Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

...живота, вселената и всичко останало. Разбрахме, че отговорът не е 42.
Как? Някакви доказателства, ала-бала?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Еми тука някои хора се взеха за по-умни от всички членове на форума, взети заедно, та реших, че край с отговори като "42", "Има Бог", "Толерантността между религиите трябва да накара целия български народ да носи посранки, защото е фьешън".

Въртят ми се в главата мисли за брутално пребиване до смърт. Мразя хазяи. Мразя си едната съквартирантка. Бляк :sick А другата имаше наглостта да ме събуди в 6:30 ч., при положение, че нарочно легнах в другата стая, за да не се случи, тя нахълта и пак ме събуди (при положение, че съм легнала в 2 ч.) :angry1

Как се лекува такава съквартирантка - като си лягаш в 2/тя сигурно спи по това време/, отиваш и я будиш, като я питаш нещо незначително.И така всяка нощ.

Не стига, че едва ли не ме изгони от стаята, че много и шумяли бутоните от клавиатурата. А сутринта ме събуди. Щях да и начупя зъбите, баси...

Я кажете, накъде отива светът?! Още двама са загинали на автобусна спирка снощи, след (според мен) гонка между два автомобила, които са се качили на бордюра и са помели хората. Мир на праха им :cry

Трити, самоиронията ти не може да ме трогне. Щом си решила да стоиш инкогнито и това ти е тактиката, хубаво. Аз не мисля, че тук трябва да ни обвиняваш колко сме лоши и как те обждаме и да те е страх (или не знам какво) да се покажеш поне. Едно първо име да кажеш.

Пич с костюм Армани за 8 стотака може да се сдобиеш само 2ра употреба. Освен да се бъркам но последно гледах над 1000 лири идваше...

Някой да е казал, че Арманито ще е 8 стотака? :D

Искам да видя как Армани за 3000000000 някви пари, ще ти спаси живота, като те напръска киселина. И като можеш - хвали се бе! Похвали се с Армани. Гадин може - хвали се с работно облекло. Аз мога - хваля се с тексово. Аре похвали се с Армани/деба и нещастния дизайнер/.

Искам да видя как Армани за 3000000000 някви пари, ще ти спаси живота, като те напръска киселина. И като можеш - хвали се бе! Похвали се с Армани. Гадин може - хвали се с работно облекло. Аз мога - хваля се с тексово. Аре похвали се с Армани/деба и нещастния дизайнер/.

Аз не сакам да го еВа...само до дрешки мисля да се огранича :D

gore tex-a е много много хубаво нещо имам едно яке на адидас и спокойно мога да заявя че по функционално яке не съм носил никога при тва го купих ей така от ибея намалено на 50%. тъпото е че тука са прекалено скъпи. и въпреки това си заслужава много повече от всяка дизайнерска марка

Абе не е само тука..И навънка са същите пари. Е, на нас ни се струва по-евтино де, щото в долари сумата е 2 пъти по-малка като цифри.

Възможно ли е при abv.bg да настроя всяка входяща поща да се препраща автоматично към друг адрес?

Абе не е само тука..И навънка са същите пари. Е, на нас ни се струва по-евтино де, щото в долари сумата е 2 пъти по-малка като цифри.

Не знам каква е разликата в цените, но тук едно от най-добрите Gore-Tex якета модел Patagonia е $600. Мисля това е общо-взето горната граница. Май имаше само някакви якета за мотористи, които бяха по-скъпи сигурно заради предпазните допълнения.

те за моторите по принцип са по скъпи....аз в един магазин в софето гледах нямаше под 1000лв яке което поне малко да изглежда добре

Как се лекува такава съквартирантка - като си лягаш в 2/тя сигурно спи по това време/, отиваш и я будиш, като я питаш нещо незначително.И така всяка нощ.

Аз даже се сещам какво може да я пита - "Колко е часа?" laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Аз даже се сещам какво може да я пита - "Колко е часа?" laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Усещам, че искаш да те застигне едно от мойте проклятия ... "Да ти изсъхнат ташаците" :rolleyes:

Не, няма да имаш какво да играеш на него до Коледа ;) сериозно говоря. В САЩ бая псувни отнесоха за това. И към края на годината ще има убийствени предложения ;) - е освен ако не го вземеш от някой разочарован сега за без пари имайки предвид и намалението което обявиха.

220лв си е далавера от всякъде. Сега ми е паднало просто. Шефчето идва от Щатите в края на Август, а от 12-ти е в сила намалената цена. Пък и ако няма начин за кракване, до Коледа ще има, че нямам намерение да давам луди пари за игри.

Още двама са загинали на автобусна спирка снощи, след (според мен) гонка между два автомобила, които са се качили на бордюра и са помели хората. Мир на праха им :cry

Казват, че уж БМВ-то карало бавно, а Аудито хвърчало....:unsure:

Откриха течаща вода на Марс....сега остава да открият къде тече бира...:beer:

Щях да и начупя зъбите, баси...

По-добре и давай редовно да диша фреони... те сами ще и се изпочупят и изпопадат :rolleyes:

Трити, самоиронията ти не може да ме трогне. Щом си решила да стоиш инкогнито и това ти е тактиката, хубаво. Аз не мисля, че тук трябва да ни обвиняваш колко сме лоши и как те обждаме и да те е страх (или не знам какво) да се покажеш поне. Едно първо име да кажеш.

Усещам, че отново някой зле прикрит розовко е въртял метлата на цензурата!

Усещам, че искаш да те застигне едно от мойте проклятия ... "Да ти изсъхнат ташаците" :rolleyes:

Споко бе, Ваньо! Виден не намекваше за твоите лоши преживявания по късна доба...

------------------------------------------------------------------------------------------------

Гледам, че Пламен вече го е споменал, но ако това откритие е истина...

... но ако това откритие е истина...

По-точно "течна", щото лед си имаше и преди. Не е ясно само каква точно "вода" е - 'солена', 'необичайна' или незнайно каква...

Момчиле, Патагония са пословично скъпа марка. Но все пак говоря за якета, правени за експедиции по Еверест, полюсите и прочие. Там всичко е много по-специфично от якетата за масова продажба.

Абе, Пешо, Трити каза, че била софиянка. Аре да я запознаем с нашите скромни личности evil.gif

Споко бе, Ваньо! Виден не намекваше за твоите лоши преживявания по късна доба...

Напротив - точно за това намекваше. Освен това се чуди в момента дали да не направим това преживяване редовна практика laughing.giflaughing.giflaughing.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...