Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Понятието "Време" такова, каквото го използваме ние обикновените хора е чисто субективно понятие. Научната патерица наречена "Време" е обективно понятие, до толкова, до колкото не излиза от контекста си! (не ми се пишат две странници със сложни думички) А "примерите" които са приведени в статията нямат нищо общо нито с едното, нито с другото... за тях има много просто и логично обяснение, нарича се - Автосугестия, сиреч - самовнушение. Автосугестивните техники се използват много широко и до ден - днешен, пример за това е медитацията във всичките и форми...

Напротив - точно за това намекваше. Освен това се чуди в момента дали да не направим това преживяване редовна практика laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Рискуваш да си навлечеш Ваньвият гняв и да ти изсъхнат кайсийките! Освен това, правилната фраза и ситуацията бяха други ;)

По-точно "течна", щото лед си имаше и преди. Не е ясно само каква точно "вода" е - 'солена', 'необичайна' или незнайно каква...

Така, де... Точно за водата в течна форма говорех, при това в такива количества, че да причини изменения в релефа които да се "виждат" от орбита.

Хех, vinyl_master! :)

Физиците са имали желанието да коментират какво би станало ако времето започне да тече в обратен ред. И едно от най-интересните възражения на този хипотетичен процес е, че ако времето започне да тече назад, то и нашите мисловни процеси биха се движили в обратен ред, така че изобщо няма да забележим промяната. :)

Иначе има физични доказателства, че времето на места забавя своя ход, а един от най-големите защитници на идеята, че времето може да е несигурно като "детско алиби", не е някой ексцентричен чудак, а самият Пол Дирак.

И според мен времето не е никаква стрела, а по-скоро вързана на фльонга купчина моменти. И може би то е онова измерение, което пречи на събитията да се случат едновременно.

Сега нещо лично към хората, които имат намерение да се опознаем под някаква форма.

Опознаването няма да се случи насила, независимо как ви се струва в момента, също и опитът ви какво ви подсказва.

За да поиска някой да се запознае с вас, е нужно малко повече от подритване в стил:

Едно първо име да кажеш.

e010.gif

Трити, самоиронията ти не може да ме трогне. Щом си решила да стоиш инкогнито и това ти е тактиката, хубаво. Аз не мисля, че тук трябва да ни обвиняваш колко сме лоши и как те обждаме и да те е страх (или не знам какво) да се покажеш поне.

Жалко, gal4enceto, че не може да те трогне, а аз така се старах...

Пък за тактика изобщо не си мисля, за мен нещата са чисто човешки естествени процеси, свързани с желание за общуване и общи приятни моменти. Тактика не виждам как изобщо може да имам, освен ако не подозираш, че нещо ви искам или че нещо искам да ви взема...

За третото ти изречение имам два кратки коментара: Допускаш ли да съм наясно с моментите, които ме обиждат? Ти на мое място би ли искала да се запознаваш в този момент с хората тук?

Оооо, тежко ми е ееееее, тежко ми ееееееееееее...Не ща да сера, ядох люто. Тежко ми еееее....Ша ида да изпия една бира, че да ми олекне...

Оооо, тежко ми е ееееее, тежко ми ееееееееееее...Не ща да сера, ядох люто. Тежко ми еееее....Ша ида да изпия една бира, че да ми олекне...

Печен праз, та да те прокара и да ти успокои свинктера?

И аз така, баси. Страх ме е да пръдна даже...

Просташко!

никой нормален мъж не може да каже на свирката просташко била тя и на имот иконка.... после закво се бъзикали с теб

иначе по темата :

Малко момченце с багерче на двора си играе......сигурно гроб на дядо си копае.

Просташко!

Баща вижда сина си да се конти пред огледалото и го пита:

- Cине, ти педераст ли си?

- Hе тате,... принцеса!

никой нормален мъж не може да каже на свирката просташко била тя и на имот иконка.... после закво се бъзикали с теб

Баща вижда сина си да се конти пред огледалото и го пита:

- Cине, ти педераст ли си?

- Hе тате,... принцеса!

