Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Абе хора, аз не се оплаквам. Просто казвам,че сглупих, иначе след малко тръгваме и пак ще изкарам цял ден!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Видене, за гмуркането...Ей за такова нещо хич не си и мечтай laughing.gif

Кислородни бутилки?

Видене, за гмуркането...Ей за такова нещо хич не си и мечтай laughing.gif

281490_147950325287947_140325832717063_292661_8197898_n.jpg

Според мен и двамата са зле. Нямам думи за конфигурацията на този от ляво. Не се плува с такива шлангове в пещера... Този от дясно не мога да го разгледам добре, но дори и така има няколко неща които не ми харесват. Всеки разбира се е свободен да си плува както реши.

Всеки разбира се е свободен да си плува както реши.
Да, в тоя ред на мисли - аз плувам като брадва...

Добър утър и 'честит' понеделник...

Какво не ти харесват шланговете? В дупките много често се налага се маха всичко, за да се мине по-удобно. Е, и нямат протектори на вентилите...

Какво не ти харесват шланговете? В дупките много често се налага се маха всичко, за да се мине по-удобно. Е, и нямат протектори на вентилите...

Аз за тва, като ще го вра из дупки махам всичко (най много да му сложа един от най-тънките "неопрени"), щот иначе не ми е комфортно, пък и той, шушлека, е достатъчен протектор за вентила....

С такава конфигурация на шланговете разхождаме хората и правим курсове в началните нива. За пещерните е коренно различна конфигурация. Използват се дълъг и къс шланг. Дългият е 210 см и се води резервен. Реално през него дишаш до момента в който не се наложи да се даде въздух на партньора. Късият е с дължина 60 см. Закрепва се с "ластик" за врата. Така ако се наложи да се даде въздух на партньора за секунда може да вземе другият регулатор без да го търси. Идеята е е по този начин да е супер компактна екипировката. Нищо да не стърчи и съответно да се закача. Отделно намаля и съпротивлението във водата. Дългият шланг е безценен когато трябва доста време да плуват заедно двама водолаза. Да не говорим за пещерите ако се наложи да минават през тесни места. Със сегашната му конфигурация няма как да стане. Маската никога не се слага на челото. Има и още няколко неща, но не мога да ги различа на 100% на тази снимка и не искам да говоря за тях.

Ето и един клип за да видиш нагледно за какво говоря. Специално съм подбрал да е с една бутилка. При двойни е по абсолютно същият начин. Иначе на мен ми е мания да се завирам по тесни, тъмни и много влажни "дупки". За да сме по - точни в потънали кораби (и не само :))). Ако успееш да дойдеш до Китен ще ти направя демонстрация за какво говоря.

http://www.youtube.com/watch?v=8sqHa1kLLks&feature=related

Иначе на мен ми е мания да се завирам по тесни, тъмни и много влажни "дупки".

Ванка, тя тази мания е изключително разпространена и популярна не само сред водолазите. (не се стърпях, мухахахахаха). :lol:

Навивай ме ти, навивай ме...beer.gif

Аз за студената бира вече написах преди няколко страници ;).

Ванка, тя тази мания е изключително разпространена и популярна не само сред водолазите. (не се стърпях, мухахахахаха). :lol:

Ние се чувстаме в свои води :lol: .

Задължително се правят тренировки. Зимно или лятно време е без значение. Дори и отдалечени от морето не трябва да се губи форма.

Имам и снимки по въпроса. Ще ти ги изпратя в някой от следващите дни.

Спирам да гледам "Гласът на България"! Регламентът е отвратително тъп! Този кръг ги комбинират по двойки, редуват куплети, чат-пат пеят в двуглас и след това единият се елиминира.

Излизат две - пеят лесна песен и я пеят отвратително...и двете. Едната слаба отпада, остава другата слаба.

Излизат други две - пеят 3 пъти по-сложна песен и я изпълняват 3 пъти по-добре от предишната двойка...и двете абсолютно равностойни. По регламент обаче - едната силна, дето пее по-добре от предишните две слаби, взети заедно...отпада. Върховна тъпотия, така не може да се търси "гласът на България".

Излизат други две - пеят 3 пъти по-сложна песен и я изпълняват 3 пъти по-добре от предишната двойка...и двете абсолютно равностойни. По регламент обаче - едната силна, дето пее по-добре от предишните две слаби, взети заедно...отпада. Върховна тъпотия, така не може да се търси "гласът на България".

Но пък могат да се въртят едни пари... Освен това елементът на драматизъм е много важен, домакините на средна възраст си умират за него, пък и както на всички ни е известно, ние българите като цяло мрем да гледаме как хвърчат глави. Дет са вика - йекшан да има...

Пламене, абсолютно съм съгласна с тебе...

Аз искам да честитя Рождените Дни на двама съфорумци. Това са Кирето и Жорето :laughing: (а.к.а. Dreamer и AssassiN).

Да ви пожелая да сте здрави, както и хората около вас, да сте щастливи и усмихнати! Весело изкарване :beer:

Пише ги отдолу...

Не очаквах за мен да се сетите... добре че има жена!

На сума ти бири си лягам.

Рождените дни стават все по-депресиращи... да го ева...

А аз никога не съм разбирал...защо хората ти честитят още една изминала година от живота ти...

А аз никога не съм разбирал...защо хората ти честитят още една изминала година от живота ти...

Напълно съм съгласен с теб ,хората се радват на още една изминала година която те приближава към края.

Иначе рождените дни се празнуват защото така е прието ,същото като новата година ,голяма радост,че е изминала една година.

Или просто си търсят повод да се напият,а има хора които пият и без повод.

Същото е и при празнуването на годишната от сватбата (на теб май ти предстои сватба) празнува се защото така е прието,да не говорим за 8 март и още по малко за глупавия св.валентин някой и се женят тогава.

Май не обичам празниците много.

Това е същото като с въпроса дали чашата е наполовина пълна или наполовина празна. Ако гледаш от оптимистичната страна, всеки рожден ден ти е подарък и надежда, че ще продължаваш все така да празнуваш. Гледайки от песимистичната страна е очевидно ясно, че всяка година те доближава до въпросния край и няма никакви поводи за веселие, дори напротив. Та въпрос на гледна точка, както и при чашата. :)

Какво те смути в това клипче?

Предполагам мимиките на детето - малко преиграва и театралничи (в стил "японска манга"), но пък Злобила явно не посещава фишките и не е попадал на подобни клипчета-монолози с наистина зомбирани деца, където наистина е страшно.

Само си приказваш - дай линкове за доказване на твърдението си. Да ги видим тия зомбита.

Момчиле, едно е сигурно - тази мания е силно непопулярна сред програмистите ... (не се стърпях хахахахаха)

Наздраве!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...