk

http://www.youtube.com/watch?v=Ui8iSval98M&feature=related

Относно клипчетата на Ангел и Пламен. :ohmy: :blink: :ohmy: :blink: :ohmy: :blink:

Баси кво племе иде.

Едит:

wow туй от второто клипче на Ангел е пич.

Относно клипчетата на Ангел и Пламен. :ohmy: :blink: :ohmy: :blink: :ohmy: :blink:

Баси кво племе иде.

Споко, те вече са тук..., те крачат сред нас...

Когато става дума за социална тематика си мисля, че може и да имат защо да го правят, може би наистина ги измъчва темата. Т.е. допускам да е така. Но се появиха много монолози по повод клипове и разни тийзъри на предстоящи заглавия. Поредицата "Здрач" към момента води първенството с най-много "O my Gog!" възклицания. Изглежда последователите на малоумната поредица са неизброими.

Медии с примери изобилстват и ще ги редуцирам всичките, защото ми се вижда гротеска цялата история. Но след като започнаха да правят и компилации от въпросните реакции, нещата не отиват на добре.

http://www.youtube.com/watch?v=RJNOAtAbzWo

Следващите "реакционисти" са върлите последователи на поредицата за_Хари Потър. Мжд. те са и най-многобройната орда. Все заклети "магове", готови да ви млатят с магическите си пръчки по главата, докато разярено пелтечат измислени сложни за изговаряне от американци думи.

Светът се изонодЕ! - както казваше дядо ми.

При мен вещата са още силно под въпрос... Ванка, отгоре на всичко в четвъртък ще вали. И все пак мога да се напъна на 13-ти ако не стане на 12-ти...

При мен вещата са още силно под въпрос... Ванка, отгоре на всичко в четвъртък ще вали. И все пак мога да се напъна на 13-ти ако не стане на 12-ти...

Не просто ще вали в четвъртък, ще има буря. 10 метра в секунда го дават вятъра. При 6 метра сме се връщали понеже ни заливат вълните. При 10 ще е интересно. Иначе след това го дават добро времето. Не е ясно и дали ще има концерт при това време. Иначе и на 13-ти не е проблем да дойдеш. Все там ще сме си.

Момчиле, едно е сигурно - тази мания е силно непопулярна сред програмистите ... (не се стърпях хахахахаха)

Всякакви има.

От Ягодинската пещера :)

Стефчо, това по стените, да не би да е флуор от някоя чалга богиня, та си се завирал там?

Напълно съм съгласен с теб ,хората се радват на още една изминала година която те приближава към края.

Иначе рождените дни се празнуват защото така е прието ,същото като новата година ,голяма радост,че е изминала една година.

Или просто си търсят повод да се напият,а има хора които пият и без повод.

Същото е и при празнуването на годишната от сватбата (на теб май ти предстои сватба) празнува се защото така е прието,да не говорим за 8 март и още по малко за глупавия св.валентин някой и се женят тогава.

Май не обичам празниците много.

Като мен.

Не си празнувам рожденния ден, не помня от кога....

Стефчо, е как ибе? :rolleyes:

Да беше пуснал нещо по-читаво....А то.... Да не говорим че в Имамова дупка има къде-къде по-хубави неща. Или просто се фукаш, че си минал по неосветения туристически маршрут?laughing.gif

Стефчо, това по стените, да не би да е флуор от някоя чалга богиня, та си се завирал там?

Мазгичка си е това ако питаш мен :D

Като мен.

Не си празнувам рожденния ден, не помня от кога....

Стефчо, е как ибе? :rolleyes:

Доволно добре. Ама май забравих Хвойна на отиване, че се бях вдъхновил нещо...и нямаше движение(мисля, че успях да намаля :blush: ). На слизане нямаше по-примерен водач на МПС от мен :)

Да беше пуснал нещо по-читаво....А то.... Да не говорим че в Имамова дупка има къде-къде по-хубави неща. Или просто се фукаш, че си минал по неосветения туристически маршрут?laughing.gif

Имам и други снимки, но апарата, с който снимах не е готин. Не ни дадоха да минем по другите 2 ли бяха етажа на Ягодинската щото не са благоустроени, а нямам намерение да се калям много, много(+ това и със записване ставало). :). Бях и на Ухловица. Хареса ми...и на каньона на водопадите :).

sdc11632.jpg

sdc11619r.jpg

Момчиле, едно е сигурно - тази мания е силно непопулярна сред програмистите ... (не се стърпях хахахахаха)

Наздраве!

Не знам за програмистите, дедото да каже. Ама като гледам май добре си се справя човека. :)

Мазгичка си е това ако питаш мен :D

Доволно добре. Ама май забравих Хвойна на отиване, че се бях вдъхновил нещо...и нямаше движение(мисля, че успях да намаля :blush: ). На слизане нямаше по-примерен водач на МПС от мен :)

Ееее добре уе мен.Значи всичко е минало по план. :rolleyes:

Уфф, баси жегата.Днес нещо хич не ми е ден от към време.Жегите миналия месец ги понесох по-добре, а от вчера ми е едно такова скапано..Дейба...

Уфф, баси жегата.Днес нещо хич не ми е ден от към време.Жегите миналия месец ги понесох по-добре, а от вчера ми е едно такова скапано..Дейба...

Докато в Пловдив се оплаквате от жената, аз го правя от студа в Сараево. В последният почти месец си е направо зима. Максималните температури са под 20 градуса. Сутрин са под 10. Вали с дни без да спира. Има и ниска облачност често. Изобщо приятно лято си караме тук. Тук там има и някой топъл ден. Като вчера например. Изгорях за не знам кой път това лято. Няма такова изгаряне каквото се постига когато си високо в планината. Имам съмнения, че и съставът на водата оказва влияние.

Докато в Пловдив се оплаквате от жената

Еххх. Къде сега видя някой да се оплаква от жена? Нещо ти се върти на теб в главата ми струва. :laughing:

Пък и голем град сме, не вярвам всички да познават жена му, че да се оплакват от нея. :lol:

П.П. Къде са тия 20 градуса ох лелелее.Да можеше целогодишно да е толкова...Щеше да е прекрасно..

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...