-----------------------------------

Кво викате Antares и gado? Аз съм приемал всичко буквално?

Стига се би по челото...Да не стане като в оная сатирична епитафийка:" Толкоз дълго се би в гърдите, че му станаха гръб.". Плесни се веднъж и зад врата.

Видене, кога тръгваш към Сл. Бряг?

Румене, утре тръгвам към Лозенец. За Слънчев ще видим как ще стане, че много ми е едно такова интересно предложението. Брат ми се оказа, че си остават там след Армин и си излитат после, та аз трябва да тръгна с кола от Лозенец, да ида до горе, да изкарам шоуто пак без да мога да пия и след него да се върна до Лозенец. Много се замислям, честно. Ще ти пиша тия дни смс по въпроса...ph34r.gif

-----------------------------------

Кво викате Antares и gado? Аз съм приемал всичко буквално?

Мхъхъм..., ти и в момента го правиш!

"Къде остави гъбичката за миене на съдове?"

Хихи, добро е.

Усещам, че отново някой зле прикрит розовко е въртял метлата на цензурата!

Не е чистил никой нищо, аз просто говоря така спокойно и цензурирано :rolleyes:

Ти на мое място би ли искала да се запознаваш в този момент с хората тук?

Да не започвам пак с моите "А аз като се регнах тук...", но явно няма как. Аз започнах много по-зле от теб. Обаче малко или много съм простила обидите. Надявам се и те на мен (ако някого с нещо съм обидила). Нека Grimjaur и jozo да ти кажат от личен опит :laughing: Дори с хората, с които тогава разменяхме далееееч по-кофти реплики (и на П.М. и видимо), сега сме (мога да кажа) приятели. Ако няма от какво да те е срам (едва ли не), може спокойно да кажеш едно име, че да не се обръщаме към теб по ник поне. Така е някак съвсем безлично. В началото е кофти, докато свикнеш с езика на съфорумците. Но после запомняш кой, как, защо, къде и всичко е ок. А и като не те кефим и те обиждаме, какво, за себе си ли тестваш колко ти е голям прага на търпимост...?! Не сме аудиторията, пред която да се представиш, а стоиш тук?! Мазохизъм ли надушвам? В някаква степен и аз бях така в началото. Знам донякъде какво ти е. За обиди и лични нападки говоря. Разбирам те. Но малко фурнаджийсколопатство (уникална дума :laughing:) ми се вижда това, което правиш. Както и да е. Нямам сила, нито време повече да спорим. Прави каквото сметнеш за добре. Според мен може би в обратна посока ще подейства това да се представиш (а не като пореден повод за заяждане), но в крайна сметка трошенето на глава си остава твое. С най-добри (НАИСТИНА) чувства и мисли го казвам всичко това. Приятна вечер.

Хора, днес в 10 ч. казах на клиент : "Приятна вечер". След толкова 2-ри смени ми е*аха и майката и бащата, вече не знам в кое измерение съм.

Видене, весело изкарване :) Цункай пак малкото-голямо щастие :)

Саше (alchemy), благодаря, че не ме сгази. Така се бях разбързала и имах толкова задачи на главата, че нямаше как да ти обърна внимание. Хубавото е, че всичко свърших навреме и качествено. Доволна съм.

Днес ако не съм свалила 1 кг. от въртене на това колело... Ако някой от форума ме е видял как карам, много се извинявам. Луда съм, ама днес прекалих :bgrin:

Румене, утре тръгвам към Лозенец. За Слънчев ще видим как ще стане, че много ми е едно такова интересно предложението. Брат ми се оказа, че си остават там след Армин и си излитат после, та аз трябва да тръгна с кола от Лозенец, да ида до горе, да изкарам шоуто пак без да мога да пия и след него да се върна до Лозенец. Много се замислям, честно. Ще ти пиша тия дни смс по въпроса...ph34r.gif

На 12-ти сутринта ще съм в Китен. Заповядай в 9:00 за първото ти гмуркане ;).

Ако на 11-ти все пак отида на Армин, на 12-ти може само да ме потопиш и е достатъчно - не си играй да ми слагаш акваланга... laughing.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...